33479
-
#1327 te miis az a hipertrófia-orientált jellegu ? :-)
ja HST
muti egy képet :-) -
Vlala #1326 Szerintetek 24 éves fejjel és 5 éve számítógépen edzett testtel nagyon gáz elmenni konditerembe? Kellene már valamit kezdeni magammal, de valahogy nem visz rá a lélek... -
kritikuss #1325 Ha érdekel, kattints ide....
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1094876004 -
Zsoldos #1324 Itt sosem szokott visszajelzes lenni, mennyire valnak be az itt leirt edzestippek, ugyhogy most irok egyet:
hipertrófia-orientált jellegu edzessel plusz 5 kg jott fel eddig kevesebb, mint 1 honap alatt, mindamellett, hogy zsirbol is kevesebb. 80->85kg. Tapkieg, stb nelkul ( sok kaja: napi 5 etkezes). -
#1323 jahogy
ha széles fogás elvileg a külső részét jobban edzi ugye a szűknyomás meg a belső-t
célszerű váltogatni
én ha fekve nyomok a bizepszrud kéztartójánál (szigetelőszalag :) kijebb fogom pont tehát kb 10 cm-el kijebb mint a bicepszezésnél.
De én csinálok olyan örültségeket is, hogy nehatív nyomás (a fejem lejebb van)
fekvőtámasz szerintem komplexebb a belső részt külön talán egymásra rakott tenyérrel lehetne, de akkor felborulsz P
Ha direkt a belsőt akarod nagyon hatásos lehet egy Expander meg egy ajtőkilincs.
Persze csak akkor jó ha szét lehet szedni a gumikat P -
kritikuss #1322 ha érdekel ismét nézz be ide is
Zsoldos #1321 Valami beka csak felvilagosit egyszer :) -
Zsoldos #1320 Vallszelessegben, okol ket elso butyken (kenton) nyomtam csak eddig. Az erdekelne, hogy a mell kulso vagy belso reszet edzi a szeles (tenyeres)fekvotamasz. -
Hamlet #1319 Próbáld ki az öklöt! Én leteszek egy törülközőt és vállszélben nyomom úgy. Nagyon jó váltás a sima szűk-széles váltogatás után. -
Zsoldos #1318 Na, megtalaltam ott a vallnal szelesebb fogasu fekvenyomast, azt irjak kozepso mellizmok fejlesztesehez. Akkor valoszinu fekvonel is a szeles fogas a nyero? -
Zsoldos #1317 Nezem a body.builder.hu weblapon a mellizomgyakorlatokat.. csakhat van 1-2 furcsasag. Pl alap fekvenyomas gyakorlathoz vallszelessegu fogast irnak.. az illusztracio (es ahogy mindenki csinalja) ettol elegge elter. -
Zsoldos #1316 Tudja valaki, fekvotamaszt hogy celszeru csinalni, hogy a mellizom belso felet erositse jobban? (szeles vagy szuk keztartas) -
kritikuss #1315 Ha érdekel néz ide is
#1314 OK, elgondolkodom rajta. -
Hamlet #1313 Az első két hónapban heti 2-3 normális nem túlerőltett edzéssel is nagyon sokat fejlődsz... aztán majd szépen megtorpansz előbb utóbb, akkor kezdj el gondolkozni máson.. Én most úszni járok és iszonyat jó... a fekvőzés és súlyzózás miatt most nagyon jól birom az úszást és nagyon jól esik és nagyon megdolgoztatom magam. Persze közben edzek is otthon, de most az úszás az elsődleges. -
Zsoldos #1312 Halgass a bekara, ha tuledzel szepen egy helyben fogsz toporogni. Az izmoknak, izuleteknek ido kell, hogy atalljanak. Amugy heti 2-tol is sokat fogsz fejlodni ha rendesen csinalod. Egy haver 35kg-t szedett fel 3 ev alatt, heti 2, ritkan 3 edzessel, full natural, meg kulon feherjet se szed..
Fel ev edzes utan meg amugyis atallhatsz tobbre. Ha esszel csinalod 10 honap alatt sokaig elerhetsz. -
#1311 -
#1310 vagy túl akarod edzeni magad? -
#1309 hiába szimpi 6 napos csak egy idő után lehet
azzal kezdeni nem ajánlatos
mégha randid lesz akkor sem P -
#1308 Nemtom, nekem szimpi, hogy 6 napos. Az az igazság, hogy igen jó formába kell kerülnöm úgy 10 hónap alatt, úgyhogy csinálom, ahogy bírom. Persze rövidesen kiderül hogy bírom-e, de örülnék neki. Ja, 21 vagyok, sajna komoly sportolói múlt nélkül. -
kritikuss #1307 Egy igazán izmos bodybuilder csajszi, akinek az edző filmje szintén érdekes. Gyári eredeti film, ha valakut érdekel, eladó.
-
kritikuss #1306 Gary többszörös body-nyertes gyári eredeti filmjében sok-sok információt, edzés fortélyt tesz közzé.
-
Zsoldos #1305 http://body.builder.hu -n vannak edzestervek. En az ottani HST -rol szolo cikkbol meritve csinalom most az edzesemet. (nem azt csinalom, csak a leirt szoveg alapjan modositottam a sajat edzesem, regeneraciora es intenzitasra, gyakorisagra, alacsony szeriaszamra vonatkozoan). Tenyleg van benne valami, mar 2-3 het alatt szemmel lathato a hatas. -
Zsoldos #1304 Tudtok jo terderosito gyakorlatokat? terd kornyeki izmok edzesere (amik kellenek pl vascus medialis, quadriceps) -
#1303 Először is, hány éves vagy, milyen sportolói múlttal rendelkezel, és milyen a fizikumod stb.? -
#1302 a hat nap nem kezdőknek való
őis ha jól emléxem csak formábahozásnál használta PP
tömeget akartaak akkoriban aztán a forma -
#1301 Szerinted melyek azok? Tudsz dobni pár linket esetleg?
Schwarzeneggeré régi már, vagy mitől nem olyan hatékony? -
#1300 Ma már szerintem vannak hatékonyabb edzéstervek is. -
#1299 Hali!
Most szeretnék ráállni komolyabban a gyúrásra, szerencsére egy héten bármennyiszer tudok majd menni az edzőterembe.
Azon filóztam, hogy a Schwarzenegger-féle edzéstervet fogom csinálni, az ugye egy héten hat nap. Ti próbáltátok már az ő edzéstervét? Vélemény? -
#1298 mint ha valahol azt olvastam volna róla, hogy visszavonult. -
kritikuss #1297 No és vajon mi lehet Lee-vel, mostanában keveset lehet hallani róla?!?
-
kritikuss #1296 Benagli amerikai, pontosabban New Yorkban készült filmje sem rossz.
-
#1295 neki is dőlhetsz P -
Hamlet #1294 hmmm... már nem is tudom... nekem minding dolgozik a mell is ilyenkor. Pedig nem lengek, forgatom a csuklót is. Kipróbálom... hmm... nem segit a mell, de befeszül, mint a hát is, hogy megtartsam magam, ahogy a súly mozog. -
#1293 mellel ne segíts -
Hamlet #1292 Nekem forgatva könnyebb, meg úgy kicsit jobban megy mellre is és kényelmesebb. -
#1291 lehet kalapácsosan is -
Hamlet #1290 Ja.. oké én alapból igy csináltam, pedig senki nem mondta, de azért köszi! :)
-
#1289 már elmondtam P
a lényege a váltott kezes emelés lassan törzsdöntögetés nélkül és a csukló fokozatos elfordítása
Tehát a kalapácsfogásból átmész a legfelsőbb ponton olyan fogásba mintha rudat fognál kb.
Annó részletesen leírtam -
Hamlet #1288 Na milyen ez a csuklófordításos technika? (mondjuk egykezes súlyzóra mondd..)