33479
-
#1847 helo!
szeretnék 1 kicsit erősödni bicepsz, vállizom és hasizom dologban.
milyen gyakorlatokat tudtok ajánlani?
mostanában naponta 30 kilós lehúzós súllyal 4*20-at csinálok bicepszre, 2kg-s súlyt emelek vállra 4*25-t , és 50 felülést csinálok felülőpadon(nemtom így nevezik-e)
ez így jó?vagy más gyakorlatokat csináljak?
köszi előre is :)
-
#1846 Az is jó ha szerzel kézisúlyokat, vagy egyenes- v. francia rudat. Azokkal már elég sokféle gyakorlatot tudsz végrehajtani. -
Ben C #1845 sajnos nem sok lehetőségem van eljárni kondizni, ezért ugy néz ki maradok a felülés-guggolás-fekvőtámasz, homorításnál, este meg futok -.- -
#1844 nem tud vki olyan oldalak ahol csajokról lehet letölteni ingyen videókat?(a body.buildert ismerem meg az andy's muscle goddesses is jó)vmi ilyesmi oldalakat? -
#1843 http://body.builder.hu/, itt nézz körül egész jó kezdő és haladó edzésprogramok vannak, plusz kaja is. -
Ben C #1842 helló mindenki
nos, in medias res:
3 éve bizonyos okok miatt abbhagytam a karatét, és bár jó alapom volt ahhoz hogy kisportolt alkatom legyen (széles váll, keskeny csípő), de elég sok háj rakódott rám, főleg a has és az "uszogumi", harántizomnál vannak problémáim, de ugy általában mindenhonnan kéne lejönnie..
A kérdésem egyszerű, javasoljatok egy full edzésprogramot ha tudtok. Mennyit szabad ennem, meddig, mennyit edzeni, hogy, ilyesmik. Célom lenne a következő strandszezonra egy jó fizikumot kialakítani.
előre is köszönöm -
#1841 na jah -
#1840 Nem álsz meg de nem is haladsz semmit vele... -
#1839 de ugye nem állok meg a fejlődésben mert napi fél órát edzek egy 5kg-s súllyal? :)) -
OPM #1838 18 év alatt illetve inkább úgy mondom hogy amíg a test még erőteljes fejlődésben van, egyáltalán nem egészséges a "kemény gyúrás" és ez nem én találtam ki :) -
#1837 én 16-20as súlyzókat használok, mégsem vagyok bodybuilder... Nem attól leszel az hogy lemész a konditerembe, oda ahol egy picit talán több lehetőséged van egy 5kilós súlyzónál... -
#1836 Jóvan nem akarok én budibílder lenni. Csak tanácsokat vártam. Milyen gyakorlatokat csináljak, melyek hatásosak és mire. -
#1835 5 kilós súlyzóval nem lehet tömegezni annyi szent! -
#1834 haverom 16évesen kox nélkül (persze minden szar táp kiegészítőt meg amit el tudsz képzelni a koxon kívül szedett) és már akkor kinyomta fekve a 130-at. (Volt olyan, hogy 30.000 Ft-ot költött egy hónapban ezekre)
Tudom mennyire hangzik hihetőnek de nem kamuzok , nekem is tátva maradt a szám amikor megláttam mennyivel edz egy nálam fiatalabb srác. Jó mondjuk nem volt kisdarab a gyerek alapban sem! -
#1833 nagy vadálatok engem néznének boxzsáknak. ugynis itt a szakközepeseknek van egy kisebb konditerem. de én oda be nem merem tenni a lábam! :DD -
#1832 ezt nem értem, miért ne mehetne 15évesen? Ott legalább megkérdezheti a "nagyokat" hogy mit-hogy csináljon. -
OPM #1831 15 évesen? -
#1830 ha elakarsz valamit érni, főleg láthatót, egy 5 kilós súlyzó nagyon kevés lesz.. Irány a konditerem :P -
#1829 Hi, keresgéltem, lám van ilyen téma. Nos, nem vagyok testépítő, nem űzöm ezt a sportot. Csak a nyárra kerestem egy kis időtöltést az úszás, focizás mellé. Találtam itthon egy db 5kg-os súlyzót, azzal szoktam erősíteni, meg felülés, fekvenyomás. Ezeket azért csinálom, hogy mire a suli elkezdődik jó kondiban legyek. Most vagyok 15, tehát nem szabad túlzásba vinni(legalább is ezt mondta a esi tanár). Nem is viszem, napi fél óra max. 175cm, 65 kiló vagyok, de van rajtam egy jó 2-3 kg súlyfelesleg, főleg a hasamon. Részben ezért kezdtem erősíteni, hogy ha már a helytelen táblálkozás miatt kicsit több zsír kerül rám, legalább a felsőtesem legyen tömör, izmos, a vállam nagy, a karom vastag, szóval hogy kompenzáljam a kevéske túlsúlyt. Nos, egyszó mint száz. Csak tanácsokat szeretnék kérni, milyen gyakorlatokat végezhetek, miket nem. Melyek eredményesek, melyek nem. A súlyzóval a bicepszem és a vállamat erősítem. Mellre, hátra tudtok vmi hatásosat? Mert jelenleg szerintem a karomon több izom van mint az egész felsőtestemen. Thx! ;))) -
OPM #1828 pussylovers -
#1827 Dj Balloon -
kritikuss #1826 Oooo ismét egy szuper produkció......
-
#1825 akkor miért kell a háj, ha nem vagy olyan vékony? :>>>
viccet félretéve, szálkásítani addig nincs értleme, amíg nem rendelkezel egy korrekt izomtömeggel, mert a zsírégeés során a leadott tömeg legalább fele (jó esetben csak a fele!) izom. Így utána úgy néznél ki, mint egy etióp hosszútávfutó. :) -
#1824 ne forgasd már ki a szavaimat és mellesleg nme vagyok olyan cingár mint ahogy azt te képzeled! :DDD -
#1823 izom nélkül??? :D -
#1822 hát én nemtudom szálkásítani már próbálok némi seikerrel! :DDD -
#1821 de minek neked a háj? nem jobb, ha szép izmos vagy, kevés zsírral (=szálkás) ? -
#1820 figy mert én vékony vagyok ezért elöször háj kéne nem és utána izom! :D -
OPM #1819 hi -
#1818 izmot akarsz, vagy hájt? :) -
#1817 hi all!
nem tudjátok mit egyek h sokat hizzak =>amit késöbb legyúrhatok! (nyers tojás kilőve)
pls segítsen valaki mert nem tudok hízni! -
#1816 -
kritikuss #1815 -
OPM #1814 2. faszi jobb válla, ehh... -
http://www.testmester.net/images/kepek/nagyok/1039.jpg -
#1812 Tudom, de.... :) -
OPM #1811 a másikak is így néznének ki ha nem lenne benn szilikon... -
#1810 na ez már viszont durva -
kritikuss #1809 Itt sem kell túlságosen sokat szövegelni, a produkció szintén csúcs. Már aki komálja...
-
kritikuss #1808 Ha engeded akkor eltöri a nyakadat, de ha engeded :))) No és mi van ha.... De ez már 18 éven felüliknek való ;-)))