33479
-
#1807 nem P -
#1806 Értem Én!!!
Egy ilyen csajnál nem jól fagyizol rögtön eltöri a nyakad olyan combja van!!!
De azért jó party.
Arnold is ilyesmi csajokkal vezette le a délutáni edzés után a fölösen megmaradt energiát még ott a teremben!Nem?? (Asszem valahol ezt olvastam)
-
kritikuss #1805 Pedig nem lenne rossz egy kis veszekedés velük, meg ..... -
kritikuss #1804 Szerintem is ;-))) -
kritikuss #1803 Ismét egy szuper produkció
-
kritikuss #1802 No comment, csupán szuper jó a kép....
-
#1801 ejjha
azért nem veszekednék velük -
#1800 brutál. istennő. -
kritikuss #1799 Előbb rossz "útvonalat adtam meg" a képnek. Így nem jelent meg. Szóval ez az a frankó produkció....
-
kritikuss #1798 Ismét egy frankó produkció....
-
kritikuss #1797 Ugye Te is láttad már ezt a produkciót???? .... még nem ???? Hogy miről maradtál le!!!!!
-
#1796 Ja de azt, hogy pl a tárogatást helyesen csinálod-e innen nem fogom megmondani P
Mondjuk a termekben is legalább fele rosszul csinálja. -
#1795 ehhez tudni kéne hogy nézel ki milyen súlyaid vannak
tanácsokat vtudok adni de mindenkinek saját magának kell kitapasztalnia
mi a jó neki
ha kicsit visszaolvasol, vagy rákeressel akár fekvőtámasszal kapcsolatos gyakorlatokat is olvashatsz.
Van aki úgy kezdte itt.
Viszont ha magára a gyakorlatok helyes végrehajtására vagy kiváncsi akkor abban tudunk sztem segíteni illetve a neten akár ábrákkal is van útmutató. -
#1794 tudnal akkor nekem segiteni edzestervben? -
#1793 Ez igaz
fontosabb a szabályos söt általáan lassú (de folyamatos) végrehajtás mint y súlll szabálytalan gyakorlat.
PL kétkezes bicepsz
Nagyon sokan szabálytalanu csinálják behimbálják a testük felső részét.
Egyszer egy nmenő beszólt odaállítottam a falhoz és fel sem tudta emelni :-)
Ja és ha nem már gyakorlat akkor a negatív fázissal is sokat lehet fejlődni sőt. -
#1792 Dehogynem, sőt annó leírtam, hogy én hogy edzek otthon és jobban fejlődök mos
Igaz nálam már van alap, és mondjuk én nem akarok soha nagydarabb lenni. -
#1791 meg mindig azt mondtak hogy nem a suly szamit hanem az hogy szabalyosan csinalod -e a gyakorlatot -
#1790 jo,jo tudom hogy a fekvotamsz csak bemelegitesnek eleg a wilderes konyv szerint
de nem igaz hogy nem lehet vhogy otthon is edzeni -
#1789 persze fel kell állítani egy ncélt de WEider szerint részfeladatokat is.
Különben....... -
#1788 lol
Azok voltak az akkori ideálok
pár hó után nem leszel olyan
Sőt valószínű évek kellenek -
#1787 meg az is fontos hogy nem akarok porokat sem inni,max vitaminokat.
Nekem eleg ha ugy nezek ki mint a gorog atletak. -
#1786 a zárójeles rész a lényeg, nem az, hogy hol edzel. -
#1785 Ez hülyeség
Otthon is ugyanolyan jól lehet edzeni sőt. -
#1784 jah. normálisan edzeni csak konditeremben lehet (megfelelő mennyiségű súly, fokozatos terhelés-növelés, stb). E nélkül nem ér sokat a jó étrend sem. -
#1783 ez így nem fog menni... Csak súlyzó nem elég ahoz hogy izmosabb legyél.
Egyébként tömegnövelés nem egyenlő a zsírosodásal... -
#1782 nekem az a bajom hogy nem tudok hizni.
De nem is akarok zsiros lenni.Konditerembe most nem tudok eljarni
,itthon szoktam sulyzozni.Kellene vmi super etrend.
Tudtok segiteni? -
#1781 Hát nem tudom, hogy a kettő ennyire összefügg-e, de azt tudom valamennyi zsírnak mindenképpen mindenképpen lennie kell az ember(b)en. (Már ha nem akar meghalni). :) A 0%-os testzsírszázalékot amúgy is lehetetlen elérni.
Tehát szerintem örüljön az, akin az alkatából adódóan kevés zsír van, akin meg sok, az próbáljon tőle megszabadulni. -
#1780 nem, igy szószerint tényleg nem, de azért ahoz ha valamit elakarsz érni, kell valamennyi zsír. A zsír nem feltétlen azt jelenti hogy 170centisként legyél 140 kiló, nagy pocakal, hanem minimális, akár láthatatlan zsír. Igy több energia van az izomnövelésre(legalábbis szerintem) -
#1779 persze, az izomtömeg-növelést nem lehet (vagy nagyon nehéz) szálkásítással összekötni, vagy közben szálkásnak maradni, de az biztos, hogy a zsír nem alakul át izommá. -
#1778 sztem arra gondolt hogy szokás izomtömeget építeni és aztán szálkásítani
zsírból tényleg nem lesz izom -
#1777 #1776:
Ebben azért annyira ne legyél biztos... Nem magamtól találtam ki... -
#1776 a zsírt nem lehet "átdolgozni". csak felszedni és leadni. -
#1775 Tulajdonképpen semmit P
Levágta a súlyt és otthagyta az egészet, közben magát szidva
És igaza is volt.
Láttam már én ilyen 2,5 fél órás edzéseket.
Kb mint a Vodafone reklámban....... -
#1774 mit mondott? -
#1773 (igen, van amikor hiába nyomkodom, nem akar válaszra vetemedni. Gondolom szar a java-m... :( ) -
#1772 hasra? :-)
Érdemes elolvasni Svarci mit mondott arra mit csinált ha nem tudta másfél óra alatt befejezni az edzést..... -
#1771 Szerintetek a heti 4 edzés optimális (egy edzés 2-2,5 óra)? -
#1770 tudom, de kaptál ilyen tanácsot
a "zokni"-ra keress rá :-)
De ezt otthoni edzésre írtam
edzőteremben lehet pl tépőzáras súllyal és edzőpartberrel ali lefog vagy ha olyan a pad akkor azis elég.
Sokan alkalmazzák még a hasprést egész jó eredményekkel illetve ha a konditeremben van olyan eszköz amivel a felsőtestet rögzítve lehet lábemeléseket végezni azis nagyon jó.
A gyakorlatnak az a lényege, hogy a hasizmodat teljesen összeszorítsd, és nem pedig az, hogy lábadat csípõbõl ide-oda lengesd. Helyezkedj el kényelmesen a függõleges lábemelõ gépnél. Térded húzd egészen a mellkasodhoz, de gondosan ügyelj arra, hogy ez hasizmod erejébõl történjen, ne pedig lendületbõl. Ez a gyakorlat a felsõ és az alsó hasizmodat is keményen igénybe veszi. -
OPM #1769 persze tudom, kajálok rendesen
de nem a zsírégetés a célom a gyúrással...
(nem müxik a válasz "gomb" ) -
#1768 #1766
Ha mindenféle szer nélkül akarsz izmot növelni, akkor zsír kell, hogy legyen mit átdolgozni