33479
-
#1927 Ha jól választod meg amit eszel, akkor nem elképzelhetetlen. Pont a magas fehérjebevitel az, ami segíthet egyszerre izomtömeget növelni és a zsírt (szép lassan) leadni. Amúgy éhezni semmiképpen sem szabad, hanem a napi kajamennyiséget el kell osztani 6-8 kisebb étkezésre. Saját példát hozva, egy év edzés után alatt több, mint 10 kilót szedtem fel, úgy hogy a végére kevesebb zsír volt rajtam, mint előtte. Pedig egyáltalán nem figyeltem az evésre, zabáltam, amit csak találtam.
Szvsz meg kéne próbálnod rendesen enni és edzeni. Aztán, ha fél év után sem kopik a zsír, akkor egy ésszel végrehajtott diéta (nem fogyókúra!) -természetesen az edzést ugyan úgy folytatva- biztosan elhozza a megváltást. -
#1926 De az izmod meg csak akkor no ha megfelelo mennyisegu feherjet viszel be abban meg nagy valoszinuseggel nem sok zsiregetes szarmazik. En legalabbis izomtomegnoveles alatt vagy eheztem es nem birtam edzeni, ugyanakkor fogytam par kilot, vagy ettem, es birtam az edzest es erosodtem. -
#1925 jah, ez igaz. még annyit tennék hozzá, hogy az izmok pihenéskor is igényelnek "üzemanyagot". nem sokat, de ezt a nap 24 órájában. így izomtömegnövelés --> zsírégetés fokozása. -
#1924 szerintem jobb, mert nem megy tőle szét a lábad. -
#1923 En ma bicikliztem 40 percet, es tovabbra is tervezem, hogy fogok gyakran, emellett persze elotte 1.5 ora sulyzos edzes. -
#1922 Annak van több értelme, amit tovább tudsz nagyobb pihenés nélkül csinálni...kb fél óra aktív mozgás után indul be a zsírégetés (nőknél 45 perc), tehát ahhoz, hogy értelme is legyen, legalább 45 percnyi (nyőknél 1 óra) aktív mozgásra van szükség...
Na most általában egy túlsúlyos ember nem képes 45 percnyi - nagyobb pihenők nélküli - futásra, de ha képes is, az túlontúl megerőltető a szervezete számára...viszont egy óra súlyzós edzésre általában képes, s sokkal kevésbé terheli meg (károsan) a szervezetet...akár tetszik, akár nem, a súlyzós edzés áll az első helyen zsírégetés terén!
...de persze ezt már ezerszer kitárgyaltuk itt... -
#1921 A biciklizesnek tobb ertelme van? Nekem mivel van tulsulyom inkabb nem futok izuletek miatt, hanem biciklizek. Marmint ilyen szobabicikli. -
#1920 Szerintem két -súlyzós- edzőnap közötti napokon érdemes futni, legalábbis én úgy csináltam anno. Azonban ne várj tőle csodákat, mert a befektetett munkához képest relatíve kevés zsírt lehet futással elégetni. Sokkal könnyebb odafiogyelni az étkezésre és mellette maximálisan a súlyozókra koncentrálni. -
Ben C #1919 Súlyzós edzés után. -
#1918 És lenne egy másik kérdésem is. Szóvla szeretnék elkezdeni súlyzós edést, most hogy megint helyre állt a kezem, és dolgozhatok vele rendesen. Szóval eléggé elhíztam. Leginkább a hasam nagy. Most az lenne a kérdésem, hogy szeretnék futni rendszresen. Na most az lenne a kérdésem, hogy ezt súlyzós edzés előtt, vagy után tegyem meg. Szerintetek mikor van nagyobb értelme? Mikor égetek el vele több zsírt? Válaszokat előre is köszönöm. -
#1917 Sziasztok. Olyan kérdésem lenne, hogy láttam a body.builder.hu oldalon, hogy van ilyen program, ami folyamatosan figyeli a súlyodat, meg kell adni az adataidat, és ad edzéstervet, és étrendtervet annak függvényében, hogy mit szertnél. Na most a következő lenne a kérdésem, hogy nincse véletlenül vmi ilyen program ami ingyenes, esetleg nem teljesen legálisan beszerezhető, mert 10000 ft-ot kicsit sajnálok rá, főleg úgy, hogy nem kipróbálható a program. -
Ben C #1916 döntöttörzsű evezés, nézdmeg , www.bodybuilder.hu , edzések. -
Szreeeeh #1915 A hátat itthon (felsőrésze, delta), egy kétkezes ruddal, vagy egy egykezes ruddal hogyan lehet a legjobban, leghatásosabban fejleszteni? -
kritikuss #1914 El akartam menni én is a debreceni versenyre, de olyan kis információt sikerült a neten összeszedni, hogy nem láttam értelmét elmenni. A testmester.net-en olvastam egy "nyúlfarknyi" programleírást, abból pedig egyértelműen az olvasható, hogy ez egy inkább expo (vevőket kereső kiállítás), s nem egy verseny. A töltelék műsorok pedig, hát.... Mustafat ismerem a Mr.Olympia DVD filmben láttam. Fantasztikus lehetett élőben, sőt, hogy még tudtál róla fotót készíteni.... Csúcs. No mindegy most csomagolok, és indulásra készen állok. Utazom Budapestre a versenyre. Ugyan nem lesznek nemzetközi sztárok, de ez is biztosan nagyon jó lesz. A tavaszi legalábbis is jó volt. -
#1913 jaja :) -
#1912 Akk ezt fényképezték ott agybafőbe. -
#1911 aztán később Mustafa M. ült ott. -
#1910 pedig ott ült ő is az egyik pavilonban Flex-szel meg Timeával. -
#1909 Az egyéni produkciókra azért voltak voltak olyan normálisak, és abbahagyták. -
#1908 Csak azt a krapit nem láttam aki 'Svájcinégert' jácca abba készülő filmbe. -
#1907 ÉN EZTET LÁTTAM! -
#1906 Jaja, bár volt olyan amikor bekussoltak a kis ribik, amikor saját számra feszítettek a pacsirták. -
#1905 berakok már egy képet Mustafa Mohamedről:
-
#1904 kira :)
nekem az nem tetszett, hogy párhuzamosan ment két program a csarnokban. biztos jó lehetett caramel számára karaoke-zó kislányokra pózolni. -
#1903 Az a megasztár kornyikálás nagyon szar volt :P -
#1902 Hey, én is voltam! -
#1901 Ma voltam Debrecenben a Fitparádén. A versenyfelhozatal elég gyenge volt, de a végén bemutatót tartott Mustafa Mohamed (most 10. lett a Mr. Olympián) és ott volt Timea Majorova és Flex Wheeler is. Sajna csak az első kettővel tudtam közös képet csinálni. -
#1900 ez Markus Ruhl csaja?? -
kritikuss #1899 nem minden napi bodys csaj Ruhl kisasszony. A film nagyon jó.
-
-
kritikuss #1897 ritkaság, érdekesség Ms Universe 1994-ből. Aki még nem látta annak ajánlom.
-
#1896 Eladó haspadot keresek....ha tud valaki segíteni, akkor küldjön egy privit.
...thx -
#1895 Koszi. -
#1894 http://body.builder.hu/faq.htm4 -
#1893 Tudnal adni vmi ilyesmirol szolo oldalt? [lusta keresni inkabb kerdez, faszkalap dolog] -
Zsoldos #1892 Nem kell hozza semmilyen bogyo. Ha mar mindenkepp vmi segedlethez nyulsz, van vmi kinai tea, ami ilyen hatasu, es akkor a majad is egybenmarad. De sztem nem sok ertelme van, foleg annak lehet jo, aki nem sportol. Elsosorban az izomtomegen es az etrenden mulik, ennek jobb ha utanaolvasol magad, hogy tudd mik az alternativak. -
Ben C #1891 nekem reggel ez nagyon gázos, egyébként i 6.20kor kelés van mert suliba busszal megyek, szoval altalaban ugy csinalom h este fél 6kor utolso kaja, 7 - félnyolckor futok, és este már nem eszek. -
#1890 miért kellenének hozzá bogyók? -
#1889 Anyagcseret felporgetni ilyen bogyokkal? Azt irtak, mondtak hogy amelle is kell "izzaszto" tevekenyseget vegezni mert kulonben nagyban csokken a hatekonysaga. -
Zsoldos #1888 Van egy futos oldal, majd belinkelem ha eszembejut. Reggel meg reggeli elott kell futni 45-60 percet kozepes intenzitassal, aztan meg egy oran at nem eszel. Futassal igy lehet leghatekonyabban zsirt egetni. Kiprobaltam, azert nem kellemes.
Szerintem hatekonyabb az anyagcseret felporgetni, akkor pihi kozben is zsirt egetsz. Izomtomeget magasan tartani, es etrendre ugyelni. Kisebb adagokban, napi 6 folotti etkezes, este csak konnyebb kaja. Nekem ez hatekonyabbnak bizonyult, mint a futas, azt csak kondicionalasra hasznalom.