-
kritikuss #5271 Humma által meg lettem szólítattva, úgy hogy "tapsi-hapsikám" nem úszod meg válasz nélkül.
Ennyire bunkóba nem megyek le, mint a Te műveltségi szinted, de remélem az én magasabb szintemen is élvezni és értelmezni fogod a válaszaimat. Ha ez nem sikerülne, sajna ez van tapsi-hapsikám... Elhiheted több bizonyítványt is a nagy, ferde orrod alá tudnék dörgölni, amely bizonyosan több mint a te ovis bizonyÍtványod. Mert aki csak ilyen formában tud vitatkozni, az agyilag nagyon gyengécske lehet. De nem teszem, mert kb. tudom hogy milyen értelmi csökkentett csökevénnyel
kellene most vitatkoznom, aki valószínüleg olvasni is csak többszöri nekifutásra tudna. Tudod, ha én Szántai Dóra helyében lettem volna, akkor először is nem készült volna egy másodperc anyag sem. Nem ecsetelem hogy miért, mert akkor az olyan nagy multimédiás készítési tudományoddal tapsi-hapsikám elmehetnél a .... Sajnos azonban elkészült a förmedvény, amit sajnos valószínüleg nem nézett meg a Szántai Dóra. (Apropó kíváncsi lennék vajon ő hogyan látja ezt a dolgot? Mi lehet neki a véleménye? De jó lenne, ha itt lenne ezen a fórumon és közbe is szólna?) A film tapsi-hapsikám nem azt láttatja, és mutatja, hogy Szántai Dóra honnan érkezett, hanem azt hogy honnan hová is költözött. Az egyik lepukkant ingatlanból egy másik lepukkant házba, ahol még a fűtés is csak akkor van, amikor ő saját maga fát vág. Tudom sokan élnek ilyen körülmények között, s nem is az ilyen emberek leszólása miatt írtam. Csak hát vannak ilyen humma félék, akiknek el kell magyarázni. (de minek!!) Miről is volt szó többek között ebben a filmben arról, hogy mutasd már meg a serlegeidet, meg had nézzek olyan popós képeket. Ettől a tény tény marad, Szántai Dóra lepukkant házból egy másik még csóróbb házba költözött. Az is tény, amit saját maga nyilatkozott ebben a filmben, hogy megtakarított pénzét beleáldozta a felkészülésekbe, mert nem volt szponzora, aki valamit is térített volna. Most itt fel kellene sorolni több tucat tápkieget gyártót, forgalmazót, meg lehetne sorolni másokat is, akik vajon miért nem áldoztak erre. Látod tapsi-hapsikám nekem ez a másik ami lejött a filmből. Ha én el szeretnék kelni a halpiacon, főleg a nyugatin, akkor a legjobb formámat kell mutatnom, s tompítani a negatívumokat. Ebbe beletartozik többek között több személyes dolog is. Ha munkát keresel mert kirugtak a munkahelyedről, akkor is a legjobb oldalat mutogatod, sőt turbózol is egy jó nagyot. S akkor kellene jönnie egy jó filmszerkesztő, készítőnek, aki már is azt mondja bocsika Dórika, de inkább semleges területen készítsük a felvételeket, mert lett volna más megoldás, amelyből egy komoly, életvidám, gusztusos, világbajnokhoz méltó image készülhetett volna, s nem ez a gagyi.
Csak hát az a bökkenő hogy te humma mit is tompitanál, a nullánál már csak a negatív van, nem de.
Már meg sem merem említeni a BB-tv adásának kezdete vaj miért az Infernoban készült? Hol is van ez? Netán Győrben? Nem itt lesz májusban az egyik MD jelzésű verseny? S ha lesz akkor, vaj mit szól mindenhez az IFBB? Vaj akik nagyon előre gondolnak testépítők azok hogyan mérlegelnek? Vaj már nem is merem tovább folytatni a gondolatsort, ne hogy megint lebuzizzanak. Most akkor miért készült az infernoban a film? Kösz de nem kell a válaszod, mert én már tudom, s nem kell a rizsa.