-
derrick #5284 Erről van szó. Nincs egyéni gondolatod, s még csak válaszolni sem vagy képes normálisan. Csak fröcsögni tudsz, s bunkón beszólni. Tudod ehhez nem kell ész, és tudomány. Valóban ehhez elegendő egy eladói végzettség, bár kétlem hogy az is meg volna neked. Milyen üzlettulajdonos lehet, aki egy ilyen észlényt alkalmazhat?!
Már többen megszólíttotak, s nagyon jól felépített kész érveket hoztak fel ellened, a menyilatkozásaid ellen. Ezzel szemben nem olvastam még semmit sem, amivel megcáfolnád, az elenkezőjéről meggyőznél nem csak engemet, hanem mindazokat, akik feltettek neked kérdéseket, vagy próbáltak belőled normális hangnemű válaszokat kicsikarni. Tudsz Te egyáltalán vitatkozni, vagy csak kétségbeesésedben mindenkit lehülyézel. Vannak neked épkézláb gondolataid, vagy ennyire ovis szinten leledzel? Te a bodys társadalom szégyene vagy, kultúranalfabéta! Nekem ez a véleményem, nem csak egy csatlós vagy, aki más szekerébe kapaszkodik.
S ráadásul még úgy is gondolod jót tettek a felszólalók a hangot adók neked. Te ennyire pökhendi és nagyképű emberke vagy? S ráadásul ennyire ostoba? Bemutatkoztál, még azt is megadtad hol dolgozol, hol lehet megcsodálni a faragatlanság betontuskóját! S büszkén továbbra is lehülyézel másokat, ahelyett hogy legalább meghúznád magadat?
El kell hogy szomorítsalak, azok akik itt vannak ezen a forumon, s végig olvasták azokat az "egysoros" bunkó beszólásaidat, nyögdécseléseidet, azok egy szánalmas fickót ismerhettek meg benned. A kisebbség, akik meg továbbra is dicsőítenek, azok kb. ugyan ezen a szinten lehetnek mint Te.
Például kezet foghatsz Cmdr-rel, az egysoros, mélyen filozófikus "böfizőssel". Nem csodálom hogy nem válaszolt még kritikuss, meg info sem. Erre mit lehet válaszolni?
Legalább annyit áruljál már el kedves humma, klastrom által beírtakat, vajon miért nem cáfolod meg?
© klastrom
#5239 bejegyzés
#5221 bejegyzés
Ha már kritikussnak nem tudsz normálisan válaszolni, legalább klastrom állításait cáfolhatnád, mert ha ez így marad személy szerint én elhiszem neki. S valószínüleg nem leszek ezzel együtt.
Klastrom van fotod erről a humáról? Ha van betehetnéd ide a fórumra, lássuk ki is ez az izomtestű, bodybuilder nagymenő humma. Előre is kösz klastrom!