12316971501353788406.png
  • Cmdr
    Jaj, hát mi van itt? :( A bunny utálokhoz csak dolog :

Nem veszitek észre, hogy Ő arcát, testét, nevét adja a témához, ti pedig névtelenűl gyáván szidjátok? Ha pár órát ráfodítanátok biztos lehetőségetek lenne találkozni vele, és elmodani neki személyesen a véleményeteket, biztos nem rugna fejen senkit(én nem találkoztam, és nem is láttam még élőben soha)! A BBTV a legjobb ilyen műsor, ingyenes, szorakoztató, és lehet tanulni sokat. Persze, jó lenne ha minden héten lenne, dehát, ez van!

Ti mi a faszt csináltatok akárcsak a fele ennyire igényesen, és kitartóan mint ő? Semmit!!!!!!

Véleményem szerint Ő nagyon sokat tesz ezért a sportért, pedig a legtöbb ember TOTÁL HÜLYE aki a teremben van! Aki valaha is volt teremben, láthatja, hogy 30 emberből jó ha 4-5 aki néz ki valahogy, és 1-2 akinek már komolyabb izomzata van!!!!! A többi bohockodó faszfej! Aki őt szidja, tegyen már fel egy képet magáról, és ha kétszer akkora mint Bunny, akkor elfogadjuk a kritikát! Addig pedig lehet menni a fenébe!

Steve Namat egy iszonyat nagy sportember, az egyik legnagyobb magyar testépítő, viszont az egyik legbutább is, ahogy olvasom a hozzászólásait. Minden tiszteletem az őve, de véleményem szerint csak a szart kavarja az ilyen okoskodásával. :(