12316971501353788406.png
  • somati
    Én ezt a topikot eddig csak olvastam, próbáltam leszűrni belőle a lényeget, de most hozzá kell szólnom. Ez a tegnap óta folyó vita teljesen parttalan, és egy kivülálló számára komolyan mondom olyan, mintha egy óvodás csoport (klastrom, piller11, info, stb.) vitatkozna felnőttekkel (the others). Előbbiek előszőr káromkodtak, fikáztak, majd próbáltak komoly felnőttnek tűnni, de ez nem igazán jött be nekik ezek után. Utóbbiak meg lekezelően beszélnek, dehát meg is értem őket a folyamatos fikázás, lefosozás, stb. után. A szellemi színvonal a mínuszokat verdesi. Sztem ne égessétek tovább magatokat. Lépjetek túl ezen a témán, és akkor a "bunny-hívők" is elkerülik ezt a topikot, meg ti sem látszódtok majd kis idegbeteg ovisoknak.

Még vmi: vki korábban kifejtette véleményét azzal kapcsolatban, hogy a Szántai Dóra miért is adja a nevét egy ilyen lepukkant helyen felvett videóhoz. Számomra elképesztő, hogy valaki hogy nem tudja felfogni, hogy miről szól ez a videó. Igaz kicsit tovább kell látni a popsi meg a mell látványánál. Meg vki leírta, hogy egy komoly versenyző számára nem jelenthet gondot szponzort találni. Már nem azért, de a Drugs Bunny éppen erről koptatja a pofáját az utóbbi hónapokban, a magyar testépítés kihalóban van, mert nincsenek szponzorok.
    Üdv.