33479
-
#5173 Én nem regélek, nem is akarok, csak tapasztalat. (jó persze ez is mindenkinek más)
De én nekem nagyon jól bevan lőve a kajám sztem, mert növök, erőm is van, és formám is van..és jól is lakok:)
-
Cmdr #5172 Szerintem abban már így nagyon sok a zsír, nem? -
#5171 A turo szerintem kazein forrasnak kituno. En szinte minden nap eszek este utolso etkezesnek. Egy kis zabpehellyel natur joghurttal vagy vizzel whey proval. -
Cmdr #5170 Miért nem költözöl el otthonról? :) -
#5169 a túró nem a legjobb fehérjeforrás és nem is a legolcsóbb, én nem eszek kb csak heti 2-3szor max - alpa túró pluszban 280ft körül van
kenyeret meg semmilyen formában nem eszek
sokkal jobb mióta megfőzöm reggel a napi 400g rízst meg a fél kiló húst- nincsenek viták 7-8 féleképen megtanultam megcsinálni a húst szóval az ízekkel sincs gond
a közös kajálást hiányolják de nem nagyon tudnak izgatni ez nem a máltai szeretetszolgálat - szülők szeretem őket, de van amit nem képesek felfogni és ezzel nem kell túl sokat törődni... úgyis mindíg vitáznak velem szóval még jobb is így... -
Cmdr #5168 Szerintem te ne regélj itt nekünk a kajálásról... -
#5167 Én a kaja mennyiségére nem nagyon figyelek, inkább a minőségére..jughurt túróval, tejjel, tojással
ami van:D
de nem vettem meg a kenyeret sem, eszek pizzát is..stb stb
de figyeljetek, kellenek a zsírok is ! van olyan vitamin amin zsírban oldódik !
de mondjuk a kajálásról regélni lehetne. mindeki úgy eszik ahogy neki megfelel...:) -
#5166 Azzal kevered ossze amivel csak akarod, persze a testepito taplalkozas kajaira ertem, probalkozz hatha osszeutsz valami fincsit.. es akkor ird le ide:)
Tomelegesben sztem zsirszegeny joghurt mehet.. de aze ne minden nap. -
#5165 Aham, és az úgy nem jó hogy túró+vmi zsírszegény joghurt, vagy a joghurt az nem jó? Meg hogy zabpehely meg vmi magvmik meg málna meg naturjoghurt, mert a zabpelyhet én tejjel nem tom megenni:S -
#5164 -
#5163 A turo kurvajo nem tudom miert fikazod. Persze zsirszegeny turo.. En a turot whey proval kajalom es higitom vagy vizzel vagy natur joghurttal.. -
Cmdr #5162 Inkább degenetika! -
#5161 Akkor már az lennék, hál'isten a genetika:DDD
túrót, azért szoktam magába, mert amikor már jól laktam és mindent megettem ami kell, ezt "pluszba" eleszegetem pl. netezés közbe:)
-
Cmdr #5160 Kenyér, túró... :D Tuti testépítő kaják, ettől viszont izmosak tuti nem, viszont kövérek azok lesztek! :D -
#5159 túrót magában enni? bár még nem próbáltam úgy... -
#5158 én túrót magába...főttojást meg ami van, muter is süt kenyeret, sokkal jobb mint a bolti, árba, ízbe, álagba stb stb... -
#5157 ti esztek túrót, ha igen akkor mivel eszitek hogy trükközitek meg, jah és a főttojást is mivel eszitek. Muter mindig csinál házikenyeret, szerencsére ő is nagy egészségmániás és ezért mindig csak barnakenyeret csinál, nos ezt ehetem, vis hogy ez gnodlom nem olyan mitn a bolti kenyér és azér kérdem. -
kritikuss #5156 Srácok egy kis figyelmet kérek....
Piller 11 Te is dobd el a kézisúlyzókat :))
Egy szőke amazon bemutatja nektek hogyan kell elvégezni a helyes FEKVŐTÁMASZT
www.pulzus-fitness.hu -
#5155 Pont azokat néztem előtte, csak van ami még homályos egy kicit:S -
#5154 www.tesztoszteron.hu-n nagyon jó cikkek vannak erről -
#5153 HeLLo! Most kezdek el vis megpróbálok diétázni a szálkásítás miatt, és azt akarom kérdezni, hogy a fehérhús,tojás,rizs,brokkoli,hal mellé még mit ehetek, mert nem naon vágom ezt a témát. Meg hogy ha du. futok minden nap vagy 1 órát akkor az ér vmit, tom hogy reggel kéne, de mikor kelek akkor még sötét van, és sulbia kel mennem, és annyi időm nicnsen hogy még futkározzak meg fürödjek meg elkészüljek. Meg hogy most azt honnan fogom tudni hogy gyorsabb lett az anyagcserém, hogy töbször járok wc-re vagy hogy? -
Piller11 #5152 egyetértek, és én azon a véleményen vagyok,
hogy inkább megveszem néha-néha
a jót és normálisat mint többször a "haszontalant"
-
#5151 Szrtm egy kivétel van: a Pump. Akárkivel beszéltem mindenki azt mondja hogy az az egyetlen normális kreatin... edzők, gyúrosok, pl Jenei István is ezt mondta, csak a Pump ér valamit... szal az meg elég drága. -
Cobraz #5150 Figyeljétek az adagokat! Jól átbasszák az embert. -
kritikuss #5149 Szerintem is nagyon jó a muscleteam oldala. Nem tudom ki vagy kik csinálják, de nagyon rámentek a látványra. Végig nézegettem már több magyar honlapot, de kimagaslik látványban a többitől. Látszik rajta hogy sok időt fektetettek a kidolgozásába. Látszik az, hogy szerethetik ezt a sportot, s mind képileg mind videobejátszásilag nagyon odafigyelnek a tálalásra. Szerintem megtiszteltetésnek vehetik azok a bodysok, akik velük dolgozhatnak, mert nagyon jó anyagok készültek eddig. Legalább a világ más tájáról ha rákattintanak erre az oldalra, akkor láthatják, hogy így is be lehet mutatni, népszerűsíteni lehet egy honlapot. Kíváncsi vagyok mi lesz a folytatás?? Vajon hány magyar testépítő figyel oda, hogy fontos a netes megjelenése, a körítés ahogy az ő (MUNKÁJAI is!!) tálalva van. Mert igaza van Pillernek nem mindegy hogy csak úgy fél perc alatt felhánnya a bodysról készült anyagot, vagy úgy csinálja mint például a MUSCLETEAM. Ezért szeretem az Extremfit újságot. Tudom, hogy nem magyar termék, a Musclemag mutációja, de abban az újságban a fotók valóban művészek masinájából készül!!! Nagyon odafigyelnek a tálalásra.
Ha már internet, akkor had ajáljam megnézésre a www.testmester.net lapot, amely meg lehet hogy újjáéled?!?! Az tény hogy egy bodys folytatja Enigma blogját... Vajon az írások mögött nem épp ő leledzik, mivel a Biotech portálon megszüntek az írások. Ha már Biotech, vajon mi ez a nagy csend a honlapján?!?! Miért nem foglalkoznak vele, miért nem frissitik. Egy ekkora cég mint ők.... Arra nem is merek gondolni, hogy pénzügyileg nem bírják??
Pillerke nekem is tetszik a katt, Jenei István remek testépítő.
Láttad már Scorus honlapját. A téma amire építették tökéletes, kár hogy nagyon nyúlfarknyi az egész. Talán majd bővítik. -
#5148 aham, értem, kösztök. -
Piller11 #5147 nagyon jók, és ezeket a trükköket hogy csinálják?!
végre valaki nemcsak feldobja a netre az anyagot,
hanem meg is "dolgozza"
katt -
Piller11 #5146 egyetértek: középkategóriás árú terméket
kell mindig választani.
figyelembe kell venni,
hogy termék és termék között nincs olyan nagy különbség,
mint árban. nem ragozom.
nem kell vacilálni, beleőrülni. csak választani... és tömni vele magadat, mint a kacsát -
#5145 a microtecre mondtam -
#5144 azt mondják jobban oldódik, meg hatékonyabban szívódik fel, mert tudmányos bla bla miatt:) -
Cobraz #5143 Scitec microtec-sima creatin között külömbség?
A tudományos bla-blan kívül -
#5142 Olyan termeket veszel amilyet akarsz. Nezz utana ha sokan vasaroljak biztos jo. Nezz tobb termeket. Ha tul draga, szerintem nem er annyit, ha tul olcso akkor pont annyit er mint az ara. Kozepkategoria. Te dontesz. A szakadas gyors novekedestol vagy fogyastol van. Az arcod soha az eletben nem fog olyan gyorsan noni, hogy szakadas legyen rajta. -
#5141 A 4 honap kihagyas olyan mintha edzeni kezdenel. Csak eppen itt ujra kezdesz edzeni. En ha kihagyok 3 hetet akkor is melegitek 1 hetig alapgyakorlatokkal, ha 4 honapot hagynek ki kb 2 hetig heti 3 edzesben minden izomcsoportot edzenek 1-1 gyakorlattal, lehetoleg nem valami extrem, inkabb alapgyakorlattal, jol bemelegitve 4x8 munkasorozattal mondjuk. De lehet 3x10 ahogy tetszik. Lenyeg hogy legalabb 8-at birjal nyomni a sullyal annal ne legyen nagyobb. -
Cobraz #5140 Vélemény? -
Cmdr #5139 Mi van? -
Cobraz #5138 Érdekes??
Power Track?? -
Cmdr #5137 Inkább a körmöd karcolja meg amikor alszol... valószinűleg mert rágod, vagy téped! -
#5136 Hat ha az arcodon jelenik meg akkor te valamit nagyon rosszul csinalsz. -
Cobraz #5135 Csíkok(mintha megkarcoltam volna) jelennek meg rajtam (karom ,arcom..). Lehet tejsavófehérje (powertrack) vagy más? Power track vélemény? -
#5134 sztem mehet, csak figyelj oda rá