-
kritikuss #5274 Humma példát vehetnél Piller11 illetve Bodyman vitatkozói stílusából. Le a kalappal előttük!!! Ezt a vitakozói stílust joggal megdicsérte ha jól emlkészem Derrick is. 
Vitatkozni tudni kell, és meg kellene tanulnod annak alapfeltételeit is.
Ennek egyik eleme az ész, a stílus és a mondanivaló. Ezek belőled maximálisan hiányoznak.
Meg lehet, hogy klastrom neve mellett összegyűlt 4 felkiáltójel is.
AKI NEM VETTE VOLNA ÉSZRE KLASTROM EZZEL A HÁTRÁNNYAL ÉRKEZETT IDE ÉS SZÓLT KÖZBE. ELLENBEN TE MÁR A TEGNAPI FÉL NAP ALATT ÖSSZESZEDTÉL KETTŐ FELKIÁLTÓJELET.
Ez bizony minősiti humma bizony tégedet, mint embert.
A magam nevében beszélek tovább arról, hogy én nem a bodybuilder mint honlapot kritizáltam (erre természetesen bizonyítékok az itt megjelent korábbi írásaim), nem is tehetném mert nincs hozzá jogalapom. Egy kb egy évtizedes múlttal rendelkező honlapot, amely ez idő alatt összegyűjtött iszonyatosan sok információt NEM LEHET
összemérni egy olyan mint a muscleteam, amely lappal amely talán fél éve hogy fennt lehet az Interneten. Sőt még stílusában, a testépítés mint sport megközelítésében, és tálalásában sem lehet összehasonlítani a kettőt. Szabad kérdeznem ki tette ezt meg. Igen jó a válasz Te humma, aki azzal a minüsíthetetlen hangnemű megjegyzéseddel tegnap 10 óra után idetörtél.
Az igez hogy valószínüleg észre sem vetted, hogy tudat alatti cselekedeteddel biztosan akkora ingyen reklámot szereztél a muscleteam honlapnak, hogy szerintem a honlap nézettsége biztosan csúcsokat döngetett.
JA KÉREM, EZÉRT ÉN MÁR IS KÉREM A JUTALÉKOMAT A TULAJDONOSOKTÓL :)))
cmdr-nek válaszolva:
Nem veszitek észre, hogy Ő arcát, testét, nevét adja a témához, ti pedig névtelenűl gyáván szidjátok? Ha pár órát ráfodítanátok biztos lehetőségetek lenne találkozni vele, és elmodani neki személyesen a véleményeteket, biztos nem rugna fejen senkit(én nem találkoztam, és nem is láttam még élőben soha)! A BBTV a legjobb ilyen műsor, ingyenes, szorakoztató, és lehet tanulni sokat. Persze, jó lenne ha minden héten lenne, dehát, ez van!
Én észrevettem, és nem is szeretném ha itt ezen a forumon jelen lenne, én pont azért jöttem el onnan, mert nem akarom még csak a nevét sem hallani, és minden reggel azt olvasni, hogy te hülye, te buzi, stb. Sajnos szerintem mindenki látta és tudja ki az a Bunny, sőt többen találkoztak vele a versenyeken személyesen is. Én is ott láttam, de nem láttam, hogy sorállás lett volna, és gazsuláztak volna vele ezerrel, meg autogramot osztogatott volna. Amennyiben az gyávaságnak tűnik, hogy én nem megyek oda és nem mondom meg a privát véleményemet, hogy emberileg milyen nullának tekintem, akkor ezt vállalom, és továbbra is kritikával illetem minden olyan megmozdulását, amivel láthatóan a saját önimádatát veszeti le, s nincs mögötte tartalom.
cdmr-nek válaszolva
Véleményem szerint Ő nagyon sokat tesz ezért a sportért, pedig a legtöbb ember TOTÁL HÜLYE aki a teremben van!
ITT PEDIG AJÁLOM FIGYELMEDBE HOGY NAGYON ALAPOSAN OLVASF VÉGIG KLASTROMNAK AZ 5221, 5239-ES SZÁMÚ BEJEGYZÉSEIT, MERT HA ENNEK A TIZEDE
IS A VALÓSÁG AKKOR LÁTHATÓ HOGY IS MEGY EZ ODAÁT!!!
VIZSO 5251 ES BEÍRÁSNÁL, ugye elolvastad a februári a januári sőt az előző évadot is, amikor nem volt még muscleteam, s nem reklámozták hogy akkor csak és kizárólag melyik honlapot ajnározták egyesek?!?! Segítek neked egy kicsit, nem a www.testmester.net-et, nem a www.tsztoszteron.hu-t. Igen el találtad mindig és kizárólag csak is a bodybuildert igen itt ezt olvasg el, igen itt ezt vedd meg stb. stb. Akkor miről is beszélsz és hivatkozol most Te. Miért bánja a csőrödet az, hogy vannak ezen a fórumon olyanok, akiknek pont a muscleteam tetszik, és ennek hangot adnak?!? Megsértenek ezzel téged? Nem !!!! Ellenben azzal már egyetértek igen is a kettő honlap megfér egymás mellett!!
BPeti2 5245- hozzászólására reagálva
Kikérem magamnak, én tégedet még nem hülyéztelek le, pedig én is több esetben kinyilványítottam hogy muscleteam párti vagyok. Ha végig olvasnád a tegnap délelőtt 10 óra körül humma bejegyzése előtti infó nevű beirogató vajon milyen hangnemben irogatott, akkor rá kellene jönnöd hogy ő is kultúráltan érvelt, és mondta a "saját igéjét". Az hogy egy hummának a pökhendi megjegyzésére ő is felvette azt a hangnemet?? Ezen még csodálkozól, mert én nem. Meg sem fordult a fejedben, hogy direktben tette humma az egészet? Meg merem kockáztatni, hogy mint azt már ttöbben leírták itt előttem ő egy csatlós, s meg lehet ez egy dirrekt akciósor volt. Gondolod, hogy jó szemmel nézi az a banda, hogy többen eljöttek arról a fórumról, és szinte már csak is "mag" irogat ott egymásnak?! Ettől pedig nem fog menni a webáruház eladása, s nem fogják tudni hogy van egy BB-tv újabb adása.