33479
12316971501353788406.png
  • 170Kg
    Ezt a fitnesszes cikket azonnal felejtsd el. Tele van butasággal. Ne innen tanulj meg edzeni, mert még kinyírod magad :D Olyat ne csinálj hogy csak vállra edzel, mert elb*szod az arányaidat. Ha már edzel, edzz minden izomcsoportra! Ezenkívül ha túl sűrűn edzel egy testrészt, és nem hagyod regenerálódni, nem fog fejlődni. Néha a kevesebb több.
  • hykao #5951
    Ki tanácsolt neked ilyet, hogy minden nap vállazz?
  • Z
    Izééé, őőőő, akkor most inkább ártottam magamnak?

Na jó, leállok pár napra, és átgondolom az életem! [#jedi legyintés]
  • csuszi
    szerintem zsinórban nyomta pihenés nélkül:)
  • 170Kg
    Te az előző három napot végig-vállaztad? Nyugtass meg hogy nem! Kérlek mondd hogy heti egyszer edzed a vállad, és hogy három hete csinálod! Szerintem a fintnesszes baromság helyett kezd el egy kezdő edzéstervet (body.builder.hu)... és ne egyél nyers tojást!
  • FOXX supreme
  • Z
    Hi all!

Csinálom azt a vállerősítő témát, amit a Breki által ajánlott fitnet-oldalon találtam.
    Első nap semmit sem éreztem, és tök könnyen ment, második nap már volt valami "jé-itt-izom-is-van?" érzetem, és minimális küszködéssel csináltam végig. Harmadik napon (tegnap) már igencsak vicsorogtam, és k*r*ára égett a vállam, plusz egy sz*ros fekvőtámaszt/húzódzkodást nem bírtam megcsinálni a vállgyakorlat mellé...
    Viszont ma megint könnyebben ment az egész. :)

Na megyek tojást enni! Mint Rocky... :D
  • PyRex
    Lou Ferrigno :)
  • Piller11
    az nem minden, hogy egy szó nem esik róla, de sok magyar is indulási szándékáról hallottam - várhatóan nagy harc lesz, és ha a hírek igazak, akkor több párosunk is fogja képviselni hazánkat!

igen, akkor lesz az MD kupa is, amikor az Ausztria Kupa - vajon ki fog indulni az MD kupán???
  • DjCooll
    Ja ja állítható... Oké köszi nektek a segítséget. Elkezdem csinálgatni.
  • FOXX supreme
    én napi 6-8-at eszek meg:DDDD pl. 8 tojásból csak 2 sárgáját eszek...de ez lehet még így is sok:D
  • hykao #5941
    Érdemes minden nap.
  • gyuriii
    lenne egy kérdésem. a MyoMax-ot minden nap kell inni vagy csakk azokon a napokon amikor edzek?
  • jazzy
    Még mindig nem árultad el ki van a képen?
  • derrick
    még egy kiegészítés
    Varga Dani kattints ide
  • REWRITEs
    Ezt élvezem beindult a harc.
    Multipower Magyar Kupa - május 5-én Baján.
    Akkor nem kell menni az MD kupára, úgy emlékszem az is akkor lesz!

Az a szomorú, hogy lesz egy osztrák kupa is ahol magyarok is fognak indulni, és valahogy a erről egy kibaszott szó sem esik.
  • csakkk
    FIGYELEM aki még nem tudná

IFBB Fitness és testépítő kupa - április 29-én Budapesten,
    Multipower Magyar Kupa - május 5-én Baján.
  • csakkk
    Azon gondolkozom, magadtól vagy ilyen sötét,vagy rájátszol? Azért ez egy kicsit durva, főleg, hogy Piller11 jókat ír, az hogy egyeseknek csípi a szemét, s nem nőttek fel

Ez már nem a sötét középkor, hogy ne lehetne utánanézni dolgoknak.

Ugye Te is olvasod ezt a fórumot, hány olyan kérdés van itt, aminek utánna lehetne nézni, és akkor nem kellene megkérdezni, akár itt is.

AKKOR MEG MINEK EZ A FORUM, HA MINDENKI MINDENNEK UTÁNA NÉZ??

Meg vagyok sértve, hogy engem mindig kihagynak mindenből.
    HÉ EMBEREK ÉN IS MUSCLETEAM FUN VAGYOK. ÉS SZEMÉLYESEN ATTILAHUN EGY SZEMÉLYBEN IS vagy még sem ln vagyok a magyarok királya?
  • Brolly
    heti 20 tojás kötelező, az szép:) a sárgája is kötelező vagy az csak az íz miatt?
  • hykao #5929
    Sok tojás valóban nem túl ajánlatos, már ha egész tojásról van szó...de a testépítő ilyet ugye nem ismer, illetve csak arányaiban eltolva! :) Szóval hat tojásból 2 sárgája marad csak (9 esetében 3-é), a többi kukába! (nem, nem hagyjuk meg a családtagoknak sem, elősegítve ezzel a koleszterinszintük növekedését! :D)
    Egészséges, rendszeresen sokat mozgó-sportoló (főleg testépítő) embernek szerintem heti 3-4x 6 tojás (2 sárgájával) nem csak, hogy ajánlható, de szinte kötelező!!! :)
  • Brolly
    Csak a fehérjét eszem a tojásból, mindig megfőzöm oszt betúrom. Hát kb. 2-3 naponta eszek 6ot szal annyira nem nyomom olyan sűrűn.
    Jah meg most a zöldséget hogy mérjem hogy mennyit eszek, hogy 1 fej saláta+1 db paradicsom vagy hogy?
  • PyRex
    nyomj fekve :) (rendesen + szűken)
    tárogass a kézisúlyzókkal

a pad állítható? ha igen, akkor 30 vagy 45 fokon is nyomhatsz
  • Brolly
    Hát a kenyér végülis jobb mint ami boltba van, mert muter tesz bele mindent, szal ilyen teljeskiőrlésű meg barnakenyér meg mitomén, ilyen vmilyen. Tom hogy ez se jó, de nme tok még suliba is húst vinni, főleg csirkemellet, muter száműzne.
  • Brolly
    Nah az jó, ezekből már lehet vmit trükközni, nézegessél egykezes gyakszikat a neten, naon sok van.
  • PyRex
    naposimot felejtse el. ha már koxolni akar, akkor valami minőségibb cuccot, amitől nem lesz szivacs a mája :) de viccet félretéve: olyan nincs, hogy koxolj, gyúrj rá és jó lesz. rendes kaja nélkül tized annyit sem ér - saját tapasztalatból mondom.
  • PyRex
    Az nem egyes, csak úgy néz ki :))))))
  • PyRex
    kenyér + sonka? felejtsd el. olyan nincs, hogy muszáj... vigyél a suliba dobozba csirkemellet (sütve), mellé egyél zöldséget vagy rizst (hidegen is meg lehet enni) és kész. ja meg tojást ne egyél már. alapból csak a fehérje a jó, de a sok tojás (pláne mindennap) nem túl jó, azt mondják.
  • big bear
    nyilván bővebben utána tudsz nézni a neten, hogy mi a viz funckiója. De pusztán logika alapján is megközelithető a kérdés. Miből áll a tested túlnyomó részt? Vizből. Ha egy nem sportoló embernek is kell két liter egy nap, akkor egy sportolónak minimum kétszer annyi. És, hogy mire kell a viz? Mindenre! Gondolj bele,hogy a testedben milyen biokémiai folyamatok játszódnak le, anyagcserefolyamatok, keringési rendszerek, stb.., vagy csak gondolj a hőszabályozásra,egy csomó vizet elpárologtatsz egy nap,főleg egy sportoló,azt is pótolni kell.

Amúgy a kajádba a legkisebb gond a só
    De nyilván amig nem rendelkezel önálló keresettel addig lesznek korlátok, próbáld legalább kb-re tudni a mennyiséget amit beviszel.
    Az a kenyér a sonkával, mókás
  • DjCooll
    Hát van fekve nyomó pad hozzá rúd + súlyok, vannak külön súlyzók is. Ezekből valamit?:)
  • adios
    oké köszi
  • Brolly
    Amúgy miért kell napi 4-5 liter vizet meginni, sose értettem.
    jah meg sót az hanygoljam, mert eléggé sósan eszem.
  • Brolly
    Huh elég komolynak hangzik, bár tom hogy így kell, de nehéz lesz, mert azért muter se fog mindig azt csinálni ami nekem kell, mert hát faterra is meg tesómra is gondolnia kell, de azé megpróbálom.
    Akkor szerezzek be egyszerre nagyobb mennyiséget tojásból,rizsből,túróbol meg ezekből és akko szerveszkedjek?
  • Brolly
    Hehe, persze, vegyél olyat aminek az a neve hogy Naposim, és azt szeded és gyúrj rá, és akko jó lesz:)
    amúgy sztem elsőnek olvassál sokat neten, és teszteld, amúgy ha csak simán elkezdesz alapgyakszikkal gyúrni akkor is fogsz látni eredményt. És majd ha eljutottál egy szintre, akkor kérdezges, mert ez így elég hosszú lenne leírni. Meg olvassál sokat neten, van egy csomó hasznos oldal, belinkelni inkább nemlinekelek mert még leoltanak a végén...
  • jazzy
    Akkor nem tudok segíteni..
    Mérd le, hogy mennyit eszel lödd be, hogy hány étkezés.
    Este megcsinálod külön kis edényekbe a holnapi 5-6 étkezést.
    Az nem baj ha nem percre pontosan eszed de legyen kiporciózva, hogy ennyiszer kell enned ma és ennyit.
    Ha ezt megcsinálod és leírod segítek és fogyni fogsz.
  • adios
    Tudtok nekem egy olyan edzéstervet ajánlani amivel gyorsan érhetnék el látványos eredményeket?Elsősorban a hasamra,a karomra,a mellemre és a hátamra szeretnék erősíteni.Előre is THX!
  • Z
    Az izomhegy mögötti részt tényleg nem látni!!

Amúgy jó a banner. A labda melletti egyes teteje direkt maradt benne?
  • Brolly
    huh, hát én nem mérem hogy mennyit eszek, próbálom úgy hogy soxor keveset, de nem úgy csinálom hogy 14:00kor 6 tojást 16:00kor 250deka mellehús+egy adag rízs, mert mindig van ami közbe jön és nem tom azt a kaját mindig ugyanakkor enni. Leginkább rizst eszek, mert a hús mellé mindig az a köret, bár most párolt brokkolit nyomattam és az is elég jó volt, csak az sincs mindig. Nem az baj hogy szar az íze vminek, én megeszek mindent, csak nem mindig van az ami kéne. Pl. salátát azt amúgy is szeretem de még nincs a boltokba se egy normális, mindig olyan "fonnyat" van vagy mi, muter veszi ezeket ő mondja:) De érted nem tom mindig ugyanabban az időben ugyanazt enni.
    Jah, meg reggelire jó a zabpehely, mert az az amit mindig tok enni ugyanabban az időben.
  • jazzy
    Ha elmondod miböl mennyit eszel jobban tudunk segiteni..
    Ird le mit mennyit mikor eszel 1 nap.
  • Brolly
    Amúgy meg nekem most az a problémám, hogy 2-3 hete elkezdtem szálkásítani, mostmár naon tiszta kajákat eszek, de sajnos így is becsúszik néha egy-két porszem a szerkezetbe, nah de minden edzés után futok lassú iramba fél órát, és 80 voltam előtte, most meg már 83 vok:S de nem tom miért. Amiket szoktam enni az tojás,hús,rizs,túró,zöldség(saláta,brokkoli,paradicsom,uborka..) és amit muszály ennem az a házi kenyér+sonka a suli miatt. De már az ilyen majonéz,vaj,ketchup,cukor,zsír ezeket már nagyjából kiiktattam. De nem tom mit csinálok rosszul, lehet sok rizst eszek?
  • Brolly
    Huh, ha nincs semmi lehetőséged súlyzós gyakszikra akkor csak a fekvőtámaszt tom ajánlani, sokat nem érhetsz el vele, de van akinek bevált, de nem tom hogy mit értesz az alatt hogy "rágyúrni egy kicsit".