33479
12316971501353788406.png
  • Steve Namat
  • PyRex
    Nem fújom fel, csak használom a fejem :)

Kicsit kezdesz elszállni a "Magyaroroszág szar ország" életfelfogásoddal, amit folyamatosan hangoztatsz (célozgatva persze). Abból a szempontból igazad van, hogy testépítésben IS (mint sok másban is) sokkal több és nagyobb lehetőségek várnak külföldön. De azért szerintem nem kéne ilyeneket írni, hogy: "együnk ki kokárdát a súlyemelő övünkre, piros póló, fehér gatya, zöld cipő, magyarvagyoknemturista felirat és pihenőidőben állva énekeljük a himnuszt?"

"majd biztos elkezdem (jogosan) dícsérni a Muscletech-et, miközben a Scitec szponzorál..."

Nyilván nem, de ha nyilvánosan mondogattad volna előtte vagyközbe, hogy a Scitec nem a legjobb, stb. akkor nem szponzoráltak volna ;)

"a Team Scitec (versenyzők) is Scitec-en él ugye, mind egy szálig...?"

Én ilyet nem állítottam, de nem is szarozzák a Scitec-et (sőt sok olyan testépítő sem szarozza, aki hasonló cipőben jár, mint Te). ^^

Én úgy gondolom, hogy túlságosan sokat vársz az USA-tól és az ottani lehetőségeidtől és kicsit elszaladt veled a ló. Persze kívánom, hogy jöjjön be, mert én is büszke lennék rád, ha nagyon komoly dolgokat érnél el, hiszen én is ezt a sportot űzöm - persze versenyzés nélkül, de azért komolyan.

"Az meg, hogy leközöltem a heti állást a tápkiegeladásokról az miért sarkítás?"

Mert a lista főleg az USA eredményeket mutatja...

"És miért baj, hogy amerikai a lista?"

Mert Európában egészen más helyen lenne a Scitec.

Na de ne vitázzunk, mennjünk gyúrni, Te pedig legyél iszonyat nagy és nyerjél meg minden versenyt, amit szeretnél - kívánom Neked. ;)
  • Steve Namat
    Ejnye PyRex!
    Már megint felfújtad a dolgot.

Amúgy helyesen írtad: "...nem csípi őket a vele való viselkedésük miatt, stb...rohadtul nem voltak vele korrektek.." Ez így van, de ennek semmi köze a tápkiegekhez ugyebár.

A másik meg...hogy mi volt régebben...majd biztos elkezdem (jogosan) dícsérni a Muscletech-et, miközben a Scitec szponzorál... Ezt Te sem gondoltad komolyan...ugye?

Ja és a Team Scitec (versenyzők) is Scitec-en él ugye, mind egy szálig...? Még hiszel a mesékben? De hagyjuk ezt, nem fórumtéma.

Az meg, hogy leközöltem a heti állást a tápkiegeladásokról az miért sarkítás? 109. lett a Scitec...pont. Vége. Egy érdekes adat nem több. Mindenki levonhatja a saját következtetését. Fikáztam? Mit, hol? És miért baj, hogy amerikai a lista? Mert ott mindenféle csúnya nagy dzséjkátlerek meg ronikólmenek élnek és csak ők ehetnek ilyeneket? Mi meg zárjuk le magunkat hermetikusan, menjünk le gyúrni, tegyünk ki kokárdát a súlyemelő övünkre, piros póló, fehér gatya, zöld cipő, magyarvagyoknemturista felirat és pihenőidőben állva énekeljük a himnuszt? Vagy mi?

Amúgy Veled őszintén szólva szeretek "vitázni".

• PyRex
    Az is tény, hogy Steve azóta fikázza a Scitec-et, amióta nem ők szponzorálják. Érdekes, azelőtt egy hasonló megnyilatkozása sem volt, majd "hirtelen" a Scitec lett a szar ^^ Miért nem mondja azt, hogy nem csípi őket a vele való viselkedésük miatt, stb.? Miért nem mondja azt, hogy rohadtul nem voltak vele korrektek..?

De azt NE mondja már, hogy hirtelen szar táplálékkiegeket gyárt, csak azért mert egy olyan szavazáson, ahol nagyrészt az USA-ból kerültek ki a szavazók (lol :) nem lehetett látni a Scitec nevet... Azért ez igen nagy sarkítás.

Ja és továbbra is leborulok Steve "nagysága" előtt, komolyan! Csak nem szeretem, ha a dolgok el vannak ferdítve.

Azt pedig nem hiszem, hogy mindig is ez volt a véleménye a Scitec-ről, mert akkor nyilván nem szponzorálták volna...
  • REWRITEs
    A tények néha fájdalmasak, de tények maradnak, és ha valaki ezeket itt leközli, azzal nem fikázott senkit sem, csupán KÖZÖLTE azokat a tényeket, amiket angol tudással bárki elolvashat a belinkelt oldalon.
  • REWRITEs
    Bocs Steve, de nekem már nyitva van a szemem, ez amit leírtál csak megerősítette a magán véleményemet....hogy vannak még akiknek zsákvarró tűvel bevarták a szemét, ezen nem kell csodálkozni...

Majd vessünk egy pillantást a 2006-os év szavazására ami Magyaroszágon is le lett utánozva...várható eredménnyel. Csak a bodybuilding.com-on
    több mint 132 ezren szavaztak világszerte. Sztem minimális angol tudással is érthető lesz a belinkelt oldal (az év táplálékkiegészítője, az év márkája stb...)
    A 2006-os év márkái, táplálékkiegészítői világszerte
    De tudom, hogy ezzel sem fogom senkinek a szemét felnyitni a témában...majd talán 10 év múlva észbekaptok...
  • REWRITEs
    maximálisan igazat adok neked STEVE :)))
    az nem volt reklám, csak egy jóindulatú hozzászólás ami csak is dícséretes
  • Steve Namat
    Mondasz vmit...de hadd pontosítsak. Ugyebár azt linkeltem be, hogy 2006-ban az ON - 100% Whey Protein volt az év táplálékkiegészítője.

Akkor nézzük a jelenlegi árakat (ahogy én tudom):

Anabolic Whey (Scitec) - 5020 Ft/kg

100% Whey Protein (ON) - 5197 Ft/kg

Hihetetlen differencia

Aztán persze ott van a Whey Pro (Cytogen) - 3442 Ft/kg...
    Igaz, nálam az már a vicc kategória, de ez magánvélemény.
  • FOXX supreme
    bár drágább:(
  • FOXX supreme
    Az universal nutrition termékei is jók...főleg az "animal" termékcsalád...
  • bandus
    Csak azt is vedd figyelembe, hogy itt nálunk ezek mennek: biotech, scitec, cytogen. nagyrészben. meg van még on, un, meg bejött most az aminostar, de ezeket kevesebben engedhetik meg maguknak.
  • 170Kg
    Mekdonác VS hurka-kóbász témában nem az dönt hogy mit szoktunk meg, hanem az ár. Mellesleg ha az ár nem számít, akkor sem megyek a mekdonácba, de ez csak az én magánvéleményem. Azon a szinten ahol mi vagyunk, nemhiszem hogy számítana hogy a proteint olcsón vagy kétszeres áron vesszük meg. Ez a legkevésbé fontos szempont. Eleget kell enni - ez a lényeg nem?

Én mindíg ár alapján döntök. Nincs erre sok pénzem, és Magyarországon sokan vannak így. Annyi mindent el lehet rontani, nem a protein vásárláson múlik hogy mit ér el az ember... csak a reklámok szerint :)
  • PyRex
    naaa... :)
  • csuszi
    na, egy kezdő gyúróssal lehet kevesebb:):):):):)
  • PyRex
    És ez pontosan így van. :)
  • big bear
    edzél szorgalmasan,kajálj megfelelően, és jönni fog az eredmény, ne a nyár, és ne a csajok miatt csináld!

Viszont van egy jó hirem is jövö nyárra bizti jó lesz a forma
  • adios
    Oké utána amint leírtam én is rájöttem :)
  • big bear
    bocs,de én öszinte ember vagyok, ez baromi buta kérdés. sorry
  • adios
    hello!
    Az lenne a kérdésem,hogyha het 3 alkalommal csinálom az alpfokúedzéstervet,akkor kb mikorra várható látványos eredmény?Pl ha most elkezdtem és heti 3x-i alkalommal csinálom,akkor kb nyárra mennyi változás lesz észlelhető?
    A válaszotokat előre is THX!
  • PyRex
    Most nem azért, de szerintem ott kezdődik, hogy akinek a body-ban hűdenagy tervei vannak, az nem naturál. :) Persze nyilvánvalóan szed rohadt sokféle naturál táplálékkiegészítőt IS, de sokkal nagyobb gondot fordít a nem naturál kúráira. A másik fele pedig - aktuális vagy nem - tehát ezek szerint volt egy "Scitec vs. Pisti" téma. Azelőtt vajon milyen volt a Scitec a szemedben?
  • Steve Namat
    Szia!

Köszi a stílusváltást!

Nos, a Scitec vs. Pisti az egy teljesen más téma + nem aktuális + lerágott csont. A Scitec minőségi besorolásáról az általam írt linkek gondoskodtak, nem pedig én.

Az pedig igaz, hogy mindenkinek más jön be. Ez leginkább igaz pl. a zsírégetőkre, pörgetőkre stb. Viszont a protein az protein...a szénhidrát pedig szénhidrát marad. Tehát az ezeket az összetevőket tartalmazó termékek minősége a gyártótól függ. Milyen minőségű alapanyagokból dolgozik és milyen magas színvonalon...

Kár belemenni. Volt már olyan aki azt akarta nekem megmagyarázni, hogy egy felextrázott Suzuki ("a mi autónk") ugyanolyan jó mint egy BMW, csak feleannyiba kerül...

És most jön a magyar valóság...a szüleimnek is Suzuki-ja van...mert nincs pénzünk BMW-re. Viszont mi nem is akarunk a kocsibusinessben tevékenykedni és autóversenyen sem fogunk indulni...jó a Suzuki. A bodybuildingben viszont az egyik legjobb akarok lenni, így a legjobbakat használom.

Akinek meg a body-ban nincsenek is olyan hűdenagy tervei annak nem jó a Scitec?! DEHOGYNEM! Sőt tökéletes! Szedje azt és sok sikert neki!
  • PyRex
    Még azért annyit hozzátennék, hogy kíváncsi elnnék, hogy a 132 ezer szavazó az milyen eloszlásban volt Amerikából, Európából, ill a többi kontinensről...
  • PyRex
    Szia Steve!

Én elismerem a teljesítményed, de az azért elég nyilvánvaló, hogy jelenleg a Scitec ellen beszélsz. Én ne haragudj, én nem hiszem el, hogy ennek a TÉNYLEGES oka az, hogy a Scitec nem megfelelő táplálékkieg-eket gyárt. Szerintem sokkal inkább a Te és a Scitec közti ellentét (ha van) miatt nyilatkozol így. Ha nem így van, akkor sorry, én értem félre a helyzetet.

Azt amúgy szerintem senki sem vitatja, hogy az itt jelenlévők közül a legtöbb embernél jobban értesz e sporthoz, de pl. táplálékkiegészítők tekintetében nyilván Te is egyetértesz abban, hogy azért egyéntől is függ, hogy kinek melyik cucc jön be jobban.

Amúgy meg peace és sok sikert a továbbiakhoz is!
  • Steve Namat
    Látom vki normális hangnemben, értelmesen is tud válaszolni!

• Steve Namat
    Fikáztam most valahol...? Ha igen, akkor velem együtt több mint 132 ezer ember is fikázta... (lásd linkek) + Ha vki nekem nem adja meg a tiszteletet, annak én sem adom meg. De ebben a történetben (is) biztosan jobban otthon vagy mint én.
  • jazzy
    Oké hogy nem értünk el olyan eredményeket mint te, én becsüllek és elismerlek azért ahova eljutottál, de ettől még nem tartom magamat hülyének, szerintem elég sokan tudunk válaszolni alap kérdésekre (mivel itt általában alapkérdések merülnek fel).
    Szerintem a tápkieg témában pedig mindenki maga dönt..
  • big bear
    Pisti,legalább annyi tisztelet azért legyen a volt szponzor cégeddel szemben, hogy nem fikázod.
  • Steve Namat
    Jah, de akkor inkább "beszéljen" helyettem más...én úgysem írok igazat és csak saját magamat reklámozom... Akkor nézzünk egy független weblapot, méghozzá a világon a legátfogóbbat és legismertebbet a témában...

Nézzük mely gyártók termékei vezetik jelenleg az eladási listát az USA-ban (segítek...egy "világhírű" gyártó hívei a 100-adik gyártó után keresgéljenek, hogy könnyebb legyen megtalálni a jól bevált tápkiegeket).

Tehát:

bodybuilding.com - Gyártók listája eladási adatok alapján

Majd vessünk egy pillantást a 2006-os év szavazására ami Magyaroszágon is le lett utánozva...várható eredménnyel. Csak a bodybuilding.com-on több mint 132 ezren szavaztak világszerte. Sztem minimális angol tudással is érthető lesz a belinkelt oldal (az év táplálékkiegészítője, az év márkája stb...)

A 2006-os év márkái, táplálékkiegészítői világszerte

De tudom, hogy ezzel sem fogom senkinek a szemét felnyitni a témában...majd talán 10 év múlva észbekaptok...

Írok egy tipikusan amerikai/magyar példát ami kísértetiesen hasonlít a jelenlegi táplálékkiegészítő helyzetre is (de remélem a tápkieg téma nem lesz ilyen lassú lefolyású...de Ti tudjátok).

McDonalds sztori rövidítve:

1948 - Richard és Maurice McDonald december 20-án megnyitják átalakított gyorséttermüket San Bernardinóban, Kaliforniában

1988 - megnyílik az első magyarországi McDonald's étterem, Budapesten a Régiposta utcában

Remélem érthető... De ugye ettől függetlenül nagyon sokan akik hasonló kaját akarnak enni most is pl. a Lehel téri piacon vesznek hurka-kolbászt és eszik állva a pultra könyökölve, papírtálcán... És tudjátok miért? Azt szokták meg...

Na, minden jót kedves barátaim!
  • csuszi
    és ezt a fórumot rengeteg los angelesi ürge olvassa...
  • Steve Namat
    Terméket nem reklámoztam csak fórumot...ezzel meg segíteni akartam...mivel ott én válaszolok itt meg pl. Te...

Az #5999-es hsz-ben lévő tápkieg "bárhol" kapható, igaz Los Angeles-ben nem volt egy darab sem. De igazad van, ne dugd ki a fejedet Magyarországról

Akkor most melyik volt az értelmesebb hsz? A törölt, vagy amire most válaszolok? Igaz, részemről tökmindegy...
  • PyRex
    Steve a saját oldalát nyomta be, ergo saját magát reklámozta, ráadásul beírni egy fórumba azt, hogy "jöjjetek egy másik fórumba kérdezni" - hát khmm... #5999-es hsz pedig egy bárhol kapható táplálékkieg. Attól, hogy Cmdr belinkelte, neki nem lesz jobb :)
  • bandus
    Azt neked kell kitapasztalnod, mindenkinek máskor megy jó. Én mindig délután edzek, mert reggel képtelen lennék, este sem menne szerintem. (de lehet az is közrejátszik, hogy csak délután tudok a terembe menni..:)
  • REWRITEs
    ugye ez is reklám 5999 !!!
    ha már törölted a Steve Namat bejegyzését, akkor törölheted ezt is
    vagy ....

Ugye nem vagy eloldalú döntötgető?!
    Vagy még is?!
  • PyRex
    Én is mindig este edzettem, nekem sem megy délelőtt. Kb. 20%-kal kevesebb súlyt tudok emelni és nem is érzem utána :)
  • Cmdr
    Én mindig este 8, és 10 között szoktam edzeni évek óta... amikor van lehetőségem délelött lemenni, akkor iszonyat szar minden, mert már teljesen megszoktam az esti edzést. Bár, ez lehet soc. problem. :)
  • BPeti2
    Ezek részletek a Pumping iron-ból.
    Nem rossz film bár túl vannak hangsúlyozva a konfliktusok és kevesebb az edzés ,de megéri megnézni ,hogy az ember képet kapjon a testépítés "aranykoráról".
  • FOXX supreme
    Én is így edzek, hétfő, szerda, péntek, bár én suli után hazamegyek és úgy vissza, olyan 4-5 óra tájba. de kinek hogy
  • FOXX supreme
    Mást nem nagyon, bár nagyon rövid ideig gainers protein delitét, de azzal azért nincs tapasztalat..hozott az pedig hogy, tömeget, jó nem sokat , oylan kilót,másfél kilót, meg talán ha szériák között gyorsabban pihentem volna, ennyit éreztem..úgy erőbe nem volt más
  • adios
    Hello!
    Találtam egy kezdő edzéstervet és abban írják a heti 3x-i alkalmazást.Pl.:hétfő-szerda-péntek.Az lenne a kérdésem, hogy melyik időtájt érdemes ezeket alaklmazni?Vagy ez teljesen mind1?
    A választ előre is THX!
  • Brolly
    És ezenkívül milyen has. fehérjét próbáltál márki, és ez a többihez képest milyen volt, jah és mit jelent az hogy "hozott", tömeget?