33479
12316971501353788406.png
  • Brolly
    Aham, arra gondoltam.
  • Brolly
    Hát néztem azt is, de az drágább, meg abba tán több a szh is, meg tán nincs benne glutamin meg hasonló "dolgok" mint a proteinbe.
  • FOXX supreme
    Pont pár napja fogyott el...sztem hozzott ! próbáld ki..ártani tuti nem árt..
  • Cmdr
    Erre gondolsz?

• PyRex
    Én Anabolic Whey-t szedek, az szerintem brutálisan jó tud lenni, ha rendesen kajálsz is mellé.
  • Brolly
    Hali! Vki innen szedte már a 100% whey proteint, most azt tervezem megvenni a whey delite után, nem tom hogy lesz-e olyan jó, mert nekem a delite igen bevált.
  • FOXX supreme
    Na találtam egy 3 részes kisfilmet, Arnold és Lou-ról...nagyon jó, nézzétek meg ! ( Arnold vs. Lou )

1. rész

2. rész

3. rész
  • FOXX supreme
    jó cucc ! sztem megéri
  • Cmdr
    Vegyed!
  • skygt90
    hali! a véleményeteket szeretném kérni egy termékről. a neve: Biotech mega gainer 3100. szerintetek érdemes megvenni a nagy kiszerelést ? az étrendem teljesen rendben van. szal most ezen filózok h megvegyem-e vagy ne. szal vélemyéneket szereték kérni a temékel kapcsolatban. thnx
  • Z
    Köszi mégegyszer a tanácsokat! Noigen, tipikusan a majdnem minden sportra jellemző kezdők-túl-lelkesek hibájába estem.
  • jazzy
    Flame es Reklam off. Ez itt nem az rtlklub.
  • csuszi
    erre bunny aszondta baromság, megkérdeztem, nem bírsz annyit megenni, hogy már ne tudja feldolgozni... van benne logika, mert ha így lenne, csak húst zabálnéjk 6x amennyit csak bírok, nem tudnék hízni, mert nem tudná hasznosítani...ez persze nem így van. vagy tévedek?
  • Brolly
    Neeem, az nem én voltam:)))
    Nem azé, akko úgy mondom hogy elakarom tüntetni az "úszógumimat", mert az van egy kicsi.
  • hykao #5984
    Na akkó' csak azé' kérdezted! :P
    Szálkásítani? :O Miért is? Versenyre készülsz vagy mi? 83 kiló - hacsak nem 160 centi körül vagy, akkor nem nagyon értem ezt a szálkásítás dolgot... :) Te voltál aki rakosgatta korábban itt a kockás hasú férfimodellekről a képeket? Úgy érted a szálkásítást, hogy olyan szeretnél lenni te is, mint a képeken a madarak? :)
  • Brolly
    Nem azé kérdeztem, csak kíváncsi voltam, amúgy 83kg vok:P
    am csak szálkásítani akarok, csak úgylátszik ez mégjobban komplikáltabb mint eddig hittem, mindig merül fel újabb és újabb probléma. És nincs tapasztalatom se:S

UI: :DDDDD olvasd el az infot és megtod, vis amit belinkeltem:)))
  • hykao #5982
    Jól értem, hogy te most Coleman 2006-os mr.olimpia előtti diétáját akarod "magadévá tenni"? Vagy ki lenne az a 80kg-os valaki? :) (Coleman diéta előtt ~140kg lehet)

1. 270g pure whey isolate nem egyenlő 270g fehérjével (csak olyan 220g-mal :P)
    2. Olyan, hogy "kell" nincs...szvsz olyan 1.5-2g/testsúlykilogramm a minimum, ha valaki nőni is akar - de kis túlzással mondhatni: a felső határ a csillagos ég... :) Nyilvánvaló, hogy a Mr.Olimpiára készülő - vagy egyáltalán bármilyen versenykarriert befutni kívánó - emberkék nem 2-3g fehérjét visznek be testsúlykilogrammonként, hanem akár 2x-3x annyit vagy még többet...

Érdemes szem előtt tartani azonban azt is, hogy egy átlagos - nem kokszoló - ember szervezete kb. 35-40g fehérjét képes feldolgozni étkezésenként...

Könnyebben jutnánk dűlőre, ha konkrétabb kérdéseket tennél fel, pontosabban írnád le, hogy mit is akarsz tulajdonképpen!

UI: Mi a jó nyavaja topik az amit nyitottál??? :OOO (Metroszexuális)
  • Brolly
    Látom csuszi gondolkozik helyetted, de inkább bocsánatot kérek hogy lehagytam a legfontosabb "jelzőt", mert így tényleg félreérthető. Nehogy még örűjé hogy vitázhatsz megint vkivel.
  • csuszi
    gondolom per tsk-ra gondolt;):O:P
  • Cmdr
    Napi 2-3g fehérjét... jólvan ember, gratulálok!
  • Brolly
    Hát nem úgy van hogy napi 2-3g fehérjét kell bevinni a szervezetbe, és ennek max. a fele lehet tápkiegből, a többi szilárd kajából kell hogy legyen, lehet rosszul tom:)
  • Cmdr
    Miért lenne sok?
  • Brolly
    270g pure whey isolate az egy 80kgos embernek egy kicsit sok lenne nem?
  • BPeti2
    Egy kis érdekesség:

Kólmen diétája 3 héttel a 2006os olympia előtt

• FFX
    ALAPISMERETEK
  • Hmmmmmm
    Bodyman , szerintem ha egy kicsi is lenne belőled Joe mester mentalitásából akkor nem egy bodys műsor fikázása okozná a legnagyobb örömöd!
  • BPeti2
    Az igazi összemegy mivel zsírszövet. Ezért van a legtöbb fitneszes csajnak szilikon.
  • PyRex
    Fekvenyomástól nem lesz kisebb a melle? Nekem volt egy barátnőm, aki mindenáron súlyzózni akart és frankón kisebb lett tőle a melle :)
  • BPeti2
    Mostanság egy teremben edzek a csajszival, majd elviszem neki aláiratni a cdt:)
    Fekvenyomásnál nem gyenge ahogy vigyázni kell a lufikra neki:)
  • PyRex
    Hmm az elején azb a pince az valami ISTEN :) Teljesen más feeling egy ilyen helyen edzeni, mint mondjuk a Mammutban a sok sznob barom között.
    Hídépítés is bejött, meg a mögötte álló mondanivaló. Strength Team jó volt, de engem spec. annyira nem érdekelt. Csajszi pedig:
  • big bear
    Megelőztél Peti én is ezt akartam irni pont
  • BPeti2
    Neked biztosan nem, kérdés akkor minek nézed? Tudjad fikázni, azért kár letöltened.
  • BodyMan
    valoszinuleg aki a bbtv adasait nezi, az mar eljutott oda, hogy kinotte mar a "nem tudom hogyan oldjam meg a kajalasom nap kozben" idoszakat

akkor kinek szol???
  • BodyMan
    igazad van, de en pont azt fajlalom, hogy ez egy egyszer megnezos resz... sem a testepitonek nem csinalt ezzel "reklamot" sem a szponzoroknak (mert egyszer megnezos resz
  • 170Kg
    Azoknak szól ez a rész, akik képtelenek megoldani a kajálást. Az az üzenet lényege hogy "Ne legyél már béna fasz" kb. Mindent meg lehet oldani, csak akarni kell. Ez a lényeg - akarni. Lehet hogy nem volt benne okoskodás az edzésről meg a bemelegítés fontosságáról (:P), de nem igaz hogy nem volt mondanivalója.

Lehet nem volt elég szájbarágós, de lehet nem is tartozol a célközönségbe. Ha nem érted, senki sem fakad sírva. Én nem fogom most a hídépítés és a testépítés közötti kapcsolatot magyarázni, ha nem éred fel ésszel, a te bajod BodyMan.

Nekem tetszett, de ez egy olyan egyszer megnézős rész lett, nem úgy mint a Johnny visszatér című például.
  • BodyMan
    varom Te velemenyedet is
  • PyRex
    Töltöm is! :)
  • BodyMan
    bbtv-24!!!

remelem sokat tanultok belole a nagy es dicso Drugs Bunny-tol es az ingyenes musorabol, amit mar a body.builder.hu fooldalan is hirdet

Egyebkent osztom Olah Jozsi eleterzeset, en is igy kezdtem, szep idok voltak ajanlom mindenkinek ha van lehetosege, kiprobalni akar csak egy honapra is, embertformalo
    Varga Dani reszbol semmi nem jon le, ahelyett hogy a bodyrol vagy onmagarol beszelne, a munkajat es a hidjat mutatja be - egy ingyenes bodys musorban (mi koze ehhez? ha csak megemlitene...)
    Pazsitka Tunde nem egy rossz no
    de a vegen ez az eroltetett versenysorozatra a felhivas kicsit mar szanalmas

Varom velemenyeiteket, ki mit is tanult ezuttal a bbtv-bol, mi az amit itt hallott es elosegitett az edzeset, vagy latvanyban mit kapott vissza (Tundi reszt nem fair itt felsorolni)

• PyRex
    Hát ja :(
  • FOXX supreme
    Nem hogy nem nől, esetleg még izomvesztés is előfordulhat..!