bandus#6092
Jó dolog amit csinál a buni, meg a bbtv-t ezután is nézni fogom, de egyszerűen annyira elszállt magától.. és még a Pistire mondja azt, hogy nagyképű (jó, van benen vlami, de legalább annyira az) a stílusa pedig sajnos minősíthetetlen lett. bb fúrumon ha nem scitec termékől van szó, azt rögtön törli, ha valaki nem neki tettsző dolgot említ, az meg sem jelenik..szóval még csak a kritikát sem bírja. ez pedig mindent el mond róla:
Sziaaa! Képzeld ma mi történt az edzőteremben rámszólt az edző (B. László) hogy a szabadsúlyos t-rúdas evezést ne csináljam amikor ott van az előre legyártot T-rúd is használjam azt mert ha meglátja a tulaj ( f2000) akkor abból baj lesz! Pedig nem dobáltam a súlyt full szabályosan edzettem! Gondoltam magamban miért??? Már az is baj hogy az ember rendesen edz??? Bezzeg a papucsos farmeres hülye gyerekekre nem szól senki! Én szerintem pedig ez az egyik legjobb hátgyakorlat amitől kurvára érzed hogy nősz! Kivagyok ettől na mind1 Szerinted hülyeség ez a gyakorlat?
kinai
szerintem menj a picsába patkány. majd szólok a balogh lacinak hogy basszon nykon!
bunny