-
kritikuss #6093 Nem volt időm, így csak most tudtam megnézni nagy dirrel-durral beharangozott BB-tv.
30 perc hihetetlen gyötrelem adását. Ennél rosszabb adást még életemben nem láttam.
Első 10 perc megtudom, hogy valaki még mindig az őskorban él. Sajnálatos, de biztosan vannak még ennél sanyarúbb körülmények is. Ha belegondolok az ötlet nem is olyan rossz.
Ha sok pénzem lenne megvalósítanám, mert Drugs Bunny által oly lenézett pénzes edzegetős társaság kemény pénzeket fizetnének egy ilyen helyért már csak "brahiból is". Az ötletet már is levédetem. Amúgy látható, hogy a csillogó villogó, minden jóval ellátott edzőtermekkel szembeni fricska, lenézés, mert köztudottan Drugs Bunny ezeket lenézi.
Azzal nekem ne jöjjön, hogy ez bármely mai tini srácot a testépítésre, a kitartásra, az önnevelésre, meg stb. fog késztetni. Ahogy én a tiniket látom, ezen csak egy jót nevetnek, s továbbra is csak arra néznek fel, aki a luxszusban él és edz, és mindent meg tud szerezni.
Varga Dániel újabb 10 perc, amiből kb. 1,5 perc ami edzés, a többi meg egy dokumentumfilm egy épülő hídról. Ismét egy rájátszás a múltkori kritikára. Nem érdekli senkinek a véleménye, már pedig Drugs Bunny megmutatja a meztelen valóságot. Ismét a tanítóbácsis szerepjátszás, már pedig a testépítők (nem a műkörmős kifestett k..., és stri...) azok igen is dolgoznak és e mellett edzenek. Most ez mi volt. Mert mindenki tudja, hogy az élet nem egy tejfelesfazék, és dolgozni kell. Az hogy valaki ezen felül a szabadidejében, bodyzik, boxol vagy birkózik (akár verseny szerűen), hát ez nem újdonság! És ehhez Varga Dani aszisztál, hát nem semmi. Ráadásul próbálja felvenni Drugs Bunny stílusát, modorát, mivel azt hiszi ezzel aztán ő egy nagy legény!! Ez valami iszonyat. Varga Dániel nem attól lesz az én szememben nagy, hogy úgy beszél, mint Drugs Bunny műveltségi színten?!?! Hát ha ezzel most ő bemutatta hogy egy kemény testépítő!!! Kész röhej. Bodys témában semmi különleges nincs. A 1.5 percbe belesűrítve egy kis edzegetés, és régmúltból egy versenypóz. Dani csak ennyit érdemel? Kérdem például tőle. Még egy kérdés. A bodybuilder honlapján pár héttel ezelőtt rövid hírben közölték, hogy Dani Londonba utazik fotózásra. Vajon ezzel a filmbejátszással a kezében ha megérkezik, akkor mi lett volna a fotostudio reagálása? Ebből mit tud meg róla egy külföldi idegen, aki angol esetleg német nyelven kommunikál?
Következik 3 vagy négy perc, látható töltelék Tündével. Ha jól láttam még a nevét sem írták ki a filmklip elején. Semmit nem tudtam meg róla. Egy gyors maszlag az egész. A végén az MD kupa reklámja pedig mint egy könyörgés. Ki hiszi azt el, hogy ha nem lenne MD kupa, akkor már semmi sem lesz Magyarországon? SuperBody ősszel, Mátra Kupa, Magyar Kupa, Tisza Kupa, most belép egy Baján megrendezésre kerülő májusban. Készül a jövő évi "elit" kupa. S még amiről nem tudni, mert szervezés alatt, esetleg gondolatban ötletként.
Én várom a BB tv folytatását nagy izgalommal...