12316971501353788406.png
  • dbunny
    szerbusz homokos!

jot nevettem a kis kriitkádon. tudjuk hogy valami dani seggmutogatos videonak jobban orultel volna. a musor nem szellemi toprongyoknak szol.nem is kifejezetten gay kozossegnek.

nem tudom daninak mi a jobb reklam, egy intelligens portrefilm, vagy egy homokos oldal cimlapja?

bár most hogy mondod, elgondolkoztam hogy lebasszuk a kamerat a stativra es felvegyunk egy kilmometerrol valamo fos edzest buzizenére! :DDD

ja hogy te nm tusz beszélgetos anyagot csinálni? szar ugy, bár megnéznélek akamera elott! (de nem pucsitva')

a tunde nevet nem kel kiirni gyoker. ez sima marketing. nincs szuksge ra, mindenki ismeri, aki nem azt pedig furdalni fogja a kivancsisag - ilyen egyszeru ez kis buzi, nem annyibol all hogy a seggebe dugjuk a srácoknak a kamerát!

tudom hogy izgalommal varod a kovetkezo reszt, remelem nem vered ki rá' :DD ja es mielott tovig nyalsz a dnainak: en segitek neki iden felkeszulni, ugyhogy kezdheted fikazni, patkány! vajon igy is kiraktad volna-e az oldaladraÜ (ugye véletlenől pont a bbtv bmutato után)

bandus: semmilyen kocsog ceget nem fogok reklamozni a rovatomban. arrol beszelek amiben hiszek. ezt a scitec es a peak. semmi tobb.ez ingyen reklám nekik. a tobbi ceg szépen vegye meg a reklamot penzert!johogynem majd ingyen dolgozom barkinek, van nektek agyatok? persze szart en enm fogok penzert se reklamozni.
    pistikenek meg nezz utana jobban mielott hulyesegeket beszelsz!