33479
12316971501353788406.png
  • DjCooll
    Srácok nem tudok ajánlani valamilyen gyakorlatot, ami a mellizmot erősíti? Mert arra szeretnék most rágyúrni kicsit?
  • PyRex
    ott a pont.
  • jazzy
    Javaslom nyissatok egy bunny topicot.
    A bunnyról szóló hszeket mostmár törölni fogom. Úgysem jutunk dülöre.
    Nem kell egész nap róla fröcsögni. És akkor azt mondod hogy nem csinál jó reklámot mikor mindig feljössz a témával amikor már abba lett hagyva.
  • PyRex
    Bocs, de nem tudok már mit írni: összevissza írogatsz a semmiről, olyan dolgokat keversz egymással, amiknek semmi közük egymáshoz.

"Bunny sem ingyen és bérmentve csinálja a bbtv-ket, hanem FIZETÉSÉRT!!!"

Nem mondod!!! Téényleg? Hallod, ha ezt nem mondod el nekem, hülyén halok meg... ^^ Persze, hogy pénzért csinálja, de tuti nem kap annyit, hogy minden nap 100 hülye kérdésre kelljen válaszolni. Olyan emberek kérdéseire, akik csesznek megnézni a BBTV-t, vagy csesznek visszaolvasni 1 oldalt - hátha ott már elhangzott az elmés kérdésük...

Mondhatnám azt is, hogy igen, Bunny fizetést kap a BBTV-ért, de NEM azért, hogy buta és sokszor kötekedő emberek még butább hozzászólásait tolerálja!

"egyszerű a hülye kérdésekre a megoldás: mondja meg, hogy hányadik bbtv hányadik percénél keresse a megoldást, s már is nem kell fikázni."

Amennyiben ezt komolyan gondoltad, akkor erre annyit tudok mondani: egyszerűen szánalmas. És be is fejezem, még mielőtt átmennék olyan stílusba, amit esetleg kifogásolnál. Bocs, de értetlen emberekkel nem szoktam vitázni.

Bár van egy sejtésem: szerintem Te is egyike lehetsz azoknak, akik marha okos dolgokat kérdeztek Bunny-tól, mire az a maga stílusában válaszolt... vagy nem? (Költői kérdés volt...)
  • big bear
    "egyszerű a hülye kérdésekre a megoldás: mondja meg, hogy hányadik bbtv hányadik percénél keresse a megoldást, s már is nem kell fikázni.
    "

Azon gondolkozom, magadtól vagy ilyen sötét,vagy rájátszol? Majd naponta száz emberkének irogassa,hogy mit hol talál? Amikor oda van irva, kiszúrja a szemét,hogy alapismeretek? Ha valaki lusta utánajárni alap dolgoknak,akkor igen is megérdemli,hogy leoltsák. Ez már nem a sötét középkor, hogy ne lehetne utánanézni dolgoknak.

"beszéljünk megint olyan gyermeteg kérdésekről, hogy hány grammos egy kanál, ami bele van téve egy dobozba, amihez 50 g-os kanalat adnak???"

HÁt pont ez az, okoska, az edzőválaszolba is pontosan ilyen dedós kérdések jönnek többnyire, tehát most már érthető bunny stilusa is.

Lehet sokat néztem a Columbo-t, de nem lehet,hogy piller11 és attilahun
    egy és ugyanazon személy? MÁr csak azért, mert ugyanaznap regisztek és muscleteam fanok mind a ketten, bár lehet véletlen egybeesés
    HÁny néven vagy még?
  • Piller11
    "beszéljünk megint olyan gyermeteg kérdésekről, hogy hány grammos egy kanál, ami bele van téve egy dobozba, amihez 50 g-os kanalat adnak???"

• Piller11
    egyszerű a hülye kérdésekre a megoldás: mondja meg, hogy hányadik bbtv hányadik percénél keresse a megoldást, s már is nem kell fikázni.

"Szóval a lényeg: van munka benne. És itt jön a bökkenő. Ha már Bunny beletesz annyit, hogy megcsinálja ezt a műsort és neki tényleg fontos, hogy ránevelje a gyerekeket a helyes módszerre..."

- elnézést, de ahogy már említettem: Bunny sem ingyen és bérmentve csinálja a bbtv-ket, hanem FIZETÉSÉRT!!! Innentől kezdve ez a munkája, amiből következik, hogy elvárható tőle az önmagához mért legjobb végeredmény produkálása.

"Elég szomorúnak tartom, hogy azok közül sokan, akik valóban értenek a testépítéshez, elítélik Bunny-t, ahelyett, hogy mellette állnának. Azért gondoljatok majd egyszer bele, hogy ha tőletek a teremben minden újonc ugyanazt a baromságot kérdezné meg mondjuk 1,5 éven keresztül, akkor a végére hogyan reagálnátok..."

- akokor valószínűleg mégsem olyan jó a reklámja, ellenben azzal, amit Te írtál, hogy hipp-hopp-hullahopp elkapkodták a tápkieget mert mindenkihez eljutnak a szavai
  • Brolly
    Ha nem tetszik nem kell idejönni...
  • Piller11
    most mi van? PyRex 5886-os hsz-ét nem értem!!!
  • Piller11
    az egyik ember hozzászólása azzal van tele (PyRex), hogy milyen idegesítő lehet egyes (!) embereknek, hogy ugyan olyan hülye kérdéseket tesznek fel állandóan... most, hogy nem csak a sport szakmai részéről lenne csak szó, hanem a sport megítéléséről, máris ejtsük a témát. Pedig legalább olyan fontos az a rész is - mivel mi, Testépítők mindennap megkapjuk akár családon belül is -, hogy az emberek hogyan viszonyulnak hozzánk, hogyan ítélnek meg... és ezt most felejtsük el és beszéljünk megint olyan gyermeteg kérdésekről, hogy hány grammos egy kanál, ami bele van téve egy dobozba, amihez 50 g-os kanalat adnak???
  • derrick
    Hello AttilaHun, szerintem a muscleteam index oldalán a Varga Dani van. Ha tévednék, akkor javítsatok ki.

A film a Berkes edzésről pedig baromian jó, nekem is tetszik.
  • derrick

Van valakinek felesleges papirzsepije, mert vörösre sírtam a szemeimet, olyan megható kis történetet olvastam stílusról, meg tiszteletről, meg szakértelemről, meg emberről, meg már nem is tudom, annyira meghatódtam.Tessék itt a stílus, csak kattints ide. A többit meg már rád bízom, aztán ismét írhatsz egy litániát, de ne nekem, én már kinőttem a ovis korból, a beetetésre nem vagyok kíváncsi.
  • FOXX supreme
    Cutler? Esetleg Frank Mcgrath? nemtom így nem sok látszi, jellegzetes részlet meg nincs
  • FOXX supreme
    Én nem akarok beleszólni, de rendesen idegesítő !

Neked semmi nem jó?? figyelj már alkalmazkodjál már kicsit te a többi emberhez, ne pedig a többi ember, meg az egész topik hozzád...hát komolyan mondom nevetséges
  • 170Kg
    Ezzel a képpel csak az a baj hogy senki nem veszi észre mi van a háttérben :)
  • jazzy
    Én nem nagyon ismerek rá.. kiröl van szó?
  • hykao #5892
    Lehet, hogy járt...csak miután olvasta pár hozzászólásod el is menekült - beírni már nem mert... :P

Ha csinálsz jobb bannerképet, és a topikba járók megszavazzák, máris lecserélésre kerül!

@Derrick: légyszi mellőzzük a kurva hosszú és kurvára nem a testépítés-testformálással kapcsolatos hozzászólásokat. Komolyan mondom lassan érdemes lesz átrakni a topikot a fiúk-lányok-kapcsolatok fórumrészlegbe, annyi a fölös és nem a testépítéssel-testformálással kapcsolatos - inkább személyeskedő, érzelemmel átszőtt-túlfűtött :P - hozzászólás!!!
  • PyRex
    Áá, te ennél sokkal jobb vagy, ilyen szint neked visszaesés lenne...
  • Cmdr
    ÉN!
  • PyRex
    Amúgy kvízkérdés: a bannerben látható fickó vajon szerintetek ki? :) Lehet tippelni, szerintem mindenki hallotta már a nevét.
  • PyRex
    Ezt mondom én is, mindig újra kezdik a flame-et. OK, utáld Bunny-t, mondj rá amit akarsz, de erre már senki sem kíváncsi, derrick.
  • PyRex
  • Cmdr
    Egyre szarabb, inkább csinálj valami egészen más tipusút!
  • PyRex
    :))))))))) Ám legyen:

• Cmdr
    Itt akkor járt fitness-es csaj, amikor én Mr.Olimpiát nyertem!
  • jazzy
    Szerintem frankó :)
  • Brolly
  • csuszi
    :):):):)
  • hykao #5876
    Egy észrevétel: a topik címe megváltozott...szvsz a bannerben ne csak "tömény" izom legyen. Esetleg meg lehetne fűszerezni egy-két átsuhanó fitnesz-csajjal... :)))
  • FOXX supreme
    sztem nagyon jó ! jobb mint a mostani, eetleg a betű színe lehetne más...
  • PyRex
    Tőled nem is vártam mást :) De tudod mit? Miért nem csinálsz egy jobbat?
  • Cmdr
    Ez nagyon szar, ahogy a mostani is!
  • PyRex
    ez durva lenne? :)))

• csuszi
    szívemből szóltál, én is így látom helyesnek. töröljed csak, puffogjanak máshol;)
  • hykao #5870
    Ha csinálsz majd, próbálj légyszi szélesebbet (a banner méretéhez igazodva) és laposabbat...(olyan 780px széles 150px magas lenne ideális)
  • Attilahun
    Ez nagyon állatias, kemény, baró, ott van
    Berkes Laciról jó lett az edzés, Kathti Béci riport is jó. Ja srácok kivan a muscleteam főoldalán, valaki tudja a nevét.

A Berkes edzőklipje nekem nagyon tetszik
  • PyRex
    Nem a kibújást választom, csak tudod van egy olyan mondás: "okos enged..." És itt most nem arra kell gondolni, hogy én milyen okos vagyok, de már rohadt sok hsz óta ez a topic másról sem szól, mint arról, hogy fikázzuk le Drugs Bunny-t. Na ehhez én nem fogok asszisztálni, mert nekeme - még egyszer leírom, hátha eddig nem voltam világos - MÁS A VÉLEMÉNYEM RÓLA.

Az, hogy valamire azt írom: nem érdekel, azt nem a "kibújás" miatt írom, hanem mert: NEM ÉRDEKEL :)))

Soha nem állítottam, hogy Bunny stílusa ilyen vagy olyan. Annyit mondtam róla, hogy én nem veszem magamra. A "Miért utálom a nőket" cikkén egy rohadt nagyot röhögtem - de sajnos van benne igazság is, jó persze sarkítva van, de akkor is...

A stílusról utoljára leírom a véleményem:

Van ugye a BBTV, ami lassan a 30. részénél tart. Persze könnyen mondhatja bárki, hogy ilyet ő is tudna csinálni. Lehet, hogy igaz is, abban a tekintetben, hogy végig tudna dumálni a kamera előtt 30 percet. DE: Bunny-nál - valljuk be - sokkal több van ennél. Aki nem így gondolja, annak ajánlom a BBTV részeinek megtekintését.

Szóval a lényeg: van munka benne. És itt jön a bökkenő. Ha már Bunny beletesz annyit, hogy megcsinálja ezt a műsort és neki tényleg fontos, hogy ránevelje a gyerekeket a helyes módszerre, akkor aki mondjuk beír az edző válaszol rovatba idiótábbnál idiótább kérdéseket, AMIKRE EGYÉBKÉNT EGYTŐL-EGYIG OTT A VÁLASZ A BBTV RÉSZEIBEN, akkor Bunny helyében nekem is sokszor eldurranna az agyam.

Basszus: ti arról beszéltek, hogy Bunny nem mutat tiszteletet mások iránt. És kik iránt mutasson? Aki arra is képtelen, hogy az ingyen letölthető filmeket megnézze és választ kapjon rá? Majd ha látszik a Bunny iránti tisztelet(nem arra gondolok, hogy uramnak szólítsátok :), hanem arra, hogy ne tegyetek föl hülye kérdéseket, amikre magatoktól is rájöhettek), akkor gondolom ő sem így fog reagálni.

Mint ahogy a normális kérdésekre normálisan is tud válaszolni - ez is látszik az edző válaszol rovatban.

Elég szomorúnak tartom, hogy azok közül sokan, akik valóban értenek a testépítéshez, elítélik Bunny-t, ahelyett, hogy mellette állnának. Azért gondoljatok majd egyszer bele, hogy ha tőletek a teremben minden újonc ugyanazt a baromságot kérdezné meg mondjuk 1,5 éven keresztül, akkor a végére hogyan reagálnátok...

Ja és én személyesen nem is merem Bunny-t, meg nem a haverom, vagy ilyesmi, szóval nem azért védem, hanem mert ez a véleményem, amit leírtam (még mielőtt valaki okosan mást magyarázna a szavaimba).

A vitát kár folytatni, ha ennyiből sem világos, akkor sajnálom: jobban nem tudom elmagyarázni.
  • jazzy
    Hányan találkoztatok már bunnyval élöben azok közül akik elítélik?
  • jazzy
    Ebben igazad van. Gondoltam amig nem vagyok otthon addig jo lesz mert paintben nehez rajzolni masikat.
    Ez igy jo lesz?
  • csakkk
    Én sem tartom jó ötletnek a hsz törlését. Vállalja mindenki a felelősséget arra amit leírt. Másrészt pedig pont nálad és Piller11 eszmecseréjénél is így pontosan és világosan látható ki mivel érvelt, és mit írt le. Ha valamelyik részt törölnék, értelmetlenné válna az egész. Speciál én most hogy elolvastam a kettőtök közötti eszmecserét világosan látom, hogy nem sokat tudsz mondani Piller11 bármely felvetésére. Ha pedig nincs ész érved, akkor a kibújást választod például

A másodikkal nem tudok mit kezdeni (ha Bunny bunkó volt, akkor az feljogosít másokat, hogy tovább folytassák ebben a topicban?)
    A harmadik meg nem érdekel :)

ez a legügyesebb taktika.

Nem hülyeségből linkelte be Derrcik #5826 hozzászólását. Aki vette a fáradságot és elment és elolvasta, mivel nem egy kocka fejű bodys (ezt a jelzőt is itt lejebb valaki leírta) az értette a lényeget, és meg ismerte az egyesek által dícsőített Drugs Bunnyt. Te valószínüleg nem másképpen gondolkozol erről. Ettől még áll az hogy így lehet csak megállapítani egy ember tulajdonságát akár a Te esetedben, akár a már említett Drugs esetében.

Ezt pedig ajálom még egyszer a figyelmedbe

Hát Derrick is bizonyítja, hogy nem is kell idejönnie senkinek, mert Bunny megy... és a megítélés alapja ő lesz, akár akar róla értesülni a kívülálló, akár nem. Mivel Bunny mindenhova beirogat, és most csak a női nem leócsárolását említem meg a sok más mellett, azzal csak a "testépítők primitívek" igét hirdeti - ezzel minősítve többek között Téged is, mert Te is testépítő vagy.

harmadik bekezdés: érdekeljen, mert Te hoztad szóba a moderátorok bannolási lehetőségét.