-
Steve Namat #6366 Hopp, itt van velem a Berkes Laci... De mivel Ő nincs itt regisztrálva ezért most az én nevem alatt fog írni pár sort:
Sziasztok, Berkes Laci vagyok. Nem mocskolodni akarok itt ezen a fórumon, és nem másokat támadni, csak tényeket írok.
Tudjatok 10 évesen kezdtem sportolni és azóta több sportágban letettem pár dolgot az asztalra. Nem kérkedni akarok ezzel csak arra utalok 20 év alatt sokmindent láttam tapasztaltam a sportvilágba. Aktív sportoloként éltem meg egy rendszerváltast az állami támogatási rendszer összeomlását és a sportolók elbizonytalanodását saját bőrömön éreztem meg. Amikor testépitő lettem akkor kaptam elösször újra támogatást a munkámhoz de ezek a támogatások esetiek voltak és szerények. Igazábol használták a sikereim értékét megalázóan kevés pénzért. Nem panaszkodni akarok nincs rá okom, mások sajna ennyit se kaptak. Az extremefit volt az első aki előre bízott bennem, Nagy Zoli volt aki látott bennem fantáziát mint sportolóban és emberben. Nélküle soha nem szerzek 4 aranyat egy akkora világversenyen mint most Ausztráliába, két aranyat az osztrák nagydíjról, 2 aranyat a nemzetközi magyar kupáról, két aranyat a BSN GRAND PRIX-ről.
De ö sem támogat akárkit valamit elötte is letettem ám!
30 éves elmultam és az eddigi életem a sport jegyében telt, én dolgoztam a sikerekért nem kaptam őket. Rengeteg önfelláldozás és lemondás ez. Aki sportoló ezt tudja és ezért tiszteli a sporttársait akkor is ha ellenfelek. De ismétlem ezt csak egy sportoló érti meg és az tud így viselkedni. Erre formálódni kell aki kivülálló nem érti ezt és nem ismer tiszteletet, mert nem járta be azt az utat ami a megbecsültséghez vezet, neki ez túl kemény lenne és nem állna fel az első vagy második esés után. A sport sokmindenre megtanít erre is, ne mocskolódjatok, hanem induljatok el az úton amiről azt hiszitek mindent tudtok, talán ha a felén túlvagytok megtanuljátok tisztelni az elöttetek járókat és azokat akik segítenek nekik önzetlenül nem pedig a hátukon kapaszkodnak fel az emelkedőn és aztán leugranak a hátukról mintha ott sem lettek volna. Gondolkozzatok el ezen és menjetek edzeni inkább mint itt vitatkoztok. Az hasznotokra lesz, ez viszont nem.