-
efitmaster #6359 Ja nevetséges, ez igaz.:-) egy magyar testépítőnek honnan lenne menedzsere, mi?:-) micsoda vicces dolgokról beszélünk, nem?:-) Ez a föld legnagyobb vicce egyébként is.
Akkor most én nem igazán értem, bár nem vagyok egy einstein, de segíts akkor. Az egyik gyerek itt a fórumon azt mondja, az egész politika és valaki nyomja Berkes-t és azért nyer, aztán idejön egy másik kis faszos és azt mondja, hogy az nem létezik, mert egy magyar testépítőnek sem lehet managere. Szóval akkor most mi az igazság? valaki itt hazudik egyfolytában, nem?
Annyit azért elárulok, hogy Berkes Laci csak az előző 6 hónapban majdnem 2 millió forint értékű kiegészítőt kapott az extremefit-től. Vicces dolog, nem, hogy ilyesmi balesetek történnek vele? Berkes utazását egy kajás cég fizette, a következőt pedig egy repülő társaság fogja szponzorálni és éppen most nyert 300 ezer forintot meg 200 ezerért kiegészítőt. Berkes országos tévécsatornákon nyilatkozik és ilyesmi balesetei vannak. A többi testépítő meg éppen éhen hal.
Nem érzed REWwrites egészen véletlenül úgy, hogy van pár dolog, amit te nem tudsz, mások meg igen? Szerinted értelmes cég szponzorálna egy kis büdös művházban a világ végén sportolókat és versenyeket? Nem, soha nem is fog. A cégek nem hülyék, akárhogy is úgy néznek ki. Szerinted Ronnie hogy került ide magyarországra pár napja? Biztos nincs magyarországon olyan, akik ilyesmit képesek megszervezni. Ezt is ufók intézték biztos. Akkor lehet, hogy van olyan is, aki még pár dolgot képes elintézni, a te képességeidet meghaladva, nem gondolod?
A szponzor, meg olyan valaki, aki a pályádat kicsit egyengeti nem fog az öledbe hullani, csak azért mert van rajtad pár kiló izom, kedves barátom. Rajtad kívül még pár százezer emberen van felesleges izom ezen a bolygón. Lehet, hogy én ufó vagyok és rosszul látom a dolgokat, de majd te elmagyaráod, hogy hogy is van az élet valójában.
Az a baj, hogy itt a testépítésben a legnagyobb csövesek járatják a pofájukat évek óta, akik nemhogy segítik a testépítőket, hanem totál a szarban hagyják őket és már észre sem veszik, hogy a valóság az nem egyenlő azzal, ami az ő fejükben megy mint valóság. Hazudnak hetekig, hogy a másik cég kamuzik, Ronnie nem is jön, ez csak etetés, és jééé, Ronnie tényleg itt volt. Nem érzed úgy, hogy valakik itt hazudnak kicsit? Menj be REWrite a szálltek központba és kérd meg őket szponzornak, mivel ők csinálják az egész testépítést itt, nem tudtad? Vagy menj oda bunnyhoz mert ő minden testépítőnek megoldja a gondját.
Nekem az a röhejes REWrites, hogy a nagypofájúak ilyenkor nem mennek oda hozzád, hogy itt a kieged barátom.
Akkor most röhöghetünk együtt, nem igaz?