12316971501353788406.png
  • efitmaster
    Hi derrick,

Nem hiszem, hogy vitatkoznom kellene veled, mivel egyetértek veled elég sok mindenben.

1. A testépítés is mint minden sport ma a világon, nagy részben politika, ebben veled értek egyet.

2. Berkes a mi versenyzőnk és nyomni is fogjuk, mivel a mi versenyzőnk. Ez elég egyszerű képlet. Mindenki(és mégegyszer leírom neked, (minden valamire való cég) nyomja a saját "istállóját", már akinek egyáltalán van versenyzője. Ebben nem hiszem, hogy sok újdonság lenne. Németh István szintén a mi versenyzőnk. Mindent meg fogunk érte tenni, ami csak lehetséges, hogy a karrierje alakuljon!

3. Viszont érdekesség képpen elmondom neked a másik oldalt, hogy a versenyzők nyomása, nem a bírók megbundázását jelenti, messze messze nem azt jelenti, hanem a versenyzők felkészülésének a teljes segítését. Egy példa: Van egy lány versenyzőnk is, aki indult most, Németh István az edzője, Varga Lindának hívták és csak a 2. lett most a versenyünkön és az egész verseny alatt szivatták keményen, de erről Németh istván többet tudna írni nektek. Akkor ezt is magyarázd meg nekünk, derrick, ha úgy történik, ahogy te gondolod, (bár nem igazán úgy történik), akkor miért nem nyert ez a lányunk most a kategóriájában? Kevés vagyok, hogy megbundázzam, vagy, mi? Fóleg úgy hogy az egész rendezvényt mi szerveztük. Akkor ez most hogy történik? Sok más dolog van ebben a sportban derrick, ami nem ilyen egyzserű, mint azt néhányan gondolják.

Mint már mondtam neked derrick, neked van egy elképzelésed és azt hiszed, hogy tényleg úgy történnek a dolgok, ahogy az a te fejedben le van írva, de sok minden sajnos nem úgy van és van pár dolog, amiben viszont teljesen egyetértek veled.

4. Tudtad te derrick például, hogy annak idején mi szpozoráltuk Dudás Antalt is? Nem hiszem, hogy tudod. Én személyesen kedvelem enigmát az első pillanattól kezdve, ahogy a cég itt van Magyarországon és látom, hogy mennyit dolgozik hogy eredményt érjen el! És én évek óta drukkolok neki!!!

5. A vidékiekkel pedig semmi bajom nincs, mivel én is vidéken születtem, úgyhogy ha csak kötözködni akarsz velem, akkor nem hiszem, hogy ilyesmibe kellene belekötnöd. A véleményem a vidéki művházakról és az oda szervezett versenyekről megint egy más dolog. Ugyanúgy ahogy te, rossz ötletnek tertom és kész.
    Bár ehhez hozzátartozik, hogy a mult évi Mátra Kupa fószponzora Salgótarjánban is az Extremefit volt és valószinüleg ebben az évben is az lesz. Valószinüleg te nem sokat tudsz ezekról a dolgokról, de szivesen válaszolok legjobb tudásom szerint bármilyen kérdésedre.

6. Berkes Laciról is pár szó. Az előző hónapokban majdnem minden nap és héten találkoztam vele és személyesen állítottam össze a kiegészítő programját, ami elég jól sikerült. Berkes Laci fanatikusan és nagyon durván készült erre a szezonra. kevés ilyen embert láttam, aki ennyire elszánt, mint ő! tudtad te viszont, hogy lacinak Ausztráliában az utolsó két napban elfogyott a pénze, mert fotózásra költötte és két napig szinte semmit nem evett Ausztráliában? Pedig ő a nr. 1 testépítő ebben a tavaszi szezonban Magyarországon. Sok mindenről fogalmad sincs derrick, csak azt hiszed, hogy van.

Ne félj, nem moslak össze senkivel. Számomra te is csak egy fórumozó vagy, aki szereti ezt a sportot, ugyanúgy mint sokan mások itt.