33479
-
efitmaster #6574 hmmmmm, szerintem nem árt egy kis vicc néha a sok nagyon komoly ember között.:)
kb. annyi pipa van nálunk, mint nálad egyébként. Nulla!
-
efitmaster #6573 Szerintem te beteg vagy derrick. Neked nem ide, hanem pszichiáterhez kellene járnod.:))) -
derrick #6572 Azért nem válaszoltam, mert nem akartalak megsérteni, de nem a második hanem az utolsó helyre lett volna érdemes. De nem én voltam a versenypontozó. Így Varga Linda ebben a szoros 3 versenyző volt ugye vagy 4 már nem emlékszem így járt. Ettől függetlenül tök jól csűröd a témát :)) birom ezt lavírozást. -
derrick #6571 én értem hogy kell a reklám mind az extremefit termékeknek, mind pedig a fórumodnak, de azért ez egy kicsit dúrva, hogy oda menjük vitatkozni, oda ahol állítólag még több a törlés, még több a moderátor. Itt csak egy van (szerencsére). Én maradok itt, s ha valami baja van mondjuk a Tozonak, vagy Berkesnek vagy magának az Istennek, az vegye a fáradságot jöjjön ide, mert itt is meg tudjuk vitatni a témát. EZ EGY FÜGGETLEN MINDEN TERMÉKGYÁRTÓTÓL, FORGALMAZÓTÓL, BOLTTÓL STB.!!!!
EZ A REKLÁM HELYE!!!!!
ÉLJEN MÉG SOKÁIG AZ SG-HUN A BODYBUILDER FÓRUM
ÉLJEN MÉG SOKÁIG AZ SG-HUN A BODYBUILDER FÓRUM
EZ A LEGJOBB LEGMENŐBB TESTÉPÍTŐ FORUM S REMÉLEM AZ IS MARAD. -
derrick #6570 Ha a Vörös Zoli "Támadás" DVD-jére gondoltál barátom, ugye arra céloztál, akkor rossz lóra tettél :)) Nem egy Ronnie Colemann (jól írom a nevét Istennek?) kell vele összehasonlítani. Akkor inkább ajánlanám a DVD főszereplőjének Berkes Lászlót az ex bodybuildereteket. Tök jó lábazást láthatnának a rajongóik. Kik is a rajongói, mert még senki nem szólt mellett :))) Azért haver vagy efitmaster. -
derrick #6568 előbb elírtam a képek nevét és nem jelent meg amiket nem tudom miért kellett törölni?!?! Remélem most sikerül beilleszteni megint a két képet. A fórum azért van hogy vitatkozzunk például erről is nem csak arról hogy hol lehet kaípni valamit olcsóbban. Vagy nincs igazam?
-
derrick #6567 Haver bocs, de miért kellett törölni ezt a két fotot és a hozzá tartozó linket?!? Kinek a személyiségét zavarta, hogy ez fennt van ezen a fórumon, és lehet vitatkozni ha valaki megnézi a két videobejátszást ?!?! Az iróniát meg valaki nem tudja elviselni, felfogni, értelemzni?
a nagy küzdelem -
Hmmmmmm #6566 efitmaster a mai munkásságod de vigyázz Berkes laci kollégái nehogy meglássák a vizipipát -
mokate #6565 De hívjál! Nem csak kamu volt ugye?! Lövitek az anyagot?! -
mokate #6564 Annyira jó vagy hozzám...! -
mokate #6563 Hogyne érteném, kedveském! -
efitmaster #6562 Rajtad próbáljuk ki elöször az űrágyüt. Csak nehogy egy 2 kilós TrueMass fejbetaláljon tévénézés közben. Előtte felhívlak majd.:))) -
efitmaster #6561 mokate,
Te valakivel összekeversz engem szerintem. Én személy szerint leszarom a dudás berkes közötti versenyt magasról. Tőlem enigma is nyerhetett volna. Nekem se ettől, se attól nem lenne jobb, kapis, my friend?
Ráadásul semmi kedvem és semmi okom vitatkozni veled. Már leírtam párszor, hogy nekem tetszik dudás formája!
Sőt évekkel ezelőtt szpozoráltam is! Egy telefonhívás nélkül átment a biotech-hez később, úgy hogy egy szót sem szólt a korábbi "szpozorának". Bár akkor még elég gyengék voltunk, hogy sokkal tudjuk támogatni, de örült annak is. A biotech kilóra vette meg. Aztán szó nélkül távozott tőlünk...Később írt egy emailt nekem, hogy már a biotech-nél van. Ennyi volt a sztori.
Enigmának én akkor is drukkoltam és most is drukkolok neki, mert sokat dolgozik. De az is igaz, hogy rajta kívül több tízezer testépítő dolgozik még sokat...
Értsd meg légy oly szives, hogy én nem vagyok bíró és nálam ezerszer profibb emberek vannak testépítésben. Tehát az én véleményem semmit nem számít testépítő versenyeken! -
mokate #6560 Én vállalom a tesztalany szerepét, hogy belőjétek hozzám a BSN-t! Csak hajrá! -
mokate #6559 Ebben igazad van! Ezért elnézést kérek! Bár, továbra sem értek veled egyet! Valószínüleg a képek és a valóság között azért akkora kölönbség nem lehet(ne)...
Utaltam rá, hogy ne a bírák-versenyzők renoméjával példálózzunk, kérem szépen...! De Tozót mint bírót és mint véleménynyilvánítót elfogadom, mert abszulute hiteles. Még egy pont oda...
Az viszont távol áljon tőlem, hogy a versenyzőket szidnám! Hirtelen nem is emlékszem, hogy tettem volna ilyet...! Bár, elég feledékeny vagyok!
A Dudi meg nem isten, neki is meg vannak a hibái! Ha kiforgatod a szavaimat, mondjuk úgy, azzal még nincs igazolva semmi! Nem ismerem el jobban a Dudi sportmunkásságát, mint a Berkes Laciét! -
efitmaster #6558 Készülünk egy forgatásra a holdon, ahol Ronnie 2600kilóval fog lábazni. Mindenképpen verni akarjuk a támadást.:)))"Az Űrronnie megharap" címe lesz a filmnek...:) csakhogy pár bennfentes infó is legyen itt fenn.
bocs, de ma tényleg nagyon pihentagyú vagyok. -
efitmaster #6557 azt írtam, hogy junius elejéig végzünk kb. az átárazásokkal. kb. ezer dolgot csinálunk egyszerre...:)
és még tudományos magyarázatok után is kutatunk közben, hogy kiderítsük, miért verte meg berkes dudit. Tudod mindenkinek más és más a fontos.:)) például pár órája kilőttük az egyik alkalmazottunkat az űrbe, hogy onnan nézze meg enigmát és berkest, hátha rájön valami magyarázatra.:) és azon is dolgozunk, hogyha a holdra telepítenénk a cégünket és onnan bárki lakásába teleportálnánk vagy űrágyúval belőnénk a termékeinket a vásárlók lakásába, akkor ki tudnánk kerülni a magyar adórendszert és vernénk mindenkit árakban.:)
Aztán dolgozunk még azon is, hogy a gyurma stábját is fellőjük a holdra, hogy nagyon egyedi felvételeket tudjanak készíteni a holdról Ronnie-ról és így nem kéne a szar BSN-es anyagokat vágdosniuk éjt nappalá téve, meg jobbra balra.:)
Szóval sok dologgal foglalkozunk...:)
És a bodybuilding.hold című súlytalansági weboldalt is fejlesztjük már:))) -
somati #6556 Efitmaster: mégsem lesz a héten árcsökkentés? :) -
efitmaster #6555 ja, én hülye, a mokate is derrick?.:) már én is kezdek skizofréniás lenni.:)) öregszünk, na. -
efitmaster #6554 derrick,
ha Németh István a Pulzus Fitness fagyit szeretné, akkor ő is úgy látná, ahogy te:)) Egyébként is, Steve, biztos nem ért ehhez a témához, mint testépítés. Az ő versenyző lánya is csak 2. lett, pedig az a lány is az extremefit fagyit szereti. Korábban kérdeztem már tőled, hogy ez hogy lehetséges, de nem válaszoltál. -
#6553 Derrick senkit nem érdekel a 2 nickről való gyalázkodás káromkodás. -
efitmaster #6552 mokate,
Bár én a verseny részéhez nem akarok sokat hozzászólni, mivel nálam ezerszer profibbak vannak etéren itt, de mint ahogy már derrick-el ezt átbeszéltük, Tozó -t fehívtam, hogy írja le a véleményét a versenyről, aki készségesen megtette ezt az extremefit fórumon.itt.
Ha lejjebb görgetsz, a belinkelt témában, akkor láthatod az ő véleményét, aki: 1. profi versenyző, 2. az egyik bíró volt a kategóriában.
mokate, ott abban a fórumban és témában erről te is leírhatod a véleményed, sőt vitatkozhatsz is Tozóval, sőt ott ír még Berkes Laci is és szidhatod őt is keményen, hogy mennyire egy béna versenyző...és elmondhatod neki, hogy dudi az isten és kész...
Továbbá, felhívtam Huber Istvánt 2 napja, a magyar IFBB elnökét, és megkérdeztem tőle, ő hogy látta ezt a dolgot. Azt mondta, hogy a pontozólapok szerint nagyon szoros verseny volt! stb....szintén azt mondta, hogy enigmát a hátsó részekkel verték meg...
Úgyhogy menj át arra a fórumra is mielőtt megszólalnál itt. Egyébként pedig az ilyen vitáknak általában sosincs vége, ha ismered az életet, akkor ezt tudod. Ez megy kinn is a Ronnie kontra Jay Cutler vitában, ahol tízezrek vannak meggyőződve arról, hogy Jay indokolatlanul nyert Ronnie ellen...és még ott van Victor Martinez is, aki nagyon jön fel.
Ez az élet. Minden versenyhez hozzátartozik
-
Steve Namat #6548 Ugyan hagyjuk már...hisz Ronnie eleve itt sem volt. Műholdas hologram volt az egész. És szerencsére még fizetni sem kellett érte, mert idekülde a BSN. Azért Budapestre mert éppen erre állt a műhold. Mi meg csak rendeztünk egy kamuversenyt, kamubírókkal és megbundáztuk a Berkesnek az első helyet! -
efitmaster #6547 Egyébként, most komolyan, ha a gyurma stábja olyan megtiszteltetésben részesül, hogy felhasználhat egy szuper anyagot Ronnie-ról, akkor hülyék lennének nem használni, nem igaz?
Ehhez csak egy filmes csoportnak van most joga Magyarországon és az a Gyurma.
Néhány ember olyan egyszerű itt kb, mint egy raklap.:) -
efitmaster #6546 Ja ja, most, hogy jobban megnézem, tényleg. Így már nem is tetszik nekem sem.:))))
Sokkal jobb lett volna, ha a BSN és Ronnie nem adja hozzá a saját anyagát.:) -
BodyMan #6545 jo-jo, franko, de a 70%-a "lopott" anyag -
volt #6544 1 adag 100g,de edzés után mehet több, mondjuk 150g 5-6deci vizben. -
#6543 hy
aki szedet volumass 35-öt az napi mennyit vitt be 50 vagy 100 grammot?
Ahol vettem a kiegészitött ott azt mondták napi 50 gramm 2,5-3 deci vizben a body builderen meg napi 100 g-ot irnak akkor most melyik? -
#6542 Hát, ha nagyon vékony, végülis mehet számolgatás nélkül, csak sok legyen, elzsírosodni úgyse fog 55 kilóval. sztem még ráér, de edzés, edzés edzés ! -
#6541 3 hónapja járok -
FFX #6540 Kezdőként is be kell tartanod mindent -
NZiM #6539 Hali.
Én még nem járok el edzeni, de lenne egy kérdésem. 55 kiló vagyok és elég vékony testalkatú. Az tényleg igaz hogy napi 6x kell kajálnom csirke+rizs kombót, ill. ilyesmiket? Az nem elég ha mindent megeszek, de ömlesztve? Uhh. Pontosítok. Nőni akarok, a 6xi kaját még talán tartani is tudnám, a kérdésem az hogy muszáj nekem is kezdő létemre számolgatnom a kalóriákat, vagy erre még nem kell figyelnem, jobb ha betartom az edzés-kaja-pihi menetet? -
#6538 "Beavatás"
Tudd, mit miért -
170Kg #6537 Az a turmix és a "csoki" amit ott árulnak kib*szottul drága. Eltaláltam? Szerinted nekik megéri anyagilag, ha rábeszélnek hogy tőlük vásárolj? (Ez költői kérdés volt) Igen, nem árt, de jobban teszed ha magadnak veszel tápkieget tápkiegboltban, de még jobban teszed ha előbb rendbe rakod a kajád nagyjából. Fontossági sorrendben csak ezután jön a turmix, meg a többi tápkieg. -
#6536 3 napja:) nah jó nem leszek paraszt... egyiket se toljad nálad még pénzkidobás -
#6535 mióta jársz? -
#6534 szisztok!
lenne egy kérdésem.. járok edzeni hetente 3 alkalommal... és mondták hogyha nemárt ha iszom ilyen turmixot, vagy ezsem ilyen csokit amit ott árulnak... melyik jobb?
mik a vélemények róla?
thx -
#6533 -
#6532 jaja ! -
#6531 Na erre én is azt mondom, hogy le a kalappal, fasza lett a videó nagyon!