Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Funkcionális edzést pedig szokott mindenki végezni, aki:
-Húzóckodik a teremben
-Tolóckodás
stb...
Szerintem maga a fegyenc edzés csak egy bõr lehúzása a szakirodalmakról a pénz reményében 😊
Az már rég kiment a divatból 😄
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
gyúrok,boxolok,szolizok S6 manualis 6os
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
szedem mindet de nem gyúrok
Ti szedtek valamit?
gyúrok,boxolok,szolizok S6 manualis 6os
Egyébként meg ki hugyozik bal kézzel lol
"A vizelet elhelyezése után 3 másodpercig tartsd nyomva a gombot, majd izmos kezeddel bátran kapcsold le a villanyt. Ha lehet, a másikkal, hogy a kapcsoló ne legyen pöcsös! A széklet elhelyezésére a másik helyiséget használd, ha élve akarsz kimenni innen."
Rötyizés közben marha jót röhögtem rajta, figyeltem is rá, hogy jobb kézzel kapcsoljam le a villanyt. (Ballal fogom a brét, just in case leírom lol)
Szóval ugye 114000 a bérlet, de ha van Shop regisztrációd akkor 8400, így olcsóbban jöttem ki mint Szegeden, igaz a BKV bérlet ellensúlyozza ezt. A pultnál a srác nagyon rendes, közvetlen, megmutatta hol az öltözõ és mondta, hogy ha bármi kérdésem van forduljak nyugodtan hozzá.
Abszolút igaz, hogy nem Wellness központ, tényleg semmi más nincs, csak a gépek, büfé, öltözõk. Szauna, Aerobic stb nyet, amiktõl ugyan elfértem eddig is, de ez is "hardcoreabbá" teszi a dolgot. Maga a terem nem nagy terjedelmû, mégis bõven jó, ahogy néztem tényleg minden van ami kell, nincsenek felesleges gépek.
Büfében bármit lehet kapni, ami egy testépítõnek kell, a szegedi bolt mini változata megtalálható, kapható Caprivous 1 literes tojáslé amit nagyon régóta ki akarok próbálni, árulnak lenmagolajat és jó áron lehet kérni edzés utáni turmixot. (Dupla fehérje, szénhidrát, zabpehely, mind full force márka, finom és a jó minõség garantált)
Rend van és tisztaság a teremben, erre mindenhol figyelmeztetnek is, ahogy lenni kell, a helyén vannak a súlyzók és tárcsák, nem kell keresni õket mert valaki elvitte sétálni. Nem kell 10 fokra és egérszagra számítani azért, nem garázsterem, annál sokkal jobb és több is, de nem is kell egy Szegi szerû monstrumra gondolni (Vaxi, jazzy és más szegedi prolik tudják mirõl van szó 8) )
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Walberg replied, "What? Steroids? No. I don't (mess) with those."
Nem rossz naturálon ez a D.J.<#ravasz1>#ravasz1>
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

mov ah,4ch int 21h end
mesélj majd, hogy milyen
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
És remélem, hogy vele ellentétben te 100%-osan fel tudsz majd gyógyulni.
Ne félj lesz még idõd edzegetni 😊
Addig viszont csináld azt amit elõírnak, saját érdekedben.!
Olyan melóm van,hogy végig vendégek közt kell lennem,kiszolgáni õket.Délután van egy 20perces váltásod és kb 56perc mire kiérsz a pihenõbe,erre jön a melegítés és már vissza kell menned mikor csak nekiállnál enni.Sajnos ez van.
Mindenesetre minden tanácsot megfogadok szóval nem feleslegesen ad tanácsot nekem az ember.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?