Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Bemelegítés 20 ismétlés, utána 16-14-12-10
Hajlamosak vagyunk túl nagy súllyal dolgozni, és így nem érzed annyira az adott célterületet, mint kéne.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
gyúrok,boxolok,szolizok S6 manualis 6os
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
nyomjátok a kokszot meg a gyúrást is!!!
gyerünk nyomjadddddddddddddddddddddd
90es testsúllyal is nyomok bele 60at (60x60😊), sose próbáltam, 30ig szoktam bemelegíteni, de azt észre se veszem. alkat kérdése, barátom nem sokkal gyengébb mint én, mégse tol bele többet 20nál.
meg persze az is számít mióta súlyzózik az ember.
MJ rulz Pink Team The Only One
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Excel táblázat, Wordbe kép beillesztése, csupa nehéz feladat lol, na álljá neki szépen a fõzésnek
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
viszont így jobban megnéztem, a Csirkenyér meg a Steak lehet kimarad, vagy max. a végére.
egyébként még készülök mellette az informatika érettségire is (ezen múlik minden), úgyhogy ja... 😄
Szerk: hol vannak már a gasztro builder ételek és képek róluk má'
Tömegnövelésnél szerintetek jó módszer a következõ:
4 gyakorlat, mindegyikben 4 sorozat.
1. sorozat: bemelegítés kis súllyal, 10-15 ismétlésszám (bicepsznél kb. 4-5kg)
2. sorozat: nagyobb súly, 10-12 ismétlésszám (bicepsznél kb 7-8kg)
3. sorozat: megint emelés, 8-12 ismétlésszám (bicepsznél kb 10kg)
4. sorozat: max. súly 6-8 ismétlésszám (bicepsznél nálam kb. 12kg)
4. sorozat után pedig mindig csökkentve a súlyokat, bukásig nyomom.
?
A mellizmok vízszintesen vannak felépítve, így maximum alsó vagy felsõ rétegrõl beszélhetünk.
Lehet nem volt teljesen magyar a szöveg, de mobilról írok😄
eddig ég és föld a különbség a teflonos meg a kerámia között, a kerámia javára 😊
szójafogyasztással arányosan csökken a spermaszám (Chavarro és mtsi., 2008). A szerzõk tárgyalják azt a szokásos ellenvetést, hogy Ázsiában sok szóját fogyasztanak, és rámutatnak arra, hogy a vizsgálatok szerint az ázsiai férfiaknak kisebb a heremérete, és a spermiumokat termelõ sejtek száma is kisebb, s ennek
megfelelõen a sperma koncentrációjuk is kisebb.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
"Uraim, jobban jártok ha kerülitek a szójafehérjét! Sokáig én is szója alapú fehérjét ettem /p.... protein/ Aztán amikor összejönni nem akaró babaprojekt miatt volt egy spermavizsgálatom, hidegzuhanyként ért, hogy milyen rossz az eredményem. Nekem aki sportol egézségesen eszik és szteroidokat sem használok már jó pár éve. Aztán elhagytam a szójafehérjét, ráálltam a tejsavófehérjére, vitaminbevitelt megnöveltem. Fél év alatt rendezõdött a dolog és jók lettek az értékeim. Szóval valószinû igaz a cikk amit saját tapasztalatommal is alá tudok támasztani. Nem kell még szteroidoznod sem hozzá, hogy lerontsd a spermáidat, csak enni a sok génmódosított szójafehérjét és a többi szójatartalmú ételt."
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Mégis szaporodunk.
Swedish people are albino monkeys
http://divat-trend.info/wp-content/uploads/2009/04/tefal-actifry.jpg
Bocsi a másik 2ért 😄
ilyenben 😄
A sült krumplival az a gond, hogy olajos... (tepsiben, olaj nélkül készítve viszont jó)