Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Különc
Okosan kell enni

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Roger6
Napi 20 dkg ilyentõl nem lesz gondod, annyi zsír amúgy is kell.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Attila8805
Energia Fehérje Szénhidrát Zsír
1270,5 kJ/306 kcal 22 g 0,5 g 24 g
Kevés zsír? 😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

oliwwer
Na ilyen posztok kellenek ebbe a topicba (nem a bûnözésre értem, hanem a kajás képekre😊)
DarkHorSe
na megint megjottek a gumis tizeneves mukigecik 😄

Swedish people are albino monkeys

Különc
Ám a Biotech az jóaz? Azt se tudom eszik-e vagy isszák, még sose volt, talán BCAA-m volt egyszer ilyen márka, fura módon sokkal több Biotech márkaboltot látok, mint Scitecet, mégis második itthon, gondolom a bunny miatt is, hogy azt nem promotálja

Effe88
így kell<#eljen><#taps>

Roger6
Tyler: napi adag a fõ étkezésekre. 65 dkg csirkemell, 200 g rizs (alapból 350, ha nincs krumpli), a többi sült krumpli, és van hozzá párolt zöldség is. Ezt kb. 4 étkezésre osztom el. Amúgy mindig csak fél kilót eszek mellbõl, de most "jó" lett a fizetés, így az elsõ héten 60 dkg mellet fogok nyomni. Mert megérdemlem. Reggel joghurt zabpehely, este meg zöldségeket nyammogok, bár megmondom õszintén, hogy néha egy-egy chips is becsúszik vagy csoki. Ezeket kéne elhagyni. <#whatever>

Különc: Fõleg a háttérben lévõ vitaminok miatt szóltak. Az Omega 3... úúúú, miért mérgezem magam ilyennel, stb-stb. Az étkezésre szerencsére nem.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Különc
Téged nem nyesztetnek folyamatosan a munkatársak, hogy mi ez a sok "szemét" amit eszel és hogy tök hülye vagy? Vagy már ezen átestél?

Tyler1
Ez 1 adag? 😮

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Különc
Sokkal régebb óta írok ide mint hinnéd, és nincsenek se cimboráim se itt se a gumiban

Viszont aki kiakarja próbálni, az vegyen Hajdú grillsajtot, egy ideje azzal fõzöm meg a húst és imádom a sajttal együtt. Van benne valamennyi zsír és só, de a nagyja az egyszeresen telítetlen

Roger6
Ma bûnözés van, rántott husi meg sült krumpli. <#vigyor5> Neki is látok. <#law>

The Protector
gumic=gumis

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
Nekem meg az LOL hogy a TE gumic cimboráid járnak ide trollkodni.LOL

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Különc
Nekem még mindig az a troll, aki beír ide, hogy alig eszik csak szenyát, mégis brutálisan fejlõdik és hogy nem káros-e a szervezetére a sok izom. Vagy valami ilyesmi, igen te voltál lol

Roger6
Szerintem nem mi vagyunk ingerültek, elég elolvasnod ennek a cikknek az elsõ pár mondatát, és megérted a szellemi hanyatlást pár embernél a topicban, és az idegességet is.

Haskereket szarul csinálja,szétbassza a derekát,amúgy jó csaj😊
Prince of Máté
Mért állsz le vitatkozni ilyenekkel ? nem értem... don't feed the trolls...
Valami moderátor meg benézhetne

The Protector
Kinek tudnék privátban üzenetet írni?Orvosis,dolgot kérdeznék.Szal annak írnék aki jobban benne van a dolgokban.Köszi

Tyler1
off:
Megvonnám én ezt az érettségi szünetet a nem érettségizõ diákoktól.
on:

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Rendben...Én is azt ajánlom...Fõleg 4-tõl 12 éves korig ! ^^
JuHaSz JoCi
én a naposim kúrát ajánlom

Sajnálom, hogy így vélekedsz az alap anatómiai ismeretekrõl...Vannak benne hiányosságok, de a logikáját nyugodtan követheted, nem hülyeség...

De most kiváncsivá tettél nagyon...Szerinted milyen egy jó tömegnövelõ illetve diétázós étrend?
hungary27
a sárgatúrótól ugrik ekkorát?

JuHaSz JoCi
mese

Alapismeretek I. 😄

Túró=fehérjeforrás
Hús=Fehérjeforrás

Lucerna=Takarmánynövény 😛

Én is sokat eszek zabplyhet mert szeretem nagyon 😊
Persze nem ettõl leszel szálkás hanem a diétától, de feltételezzük, hogy ezt itt mindenki tudja 😮

Nagyon is jó kaják ezek, csak tudni kell hova illeszteni az étrendünkben 😊
JuHaSz JoCi
ja,sok müzlizabáló fogyatékos gyerek,akik azt hiszik ettõl meg a soványtúrótól lesznek Arnold Schwarzeneggerek.

The Protector
Nem fogyatékosok,hanem sokan bejönnek trollkodni,emiatt a rendes arcok is ingerültebbek és ha egy magamfajta kezdõ feltesz egy kérdést ami mondjuk alapkérdés akkor az én pofám is kap és kevésbé hasznos/leszóló választ érkezik.

Úgy látom az utóbbi idõben rendesen elszaporodtak a fogyatékosok 😛
Mindegy kitartás 😄
JuHaSz JoCi
egyél meg egy tábla szalonnát inkább

JuHaSz JoCi
errõl fossál egy hétig

Roger6
Hasonló választ vártam. <#nezze>

Guren
mert ideposztolta valaki? csak tipp

Roger6
Én csak azt szeretném kérdezni tõled, hogy tudod miért van itt ez a recept? Van fogalmad róla?

Én inkább megeszek 2 sportszeletet.

gyúrok,boxolok,szolizok S6 manualis 6os

Roger6
Na, asszonynak már meg is írtam sms-ben, hogy estére a hozzávalókat szerezze be. 😊 Amúgy nem szeretem a süteményeket, meg abszolút nem vagyok éhes szájú, de ez most megtetszett. <#eljen>

Attila8805
Nem szedek semmit az tönkrevágja a májat 😉

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Te mit szedsz?Nekem majd hamarosan jön a deca kúra.

Breki33
"Zabos-túrós finomság

25 dkg zsírszegény túró
1,5 dl sovány tej
1 bögre zabkorpa
1 tk olivaolaj
3 tk nyirfacukor

Az összes hozzávalót turmixoljuk és annyi zabkorpát tegyünk bele,hogy ne legyen túl sûrû. Sütõpapirral kibélelt tepsibe öntjük.Elõmelegített sütõbe tesszük és lassú tûzön megsütjük. Én csokis fehérjeport kikevertem kevés tejjel,hogy sûrû legyen és leöntöttem vele....Imádom"
Attila8805
Jól van ajánlgassad én meg maradok az én dolgaimnál 😄

tippmix945
nagyon jó
én Guatemalában tolom

Különc
És a popódat is edzegeti egy nigga, mint egy igazi fegyencnek? <#mf2>

LocalPatriot
Éljen, Éljen Újpalota!

A legjobb hely a földön!!<#felkialtas><#eljen>
Roger6
Most megkaptad, a román mocsok naposim a fasza, látod.<#hehe><#nezze> Istenem, ennyi idiótát...

rhdk - aki nem ért hozzá, az is tudja, hogy a napo a legalja mindennek, szenny, mocsok, olcsó román szemét, ami ráadásul nem is biztos, hogy eredeti. Mert hát honnan is tudnád, rá van írva? Ja, akkor az. <#eljen>

synthol a lúzereknek való

Miért?
Nagyon jó cucc
mindenkinek ajánlom

Vaxi
én is nyomom a fegyencedddzést, kurvajó! jövõ hónapban lehet kokaint fogok csempészni hogy igazi fegyencek között nyomhassam a fegyencedddzést
syntholt nyomjátok?

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Breki33