Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
1270,5 kJ/306 kcal 22 g 0,5 g 24 g
Kevés zsír? 😄
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Különc: Fõleg a háttérben lévõ vitaminok miatt szóltak. Az Omega 3... úúúú, miért mérgezem magam ilyennel, stb-stb. Az étkezésre szerencsére nem.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Viszont aki kiakarja próbálni, az vegyen Hajdú grillsajtot, egy ideje azzal fõzöm meg a húst és imádom a sajttal együtt. Van benne valamennyi zsír és só, de a nagyja az egyszeresen telítetlen
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Valami moderátor meg benézhetne
Megvonnám én ezt az érettségi szünetet a nem érettségizõ diákoktól.
on:
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
De most kiváncsivá tettél nagyon...Szerinted milyen egy jó tömegnövelõ illetve diétázós étrend?
Túró=fehérjeforrás
Hús=Fehérjeforrás
Lucerna=Takarmánynövény 😛
Én is sokat eszek zabplyhet mert szeretem nagyon 😊
Persze nem ettõl leszel szálkás hanem a diétától, de feltételezzük, hogy ezt itt mindenki tudja 😮
Nagyon is jó kaják ezek, csak tudni kell hova illeszteni az étrendünkben 😊
Mindegy kitartás 😄
http://www.fitbuilder.hu/cikk/Minden_gyuros_jo_baratja_a_tehenturo.html
http://www.memton.com/hirek/zabpehely
http://erezdmagadjol.hu/2011/10/zabpehely-fogyni-es-egeszsegesnek-maradni/
http://egeszseg.origo.hu/cikk/0728/126626/20070712_olivaolaj_extraszuz_polifenolok_antioxidansok_1.htm
gyúrok,boxolok,szolizok S6 manualis 6os
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
25 dkg zsírszegény túró
1,5 dl sovány tej
1 bögre zabkorpa
1 tk olivaolaj
3 tk nyirfacukor
Az összes hozzávalót turmixoljuk és annyi zabkorpát tegyünk bele,hogy ne legyen túl sûrû. Sütõpapirral kibélelt tepsibe öntjük.Elõmelegített sütõbe tesszük és lassú tûzön megsütjük. Én csokis fehérjeport kikevertem kevés tejjel,hogy sûrû legyen és leöntöttem vele....Imádom"
rhdk - aki nem ért hozzá, az is tudja, hogy a napo a legalja mindennek, szenny, mocsok, olcsó román szemét, ami ráadásul nem is biztos, hogy eredeti. Mert hát honnan is tudnád, rá van írva? Ja, akkor az. <#eljen>#eljen>
Nagyon jó cucc
mindenkinek ajánlom
syntholt nyomjátok?
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.