Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
Részben igaz, de egy márkának önmagában van értéke, aminek mértéke függ a minõségtõl és ismertségtõl is. Egy luxusmárkánál, mint a Ferrari ez elég magas, tehát a logója és neve önmagában megnöveli akárminek az értékét, amin szerepel. Pl. egy Ferrari póló 3x is drágább lehet a valódi értéknél, pusztán azért mert szerepel rajta egy név.
Ettõl persze a minõséget olyan magasan kell tartani, amennyit a márka ér, ellenkezõ esetben már értékvesztés következne be.

Viszont egy alacsony márkaértékû termék nem biztos, hogy szar minõséggel dolgozik, csak nincs akkora tere a piacon, amit fenntarthatna magasabb árakkal.
Persze ez nem jelenti, hogy az olcsó szarok is ugyanolyan jók, olcsó húsnak is lehet híg a leve, de nem az árat kell nézni, hanem a minõséget.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Roger6
Én marketingben dolgozom, és ez rohadtul nem így van. Ezt valaki kitalálta, és terjed mint a kolera valóságalap nélkül. Egy kérdés: szerinted egy Ferrari azért drága, mert agyon van reklámozva? Nem tudom te hogy vagy vele, de sok Ferrari reklámmal nem találkoztam eddig életemben...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

poruljartal
viszont a drágának nem lehet semmilyen téren minõségromlása, mert sokkal jobban szem elõtt van, a márkából veszít egy hiba is.

The Protector
Igen.A kevésbé ismert márkák is ugyan olyan jók és azért is tud olcsóbb lenni mert a marketing díját nem teszik rá a termék árára,és a ma napig sok ember abban a tudatban van,hogy ami drága az feltétlenül jó is.(sokszor így van tényleg,de nem minden esetben)

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

shaba23
1-2 hónap
shaba23!
Mennyi idõ után múlt el, nem emlékszel?
Prince of Máté
Utána kell olvasni mi ez, és rájössz, hogy ugyanolyan jó mint a márkásabbak csak kevesebb reklámot kap. Cserébe közel fél áron kapható.

nevezzetek hülyének, de én jobban bízom a "megszokott" márkákban... bááár lehet megéri a próbát ez a dolog, elég jó ára van...

Falkon
Köszi, de ebbõl a 3ból tudnak hozni jó áron! 😊

Tyler, meg is rendeltem az elsõt! 😊

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Prince of Máté
Ez + szõlõcukor és kész.

Közben tervezem a következõ rendelési csomagomat... eddig ezek vannak:

1. Warrior Juice (2,1kg) 12.530,- Ft
2. Nitro Pure Whey Gold (2,2kg) 13.490,- Ft VAGY Scitec 100% WPP (2,35kg) 13.955,- Ft
3. Scitec L-Glutamine (600 g) 7.305,- Ft

Ezt szeptember esetleg augusztus környékén rendelnémeg, a Nitro Pure-t pedig áttölteném a mostani fehérjém dobozába (szerintem hamarosan elfogy). Warrior Juice pedig napközbeni iszogatáshoz kéne. Napi 160g fehérje kellene nekem kb: 100g a csirkemellbõl (500g), edzés után dupla adag fehérje (40g) meg kéne egy ilyen napközbeni iszogatásra. (ha már a zabpehely meg a többi hasonló fehérje nem játszik).

Apropó, eszik innen valaki combfilét "kényszer" megoldásként? Koleszos élet esetén lehet át kell állnom arra (kilója 400ftal olcsóbb...).

shaba23
Nekem volt, de idõvel elmúlt😊 Én arra gondoltam, hogy az új izmaim nyomták az ereimet 😄
Sziasztok!

Több év kihagyás után, pár hónapja újra edzek. Kb 1 hónapja tömegnövelõt is szedek, egyre jobban fejlõdök, de egy furcsaságot tapasztaltam, amit szeretnék veletek megosztani.
Ha alszom, és a kezem nem a testem mellett van párhuzamosan, akkor tenyér zsibbadásra ébredek többször éjszakánként. Volt már valakinek hasonló tapasztalata?
Ami igaz, az igaz... az utóbbi idõben hanyagul csináltam az edzés végén a nyújtást, egy helyen azt olvastam, ez lehet a kiváltó ok. Ez igaz lehet? Mit tudok ellene tenni? Több nyújtás, itthoni torna esetleg?

A válaszokért elõre is nagy hálás köszönet!

Üdv!
Falkon
Simán fehérje kell. Csak nem tudom melyik a jobb.
Az kéne, amelyikben a fehérje a legtöbb! 😊

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Breki33
Attól függ mire kell

Nitro Pure Whey Gold
79%-os tejsavó fehérje edzés utánra gyors felszívódású

Nitro Gold Pro Enzy Fusion elnyújtott felszívódású
Pro Enzy más napszakokban alkalmasabb a kombinált felszívódás miatt.

8 fehérjeforrás
3 komponensû emésztést segítõ komplex
8 g BCAA
10 g glutamin
2 g kreatin pH-X

Tyler1
Elsõ. Komplex termék kreatinnal, aminókkal, emésztõenzimekkel, többféle fehérjeformulával, edzés utánra (is) tökéletes.

Falkon
Sziasztok!
Szerintetek melyik a jobb fehérje?

-Nitro Gold Pro Enzy Fusion
-Brutal Muscle On
-Nitro Pure Whey Gold

Ez a 3 választási lehetõség van! 😊

DaemoonHunter
Ebben lehet valami, magamon is észrevettem hogy jobban megy az edzés ha csajok vannak bent, amolyan tudatalatti szerûen is mivel teljesen az edzésre próbálok koncentrálni mindig.

hungary27
ki kell próbálni <#smile>
Steve Downie

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Tyler1
Néhol ismerõs arcok 😊

Vaxi
akkor jó 😊 a kivétel nekem olyan volt, 3 éve, hogy reggel befeküdtem, délután mentem haza, egy hétre rá varratszedés, aztán csók

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Nekem is tölcsér mellkasom volt, bár nem ennyire komoly mint a képen, csak közepes. 2 éve csinálták meg, orvosilag nem lett volna létszükség, nem volt veszélyes, de engem rohadtul zavart ahogy kinéz, akkor 28 éves voltam, de nem volt vele semmi probléma, nálam idõsebb embereknél is csinálták. Semmelweis-en pesten, ezzel a fém lapos módszerrel. Az elsõ 1-2 hónap volt nehezebb, de bõven elviselhetõ volt nekem, 3 hónappal a mûtét után simán vissza tudtam menni, gyárba melózni, akkor már a normális mozgásokkal semmi gondom nem volt. 7-8 hónappal mûtét után már simán edzettem gond nélkül, talán elöbb is elkezdhettem volna, sok mozgással könnyebben kezd el gyógyulni az ember, és hamar újra gond nélkül tud mozogni. Csinálni kell a gyógytorna gyakorlatokat amit elõirnak rendesen, meg elmenni úszni, kicsit kellemetlen a mozgás az elején, de hamar rendbe lehet jönni. Most már kb 1 éve járok heti 4x edzeni, semmiben nem akadályoz a fémlap, szóval emiatt sem kell aggódni.

Akinek ilyen gondja van szerintem mindenképp csináltassa meg a mûtétet, akár idõsebben is, nem gond, és sokkal jobb és könnyebb azóta minden, jobb lett a tartásom stb, a látvány meg fõleg. Az elsõ hét kemény, utána én már könnyen mozogtam a lakásban, felkelni lefeküdni volt nehéz 1-2 hónapig, de nálam hamar elmúltak ezek is. Mindenképp megéri, nem kell tõle tartani, van 2 kicsi sebhely, de annyira nem is látszik. Nekem jövõre fogják csak kivenni.
Attila8805
BOOOOBS 😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Breki33

Egyébként múltkor csináltam 1 olyan edzést,amiben tényleg széles fogású alapgyakorlat dominált:a felhúzás! Igaz hogy a súly kevesebb vmivel, de jóval nagyobb a mozgástartomány, jobban edzi a fogást is. Ja, és aki rendesen csinálja,annak szvsz combhajlítóra nem kell sok mást nyomni enyhén szólva 😄

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Nem kell bezárni, leírtam ott is. Volt már ennél rosszabb is, mégse lett zárva. Ha takarítani kell, akkor azt megteszi a házigazda vagy legyen új választva. És mielõtt a részrehajlóság vádja érne, leírom: én nem vállalom.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Különc
Ne törõdj vele/velük, majd abbamarad egyszer

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Roger6
Na most néztem vissza a topicot, ahogy látom új alregek érkeztek, nem tétlenkedtek sokáig a bannolt idióták, megint menõ a mínuszolgatás! <#eljen> Szerintem a topicot zárni kéne 1 hónapra, ahogy Cifu is írta. Értelmetlen így az egész.

De hogy szemléltessem kicsit: amikor valaki elmagyarázza érthetõen egy gyakorlat hasznosságát, és a technikáját, és azt mínuszolják, na abban semmi értelem nincs. Huhh... Na ez hülyeség volt a részemrõl, hiszen az mínuszolgat, aki ezt úgysem érti meg... Én hülye. <#rinya>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

shaba23
milyen gagyi bicaja van😊
Breki33
Különc
Szerintem nagyon jól néz ki

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Breki33
Breki33

Akkor jó mert szeretem a fájdalmat.
Tudtad hogy a második nevem "fájdalom". ?
Vaxi
elég nehezen. az alvás is szar volt, hónapokig ülve aludtam..
de ha döntenem kéne, ismét belevágnék.

WC-re való leülés. 😄

Attila8805
Mi köze a lyukadnak a lábadhoz ? 😄
Vagy magára a wc-re való leülésre gondolsz mert akkor egy cipõbe járunk 😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Minden levegõvétel? Hogy bírtad 1 évig? 😄
Tegnap 2 hét kihagyás után egy ánusszaggatót lábaztam. Még a szarás is fáj!

Én is így gondoltam, mert ugye hiába kisebb az út,de a tricepsz nem tud eleget segíteni. Izomfejlõdés szempontjából meg tényleg szemlélet kérdése: vannak akik a "legerõsebb pont"ra esküsznek, így nyilván nagyobb súly lehetséges. Aztán a kisebb súllyal, széles fogással, akár nyakhoz engedett rúddal módszer. Mondjuk utóbbit 1elõre hanyagolom, nem kéne hogy összetörjem magam.

csuszi
a legerõsebb akkor az ember, ha a rúd mikor a melled éri, a felkarod párhuzamos, az alkarod merõleges, azaz derékszög könyöknél. mindkét irányba eltérés gyengít. a széles fogásnál kisebb az út, de gyengébb az ember.

mellépítés szempontjából az ideális a legerõsebb pont. ettõl eltérni mindkét irányba lehet, idõszakosan.

MJ rulz Pink Team The Only One

Igen, szerintem se kell feltétlen tömegnövelõ. Visszatérve a tegnapira: februárban kezdtem újra komolyabban, szóval még enyhén szólva nincs meg az 1 év edzés. De attól függetlenül nem pató Pál módra nyomom😊,igyekszem rendesen fejlõdni.

Nem semmi, csak az tûnt fel hogy ultraszéles fogással nyomja. Nem vagyok képben hogy versenyen mik a szabványok, de így kell? Én speciel vállszélesnél kicsit szélesebben sokkal erõsebbnek érzem magam.

Vaxi
szerintem pedig érdemes mihamarabb elvégeztetni, ha szükséges.
késõbb csontosodnak a porcok és még nehezebb lesz.
nekem 21 évesen csinálták meg, és 1 évig fájt minden levegõvétel... 😊

oliwwer
<#eljen>
hungary27
Úgy értem, hogy vesz tejsavófehérje-koncentrátumot amiben van kb 70-80% fehérje tartalom, és hozzá vesz dextrózt. Olcsóbban kijön vele és nem cukorra ad több ezer forintot.
csuszi
10 440.- Ft 3 kg.
negyede fehérje. azaz vesz az illetõ durván 13ezer forintos áron fehérjét 😄DD
grt.
ezt a számolást nyugodtan el lehet végezni minden tömegnövelõnél.

MJ rulz Pink Team The Only One