Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ettõl persze a minõséget olyan magasan kell tartani, amennyit a márka ér, ellenkezõ esetben már értékvesztés következne be.
Viszont egy alacsony márkaértékû termék nem biztos, hogy szar minõséggel dolgozik, csak nincs akkora tere a piacon, amit fenntarthatna magasabb árakkal.
Persze ez nem jelenti, hogy az olcsó szarok is ugyanolyan jók, olcsó húsnak is lehet híg a leve, de nem az árat kell nézni, hanem a minõséget.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Mennyi idõ után múlt el, nem emlékszel?
Tyler, meg is rendeltem az elsõt! 😊
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
1. Warrior Juice (2,1kg) 12.530,- Ft
2. Nitro Pure Whey Gold (2,2kg) 13.490,- Ft VAGY Scitec 100% WPP (2,35kg) 13.955,- Ft
3. Scitec L-Glutamine (600 g) 7.305,- Ft
Ezt szeptember esetleg augusztus környékén rendelnémeg, a Nitro Pure-t pedig áttölteném a mostani fehérjém dobozába (szerintem hamarosan elfogy). Warrior Juice pedig napközbeni iszogatáshoz kéne. Napi 160g fehérje kellene nekem kb: 100g a csirkemellbõl (500g), edzés után dupla adag fehérje (40g) meg kéne egy ilyen napközbeni iszogatásra. (ha már a zabpehely meg a többi hasonló fehérje nem játszik).
Apropó, eszik innen valaki combfilét "kényszer" megoldásként? Koleszos élet esetén lehet át kell állnom arra (kilója 400ftal olcsóbb...).
Több év kihagyás után, pár hónapja újra edzek. Kb 1 hónapja tömegnövelõt is szedek, egyre jobban fejlõdök, de egy furcsaságot tapasztaltam, amit szeretnék veletek megosztani.
Ha alszom, és a kezem nem a testem mellett van párhuzamosan, akkor tenyér zsibbadásra ébredek többször éjszakánként. Volt már valakinek hasonló tapasztalata?
Ami igaz, az igaz... az utóbbi idõben hanyagul csináltam az edzés végén a nyújtást, egy helyen azt olvastam, ez lehet a kiváltó ok. Ez igaz lehet? Mit tudok ellene tenni? Több nyújtás, itthoni torna esetleg?
A válaszokért elõre is nagy hálás köszönet!
Üdv!
Az kéne, amelyikben a fehérje a legtöbb! 😊
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Nitro Pure Whey Gold
79%-os tejsavó fehérje edzés utánra gyors felszívódású
Nitro Gold Pro Enzy Fusion elnyújtott felszívódású
Pro Enzy más napszakokban alkalmasabb a kombinált felszívódás miatt.
8 fehérjeforrás
3 komponensû emésztést segítõ komplex
8 g BCAA
10 g glutamin
2 g kreatin pH-X
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Szerintetek melyik a jobb fehérje?
-Nitro Gold Pro Enzy Fusion
-Brutal Muscle On
-Nitro Pure Whey Gold
Ez a 3 választási lehetõség van! 😊
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Akinek ilyen gondja van szerintem mindenképp csináltassa meg a mûtétet, akár idõsebben is, nem gond, és sokkal jobb és könnyebb azóta minden, jobb lett a tartásom stb, a látvány meg fõleg. Az elsõ hét kemény, utána én már könnyen mozogtam a lakásban, felkelni lefeküdni volt nehéz 1-2 hónapig, de nálam hamar elmúltak ezek is. Mindenképp megéri, nem kell tõle tartani, van 2 kicsi sebhely, de annyira nem is látszik. Nekem jövõre fogják csak kivenni.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
De hogy szemléltessem kicsit: amikor valaki elmagyarázza érthetõen egy gyakorlat hasznosságát, és a technikáját, és azt mínuszolják, na abban semmi értelem nincs. Huhh... Na ez hülyeség volt a részemrõl, hiszen az mínuszolgat, aki ezt úgysem érti meg... Én hülye. <#rinya>#rinya>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Tudtad hogy a második nevem "fájdalom". ?
de ha döntenem kéne, ismét belevágnék.
Vagy magára a wc-re való leülésre gondolsz mert akkor egy cipõbe járunk 😄
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
mellépítés szempontjából az ideális a legerõsebb pont. ettõl eltérni mindkét irányba lehet, idõszakosan.
MJ rulz Pink Team The Only One
késõbb csontosodnak a porcok és még nehezebb lesz.
nekem 21 évesen csinálták meg, és 1 évig fájt minden levegõvétel... 😊