Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de még ebbõl is kimaradt kettõ
egyik
Másikat körbeírni tudom, fekvenyomorúd egy saroktartóba másik felére 25-45 kiló tetszés szerint, terpeszállásba felvenni a súlyos végét és kicsit elõredõlve testtel egyik vállról kinyomni majd át a másik vállra át onnan kinyomni vissza ezt kb 10-15* és kész az elsõ :P
egyik kedvencem ez a gyakorlat
A képhez meg: szerintem a melle sem sokkal nagyobb, csak jól van bevilágítva <#nemtudom>#nemtudom>
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Tyler: a balos kép<#ijedt>#ijedt> Tényleg így nézett ki, vagy csak elõnytelen beállítás? A válla, karja cseppet kicsi a melléhez képest.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Ám, milyen gyakorlat van rá, a két egykezes súlyzós, nyújtott karú, emelgetésen kívül?
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Breki33 - csak nem Hugh Jackman, a hacker? :)
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
ugyanis ezt írtam
"Korábban itt is volt róla szó hol lehet a patikai ár kb feléért beszerezni."
A másik nem tudom, hogy jön ide, de talán így érthetõ lesz
másik fórumon még jobb árak voltak.
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=983474819&no=26192
#28253 szó se volt arról, hogy bajod lesz belõle, de ha valaki a nap folyamán folyamatosan issza gondolod, hogy mellette mindig eszik narancsot hozzá? :)
"Bioflavonoidok (P-vitamin) az alábbi táplálékokban található:
Citrusfélék (citrom, narancs fehér héja)
Zöldpaprika
Fekete ribizli
Hajdina
Dió
Fehérrépa
Spenót
Zeller
Lencsefajták
Szeder
Csipkebogyó
Eukaliptusz
Bodza
Kökény
Alma
Rutafû
Hagyma
Áfonya
Brokkoli
Paradicsom
Sárgabarack
Cseresznye
Szõlõ
Szilva
Vörösbor
Tea
Amennyiben természetes C-vitamin készítményt fogyasztunk, tehát a fent felsoroltak valamelyike meg van jelölve forrásként, akkor nincs szükség külön flavonoid pótlásra.
Mesterséges, avagy tiszta C-vitamin plusz fogyasztása esetén minden bevitt 1000 mg C-vitamint célszerû kiegészíteni 200 mg bioflavonoiddal, tehát az ideális arány az 5:1."
Nem mellesleg én évek óta fogyasztok por alakú c-vitamint, semmi bajom tõle. Inkább akkor van baj, ha elhanyaglom a fogyasztását.
mov ah,4ch int 21h end
a linkelt oldaladról akkor egy ár összehasonlítás.
Pl.ez a termék+ Highland PR325 Super Citrus C-vitamin magas bioflavonoid tartalommal 1000mg,90tabletta = 90g - 6.665Ft / 90 = 74Ft/1g
patikában aszkorbinsav 50g - 500Ft / 50 = 10Ft/1g
Persze én is annak a híve vagyok,hogy amennyit lehet azt zöldségbõl/gyümölcsbõl fogyasszunk,de a sportolás melletti c-vitaminigényt nem lehet ezekbõl fedezni (+3kgpaprikát,vagy 4kg citromot naponta)a bioflavonoidokat meg bevisszük a napi zöldség/gyümölcs adaggal...szerintem...
Na nem vitázni akartam... :)
1. Az aszkorbinsavat a patikákban elég drágán adják és sok helyen nem is adnak nagyobb mennyiséget. Korábban itt is volt róla szó hol lehet a patikai ár kb feléért beszerezni. Keresõbe beírva könnyen megtalálható.
2. "Ha zöldség vagy gyümölcs formájában kerül a szervezetbe a vitamin, akkor nem csupán az aszkorbinsavat juttatjuk ne, hanem mellette számos egyéb faktort is, például: bioflavonoidokat, K-, P-, J-faktort, aszkorbinogént, stb. is.
Ennek ismeretében már egyszerûen megérthetõ az, hogy szintetikus C-vitamin fogyasztásakor a szervezet a hasznosulás érdekében a többi komponenst a testszövetekbõl vonja el. A felhasználásra nem kerülõ aszkorbinsav a vizelettel távozik. A C-vitaminhoz hasonlóan a többi vitamin hasznosulásához is egyéb faktorok szükségesek."
"A bioflavonoidok lényeges szerepet játszanak a C-vitamin felszívódásában és annak a szervezetben történõ feldolgozásában, a tiszta formában elõállított aszkorbinsav kevésbé hatásos a mellette található „kísérõanyagok” nélkül.
Tehát célszerû a c vitamint úgymond P-vitaminnal (antipermeabilitás-vitamin)
fogyasztani ahogy Szent-Györgyi Albert meg is állapította."
Errõl részletesen itt lehet pl olvasni
http://www.vitaminsziget.com/ecikk.php?id=2161
3000mg = csapott teáskanál(nem kávés,ez a nagyobbik "kiskanál") tessék utánaszámolni - 500mg aszkorbinsav = 500Ft.
Én a napi 3000mg-ot 1,5 - 2 liter vízben feloldva fogyasztom egész nap iszogatva, így a feloldódás egyenletes, ízre emlékeztet a klasszikus citrompótlóra.
Ha a vízbe facsarsz még 1 citromot,akkor ki sem érzed.
Sokkal olcsóbb, egyenletes a felszívódás, +nincsenek benne a ragacsok:stabilizátor, szinezék stb...
Ismét költözöm, természetesen még mindig isten háta mögött maradok, így nincs lehetõség edzõteremre.
Van viszont egy fekpad (olyan tesco minõség) tud ferde padot, meg van rajta "lehetõség" lábazni is (bár azt ezen nem erõltetném), valamint van 2x15kg, 2x2,5kg, 2x1,25kg, 8x1kg, 4x2kg tárcsa, 1x rúd, ami 10kg valamint 2 egykezes rúd.
Ezekre kellene valami edzésterv. Nyilván nem lehet testépítésre használni, de egy formában tartós edzés azért úgy-ahogy összehozható vele.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
gl hf :)
MJ rulz Pink Team The Only One
Na, vele el tudnék képzelni pár edzést :)
De 12 dobozzal úgysem fogsz venni(vagy igen?) :)
értem :)
abban viszont igazad van, kár felülni neki. ez az én baromságom.
volt, többet nem is lesz.
MJ rulz Pink Team The Only One
A por az ugye egyértelmû, más kategória, amit írtál az nem válaszolja meg azt, hogy van e valaki, aki bespájzolt már elõre több dobozzal és nem volt vele semmi gond?!
(lejárati dátum esetleg?)
F
Vagy ez már teljesen a csuszi topikja? Jár a mínusz, Alexnek igaza van teljesen.