Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Attila8805
Kétkezes súlyzóval s tudsz otthon persze nem olyan súllyal.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Na 1 hónapja itthon edzek...Vettem egy ilyen iron gym izét..(Ajtófélfára akasztható) sok mindenre jó...fölfön is használhatod fekvõbe, tricepszre meg ilyenek.

Fejlõdök is vele.Most tervezem, hogy kézisúlyzót is veszek itthonra(meglepõdsz de nem a kar miatt hanem a lábam miatt).
Szóval hány kilóval tudok jó mélyen guggolva fejlõdeni(ha csak minimálisan is) 68 kiló vagyok most és 177 cm.
Illetve egyéb alternatíva van guggolásra itthon?
Haveromnak vastag a lába és õ meg minden nap biciklizik.Ez is jó megoldás lehet?:)
Mondjuk ez igaz. Akkor lehet marad a nyomás, kezek full beporozva+nem egészen bukásig nyomni.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Tyler1
Jobban rotálja az ízületeket, mint a szûknyomás, mert a könyök eleve kifelé fordul. Kezdõ szinten felesleges, sérülésveszélyes gyakorlat.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Abszolút igaz. Amúgy én meg "eretnekkedek" 1 darabig szerintem, mivel egyedül edzek 1el kevesebb szabadsúlyos gyaki:szûknyomás helyett lenyomás kiengedett könyökkel váltás. Szerintetek ez elég jó gyakorlat? Ugye vmivel nagyobb súlyt lehet használni, mint pl. a könyök test melletti letolásnál, elég jó az erõkifejtési pozíció szvsz.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Prince of Máté
Inkább tedd félre azt a plusz pénzt késõbbre, mint hogy ilyenekre "kidobnád".
Kezdõ szinten teljesen felesleges.

Tyler1
Nagyjából. Általában a száraz izomtömeg(értsd: zsírmentes) kétszeresét szokták ajánlani az edzést követõ 2 órában. Ennek a felét érdemes az edzés utáni turmixban egybõl megoldani.
Mondjuk 80g szõlõcukorból már sok, úgyhogy ha abból akarod fedezni, akkor 50-nél többel ne számolj.

a csomagomhoz kaptam egy YourBody magazint, amiben az van leírva, hogy edzés utáni turmixba 1:4 fehérje:szénhidrát arány a legjobb (tehát 20g fehérje 80g szénhidrát)

ez így megfelelõ arányú, vagy túlzás?

ha lesz egy kis plusz pénz, lehet ki is próbálom végre a kreatint. valószínûleg kezdem majd ezzel a BB-s márkával

Tyler1
B.B saját kreatin mono 1,25 kila 5990 Ft.

az ilyesmirõl mindig ösztönlény seggvakaró majmok jutnak eszembe
DarkHorSe
Az is, de en imadtam. Ez olyan mint amikor lemesz egy terembe es az emberek 90% csak bohockodni jar le, meg zenet hallgatni meg mittudomen, na itt ilyen nem volt. Aki nem edzett kemenyen az be se mert jonni, vagy ha le is jott egy ido utan elkotrodott mert kb csak azt latta hogy uristen itt micsoda bunozok edzenek :D egyszer hozta le valaki a baratnojet(talan 1 oreglany jart le osszesen) egybol mindenki felmesztelenul feszengett :DDD

Swedish people are albino monkeys

Guren
az

csuszi
idéz.

elég getto terem lehet, tele bunkóval szvsz.

MJ rulz Pink Team The Only One

Prince of Máté
nem értem

DarkHorSe
nekem a kedvenc szovegeim

-jön a méhecske( amikor a dagadt cigany seggebe nyomtak a injekciot)
-hallod geci zsirt szartam (amikor zsiregetot szedett)
-te buzi fideszes (az eroemelo mondta, a ket meteres 100 kilos stici ciganynak, aztan az eroemelo kapott kettot es mar nem huzockodott hanem veresen fekudt a foldon:D)
- szia itt vagy meg? IGEN! es ott? OTTIS MIKOZODHOZZA (a vekony gyerek kerdezte az allatokat, azert voltak vele gecik mert nem tudott koszonni)

Swedish people are albino monkeys

csuszi
vannak ilyen eresítõ kiegek, hogy mennyire jók azt nemtom, nekem nincs rá szükségem hála isten.

jó vicc :D pihentetõ szer...

shaba23
Hallottam ma egy jó dumát a sógoromtól... kb 2 éve jár edzeni, de az elmúlt fél évben robbanásszerû eredményeket ért el. Mindezt úgy, hogy összeismerkedett egy emberkével a teremben és õ lett mondhatni a példaképe. Nem szednek (szinte) semmit, de minden nap napi 2x járnak edzeni és a poén: "Nem kell pihenõ nap, mert már vannak pihentetõ szerek"
shaba23
igen, de tudom hogy ott van, mert már láttam :)
csuszi
sajna az alkat kérdése is.

shaba23
Istennek nem akar kibukkanni az ér a bicepszemen...pedig kb 10 éve már sikerült elérnem:) Az alkarom is csak a jobb eres, bár most úgy tûnik a bal is megembereli magát...
oliwwer
Igen
The Protector
Sebes bõr,pattanás és hasonló testi hibák hamarabb gyógyulnak illetve eltûnnek nyáron a napfénytõl.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Hohó, mit látni a builderen az új váll cikkben! 1. gyakorlatnak felvétel és nyomás, az izoláció szószólóitól! Azta, vannak még csodák<#nevetes1> Tényleg dícséretes hogy ilyenrõl is van szó már ott is. De! 1. Amit a srác csinál a képen, igen messze van 1 full cleantõl. Alig van meg 1/4 guggolás. 2. High rep madness... Ok, hogy izolációs mozdulatnál mûködik és néha még alapgyakorlatoknál is lehet kísérletezgetni. Viszont dinamikus, súlyemelõ típusút 10-12vel csinálni igen veszélyes lehet. Esetleg nagyon haladóknak lehet így próbálkozni, de szerintem nekünk(+ a nagy többségnek) 2jegyû ism.szám ilyeneknél könyörgés a sérülésért. Több helyen is olvasni lehet arról, hogy igen nagy %ban lehet baj, feltéve ha a viszonylag nagy súly ilyen sok ismétléssel párosul.

vsly
Én egy grillcsirkéstõl szoktam venni 1060.-ért :)

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Roger6
<#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

oliwwer
Tesoban vagyok epp, 1399 a filezett csirkemell
már rendeltem 3 csomaggal. kellenek a rostok, meg a zöldségek is kellenének, úgyhogy étrend változtatás.

arra leszek még kíváncsi, hogyha eljutok egyetemig, koleszosként hogy lesz pénzem kajára...

he?
Milyen agyatlan fasz vagy te!

gyúrok,boxolok,szolizok S6 manualis 6os

hungary27
Csak valaki játszadozik az alregjével.
shaba23
Most ez miért is?
csuszi
biobolt 1kgos

apropó, lenmagot ti hol szoktatok venni? netrõl rendelitek / található tescoban/sparban is?

valaki mondjon már olcsó és lehetõleg nyersen fogyasztható zöldséget.

rostnak rendelek valszeg lenmagot

csá
http://www.proteinbuilder.hu/anapolon-50-s12/

Milyen agyatlan fasz vagy te.

DarkHorSe
sotret, csak receptre lehet kapni, legjobb

Swedish people are albino monkeys&#65279;

oliwwer
Szia

Nekem volt egy borzasztó pattanásos idõszakom, amikor az egész fejem és hátam teli volt. Szedtem rá roaccutan-t, baromi drága, és méreg, ráadásul szart nem ért. Ami segített, az az volt, hogy kisütött a nap, sok idõt töltöttem napfényen, és szépen el is múlt, pedig nagyon ronda fejem volt (azóta rendkívül jóképû vagyok egyébként! :D). Esetleg az is segíthet, ha kicsit többet bújtok össze az asszonnyal :D
jazzy
Rendszeresre is jó és ha van asszony a háznál a hátadat jól megmossa vele arra is jó. Nem is drága.
Attila8805
Hagyd abba a kokszot <#idiota><#banplz>

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

mondjuk a homlok is arc, mindegy... rendszeres használatra is megfelelõ, vagy túlzottan kiszárítja a bõrt?

és mit gondolsz, szerinted az arcon lévõ pattanásokra is hatásos lenne? mert akkor már két legyet egy csapásra... :D

jazzy
Nekem a homlokomon szokott elõjönni ha nagyon meleg van ésvagy sokat izzadok, ilyen bõrradíros tusfürdõ elég jó. Én ilyet használok fürdéshez:

engem is megáldott a jóisten pattanásos bõrrel, de érdekes, hogy az arcom egyik fele pirosasabb, a másik majdnem teljesen jó. illetve újabban a hátam kezdett el kipattogni, nem tartom kizártnak hogy valamelyik tápkieg mellékhatása. de hát áldozatokat mindig kell hozni :)

de vhogy ki kéne néznem kéne legalább 15-20 kg-t felszednem hogy nézzek ki vhogy,meg nem jó az se hogy semmi erõsebb fizikai munkát nem tudok végezni <#idiota>

Prince of Máté
Pattanásos bõrre van valami tipp? :/
De kibaszott pattanásos, az egész hátam + a vállam.
Szoláriumon kívül valami megoldás? :(

kezdj el jógára járni, az szerintem kicsit helyrepofozza a testedet meg a szerveidet, mielõtt leterhelõbb dolgokba kezdenél. ez az állapot még visszafordítható, ha nem ilyen kaotikus módon állsz neki
nem vagyok szakértõ, de amennyiben asztmás vagy és a szíved is gyengébb mint az átlagé, akkor sajnálom, de ez nem a te sportod. nem érdemes szórakozni az ilyennel... nõ az izomzat -> több vért kell a szívnek odapumpálni -> többet dolgozik a szív. na most ez a folyamat, a te esetedben nem biztos hogy szerencsés lenne...