Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Fejlõdök is vele.Most tervezem, hogy kézisúlyzót is veszek itthonra(meglepõdsz de nem a kar miatt hanem a lábam miatt).
Szóval hány kilóval tudok jó mélyen guggolva fejlõdeni(ha csak minimálisan is) 68 kiló vagyok most és 177 cm.
Illetve egyéb alternatíva van guggolásra itthon?
Haveromnak vastag a lába és õ meg minden nap biciklizik.Ez is jó megoldás lehet?:)
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Kezdõ szinten teljesen felesleges.
Mondjuk 80g szõlõcukorból már sok, úgyhogy ha abból akarod fedezni, akkor 50-nél többel ne számolj.
ez így megfelelõ arányú, vagy túlzás?
Swedish people are albino monkeys
-jön a méhecske( amikor a dagadt cigany seggebe nyomtak a injekciot)
-hallod geci zsirt szartam (amikor zsiregetot szedett)
-te buzi fideszes (az eroemelo mondta, a ket meteres 100 kilos stici ciganynak, aztan az eroemelo kapott kettot es mar nem huzockodott hanem veresen fekudt a foldon:D)
- szia itt vagy meg? IGEN! es ott? OTTIS MIKOZODHOZZA (a vekony gyerek kerdezte az allatokat, azert voltak vele gecik mert nem tudott koszonni)
Swedish people are albino monkeys
MJ rulz Pink Team The Only One
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
arra leszek még kíváncsi, hogyha eljutok egyetemig, koleszosként hogy lesz pénzem kajára...
Milyen agyatlan fasz vagy te!
gyúrok,boxolok,szolizok S6 manualis 6os
rostnak rendelek valszeg lenmagot
http://www.proteinbuilder.hu/anapolon-50-s12/
Nekem volt egy borzasztó pattanásos idõszakom, amikor az egész fejem és hátam teli volt. Szedtem rá roaccutan-t, baromi drága, és méreg, ráadásul szart nem ért. Ami segített, az az volt, hogy kisütött a nap, sok idõt töltöttem napfényen, és szépen el is múlt, pedig nagyon ronda fejem volt (azóta rendkívül jóképû vagyok egyébként! :D). Esetleg az is segíthet, ha kicsit többet bújtok össze az asszonnyal :D
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
De kibaszott pattanásos, az egész hátam + a vállam.
Szoláriumon kívül valami megoldás? :(