Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
eleinte amikor még nem volt kurvára elhízva, szerintem neki jól állt. és vannak még így páran, de ritka.
protectornak nem állt jól.
szerintem attól függ, volt sportmúlt avagy sem elhízás elõtt.
MJ rulz Pink Team The Only One
Nem kis elhatározás, és munka... sok embernek lehetnél példaképe!
Így tovább!

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Én azzal,hogy lefogytam egy olyan ördögöt sikerült legyõznöm amelyre sohasem mertem volna gondolni.Én úgy gondoltam, hogy kövéren fogok meghalni és ez nekem nem fog menni,nem is próbáltam lefogyni de aztán lett rá motivációm és sikerült.Lelkileg nagyon jól jött nekem.A kondit én egy nagyon jó elfoglaltságnak tartom,rendet és fegyelmet tanulok belõle és megismerem önmagamat és a testemet is.
Lelki dolgokban kövér maradtam.Eléggé szégyenlõs vagyok,meg ilyen hülyeségek.
Most január legelején kezdtem el újra eddzeni,de most mindent úgy csinálok ahogy én jónak látom és ha valamit nem tudok akkor ide írok vagy utána olvasok.
Eléggé sokat edzek,de túlzásba sem viszem.Melóhelyen néha nyomok egy két fekvõt ha senki sem veszi észre.Nagyon sok lelki gondom van amiatt amilyen terhek rakódtak mostanában rám.Sokszor fáj a hasam a gyomorideg miatt és sok a savam is,de kibírom és mindig nyugtatom magam minden szarral.Sajnos mindent a lelkemre veszek és túlkomplikálom a dolgokat.Nem tudok önzõ lenni.Na mind1..ez nem az a topik.Amúgy nem kérdeztétek,de a bõrömön valamennyire meglátszik a fogyás,nehezen húzódik vissza,de sokat mozgok,eszek zöldséget és kenem magam mindenféle szarral.Érdeklõdtem plasztikai sebészetnél,hogy mennyi lenne megcsináltatni.1millióra jött ki a végeredmény.Ki tudnám fizetni de ennyit nem szánok rá mert nem maradna semmi pénzem sem.Ha lesz egyszer ennyi felesleges pénzem akkor megcsinálom.Nem olyan durva a bõröm mint a srácnak aki anno itt lett linkelve,sõt közel sem olyan.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Rólam mindig azt mondják, hogy negatív vagyok. Ez mai napig így van, de amióta lefogytam ez is sokat enyhült. Bizonyos területeken még mindig vannak problémáim, de azokat nem edzéssel, hanem egy kis relaxációval és önfejlesztéssel tudom csak legyûrni, de edzés mellett ezekkel könnyebben megbirkózik az ember. Illetve amióta lejárok konditerembe, azóta is változtam. Számomra egy igazi megváltás volt ez a fogyózás és edzés, maga a sport, a hobbi...
Én így lefogyva sokkal jobban érzem magam.Lélekben kövér maradtam tehát maradtak meg rossz szokások beidegzõdések.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
107kiló.
68kiló.
Egy ideig növesztettem a hajamat is,azóta levágattam.
Ezek 5éves képek.Szerintem így jobban lehet viszonyítani.
Swedish people are albino monkeys
Képet tolhatsz.
toljad.
nem is tudom, nekem a max 23kg volt. kb 8 hónap alatt. :)
mondjuk a turboddal nem is értek egyet.
MJ rulz Pink Team The Only One
Az napjaim úgy voltak,hogy reggel felkeltem és futottam,bicikliztem és parkouroztam.Sokat nyújtottam a lábam.A futás volt az ami igazán ment nekem.Úgy képzeld,hogy a nap nagy részét sporttal töltöttem.Enni viszont...na ezt elbasztam.Alig ettem.Itt azt értsd,hogy szinte semmit.Saláta,néha rendes kaja és abból is keveset.Volt olyan,hogy próba képp megnéztem hány napig bírom kaja nélkül,4napig nem ettem semmit,de rosszul lettem de csak egy picit.
Így sikerült 107kilóról lefogynom 68 kilóig.
Sajnos a fogyással kicsit elbasztam pár dolgot és hullani kezdett a hajam a vitaminhiány miatt,de ezt rendbe raktam hamarabb.
Azt mondtam haveroknak,hogy úgy megyek vissza suliba 12.osztályba,hogy nem ismernek meg.Sikerült úgy elmennem a haverjaim közt,hogy tényleg nem ismertek meg:)
Jah a fõ poén,hogy a csaj szakított velem nyáron és ez még több erõt adott nekem ahhoz,hogy csináljam tovább és még jobb legyek és jobban nézzek ki.
A lényeg annyi,hogy sikerült és megcsináltam és büszke voltam magamra.A faluban ahol laktam rengetegen követték a példánkant(haverom is dagi volt le is fogyott,egy kigyúrt állat most és nagyon jól néz ki,igaz Peti?,talán olvassa topikot) és lefogytak.
Valahogy híre ment a gyors fogyásomnak és megkeresett egy újság is,hogy meséljem el,de szartam rá.Volt olyan is,hogy vmi csodaszerhez kellett volna a nevem adni,vagy nem is a nevem hanem gondolom azt kellett volna hazudnom vmi tv-ben vagy újságban,hogy azzal a szerrel fogytam.iwiw-en meg mailben kaptam ilyen üzit.A vicc az egészben,hogy innen sg-rõl találtak meg!
Ha gondoljátok dobok képet,milyen volt milyen lett alapon.
Most meg erõteljesen edzek,de nem újkeletû dolog ez nekem mivel régebben is edzettem,de amolyan félkomolyan.Most viszont bele adok mindent és rendesen csinálom és nem azzal szórakozok edzés közben,hogy odamegyek a kondis társakhoz befeszítve és ezt mondom:
-Na ha eleget dolgozol,egy nap TE is ilyen lehetsz mint én.
-Ha így folytatom az edzést akkor választható karakter leszek az új Mortal Kombat játékban:)
Neoncsöves:Várom az üzeneted.Amúgy engem is egy mûtét fog vissza az edzésben,fõleg has tájon mert ott lettem felnyitva(fû de rosszul hangzik)
Kicsit el is basztam a dolgot mert 18éves koromig kövér voltam,107kiló.Ezt a 107kilót 2hónap alatt leadtam 68kilóig.
mov ah,4ch int 21h end

mov ah,4ch int 21h end
mov ah,4ch int 21h end