Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
350 gramm steak
Egy pohár tej.
Két nagy szem burgonya
200 gramm brokkoli.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Héjában sült krumplit meg fõtt krumplit ajánlottak testépítõ oldalon.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Azt meg tudom enni egy nap háromszor is de a rizst kizárt dolog.
Kajálj továbbra is jól és fejlõdeni fogsz,nyugodtan ihatsz néha ha jól esik 😄
Na mindegy, lehetett volna máshogy is csinálni, de ez van 😊
Ha jól esett akkor "egészségedre" 😊
Nem kell önmegtartóztató életmódot élni, ha néha elszalad velünk a ló, hát Istenem...
Neoncsöves --> hétvégén remélem elkezded a Builder Gastro recepteket, engem érdekel nagyon a végeredmény, fényképekkel természetesen. <#eljen>#eljen>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
és ahogy észreveszem,a gyanúsítgatásokban és rágalmazásokban õ jár az élen...na mindegy
gondoltam hasznos lehet egy olyan ember véleménye,aki csak figyeli a topikot
ezek amiket pedig felsoroltál,nem az én alregeim.
egyszer hungary egyszer meg különc reggel írni:/
azok poruljartal alregjei
tessék
egyébként ez a magas trollkodás amit te csinálsz
juhász joci, rhdk, szmegma
ezt nevezem
én legalább 1 saját regemmmel írkálok
de azért ez már durva amit mûvelsz😄😄
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
te különc féreg, nemlepne meg te lennél juhász joci,rhdk,succor,szmegma stb...
baszom azt a gitár nyakadat
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
(tudom, itt sokan nem szeretitek, de )szembe találkoztam bunnyval és a mopszokkal. nekem a body builder szerkesztõsége rengeteg motivációt adott, kezdetben minden bunny videót és bbtv-t szarrá lestem, és segítettek túljutni a lustaságomon, leszokni a cigirõl és 50 kilóról felszedni magamra jópár kilót. így különleges élmény volt ott lenni.
a terem zseniális, normális zene szól, nagyon tiszta és kulturált.
ennek örömére lábaztam egy jót 😊 megérte a rengeteg sétát.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Lassan már az agyad is akkora lesz(Szarkazmus), hogy szét feszíti a koponyádat(Mint a vállad a ruhádat) és bamm...Így lett a chocapic
ami pólót ma is fel tudtam venni,a közepe teljesen lejött a szegycsontom legaljáig :S:S:S