Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Attila8805
Uzsonna (15:00)

350 gramm steak
Egy pohár tej.
Két nagy szem burgonya
200 gramm brokkoli.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805
Pedig kezdd el 😄
Héjában sült krumplit meg fõtt krumplit ajánlottak testépítõ oldalon.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

szokj rá a rizsre mert a sültkrumpli szar. nem állok neki magyarázni...

Attila8805
Sûtt kompri Rizs helyett jó? 😄
Azt meg tudom enni egy nap háromszor is de a rizst kizárt dolog.

Prince of Máté
Havi 1x simán belefér az ilyen 😊 (szerintem még 3 hetente se gáz)

Ne aggódj semmi nem fog történni ha most nem BCAA-ra költötted a pénzed...
Kajálj továbbra is jól és fejlõdeni fogsz,nyugodtan ihatsz néha ha jól esik 😄

szerintem gáz, mert az erre elbaszott pénzbõl simán vehettem volna BCAA-t... 😄

Na mindegy, lehetett volna máshogy is csinálni, de ez van 😊

Mért lenne szégyen?
Ha jól esett akkor "egészségedre" 😊

Nem kell önmegtartóztató életmódot élni, ha néha elszalad velünk a ló, hát Istenem...
Tudom, hogy szégyen meg minden, de kurvára bekúrtam, így szombaton szerintem semmit nem csinálok, de vasárnap elkezdhetem semmi akadálya a dolgoknak. "Csirkegolyó gyúrós módra" dologgal kezdem szerintem. annyi, hogy kókuszzsír helyett sima olajjal/zsírral fogom csinálni...

Roger6
Felõlem alregek is írhatnak, ha értelmeset posztolnak. De az, hogy valaki nem ír hónapokon keresztül, aztán ideokád egy olyat, hogy nem bírom a stílusod, meg privát üzeneteket írogatnak fenyegetõzve, trollkodik, kötözködik, az túl megy egy határon. Csak az vegye fel, akinek inge.

Neoncsöves --> hétvégén remélem elkezded a Builder Gastro recepteket, engem érdekel nagyon a végeredmény, fényképekkel természetesen. <#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

UltraZord
ennyi én befejeztem, anno a különc megkért, hogy keltsük a feszkót itt, mert arra ágaskodik neki, de már nem vagyok hajlandó rá

shaba23
gerling88
szoktam olvasgatni a topikot,de most úgy éreztem hozzá is kell szólnom a dolgokhoz.bizonyos idõszakokban a topik tényleg arról szól,amirõl kellen,aztán Különc nevezetû felhasználó bizonyos idõközönként megjelenik és vele együtt jönnek a trollok is(haverjai,alregei mindegy)
és ahogy észreveszem,a gyanúsítgatásokban és rágalmazásokban õ jár az élen...na mindegy
gondoltam hasznos lehet egy olyan ember véleménye,aki csak figyeli a topikot
Effe88
Na igen. Ebbe pont ez az érdekes , amióta különc újra "színrelépett" milyen érdekes elszaporodtak a fogyatékosok itt, meg az alregek. Ezen azért elkéne gondolkozni.

Effe88
jó nincs is több kérdésemXD

JuHaSz JoCi
amit belinkeltem,az szerintem eldöntötte a vitánkat.
ezek amiket pedig felsoroltál,nem az én alregeim.

Effe88
elég beteges dolog ki be jelentkezni
egyszer hungary egyszer meg különc reggel írni:/

azok poruljartal alregjei
tessék

egyébként ez a magas trollkodás amit te csinálsz
juhász joci, rhdk, szmegma
ezt nevezem

én legalább 1 saját regemmmel írkálok
de azért ez már durva amit mûvelsz😄😄

Effe88
Ja é elnézést kérek a többiektõl jazzytõl, Vaxitól, Rogertõl stb..de elég unalmas , hogy már írni se lehet ide mert jön ez a majom különc és engem gyanusít itt az õ saját regeivel.

Effe88
Egyébként kéne már egy modi, legalább kibaszna innen téged a sok szar alregeddel együtt.

Effe88
Mirõl beszélsz te szerencsétlen hungary27. Még egyszer nem voltam bannolva. És már kurvára unom a gyanusítgatásaitokat bassza meg. Egyszer nem írtam ide alreggel te majom. Csinálod itt feszkót a hungarys meg a többi alregeiddel baszom anyád.

Különc
Egyszer már kaptál bant az ámokfutásodért a topikban, kell még egy?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Effe88
<#eljen>

Effe88
ja ez lemaradt
XD

Effe88
inkább a tied mellé kéne
te különc féreg, nemlepne meg te lennél juhász joci,rhdk,succor,szmegma stb...
baszom azt a gitár nyakadat

hungary27
majd odaírjuk a neved mellé õket xd
Breki33
Vaxi
pff ugyanmááár 😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Effe88
😄😄
jó sorry csak muszáj volt😄😄
remélem nincs harag😄

Vaxi
jaa nem 😄 pestre küldött a cégem a hétre.. csillaghegyrõl mentem, mármint inkább az árpád-hídtól 😊

Effe88
"megérte a rengeteg sétát"
szegedrõl angyalföldig gyalogoltál?😊

Különc
Ma beszéltem bunnyval pár szót, ma volt elõadni középiskolásoknak, tuti hely tényleg, vagyis mondtam

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Roger6
Gratulálok! 😊 Talán egyszer én is eljutok oda. Amúgy én bírom Bunny-t. Lehet hogy bunkó, de sok jó dolgot mond, és csinálja töretlenül a dolgát. Dr. House-t is bírom, bár ha az én orvosom lenne, biztos agyonvertem volna már... <#zavart1>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Vaxi
na, sikerült eljutnom a body builder gym-be. nem tudom érdekel-e valakit, de leírom: hihetetlen élmény volt.
(tudom, itt sokan nem szeretitek, de )szembe találkoztam bunnyval és a mopszokkal. nekem a body builder szerkesztõsége rengeteg motivációt adott, kezdetben minden bunny videót és bbtv-t szarrá lestem, és segítettek túljutni a lustaságomon, leszokni a cigirõl és 50 kilóról felszedni magamra jópár kilót. így különleges élmény volt ott lenni.
a terem zseniális, normális zene szól, nagyon tiszta és kulturált.
ennek örömére lábaztam egy jót 😊 megérte a rengeteg sétát.

JuHaSz JoCi
nem tudom én láz ellen használom a naposimot tejes pálinkával

Effe88
azt hiszem ki kéne bõvíteni a bannert
annyi új ember van itt😄D:

nekem is volt hasonló problémám aztán a naposimot belegöngyöltem a töltött káposzta közé és úgy fogyasztva levitte valamennyire a vállam próbáld ki te is

azt akarom. megpróbálom majd szépre csinálni õket😄D

Roger6
<#eljen> Fényképeket nyomhatnál majd közben 😊

Na, igazából most van egy kis szünetem a következõ érettségiig (informatika), meg hát a szóbelikig végképp van idõm, úgyhogy eldöntöttem, a Builder Gasztró összes receptjét elkészítem. Pénzügyileg lehet oda fog baszni picit, de sebaj 😄

Hagyd abba a naposimot 😄
Lassan már az agyad is akkora lesz(Szarkazmus), hogy szét feszíti a koponyádat(Mint a vállad a ruhádat) és bamm...Így lett a chocapic
JuHaSz JoCi
már jó ideje edzek minden izomcsoporta,karomon eléggé látszik,mellkason nem annyira a vállam miatt,teljesen széthúzza a testem
ami pólót ma is fel tudtam venni,a közepe teljesen lejött a szegycsontom legaljáig :S:S:S

Prince of Máté
jazzy hívhatna egy moderátort

JuHaSz JoCi
mit csináljak,ha úgy szétgyúrtam a vállamat,hogy szakadoznak benne az izomszövetek?alapból nagy vállam van és egészen fiatal korom óta edzek rá,most már kb. 1 méter széles tegnap felvettem a pólómat és szétszakadt rajtam,ami súlyosbító tényezõ,hogy 197 centi vagyok most már ott tartok,hogy semmilyen ruha nem jön rám a vállam miatt,fáj is egész nap,az emberek mondják milyen bivaly vállam van,szerintetek ez már így marad,ezzel kell élnem?

hungary27
a ch-t
hungary27
Kezdjed 2g/kg-mal és fokozatosan vidd le 1g/kg ra.
2245 egyáltalán nem sok kalória amikor fogyózol. az a nem mindegy milyen élelmiszerbõl viszed ezt be. ha csirkerizs kombóból akkor fogyni fogsz, de egy valamit elmondok: edzés nélkül nem lehet normálisan fogyni.

Értem én. Alapból 3g fehérje és 3 g ch és 0,2g/kg zsírral számoltam. Ha 1g fehérje értéke 4kcal, 1g ch értéke lefelé kerekítve szintén 4kcal és 1g zsír legalább 9kcal, akkor ez a 87 kilómra számolva 2245kcal. Ez elsõre soknak tûnt, ezért érdekelt volna, hogy van e valami "ökölszabály" a kalóriaszámításra is?

Mekkora kalóriabevitellel induljak ha fogyni szeretnék? 180cm, 87 kg. (Alap kérdés, tudom)