Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
ezért kérdeztem, hogy inkább rágjak borókabogyót és "legeljek" petrezselymet
amikor rám jön?
(és azok TUTI természetes anyagok)
Just do it :)
értsd már meg hogy nem permanens hatásúak, egyik sem. nem létezik vízhajtó, ami kihajtja a vizet és úgy maradsz, kedden beveszedm, megy ki, szerfdán nem szeded jön vissza.
MJ rulz Pink Team The Only One
emiatt mindig is "csak szimplán" sportos voltam a sokféle sport miatt
de sosem igazán szálkás
ezen szeretnék változtatni 😊
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
milyen gyakran szabad, ahhoz ne vágja tönkre a szívet
milyen adagolásban?
vagy inkább maradjak a természetes vízhajtóknál és rágjak borókabogyót és "legeljek" petrezselymet? 😊

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
szerintetek jó vagy növeljem az adagot?
gyúrok,boxolok,szolizok S6 manualis 6os
Teljes kiõrlésû zsömibõl.
Meglepõdsz de még olcsóbb volt a napi adagom (2-3 ilyen húsos csoda) mint a többiek fehérkenyér+paprika+sajt+SZALONNA adagja.
Hidegen is ehetõ volt a hús.
Meg grilleztem otthon a csirkemellet este, vágtam egy kis paradicsomot, reggel meg megkentem vajjal a zsömlét és kész....idõ igényesnek se idõ igényes.
Szóval az, hogy nem tudsz fõtt kaját enni még nem azt jelenti, hogy szemetet kell enned 😊
én sose kárhoztatok senkit ha elhízott, ha lusta, vagy szimplán szereti a hasát, vagy abszolút máshogy éli az életét, mint az ideális. õ élete, õ dolga, nem ugatok bele. de kifogással nem kell élni, nem letolás, de ha akarod, ehetsz szendvicsben is olyat, hogy eszem faszom megáll. nem drága, viszonylag tápanyagdús, gyorsan elkészíthetõ és szendvics minden szendvics tulajdonsággal ami neked kell.
Én nem akarok fogyni de a pajzsmirigyem rossz így emiatt ha nem tartok egy egészséges kaja szintet akkor fogyok folyamatosan.Sajnos ez ilyen.
Evés.Nincs semmi lehetõségem a melóhelyen fõtt étel evésére.Sajnos ez van,így azt a szendvicset is menet közben kell megennem.
A gyakorlatokat próbálom a lehetõ legszabájosabban végrehajtani,ami tõlem telik.Egy személyi edzõ biztos találna 1000hibát.
A testalkatos/fogyós véleményeddel teljesen egyet értek,leszarom mennyi a súlyom.Tetszek magamnak és ennyi.
Még 1x is köszi a választ.Ilyen választ szerettem volna nem azt az idiótaságot amit elsõre írtál.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Jó kis cucc ez, nagyon szeretem 😊
@VAXI:
23 leszek pár hónapon belül
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Tapasztaltatok már ilyen "hirtelen(kb 6 hónap alatt) tesztoszteron emelkedést?
Nem szteroidozok 😄
😄D
"Egy átlagos kondi hetet lenyomok 2.5-3x is egy héten belül." - nem tudom hogyan nyomsz le egy heti edzést heti háromszor, de gyanítom, hogy ha erre képes vagy, vagy te vagy az új Schwarzi, vagy rosszul edzel. Az utóbbira tippelek, gyanítom igazam is van. Edzésterved közzététele sokban segítene a kérdés eldöntésében.
"Brutálisan látszik a fejlõdés,de nem fogok így kárt tenni magamban vagy ilyesmi." - de, fogsz. Az ízületeid, és izmaid is majd látják a kárát. Persze ha csak a valóban 3 heti edzést 1 hét alatt teória fennáll. Ha csak hülyéskedsz a teremben, akkor semmi bajod nem lesz. Elõször is, a legtöbb izomnak van egy bizonyos regenerálódási ideje, izmonként változó. Hetente többször csak a vádli és has izomzatát ajánlják edzeni amatõr szinten.
"Amúgy fogytam 3 kilót,jah és továbbra sem szedek semmit sem illetve nem is eszek rendesen max szendvicset. " - ez egy remek hír, fogytál az izomzatodból, és a vízháztartásodból 3 kilót. Ha ez a cél, ügyes vagy. Mert ugye ha mozogsz, energiára van szükség, mivel szendvicset eszel (azt sem rendesen), így abból nem tudja a szervezet pótolni a hiányzó dolgokat (vitamin ásványi anyagok, szénhidrát, fehérje, zsír, stb), így a testedhez nyúl. Mivel az izmokból könnyebben von ki tápanyagot, fõleg az izmból vesztesz.
Az étrendedre is kíváncsi lennék.
Te figyi, kérdezhetek valamit? Mi ez a fogyózósoknál, hogy még 4 kilót le akarok adni meg ilyenek? Nem úgy van, hogy ezt a hájat akarom eltüntetni, vagy ide akarok egy kis izmot, vagy itt akarom a bõrt feszesíteni? Az összes idióta ezzel jön, hogy 55 (most mondtam valamit) alá akar menni. Nem az a lényeg, hogy hogyan nézel ki? Kit érdekel hány kilós vagy? A csaj is, aki jár edzeni, mondja, hogy nem fogyott azóta, amióta velem edz. Mondjuk a párja megköszönte, hogy kerekebb lett a segge és szebb a bõre, de a csaj elégedetlen... <#idiota>#idiota>
Én ide tettem fel egy egész egyszerû kérdést,de ugyebár a trollok beindultak.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Sokan nem olvassák ám, el de az edzõ-válaszol rovat nem csak úgy van, hogy kérdezel, és õ válaszol, hanem mielõtt írsz elfogadsz pár szabályt:
-elolvastad a gyik-et és nincs benne a kérdés
-elolvastad a szabályzatot
-elolvastad az alapokat és nincs benne a kérdés
-elolvastad a sárga kapszulát és nincs benne a kérdés
Na most a kérdezõk 90%-a leszarja ezeket, és olyat kérdez, ami ezekben kurvára szerepel, csak lusta olvasni. Na azoknak ír ilyet.
Érdekes módon, én ahányszor kérdeztem, egyszer sem kaptam lekezelõ hangnemet.
Egyáltalán nem cseszteti ugyanis nem az ajtóba szereled be hanem az ajtó tokjának tetejére akasztod be.Tehát a terhelés egyenlõen oszlik el így nem kap semmilyen nagy erõt...Persze én 60+ kiló vagyok de 70+kilósan kezdtem és ott se nyikorgott recsegett...Lehet hogy 80+,90-nél már töredezik így is az ajtófélfa de szerintem nagyon stabil szerkezet...itt egy kedvcsináló commerical róla:
vélemények?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ez az edzõ válaszol dolgot láttam egy két linkben mert viccesen válaszolt,de nekem az jött le,hogy eléggé nagy paraszt az emberke.Biztos okosat és igazat mond de eléggé lekezelõ,retardált a stílusa.
Remélem jóra gondolok,ott volt egy komment ahol a gyerek arról kérdezett h keverhet-e 3 féle szert és egy liftes csajos sztoriban vezette le neki,hogy szétrobbanik a fasza meg közben összeszarja magát meg hasonló intelligens dumák.
Barátom 2 naponta edz és nagyon jó teste van, mert akkor aztán nagyon bele ad mindent és szerinte 2 nap kell regenerálódásra, ha nem szedsz semmit, ami elõsegítené. Ha érzi, hogy rosszabbul megy, tart 3 napos szünetet. Remélem segített.
Más fórumokra vagy ilyesmikre nem járok.
Amúgy fogytam 3 kilót,jah és továbbra sem szedek semmit sem illetve nem is eszek rendesen max szendvicset.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
#28348 Fogyókúra? Azt hittem ez a szó le van védetve a Kiskegyed kiadójánál
Van egy 21 sebességes biciklim meg egy mátra nevezetû domborulatunk 😄
Csak találok olyan sebességet amibe meghal a lábam.
Utána arra gondoltam lenyújtom a lábam teljesen, és még guggolok párat.
Meg pár vádli gyakorlat a lépcsõn.