Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Panzermeyer
Bemelegítés, az edzés végén nyújtás + izületvédõ (jó a proenzi is).

mov ah,4ch int 21h end

DarkHorSe
arthroxon

Swedish people are albino monkeys

Renjike
Kezd fájni a könyököm , meg eléggé kattog a vállam . Mondana valaki valami jó kis porcerõsítõt vagy hasonlót a problémámra? (esetleg Proenzi 3 van , ha az is megfelel)

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Különc
Ha azt mondjuk igen végre leteszel arról, hogy nekiállj vízhajtót szedni a semmiért? Te dolgod végülis, csak kérdem

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Tyler1
A zsírtól nem vagy elég szálkás, nem a víztõl. Diétázz. Petrezselymet rághatsz, egészséges, ártani nem fog.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Muttley
értem-értem 😊
ezért kérdeztem, hogy inkább rágjak borókabogyót és "legeljek" petrezselymet
amikor rám jön?
(és azok TUTI természetes anyagok)

Just do it :)

csuszi
és életed végéig fogod szedni?
értsd már meg hogy nem permanens hatásúak, egyik sem. nem létezik vízhajtó, ami kihajtja a vizet és úgy maradsz, kedden beveszedm, megy ki, szerfdán nem szeded jön vissza.

MJ rulz Pink Team The Only One

Muttley
sosem szedtem semmilyen vízhajtót
emiatt mindig is "csak szimplán" sportos voltam a sokféle sport miatt
de sosem igazán szálkás
ezen szeretnék változtatni 😊

Tyler1
Bezony! Nem átlagos diétához való, nem átlagos diétás étrendhez (ezen a szinten ugye a nátrium már nem is játszhat).

csuszi
sõt akkor is, hacsak nem versenyzõ, ugyanis ahogy abbahagyja visszatér a víz. ez nem permanens hatás. szinte órák alatt múlik a hatás, gyûlik vissza a víz.

Roger6
Szerintem is teljesen felesleges. <#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Tyler1
Miért, ez nem természetes vízhajtó? Pár hétig szoktak csak ilyeneket alkalmazni a diéta uccsó szakaszában. Nem tudom neked mire kell, de ha nincs 8% alatt a testzsírod, akkor teljesen felesleges.

Muttley
ilyet szed vki?
milyen gyakran szabad, ahhoz ne vágja tönkre a szívet
milyen adagolásban?
vagy inkább maradjak a természetes vízhajtóknál és rágjak borókabogyót és "legeljek" petrezselymet? 😊

Tyler1
A májkrémben található darált disznónyelve semlegesíti az egyeses hatóanyagokat, én nem ajánlanám.

Roger6
Nagyon jó lesz, csak így tovább. És ne igyál vizet, az valami reakciót okoz. Szóval kólával öblítsd le, úgy hatásos.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

én olyan szendvicseket szoktam csinálni, hogy májkrémes kenyér és ráteszek 2-3 darab naposimot is
szerintetek jó vagy növeljem az adagot?

gyúrok,boxolok,szolizok S6 manualis 6os

Mikor én kõmûvesként érvényesültem, állandóan csirkemelles paradicsomos szendvicset nyomattam 😊
Teljes kiõrlésû zsömibõl.
Meglepõdsz de még olcsóbb volt a napi adagom (2-3 ilyen húsos csoda) mint a többiek fehérkenyér+paprika+sajt+SZALONNA adagja.

Hidegen is ehetõ volt a hús.
Meg grilleztem otthon a csirkemellet este, vágtam egy kis paradicsomot, reggel meg megkentem vajjal a zsömlét és kész....idõ igényesnek se idõ igényes.

Szóval az, hogy nem tudsz fõtt kaját enni még nem azt jelenti, hogy szemetet kell enned 😊
csuszi
múltkor szendvicset kívántam meg. megálltam a pult elõtt, mondom ezer éve nem ettem ilyen kaját, mi a fasz legyen. hát inkább vettem csirkemellet, megsütöttem argentin fûszerrel pofán baszva, vágtam rá paprikát, paradicsomot, alá sajtot, zsemle ketté, oszt csõ. volt benne rost, hús, fehérje, vitamin. szendvics, eláll, gyors, mégse halál tré cucc.
én sose kárhoztatok senkit ha elhízott, ha lusta, vagy szimplán szereti a hasát, vagy abszolút máshogy éli az életét, mint az ideális. õ élete, õ dolga, nem ugatok bele. de kifogással nem kell élni, nem letolás, de ha akarod, ehetsz szendvicsben is olyat, hogy eszem faszom megáll. nem drága, viszonylag tápanyagdús, gyorsan elkészíthetõ és szendvics minden szendvics tulajdonsággal ami neked kell.

Roger6
<#eljen> És bocsánat, hogy elsõre bunkó voltam.

The Protector
Köszönöm az õszinte válaszodat.
Én nem akarok fogyni de a pajzsmirigyem rossz így emiatt ha nem tartok egy egészséges kaja szintet akkor fogyok folyamatosan.Sajnos ez ilyen.

Evés.Nincs semmi lehetõségem a melóhelyen fõtt étel evésére.Sajnos ez van,így azt a szendvicset is menet közben kell megennem.

A gyakorlatokat próbálom a lehetõ legszabájosabban végrehajtani,ami tõlem telik.Egy személyi edzõ biztos találna 1000hibát.

A testalkatos/fogyós véleményeddel teljesen egyet értek,leszarom mennyi a súlyom.Tetszek magamnak és ennyi.

Még 1x is köszi a választ.Ilyen választ szerettem volna nem azt az idiótaságot amit elsõre írtál.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Király 😊

Jó kis cucc ez, nagyon szeretem 😊

@VAXI:

23 leszek pár hónapon belül
Attila8805
87 kg-al tesztelve hibátlan és semmi kárt nem tesz az ajtófélfában 😉

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805
Köztudott hogy a sportolás megemeli a tesztoszteron szintet.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Vaxi
simán lehet. korod?

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Srácok nem tudom-e, hogy a koromtól fogva vagy amiket csinálok(sok-sok sport,no alkohol,sok sex 😄) de annyira megugrott a tesztoszteronom, ugyanannyit eszek és leszálkásodtam, ugyan annyit is mozgok readásul, és szálkásan növök tovább aminek nagyon örülök 😊

Tapasztaltatok már ilyen "hirtelen(kb 6 hónap alatt) tesztoszteron emelkedést?

Nem szteroidozok 😄
csuszi
Mondjuk a párja megköszönte, hogy kerekebb lett a segge és szebb a bõre, de a csaj elégedetlen...

😄D

Roger6
Ma te vagy a hatodik, akinek lila gõze sincs a troll fogalmáról, csak dobálózik vele, olvass. Mint ahogy a testépítéssel kapcsolatban is olvasnod kellett volna, mielõtt írsz. De próbálom most szétboncolni a kérdésed. Tehát:

"Egy átlagos kondi hetet lenyomok 2.5-3x is egy héten belül." - nem tudom hogyan nyomsz le egy heti edzést heti háromszor, de gyanítom, hogy ha erre képes vagy, vagy te vagy az új Schwarzi, vagy rosszul edzel. Az utóbbira tippelek, gyanítom igazam is van. Edzésterved közzététele sokban segítene a kérdés eldöntésében.

"Brutálisan látszik a fejlõdés,de nem fogok így kárt tenni magamban vagy ilyesmi." - de, fogsz. Az ízületeid, és izmaid is majd látják a kárát. Persze ha csak a valóban 3 heti edzést 1 hét alatt teória fennáll. Ha csak hülyéskedsz a teremben, akkor semmi bajod nem lesz. Elõször is, a legtöbb izomnak van egy bizonyos regenerálódási ideje, izmonként változó. Hetente többször csak a vádli és has izomzatát ajánlják edzeni amatõr szinten.

"Amúgy fogytam 3 kilót,jah és továbbra sem szedek semmit sem illetve nem is eszek rendesen max szendvicset. " - ez egy remek hír, fogytál az izomzatodból, és a vízháztartásodból 3 kilót. Ha ez a cél, ügyes vagy. Mert ugye ha mozogsz, energiára van szükség, mivel szendvicset eszel (azt sem rendesen), így abból nem tudja a szervezet pótolni a hiányzó dolgokat (vitamin ásványi anyagok, szénhidrát, fehérje, zsír, stb), így a testedhez nyúl. Mivel az izmokból könnyebben von ki tápanyagot, fõleg az izmból vesztesz.

Az étrendedre is kíváncsi lennék.

Te figyi, kérdezhetek valamit? Mi ez a fogyózósoknál, hogy még 4 kilót le akarok adni meg ilyenek? Nem úgy van, hogy ezt a hájat akarom eltüntetni, vagy ide akarok egy kis izmot, vagy itt akarom a bõrt feszesíteni? Az összes idióta ezzel jön, hogy 55 (most mondtam valamit) alá akar menni. Nem az a lényeg, hogy hogyan nézel ki? Kit érdekel hány kilós vagy? A csaj is, aki jár edzeni, mondja, hogy nem fogyott azóta, amióta velem edz. Mondjuk a párja megköszönte, hogy kerekebb lett a segge és szebb a bõre, de a csaj elégedetlen... <#idiota>

The Protector
Okés,de én nem járok oda egyáltalán.
Én ide tettem fel egy egész egyszerû kérdést,de ugyebár a trollok beindultak.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

poruljartal
Így 10 szer annyi idõt pazarol el az aki bogarássza a válaszokat. Az értelmesebbje inkább nem olvassa egy idõ után, maradnak a hasonló gondolkodású trollok örömködni.

Na ja, kicsit nyers a stílus, de még mindig jobb mint a semmi válasz! Múltkor kíváncsiságból edzéstervvel kapcsolatban kérdeztem a "kék" oldalon, ott meg úgy néz ki ez van: aki pl.csaj(vagy legalábbis olyan néven van) megkapja a szakértõ Robika válaszát, legyen az akármilyen banális kérdés. Nekem meg nullfusz...azért ez érdekes színvonal.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Roger6
<#eljen>

Prince of Máté
Csak azoknak válaszol úgy, akik megérdemlik.
Sokan nem olvassák ám, el de az edzõ-válaszol rovat nem csak úgy van, hogy kérdezel, és õ válaszol, hanem mielõtt írsz elfogadsz pár szabályt:
-elolvastad a gyik-et és nincs benne a kérdés
-elolvastad a szabályzatot
-elolvastad az alapokat és nincs benne a kérdés
-elolvastad a sárga kapszulát és nincs benne a kérdés

Na most a kérdezõk 90%-a leszarja ezeket, és olyat kérdez, ami ezekben kurvára szerepel, csak lusta olvasni. Na azoknak ír ilyet.
Érdekes módon, én ahányszor kérdeztem, egyszer sem kaptam lekezelõ hangnemet.

Szia.

Egyáltalán nem cseszteti ugyanis nem az ajtóba szereled be hanem az ajtó tokjának tetejére akasztod be.Tehát a terhelés egyenlõen oszlik el így nem kap semmilyen nagy erõt...Persze én 60+ kiló vagyok de 70+kilósan kezdtem és ott se nyikorgott recsegett...Lehet hogy 80+,90-nél már töredezik így is az ajtófélfa de szerintem nagyon stabil szerkezet...itt egy kedvcsináló commerical róla:

Roger6
Te teljes mértékben el vagy tévedve a troll kifejezést illetõen. Wikipedia-n nézz utána. Mondjuk én vagyok a hülye, hogy egy trollnak válaszolok... Be is fejeztem. <#idiota>

Jojobaba
gáz

vélemények?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

The Protector
Értem,köszönöm a választ.

Ez az edzõ válaszol dolgot láttam egy két linkben mert viccesen válaszolt,de nekem az jött le,hogy eléggé nagy paraszt az emberke.Biztos okosat és igazat mond de eléggé lekezelõ,retardált a stílusa.
Remélem jóra gondolok,ott volt egy komment ahol a gyerek arról kérdezett h keverhet-e 3 féle szert és egy liftes csajos sztoriban vezette le neki,hogy szétrobbanik a fasza meg közben összeszarja magát meg hasonló intelligens dumák.

Jojobaba
ne is törõdj vele, meg a másikkal, szerintem az edzõ válaszolban a válasz adó a troll, õk azt a vonalat képviselik

Barátom 2 naponta edz és nagyon jó teste van, mert akkor aztán nagyon bele ad mindent és szerinte 2 nap kell regenerálódásra, ha nem szedsz semmit, ami elõsegítené. Ha érzi, hogy rosszabbul megy, tart 3 napos szünetet. Remélem segített.

The Protector
Rohadtul nem trollkodok és bár nem vagyok egy õstag,de rendszeresen bejártam ide,csak nem kommenteltem.

Más fórumokra vagy ilyesmikre nem járok.

Különc
Kb ilyen troll postokkal van tele mostanában az Edzõ válaszol, csak nem te csinálod?

jazzy
Azért én tennék rá egy nagyobb összeget, hogy néha vett levegõt
The Protector
Nem tudom,hogy beszólásnak szántad-e vagy igazat mondasz de nekem fogyással volt az,hogy miután abbahagytam akkor is még egy darabig folyamatosan fogytam.

Roger6
Az haggyán, én nem edzek 2 hónapja, nem eszek, nem mozgok, levegõt sem veszek, és baszottul látszik a fejlõdés! Na ezt übereld!<#hehe>

The Protector
Hy.Volna egy olyan kérdésem,hogy mennyire gáz az ha nagyon durván edzek mostanában-visszamenõlegesen 1.5hónapja.Egy átlagos kondi hetet lenyomok 2.5-3x is egy héten belül.Brutálisan látszik a fejlõdés,de nem fogok így kárt tenni magamban vagy ilyesmi.A szerevezetem jól bírja,minden okés és jól is megy,de hátha lesz hátulütõje vagy ilyesmi.

Amúgy fogytam 3 kilót,jah és továbbra sem szedek semmit sem illetve nem is eszek rendesen max szendvicset.

ha nem tetszik a színe, legfeljebb cseréltek még egyszer <#nevetes1>

shaba23
Ez az Iron Gym cucc mennyire bassza az ajtót? Kellene valami húzódzkodni, de fél éve cseréltük az ajtókat így kicsit para a dolog😄
Ha nehézbe kapcsolod akkor jó lehet a bicaj is. De visszatérve arra, ha 1kezesekkel is akarsz pl. guggolni, szerintem kezdetnek 2 15-20 kilós súly elég is lenne.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Különc
Elég régen írtam és egész sokat kell visszaolvasnom, de azért pofátlanul megkérdezem, hogy valaki volt-e már a Body Builder Gymben? Van elképzelésem róla milyen lehet, de mielõtt elevickélek oda, jó lenne ha valaki megerõsítene vagy cáfolna véleményével.

#28348 Fogyókúra? Azt hittem ez a szó le van védetve a Kiskegyed kiadójánál

Köszönöm a tanácsokat, szerintem marad a biciklizés.
Van egy 21 sebességes biciklim meg egy mátra nevezetû domborulatunk 😄
Csak találok olyan sebességet amibe meghal a lábam.
Utána arra gondoltam lenyújtom a lábam teljesen, és még guggolok párat.
Meg pár vádli gyakorlat a lépcsõn.
DarkHorSe
Biciklizes sokkal jobb, inkabb azt csinald 😊

Swedish people are albino monkeys&#65279;