Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok
Tudtok nekem segíteni?El szeretnék kezdeni kondizni ,egyenlõre itthon csak fekvõ és felülés..stb
Sajnos nagyon le vagyok robbanva szóval nem tudom hogy kéne csinálni,mibõl mennyit....stb
Az egészségem se a legjobb mert asztmás vagyok, múlt héten meg terheléses ekg-ra kellett mennem mert hetekig szúrt a szívem folyamatosan.Ott annyit mondtak hogy a koromhoz képest(28) alacsony terhelhetõség.
Most a minap így elkezdtem csináltam egyszer egy 10-15 fekvõt majd rá késõbb még 2x10-et köztük egy perces pihenõ de a 3. széria nem ment csak 3-4 belõle utána már inkább hagytam mert csak a padlót fejeltem volna le<#taps>
Tudom hogy baromi kevés de alapból vékony vagyok 56kg plusz nagyon régóta nem végzek nehezebb fizikai munkát vagy erõltetem magam fiziakilag.Ez még úgy nem gond a fekvõ azért ment, a felüléssel viszont megszívtam igaz hogy úgy megcsináltam 50-et egyszerre,kisebb kihagyásokkal persze (3 napja), utána éreztem hogy feszült de hát nem foglalkoztam vele de úgy ma meg tegnap kb úgy megyek mint quazimodó ha pl ülésbõl kelek fel ki se tudok egyenesedni annyira fáj a hasam<#falbav><#mf1>
Szóval akkor hogy kéne hogy ne terheljem túl magam, mert dolgozni is kéne menni közbe így meg macerás meg csak árt ha túlerõltetem a dolgot sztem.

shaba23
Barátnõm belekezd holnap egy 21 napos diétába (Béres Alexandra), és mivel baromira szolidáris vagyok, valamint anyagi okok miatt is egyszerûbb, ha ugyan azon a koszton vagyunk, én is vele tartok.
Emellett teljes testedzés heti 3x, valamint 2x kardio. Majd beszámolok az eredményrõl.
Sziasztok! Ha érdekelnek titeket testépítõs témájú mintás pólók, akkor szeretném ajánlani oldalunkat: www.ironbender.hu

A készlet folyamatosan frissül, FB-on és twitteren is adunk értesítést az újabb darabokról, amint felkerülnek.

Energy King Kong csepprõl van valakinek valamilyen tapasztalata vagy infoja?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Roger6
Nos. Nyilván nem kell olyan emberekkel törõdnöd, akik ilyen értelmi szinten vannak, és a topic széthullásán, és a társadalom bomlasztásán kívül más nem lebeg a szemük elõtt. Ja, meg a trollkodás. Nincs jobb dolguk, vagy ez egyfajta kielégülés beteges vágyaikra, nincsen megfelelõ fejbeli kapacitásuk, mittudomén. Betegek, na.

Nade! Én azért nem szóltam eddig semmit a te témádban, mert lentebb linkeltél egy képet, hgyo milyen szeretnél lenni, és utána azt, hogy most hogyan nézel ki, majd kijelentetted, hogy ezt szeptemberig össze tudod hozni... El vagy tévedve. De nagyon. Segíteni nem tudok, ha szerinted ezt össze lehet hozni pár hónap alatt, akkor hajrá, majd várjuk a képeket.

Az nem sportoló emberek, miért hiszik, hogy mindent el lehet érni pár hónap alatt? Ennyire nem értenek hozzá alap szinten sem? Gimiben nem sportoltak? Fel voltak mentve? Mert az elméletük szerint a sima tesiórától is már valami szörnyetegként kéne kinéznie az embernek.

Tömegnövelés, aztán diéta. Elõször tömegelsz, a hasad nõni fog. Aztán diétázol. Az a forma amit meg linkeltél, hogy milyen szeretnél lenni, 2-3 éven belül meg is lesz, ha helyesen kajálsz, és helyesen edzel

Hát jó szórakozást hozzá!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

én csak tanácsokra vágytam nem lehurrogásra... azt hittem itt kapok egy kis segítséget de tévedtem
csak büdös!
gyúrol?

gyúrok,boxolok,szolizok S6 manualis 6os

Roger6
Múltkor a vízfogyasztásról volt szó. Berecki Krisztián 8 litert iszik... Diétában.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

DarkHorSe
Milyen agyatlan fasz vagy te.

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Te meg biztos valami kis kocka köcsög! A csirkemell fogyókúrát nem a kisújjamból szoktam ki: http://anerilna.hupont.hu/16/6-napos-fogyokura-csirkehussal. A kalóriatáblázatról pedig azért írtam mert tudom hogy kell egy bizonyos napi szintû fehérje és szénhidrát bevitel de nem mindegy milyen arányban. Errõl szeretnék több információt ha valaki ír privibe annak leírom hogy egy nap mibõl mennyit eszek mert télen csináltam egy 1 hetes kalóriaszámlálást is.
sapkafej
te egy hülye fasz vagy

György

tippmix945
kondiba bemegyek mindenki elszalad azonnal
rettegnek tõlem

"személyre szabott táplálkozási program" Hogyan állíthatok össze egy olyat? Van itthon egy kalóriatáblázatunk az alapján kellene? Külön csirkemelleket meg tojást?
Az a baj ha sokat kajálok akkor megint csak a hasam fog nõni... az az alak amit belinkeltem tudom hogy kb nagy erõfeszítésekkel esetleg szeptemberre elérhetõ lenne de ha õszre olyan akarok lenni hogyan kell táplálkoznom és a heti 3 súlyzós edzés milyen intenzitású, típusú és hosszúságú legyen?
Ja, így ez tényleg közeli 😊 Hasat most akkor hagyd szerintem, nem olyan rossz az. Ennyi idõ alatt igazság szerint izomban se lehet túl sok fejlõdést várni sajnos. Akkor viszont addig jó lenne ha másra is edzenél kar mellett, 1sorban hátat-csuklyát, vállat értek ez alatt. Buli elõtt meg max. 1 nappal akkor tényleg jól felpumpálni ezeket az izmokat meg sokat kajálni hogy addig is átmenetileg nagyobbnak látsszanak!

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Breki33
Ehhez inkább két és fél év kéne, de egy biztosan.

has pedig pont a teljes edzéstõl megy le
teljes test edzés (heti háromszor súlyzós edzés)
heti egykét intenzív kardió
személyre szabott táplálkozási program
valami hasonló forma lenne a cél és ezért bármit megteszek!
http://wl.static.fotolia.com/jpg/00/02/34/37/400_F_2343743_n5x7dw67mQjt3D01BqVnbG4jsXq0WK.jpg
Az az én nagy bajom hogy május 9ére, a szülinapi bulimra szeretném magam kicsit megszedni izommal és hasból leadni.
Mindenhol azt hallom és olvasom hogy a has csak kemény diétával mehet le... de ha én diétázok akkor a mostani kis karomból és vállamból is veszítek :/
Reggel egy yoghurtal kezdek és majdnem minden nap eszem húst (szerintem ez lehet a gond) este 6 után már csak yoghurtot vagy gyümölcsöt eszek, napi 4x-5x eszek épp annyit amennyivel elvagyok, szóval nem eszem magam tele és egész nap melózok szóval le is mozgom.
Teljes testes edzésre sajnos jelen helyzetben se idõm, se erõm nem lenne.. szóval durván 2 és fél hetem van arra hogy kikupáljam picit magam 😊
persze ki tudom magam húzni de akkor a képek nem a valóságot tükrözték volna, nekem pedig az volt a cél hogy "alap" állapotomban lássatok 😛
Szia! Bár ez magánvélemény, de szerintem a NO fokozónak nincs sok értelme, erõnlétileg 1,5 csésze kávé után kb. ugyanott vagy. A hamis pumpáltságnak meg nincs sok értelme szvsz, úgyhogy inkább a tesztófokozó.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Szerintem itt az ideje elhagyni a 21ezést, fõleg ha már 1 hónapja heti 3X csináltad. Végtére is ez 1 intenzitásnövelõ technika! Adj esélyt a karjaidnak, hogy pihenhessenek és nõjenek is! Ha mindenképp ragaszkodsz a karedzéshez, heti 1X mehet, bár ekkora terheléses idõszak után lehet jobb lenne ha 1 ideig közvetlenül karra nem is edzenél. Amúgy az edzés részét nézve küzdõsport mellé heti 2X max 3Xi teljes test edzés lenne jó kezdetnek.

Breki33
Breki33
The Protector
Nem lehet,hogy csak rossz a testtartásod?Enyhén ilyen Alekosz szindróma,mármint a testtartás,de neked nincs akkora hasad.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

a fekvenyomásnál (egyenes pad) mennyit számít a hátizom? mert ugye gerincmûtétem volt, így félek, hogy nagyobb súlyoknál már probléma lesz ebbõl.

Nem tudom sikerült-e megnyitni de próbálom ide feltenni a képeimet. Sajnos képfeltöltés.hu-ról nem engedi a fórum szabályzata.
Prince of Máté
Kazeinben vannak tapasztalatok?
Ezt néztem, próbálta már valaki?

Üdv mindenkinek!
Kérdésem az lenne, hogy természetes tesztoszteron fokozó (Anabolic Pak) mellé lehet-e szedni NO fokozót (Superpump Max) is? Nem lesz így túl magas a vérnyomás/szívritmus? Esetleg egyéb nem kívánt mellékhatás jelentkezhet-e?
A választ elõre is köszönöm!

Szerintem vmi olyan lehet, hogy kezdõknek+akik nem rendszeresen edzenek, túl intenzív. Aztán franc tudja, lehet más miatt(is).

csuszi
100szor jobban ért hozzá mint én, ezért kérdem. a hiit-et miért nem javasolják sose (vagyis riktán?). gyorsabb, hatékonyabb mint a kardió bénázás. tovább hat, napokig. nem értem.

MJ rulz Pink Team The Only One

Tyler1
Hogyan hozzuk formába magunkat? - Kathi Béla tanácsai

Aktuális azoknak, akik most kezdenék el a strandformát.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tyler1
Diéta van, nincs? Egyáltalán kaja hogy áll? Mit jelent a "kicsit formába hozás"? Mik a céljaid? Mennyi a heti 3szori szobabicajozás? Mit takar a kemény edzés karra(bár, nem mintha ez jelen esetben nagyon fontos lenne, de lássuk tisztán a dolgokat)?

Annyit biztos mondhatok, hogy ilyen karspecifikus edzésnek semmi értelme, pláne ha legfõképp a fogyás lenne a cél.

The Protector
Nem semmi.Szép karod van és a váll/kar arány is szerintem nagyon rendben van.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

oliwwer
Úgy jött le a szövegbõl, hogy mutatsz képet, de én nem látok semmit
Sziasztok! Szeretném magam kicsit formába hozni a nyárra de nem tudom hogy csináljam heti 2 thai-box edzés és munka mellett. 1 hónapja heti 3x szobabicajozok és bicepszre 21ezek mikor nincs box. Az alakomról csináltam pár képet. A hasam és a mellem nagyon zavar, karomra már egy hónapja keményen edzek nem tudom mi a vélemény így külsõ szemmel.
177 cm magas vagyok, 72 kb-mal kezdtem novemberben és most 67-68 vagyok de ha fogyok az mindig a karomból megy a hasam nem tudom leadni...

segítsetek lécci 😊
oliwwer
<#eljen>
Tyler1
<#eljen>
Egy észrevétel, cici mintha le lenne maradva, bár az kevésbé látszik a képeken.

Roger6
poruljartal: Lábam a legerõsebb, túl vastag a felsõtesthez képest, de a kedvedért csinálok ma képet róla, a vádliról is.

Retsu: Remélem ez az éved jobban sikerül, és az anyagiak is majd elõkerülnek hozzá. A kemény munka mindig meghozza gyümölcsét, nem lesz ez másképp soha. <#eljen>

Köszi, viszont!

Roger: Neked is grat! Bizony nem akármi forma ez. Szerintem sincs sok értelme csak azért nyomni hogy másoknak megfelelj. Nekem a tavalyi évem el lett cseszõdve rendesen, váratlan dolgok, a piszkos anyagiak stb. De azért úgy gondolom elõbb-utóbb ki tudom köszörülni a csorbát. Mondjuk nem lesz kockahas nyárra, ám mivel a törzsem igen jól reagál úgy hiszem csak nem lesz olyan szörnyû az összhatás. Ezzel a fránya karral viszont csinálnom kell vmit, szembõl még nem adja de dolgozok az ügyön.

poruljartal
láb? 😄 amúgy láttuk már a fejed

Roger6
Mivel nagy bõszen beraktatok képeket, ezért vettem a bátorságot, és én is nyomatok párat. 4 hete volt egy hangszalag mûtétem, így kihagytam 3 hetet, tegnap meg döntött törzsû evezés közben hirtelen fájdalom hasított a derekamba, szóval meg vagyok áldva, de nem adom fel. A héten ugyan pihenõre vagyok kényszerítve emiatt, de talán egy kar edzés belefér még ma. A többit meglátjuk.

Most 88-92 kg között mozgok, ami az utolsó fél évben végig így volt, bár erõre folyamatosan növekszem. Tudom, itt a topicban pár lakónak nem ember az ember ha csak ilyen pille súlyú, meg hát ha nem nyomsz bele 140-be, akkor pfejj, de én elégedett vagyok magammal, nem erõemelõ vagyok. De ami késik nem múlik amúgy...

Képek:
Bickó
Trickó
Hát
Alkar
Pózer

The Protector
<#eljen>Csak így tovább.

The Protector
Hátizsákban,szekrényben hûvösebb helyen sokáig eláll.Mondjuk ha a szekrényedbe beteszed 10óra körül,akkor este 6kor még megeheted nyugodtan.Mi is így nyomtuk,rántott hús meg akár rakott tésztás dolgok is.A tejfölös,tejes dolgokkal viszont sose kockáztass mert azok nem bírják az ilyet.

Fél napig bírja legalább. Nekem eddig nem volt bajom 😊

így van a sport örök😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Prince of Máté
Nincs mit!

Engem az érdekelne, hogy az ilyen meleg idõkben ha magammal viszem a sülthúst, meddig bírja? (ugye nem hûtõben van így tárolva)

óó..

hogy a második variáció miért nem jutott eszembe... 😄DDDDD

köszi!

Prince of Máté
Vízzel nem hinném, hogy túl nagy baj lenne, csak bele ne rohadjon... Csináld úgy, hogy belerakod a shakerbe a port, és vizet csak akkor öntesz rá, mielõtt iszod.