Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez sem kivétel, sõt...
fehérje megvesz, lenbõl vagy zabból ch hozzáad darálva õrölve.
ezzel ellentétesen ez fehérje és cukorral nyakon öntve. borzalmas szar.
MJ rulz Pink Team The Only One
Tank
ha van bármi kérdésed, keress nyugodtan! majd keresek before képet, meg lefotózom most mekkora heg maradt utána.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
http://www.betegmagzat.hu/component/content/article/56
Nekem õ végezte. Ne tévesszen meg, hogy gyermek klinikán dolgozik, 21 évesen még megmûtött ott.
hány éves vagy?
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

2 évig volt bennem a vas, aztán kivették. azóta nincs semmi problémám, keresek majd képet róla.
a 2 év nagyon kínzó volt, fõleg az elsõ fél - 1 év.
aztán az volt még a legjobb, hogy egyszer, amikor jazzyvel edzettem, sikerült úgy meghúznom a hátam, hogy elmozdult a vasam is egy jó 10 centivel, így kivételnél egy új vágást kellett eszközölniük rajtam 😄
ha érdekel valakit, leírom neki pontosan, hogy mi hogy ment.
érdemes megnézetni, idõsebb korban nyomhatja a szívet és a tüdõt is!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Fél perc alatt tudsz 30-at húzódzkodni mert én igen.
Te most arra fogsz gondolni hogy versenytechnikával csinálom vagy arra hogy simán?
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
gyúrok,boxolok,szolizok S6 manualis 6os
Különc: Az igen, akkor mint kivétel erõsítetted a szabályt. Mert nem akarok senkit megsérteni, de tényleg az állomány nagy része szerintem töredékét se tudná megcsinálni...
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Szerk: igazából 32-t toltam bele, mert a Rendõrtiszti felmérõjén volt ez, és mondta a vizsgáztató, hogy ha ennyire megy "plusz pontért" menjen még
a fekvenyomás a felsõtest guggolása címû mondókát tudnám ide passzítani, rengeteg izom vesz részt a gyakorlatban, összetett, és a teljes felsõtestet (még a hasizmot is) erõsíti, edzi. megnézném állva nyomásnál milyen mellizmot építenél 😊 - míg a fekvenyomás terheli a vállat is rendesen (ahogy mindent a felsõtesten).
Régóta kiszemeltem magamnak ezt a receptet, így a meleg eljöttével együtt pont aktuális lett a fagylaltozás. Na persze, az ember minél jobbat akar kihozni az adott helyzetbõl, így mivel van fehérjém itthon, gondoltam nekifogok ennek. Tegnap beszereztem az Intersparból a krémtúró (tehéntúró, 20%os), innen-onnan meg a maradék hozzávalókat.
Fehérje: MHN 100% Whey Pro (3kg kiszerelés)
Az oldódása nem a legjobb, ezért eltértem a receptben írt 1dl víz 90g fehérjepor elõírástól, és 1dl vízhez 3 adagolókanálnyi (3x35g) fehérjét raktam, így nagyjából hasonlított is a videóban mutatott állagra a cucc. Az íze nem olyan erõs, ezért egy kevés (kb. 20g) szõlõcukorral a végén megfejeltem a dolgot, persze elõtte megkóstoltam összekutyulva is, de hiányzott belõle a dextróz.
Mazsola, zabpehely, citromhéj, fél citrom leve, fehérje, krémtúró. Ezek vannak benne, már csak meg kell fagynia aztán kezdõdhet is az esti nassolás!
A fagyasztás elõtti állapot:
A következõ alany pedig a "Csirkegolyó gyúrós módra" lesz.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
És a legszebb mikor megkérdezi te mennyit nyomsz bele mondasz egy jóval kisebb számot amit ugye homorítás nélkül csinálsz és te vagy a csicska 😄
Lehet én vagyok a fasz hogy homorítás nélkül nyomok ne haragudj.
Az is rendben van hogy versenytechnika húzódzkodásból én is megcsináltam erõfelmérõn fél perc alatt 30-at "versenytechnikával".
De nem voltam májer mert tudom hogy az egy geci nagy csalás 😄
Most egy átlagos edzõterembe inkább testépítõk járnak, és ha ott elhangzik, hogy valaki 35 öt nyom x súlyba, akkor senki sem az erõemelõ "technikára" gondol szerintem.
Van ott 170 kg is megállítással a videói között, de megnézem ma a táblázatot neked felhúzásban és guggolásban mennyit csinál. Abban nincs versenytechnika, csak hogy tudd, nem azért erõs, mert homorít. <#eljen>#eljen>
Mert menõ mikor valaki mondja ennyit meg annyit nyomok fekve de úgy behomorít hogy 10 centit kell leengedni a súlyt.
35 nem az tény. de erõs.
96os tests.nál azért 1 év után illik a 100at karcolni 5x. ha nem, rosszul nyomsz fekve, vagy rossz módszer szerint edzel. rengeteg ember visszafogja magát, a 80%.
munkasorozat 3-4-5 bukásig. súllyal kell babrálni nem az ismétlészámmal! úgy megválasztani, hogy 6-7-8 menjen ki. segítõ nélkül is simán tolom úgy, hogy még egy nem menne ki, és csak kevésszer marad rajtam súly 😄 olyan 3 évente egyszer. 😄
De tudod mit? Próbáld ki a technikát, hogy mennyit segít, és meg is válaszoltad magadnak a kérdést.
100ba olyan 20at tudnék. vannak itt erõs emberek kérem szépen. 😊
ismertem egy srácot, sose láttam edzeni, de nem hantaboy típus volt, hatalmas csöcsökkel, az 4x40et tolt 100ba, az volt a heppje 😄D brutál nagy mellizma volt/van.