Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oliwwer
Valóban, én is így csinálom. Sosem volt még tömegnövelõm
oliwwer
ÖSSZETEVÕK: Maltodextrin, dextróz, instantizált ultraszûrt tejsavófehérje

Pont az van benne 😄
csuszi
hát nekem a véleményem az, hogy a tömegnövelõk úgy an bloc mind pénzlehúzók.
ez sem kivétel, sõt...

fehérje megvesz, lenbõl vagy zabból ch hozzáad darálva õrölve.
ezzel ellentétesen ez fehérje és cukorral nyakon öntve. borzalmas szar.

MJ rulz Pink Team The Only One

hungary27
Tejsavó+dextróz jobb lenne.
csuszi
Szénhidrát 80 g

Élelmi rost 0 g

Cukor 41 g

...

oliwwer
Nem vész. Edzés utáni (!) tömegnövelõ. Máskor nem kell iszogatni.
Tegnap jött ilyen mellénk a boltba nézegettem , de nem nagy kicsit a cukor tartalma?
Tank

Nekem is van, balesetem miatt több mûtétem volt és látták a mellkasomat, akkor mondta az orvos hogy az én tölcsérmellkasom nem vészes állapotú és mûthetõ. 21 éves vagyok, de 30+ évesen is elvégzik a mûtétet. Majd valamikor megmûttetem. Szerencsére egyik szervemet se nyomja, szúrja. Kiskoromban sokat úsztam, gyógytornáztam is így nem lett rosszabb, viszont jobb se. Akkor még úgy hitték, hogy az úszás meg a gyógytorna helyrerakja teljesen, de sajnos nem. Link
Vaxi
hát, az még talán belefér! szerintem mindenképpen keresd fel a dokit, hogy megnézze!
ha van bármi kérdésed, keress nyugodtan! majd keresek before képet, meg lefotózom most mekkora heg maradt utána.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

JuHaSz JoCi
oké,köszi utánanézek.
23

Vaxi
Szerintem keresd fel Verebély Tibor tanár urat
http://www.betegmagzat.hu/component/content/article/56
Nekem õ végezte. Ne tévesszen meg, hogy gyermek klinikán dolgozik, 21 évesen még megmûtött ott.
hány éves vagy?

JuHaSz JoCi
ez nagyon durva.nekem nincs olyan mélységû,mint amit linkeltél,de kezdeni kellene vele valamit,csak már így is van elég vas bennem

Különc
Hát erre csak ennyit tudtam mondani, hogy "Hûha"

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Vaxi
valami ilyesmi mélységû volt nekem is. talán egy picit kisebb

Vaxi
igen, azonnal látható volt az eredmény. egy vassal jóformán kitörték a szegycsontot, ami aztán alátámasztotta azt.
2 évig volt bennem a vas, aztán kivették. azóta nincs semmi problémám, keresek majd képet róla.
a 2 év nagyon kínzó volt, fõleg az elsõ fél - 1 év.
aztán az volt még a legjobb, hogy egyszer, amikor jazzyvel edzettem, sikerült úgy meghúznom a hátam, hogy elmozdult a vasam is egy jó 10 centivel, így kivételnél egy új vágást kellett eszközölniük rajtam 😄
ha érdekel valakit, leírom neki pontosan, hogy mi hogy ment.
érdemes megnézetni, idõsebb korban nyomhatja a szívet és a tüdõt is!

JuHaSz JoCi
mûtik?változott valami,segített?

Különc
Kösz <#eljen>

Attila8805

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Különc
Én nem tudom hogy ez mit jelent, leírnád?

Vaxi
nekem is tölcsérmellkasom volt, meg is kellett mûteni..

Roger6
Köszönöm az értelmes hozzászólásod. Mondjuk tõled nem vártunk mást. <#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

JuHaSz JoCi
nekem is a vállam nagyon erõs,egyébként tölcsérmellkasom van,de 200kg-ba így is simán beleverek 17et fekve

UltraZord
Hagyjad, õ itt a helyi kihaénnem, nem érdemes vitázni.

Attila8805
Hát ha komment ha nó komment ez az én véleményem és nem fogom se te se a haverod kedvéért megváltoztatni de mint láttad nem én vagyok az egyetlen.
Fél perc alatt tudsz 30-at húzódzkodni mert én igen.
Te most arra fogsz gondolni hogy versenytechnikával csinálom vagy arra hogy simán?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Roger6
No comment.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Attila8805
Elhiszem hogy verseny de a verseny az más tészta a hétköznapi életben nekem senki ne jaszkarizzon homorításos fekvenyomás eredménnyel mert le fogom kulázni nagy ívbõl.

tippmix945
jó tanács:egyik gyakorlatból se végezz többet 2 szériánál

Le is szopatott már téged ugye?

gyúrok,boxolok,szolizok S6 manualis 6os

Különc
Nem, vagyis 2009-ben nem az volt

Prince of Máté
Kiss off: Rendõrtisztin nem az van, hogy a saját testsúlyodnak megfelelõ súlyt kell kinyomni 20x? 😄

Roger6
Az hogy szerinted ez csalás szerintem egyik erõemelõt sem hatja meg nagyon. Mondtam, hogy bajnokira készül, felhúzás, guggolás, fekvenyomás, ahol ez a szabályos. Majd Mészinek is szólok, hogy ne homorítson, mert szerinted ez kurva nagy csalás. <#banplz> Nem tudom milyen helyre jársz hogy csicskáznak, de nálunk ez nem divat. Õ az egyik legsegítõkészebb ember a teremben. Megnéztem neked ahogy ígértem a számokat --> 225,5 kg felhúzás 245 kg guggolás).

Különc
Erõs volt akkor a vállam, a mellem mindig is satnya volt és béna, az agy-izom kapcsolat nem túl jó, folyamatosan az elülsõ vállam dolgozik fekve nyomáskor, amit próbálok kiküszöbölni, de elég nehezen megy, valószínû ezért ment

Szerintem kb. építi annyira a mellet, mint a fekve a vállat azért. Még ha túlzás is, amit Vince Gironda állított hogy a fekvenyomás "90% elülsõ delta munka", azért van benne vmi. Meg régen más gyakorlatokat csináltak. Grimek idejében szvsz nemigen dívott a fekvenyomás 😄

Különc: Az igen, akkor mint kivétel erõsítetted a szabályt. Mert nem akarok senkit megsérteni, de tényleg az állomány nagy része szerintem töredékét se tudná megcsinálni...

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Különc
90kg voltam mikor ment, most már nem menne, jelenleg 117,8kg vagyok

Szerk: igazából 32-t toltam bele, mert a Rendõrtiszti felmérõjén volt ez, és mondta a vizsgáztató, hogy ha ennyire megy "plusz pontért" menjen még

csuszi
azért lett alapgyakorlat mert a fekve, gugg, felhúzás trióval közel tökéletes testet lehet alkotni. ez a gugg, felhúz, állva nyomásról nem mondható el.

a fekvenyomás a felsõtest guggolása címû mondókát tudnám ide passzítani, rengeteg izom vesz részt a gyakorlatban, összetett, és a teljes felsõtestet (még a hasizmot is) erõsíti, edzi. megnézném állva nyomásnál milyen mellizmot építenél 😊 - míg a fekvenyomás terheli a vállat is rendesen (ahogy mindent a felsõtesten).

Túrós fagyi - Builder Gasztró!

Régóta kiszemeltem magamnak ezt a receptet, így a meleg eljöttével együtt pont aktuális lett a fagylaltozás. Na persze, az ember minél jobbat akar kihozni az adott helyzetbõl, így mivel van fehérjém itthon, gondoltam nekifogok ennek. Tegnap beszereztem az Intersparból a krémtúró (tehéntúró, 20%os), innen-onnan meg a maradék hozzávalókat.

Fehérje: MHN 100% Whey Pro (3kg kiszerelés)
Az oldódása nem a legjobb, ezért eltértem a receptben írt 1dl víz 90g fehérjepor elõírástól, és 1dl vízhez 3 adagolókanálnyi (3x35g) fehérjét raktam, így nagyjából hasonlított is a videóban mutatott állagra a cucc. Az íze nem olyan erõs, ezért egy kevés (kb. 20g) szõlõcukorral a végén megfejeltem a dolgot, persze elõtte megkóstoltam összekutyulva is, de hiányzott belõle a dextróz.

Mazsola, zabpehely, citromhéj, fél citrom leve, fehérje, krémtúró. Ezek vannak benne, már csak meg kell fagynia aztán kezdõdhet is az esti nassolás!

A fagyasztás elõtti állapot:

A következõ alany pedig a "Csirkegolyó gyúrós módra" lesz.

Egyébként tényleg az a 2 gyakorlat demonstrálja jobban az erõt. Fekvenyomás helyett meg állva nyomás. Végülis eredetileg a fekvenyomás 1 assist gyakorlat volt a nyomáshoz. Aztán a sportpolitika alapgyakorlattá avanzsálta.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

na, kész a túrós fagyi. fagyasztás elõtti és utáni kép együtt fog jönni! még 3-4 órát áll a fagyasztóban aztán jó is

Attila8805
Pontosan.
És a legszebb mikor megkérdezi te mennyit nyomsz bele mondasz egy jóval kisebb számot amit ugye homorítás nélkül csinálsz és te vagy a csicska 😄

Attila8805
Én elhiszem hogy erõs és látszik is rajta hogy kimenne simán is a 100 de biztos nem ennyiszer.
Lehet én vagyok a fasz hogy homorítás nélkül nyomok ne haragudj.
Az is rendben van hogy versenytechnika húzódzkodásból én is megcsináltam erõfelmérõn fél perc alatt 30-at "versenytechnikával".
De nem voltam májer mert tudom hogy az egy geci nagy csalás 😄

Prince of Máté
Mészáros László erõemelõ, és ott homorítanak, mivel az a szabály, hogy addig kell leengedni a súlyt, hogy a mellkasodhoz érjen. Ha hidat csinálsz, nem kell annyira mélyre engedni.
Most egy átlagos edzõterembe inkább testépítõk járnak, és ha ott elhangzik, hogy valaki 35 öt nyom x súlyba, akkor senki sem az erõemelõ "technikára" gondol szerintem.

Ez igaz. Én még nem homorítok, mert úgy érzem nem árt hozzá erõsebbé/hajlékonyabbá tenni a hátat. De 1-2 hónap múlva majd úgy fogom nyomni. Azért, h attól meg nem fejlõdne annyira a mellem...épphogy örülök neki mert így is volt már rá példa hogy haver barátnõje: "Nagyobb melled van,mint nekem!"<#nyes>

Roger6
Tudod, pont õ volt az, aki ezt mondta: " ha tudná sok ember, milyen nehéz 120 kiló, nem pattognának, hogy ki tudják nyomni" - aztán 15-öt homorítás nélkül belenyomott, és mentünk feljebb - mármint õ. Ez versenytechnika. Azért nem értem a kérdésed, és ezért említettem Mészit, mert õ ha kinyomja a 300-at ugyanígy, az rendben van, de ha egy "ismeretlen", akkor jajj de könnyû így, meg 10 centit engedi le, meg hú de sokat segít ez, bla-bla-bla. Vedd fel videóra, homorítás nélkül mennyi megy neked 100-ba, és homorítással mennyi, és máris tudod az eredményt, hogy ez mennyit segített.

Van ott 170 kg is megállítással a videói között, de megnézem ma a táblázatot neked felhúzásban és guggolásban mennyit csinál. Abban nincs versenytechnika, csak hogy tudd, nem azért erõs, mert homorít. <#eljen>

Attila8805
Sokat segít tudom jól pont ezért kérdeztem 😄
Mert menõ mikor valaki mondja ennyit meg annyit nyomok fekve de úgy behomorít hogy 10 centit kell leengedni a súlyt.

csuszi
sokat segít, eleinte elsõ 1-2 évben én is így nyomtam, aztán leszoktam róla. szerintem azért erõs a srác, homor nélkül is menne neki 25-30.
35 nem az tény. de erõs.

csuszi
már nem emlékszem a fejlõdési ütememre az elejérõl, 45 körül kezdtem és az elején mentem havonta 5öt fel, olyan 90be6ig. ott slow down volt és megállj saját testsúly 25x, 140-150 felé nem tudok menni, sose fogok szerintem, magyarán saját testsúly 1.5ször.
96os tests.nál azért 1 év után illik a 100at karcolni 5x. ha nem, rosszul nyomsz fekve, vagy rossz módszer szerint edzel. rengeteg ember visszafogja magát, a 80%.
munkasorozat 3-4-5 bukásig. súllyal kell babrálni nem az ismétlészámmal! úgy megválasztani, hogy 6-7-8 menjen ki. segítõ nélkül is simán tolom úgy, hogy még egy nem menne ki, és csak kevésszer marad rajtam súly 😄 olyan 3 évente egyszer. 😄

Roger6
Nem tudom, erõemelõ, ennek ez a technikája. Megkérdezni nem fogom tõle csak akkor, ha is megkérdezed Mészitõl hogy neki menne e a 300 kg homorítás nélkül, és utána még tudsz ide írni. <#vigyor5>

De tudod mit? Próbáld ki a technikát, hogy mennyit segít, és meg is válaszoltad magadnak a kérdést.

Na igen, 8-10 alá kezdõként fõleg nemigen kéne menni. De szerintem kezdõknek(sõt még késõbb is) nem az "érzést", "célterületet" kell hangsúlyozni,hanem a kemény alapgyakorlatokat-no offense de így gondolom.

Attila8805
És homorítás nélkül?

csuszi
tippem szerint 60ba nyomna vagy 80at 😄 ha nem többet.
100ba olyan 20at tudnék. vannak itt erõs emberek kérem szépen. 😊
ismertem egy srácot, sose láttam edzeni, de nem hantaboy típus volt, hatalmas csöcsökkel, az 4x40et tolt 100ba, az volt a heppje 😄D brutál nagy mellizma volt/van.