3DS Max 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SaWo
Mi a véleményetek a következõ kis kocsikáról:
ftp://supergames.hu/upload/SaWo/Lancia.jpg

FREAK
a cethru??? ja, valahol találtam, de nem tudom hol

külföldi 3d site

Riszpekk

Felix13
HAHÓÓÓ!
Ébresztõ, hajnal van! 😊

Felix13
Hello mindemki!
Honnan tudnám leszedni a Max4-et?
Elõre is THX!

fgp303
Tudom hogy nem teljesen kapcsolodik a maxhez, de ezen a siteon kiarusitas van egy ket jo cuccbol amit lehetne hasznalni a maxhez is.
http://prohardver.hu/ph_hir.php?id=1465
tudtok egy linket sos-ba?!

FREAK
nem lehet, hogy a cethru plugin kell neki?? azzal látható a glow üvegen keresztül is, amúgy meg nem

Riszpekk

FREAK
én is 4.0-t használok, nem merek nekiesni az upgrade-nek
asse tudom, kell-e az nekem 😄

Riszpekk

SaWo
Freak a Brazil megy xp alatt? Ja és megy úgy, hogy nem 4.2 alatt, csak suima 4.0 alatt xp alatt? Szóval érted. Fosok az upgrade-tõl, alig tudtam felraki így is ...
Ha muxik a brazil, akkor adj már egy linket, vagy tedd ki a megszokott helyre. Köszi

FREAK
köszi, tegnap vray és brazil tesztnapot tartottam

szerintem érdemes lenne ezekkel bõvebben foglalkozni, mert voltak dolgok, amiket az istennek sem tudtam megcsinálni, és gondolom, ezzel nem vagyok egyedül.....

a vray site-on láttam pár képet, amik nagyon bejöttek, de még csak hasonlót sem tudtam produkálni, a vray light és a vray material pedig szinte misztikus titok maradt számomra 😊)))

amúgy szerintem a brazil az igazi királyság, fõleg gyorsaságban

csinálunk egy motort, amit jelen állapotában a default renderer 1024-ben 3-4 óráig renderelt (1 frame), nos a brazil ugyanezt 5 perc alatt megoldotta......

ennek ellenére a vray is nagyon érdekel, de majdnem minden paramétere kínai egyelõre....

Riszpekk

FREAK
Entropy - ez nem ismerõs, tud valami extrát? Mental meg nem akart mûködni XP alatt, nem indult el utána a Max

Riszpekk

FREAK
és a vray nem tud ilyet?

Riszpekk

FREAK
bassza meg

fosok az upgrade-tõl, el akartam kerülni......

Riszpekk

FREAK
www.tar.hu/rob_bal

az itt lévõ verzió megy 4.0 alatt???

Riszpekk

FREAK
NEM 😊)) szólva van 😄DD

Riszpekk

FREAK
és GI hogyan?

Riszpekk

FREAK
ez se az igazi, mert bele fogja írni a kapcsos-zárójelet 😊))))

< img src="http://www.valami.valam/valami.jpg">

az "<" utáni space nem kell

Riszpekk

RelakS
navégre

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

RelakS
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
<> közé ezt: "img src={kép pontos címe}"

RelakS
Baszki, ez komolyan vette...
Na szal:
""

remélem így már nem

X

lesz 😉

RelakS
khrhm...
😊

FREAK
vagyis gondolom mindkettõ az, csak a másodikon látszik is 😄D

Riszpekk

FREAK
ja, a második lesz az

szóval videopost

THX!

Riszpekk

FREAK
feltöltöd valahova, és belinkeled ims src-vel

majd ha kell leírom a pontos html kódot

Riszpekk

SaWo
A reactor egy dinamikai plugin. Nagyon jó dolgokat meg lehet vele csinálni, példáúl folyadékok "lögybölõdése" egy pohárban, vagy puhatestek modellezése, pl játékmackó leejtése. A reactor-ról találsz infokat a www.studio21.hu -címen (asszem ez a cím)

FREAK
valaki árulja már el, mi az a reactor? a nevébõl ítélve valami fizika modell engine, jól sejtem??

Riszpekk

FREAK
Ödön! Szóval sima fényekkel ezt soha nem fogom elérni. Tuti, hogy valami effect vagy inkább atmosphere, jelenlegi tudásom alapján object glow vagy object combustion lehet (feltéve hogy van ilyen egyáltalán), a lényeg, hogy ahol az adott tárgy visszaveri a fényt, ott ne csak a felületén legyen fényes, hanem a körülötte levõ térben is.

Riszpekk

SaWo
Megvan 😊

SaWo
Mondjátok már a helyet lécci!!! PLs

GI is van benne alapból. Siráy

Nikásze peeri menó

:-)

Nikásze peeri menó

FREAK
a kiterjesztésbõl ítélve rar 😊

Riszpekk

ha leszedted szólj, hogy mivel kell kicsomagolni 😊

Nikásze peeri menó

FREAK
oké, megvan

Riszpekk

FREAK
honnan?

Riszpekk

Na jön le a max5 béta.
Kiváncsi vagyok...

Nikásze peeri menó

FREAK
face-eket jelölj ki

türelem, az mondjuk kell hozzá

Riszpekk

SaWo
Igen, valószínüleg az lesz. Ezt a mulitmateriál féleséget én is most tanulom, és a low poly objecteknél már mûködött. Csakhogy, ha adott egy ilyen bonmnyolult mesh, mint az én esetemben, ez a lanchia, akkor hogy jelöljem ki kiülön-külön az object chanelleket?

FREAK
de gyanítom, hogy ez is a nemrégiben általam is elsajátított multimaterial dolog lesz 😄D

Riszpekk

FREAK
mi a kérdés?

Riszpekk

SaWo
A képet, nemtudom, hogy miért látni :8, de itt a cím: ftp://supergames.hu/upload/SaWo/
itt válasszátok a Lancia_pure.jpg-t, és segítsetek, help.

FREAK
nem látom

Riszpekk

FREAK
"Kedvezõ hír a
meglévõ felhasználóknak, hogy a fájlrendszer kompatibilis a 4-es verzióval,
valamint a 4.2-es plug-inek futnak az 5-ös verzióval is."

Riszpekk

SaWo
Hogy léehetne ezt a LANCIA-t textúrázni?

SaWo
a jó lehet, inkább várok én is a max 5-er, csak megint új MAX, megint kajtathatok a pluginjaim újabb verziója utáén 😞, vagy kompatibilisek lesznek?

FREAK
én nem szeretek downgrade-elni.....

Riszpekk

SaWo
Nagyon gondolkozom, hogy egy új partícióra felrakom a MA-ot megint, amin NT 4 lesz. Vagy az is megfordult a fejemben, hogy visszatérek esetleg a 3-hoz. Ti hogy vélekedtek errõl az egészrõl?

FREAK
na de majd a MAX 5 talán................

Riszpekk

FREAK
nem tudok róla, hogy lehet orvosolni........ nekem annyit sikerült kiderítenem, hogy VALÓSZÍNÛLEG mindig egy adott mesh-re allergiás

ha azt kiszeded, és úgy megy, akkor fél siker, csak épp újra kell csinálni azt a mesht

Riszpekk

SaWo
Freak, te hogy orvosoltad azt a bizonyos MAX kórt? Nagyon felbasz má néha. Na az meg a másik, hogy a Caracter Studio-t nem tudja inicializálni, de azt most egyenlõre leszarom, csak neakadjon ki. Köszi