2111
Hirek a Max új verziójáról
-
En nexusra se tudok (megin) feltolteni, pedog tegnap kesz lett a buggy... -
megjelenik ez! nyugi.
-
Tök jó! Most akartam ide egy linket beszúrni... Erre: "Az üzeneted HTML kódot tartalmaz, nem jelenik meg" Mi ez??? Hogy írjon ezentúl az ember NORMÁLIS, VALAHOGY KINÉZŐ webes hozzászólásokat?? Hol lehet reklamálni?
Hah... Nem lesz ez így jó kérem. Egy 3D-s fórum képek nélkül??
-
Boccs hogy igy butan beszolok csak annyit kérdeznék hogy nem tudja e valaki hogy a 3D Studio Max-ot (lehetoleg legujabb valtozatat) honnan lehetne letölteni, és esetleg tudtok e hozzá cracket.
Kösz előre is! -
Bocs, kicsit késlekedtem... :( Az igazat megvallva mostanában nagyon nincsen időm semmire. (Eméletileg tanulni van... )
Ide felraktam a Shag hair-t
(http://www.revai.hu/~mcdodee/public_html/shair.rar címen)
SaWo: Kösz az upload account-ot, de úgy néz ki, megjavult a sulim szervere, így inkább töltök oda. (Most készítek egy webes felületet hozzá)
Ha nem jönne le valakinek, akkor majd feltöltöm a megadott accountra.
Hevfun. -
Kiszolgáló megvan, de sehol sem találtam shag hairt. Melyik mappába van/ lesz feltéve? -
Bitu Adok egy upload acc-ot a szerverhez, amire fel kéne szabni a shag hair-t.
Tehát, a winccommanderbe ezt írd be kiszolgálónak:
kiszolgáló: hlcompany.etowns.org:9000
user: upload
pass:upload
Ezzel csak feltölteni tudsz, letölteni nem :(
Sajnos letöltős jelszóval nem szolgálhatok, mert az naponta változik, de a http://hlc.warez.hu címen az ftp cím alatt mindig fenn van az aktuális cím.
Írdd ki azt is a fórumbba, hogy melyik könyvtárba tetted.
Köszi: a "NÉP" nevében a shag Hair-t.
-
A program (WinCommander) megtalálta az általad megadott ftp helyet, de a jeszó/user nem volt jó neki. Folyton csak azt károgta, hogy nem jó...
:( -
K.András #1432 Dehát nem értem, mérnem tudtál bejönni? -
K.András #1431 Nem jött össze?Suli után megoldjuk másnem icq-n áttolom!!! -
Szívesen feltöltöm megint, adjatok egy ftp helyet, vagy ha úgy jobb, felrakhatom a tárhelyemre is. (Révai Gimnázium szervere)
Mellesleg eléggé hadilábon állom ezzel az ftp dologgal. Nekem valahogy nem akar semmi sem összejönni.
Kb 15 helyet próbáltam, ahol elméletileg (és gyakorlatilag is, mert mindenki írta, hogy töltött le onnan...) volt Max5 ISO, de valahogy sosem volt jó a pw, meg a júzer.
K.András is csinált nekem agy accountot, honnan leszedhettem volna a Rhino2-t. De csak nem akart összejönni.
Szóval: nekem ez nem megy. Ami pedig nem megy, azt nem kell erőltetni... Bár idáig FELTÖLTENI mindig tudtam, csak a LE nem műkszik...
(Bocs, kicsit offtopic... :) ) -
Shag Hair-t elvileg a tar.hu/rob_bal-ról lehet leszedni, de hozzá kell tennem, hogy nekem nem működött, bár ez nem jelenti azt, hogy nem jó. Viszont Bituman-nek van, és már eccer fel is töltötte nekem egy szerverre, de mire leszedtem volna, lenyesték a szerverről. Úgyhogy bituman-t meg lehetne kérni, hogy -immár közkívánatra - töltse fel újra, ha adok egy új ftp címet? Bituman! Help! A nép a Shag Hair-t akarja!! -
SaWo: Én letöltöttem, de kiírja, hogy a curve.clt wrong version (asszem), pedig ő rakta föl...és nem megy, help me!!! -
Legyen má' stílusos... :D -
Nem lehetett volna kicsit nagyobb betukkel? :)
Ahogy hazaérek, leszedem az oldalt. Köszi. -
K.András #1423 http://3d.sns.hu Itt pdf-ben lehet leszedni... -
K.András #1421 Köszönjük! -
Elkészültem a Photon Map kissé kibővített verziójával. Egyelőre ide raktam fel . Majd lehet, hogy lesz jobb hely is neki.
Remélem tetszik. Idővel lehet, hogy írok még hasonlókat. (mármint úgy idővel, hogy "idővel rendelkezve" :D ) -
Ez nem igaz! Vannak jó magyar tutorialok. Az más, hogy még senki sem bizonyította! Pont mint az UFO-k. Szerencsésnek kell lenned, hogy összefuss egyel! -
egy pár magyar tut a 3d.sns.hu-n van.Meg néhány a www.extra.hu/world3d -n de több jóról nem tzudok, na még esetleg www.tar.hu/rob_bal -
Nyiri #1417 egyeb??? :D
jo magyar tutorialt nem talalsz! -
K.András #1415 Ja rhinoval csináltam.. -
K.András #1414 Küldök egy mailt.. -
Nyiri #1413 KAndeas: mivel csinaltad a tt-t?
egy kozelebbi kepet adhatnal a modellezes megtekintese miatt :D -
K.András #1412 Egyébként még dolgozom rajta egy kicsit, rakok rá hátso légterelöt meg a lámpákat is meg kéne rendesen. -
Itt a kép András: (remelem minel elobb betexeled, nekem is mar csak az van hatra buggybol)
-
K.András #1410 Ha nem nagy gond és elküldöm a képet belinkeled nekem ide?Nem akarok bekavarni, meg nem is tudom hogy ott mit hogy... -
K.András #1409 Mondom csak 23 mega a rhino, de nekem ugy is jo ha Bitutol kapod majd meg.. -
Ja! Hat nem mondtam meg, mi legyen a Rhinoval. Ez egy ilyen nap. Picit faradt vagyok (mar most). Majd Bituman vhogy leszedi, en meg elkerem tole, ha nem haragszik meg :) -
// -tobb mint :)
Egyebkent miota legutobb virust kaptam icq-n keresztul, nem szivesen hasznalom. -
K.András: Letoltes nekem nem fog menni, mer tobb mint a havi keretem nagy resze ramenne.
Icq-val u.ez a baj, zabalja az idomet.
Kepet rakhatsz fel a nexus.hu-ra, ha beregisztralsz, de ha gondolod elkuldom mailen a logoinomat meg a jelszot, es felteheted az enyemre. -
K.András #1404 Hova tudom felrakni a képet hogy belinkeljem ide?Audit megmutatnám bár még nincsen rendesen texturázva meg renderelve de a lényeg az levehetö rola... -
K.András #1403 Nem ártana ha lenne icq-d neked is, hogy megbeszéljük hogyan miként adjam oda mert tölem kéne leszened és bizony nem rakom ki nyilvánosra se a cimem se jelszot... -
K.András #1402 A rhino egy nurbs modelezö eszköz,amivel mást nem is lehet igazábol, ugyan van benne render lehetöség de nagyon kezdetleges,de iges fáljként behozhatod maxba és ott lehet renderelni meg hasonlók.Egy példa maxban ugy jo tizenkét ora volt mig összehoztam egy hangyát mindez rhinoban nem volt három ora, bár egy autot már joval tovább tart elkésziteni de nem vészes az sem, éppen most készültem el egy audi tt-vel, kb öt nap volt de igazábol nem vagyok még profi a prg-ben én sem hiszen alig 8 napja van meg nekem is... -
Na jo, meggyoztetek.) Mi is a Rhino pontosan?
Az a leiras engem is erdekel, ugyhogy akar ide is kirakhatnad. -
K.András #1400 Kirakhatnád azt a leirást,engem is érdekelne.. -
Amint lesz időm, megkereslek.
Kösz. -
A Pmap server minden igényesség nélkül:
A beállítási lehetőségeiről bővebben olvashatsz a mellékelt doksiban, amúgy azok kifejezetten csak arra vannak, hogy speciális eseteket is lekezelhess anélkül, hogy megőszülnél... :)
A global photonmap nem igen használatos, ha csak nem valami spéci scene-t renderelsz, megteszi helyette a GI is, ami a lényeg, az a Caustic pmap. Ha bekapcsolod, vagy ráböksz a listában a kis szürke körre, akkor engedélyezed a számításokat.
Ezek alapja a BrazilLight, amelyben szintén vannak pmap kontrolok, amikből pedig a legfontosabb a mennyiség.
Ha mint a fényforrásnál, mind pedig a serveren bekapcsolod a számítást, akkor szép dolgokat csalhatsz elő a tükröző, vagy fényáteresztő (hehe átlátszó) anyagokból...
Megint nem akarok ide esszét írni. Ha érdekel, szólj, és kirakok egy normális leírást. (már amennyire én tudom... :D) -
K.András #1397 icq-n keress meg ma aztán intézzük.. -
Help!! Nekem hihetetlenül sűrgősen kéne terepszínű textúra!! Kérem valaki szánjon meg!!! Sűrgős. Köszi előre is (Mert tudom, hogy itt mindig segítetek) :D