3DS Max 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aszongya required to run, vagy ilyesmi. A C-n egy rejtett könytárban pihen. Mellesleg ez egy full 4.0-ás max, csak néhány tutorial nincs a CD-n, meg a kódok, mert hogy elvileg kiprószálható verzió. Mindenesetre a leírás szerint csak ennyiben tér el a teljes Max-tõl. (felszabadult helyen reklámok 😊
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Nincs (mámint nekem)
Serials 2k-ból ezt gépeltem:
226-19791979
XLSQBQ
Req code: 4732 4810 0792 8661
és itt leakadok...
Serials 2k-ból ezt gépeltem:
226-19791979
XLSQBQ
Req code: 4732 4810 0792 8661
és itt leakadok...
Valaki segíjjen má'!
Van egy studio max 4-em, de authorization kóddal basztat frissen telepítve, pedig elvileg lenne 15 nap próbaidõm...
Még nem volt az adott winfosra telepítve.
Köszi elõreis.
Van egy studio max 4-em, de authorization kóddal basztat frissen telepítve, pedig elvileg lenne 15 nap próbaidõm...
Még nem volt az adott winfosra telepítve.
Köszi elõreis.
ezen a kepem minden a sajat melom :]
modell stb...
megnezem majd amit mondtal thx
modell stb...
megnezem majd amit mondtal thx
ez a saját modellekkel??? szééép!
sima sephia-t egy lehelletnyi noise-zal próbáltad már?
sima sephia-t egy lehelletnyi noise-zal próbáltad már?
Riszpekk
szerintetek melyik a jobb:
Ez a sima:
Itt meg fakitottam a szinen es raraktam egy kis zajt :] (regiesitettem):
Elore is koszi :]
Ez a sima:
Itt meg fakitottam a szinen es raraktam egy kis zajt :] (regiesitettem):
Elore is koszi :]
na de ha már itt vagyunk, alapvetõen mi a különbség a mesh a patch és a poly között???
én mindenre mesh-t használtam eddig, mit tud a többi?
én mindenre mesh-t használtam eddig, mit tud a többi?
Riszpekk
tehát ha van egy fekete tóruszom, hogyan mondom meg neki, hogy a "futófelület"-re akarok a bumpot, és esetleg az oldalára a fehér csíkot?
Riszpekk
ajaj, ez hirtelen kicsit kínai volt nekem.....
a kérdésem az, hogy hogyan kell magát a bump textúrát a megfelelõ helyre illeszteni????
a kérdésem az, hogy hogyan kell magát a bump textúrát a megfelelõ helyre illeszteni????
Riszpekk
na még egy konkrét kérdés
gumiabroncs futófelületére hogy tudom rávarázsolni a megfelelõ bumpot? szóval hogy csak a külsõ részén legyen? egy torusról van szó
másik hasonló, csak itt az oldalára kéne szép fehér díszcsík
hogy kõ, he? 😊
gumiabroncs futófelületére hogy tudom rávarázsolni a megfelelõ bumpot? szóval hogy csak a külsõ részén legyen? egy torusról van szó
másik hasonló, csak itt az oldalára kéne szép fehér díszcsík
hogy kõ, he? 😊
Riszpekk
csak azért, mert egyszer egy faszán felépített csontvázamnál általam ismeretlen okból az összes pivot elmozdult a csont közepére, és innen használhatatlanná vált..........
Riszpekk
coool, mennyivel egyszerûbb lesz így egy csomó dolog 😊)))))))) pl. ajtónyitást nem kell kockánként igazítani 😄DDD
Riszpekk
nos, úgy emlékszem, hogy a nyilak megváltoztak (kaptak egy szép feltûnõ térbeli outline-t), de hiába próbáltam húzgálni a tengelyek mentén, a pont meg sem mozdult.....
na mindegy, ezexerint én basztam el valamit, ha azt mondjátok, akkor tovább próbálkozom ugyanott
ja, és forgatni is lehet a pivotot???
na mindegy, ezexerint én basztam el valamit, ha azt mondjátok, akkor tovább próbálkozom ugyanott
ja, és forgatni is lehet a pivotot???
Riszpekk
Áruldd már el légyszi, hogy azt hogy a forgó propeller a repülõgépen úgy el van mosódva? Tisztára élethû
Na, megtaláltam a file-t, de azt mondja, hogy nem jó a 3dsmax-om hossza. Persze, mert csak 4.0, ugyanis mást nem sikerült szerezni. Pontosabban még sikerülne 4.2.5->4.2.6 update-et szerezni, de sima 4.2-t vagy 4.2.5-öt esetleg 4.0->4.2 update-et nem :-((((
De nekem a sima 4.0 is jó lenne, csak menne :-(((
De nekem a sima 4.0 is jó lenne, csak menne :-(((
Szia!
Köszi szépen, de valamiért nem találom azt a file-t
Biztos, hogy jól írtad a nevét?
Köszi!
Köszi szépen, de valamiért nem találom azt a file-t
Biztos, hogy jól írtad a nevét?
Köszi!
www.inline.hu/sawo/C-Dilla_Patch_for_3D_Studio_Max_4<1>1>.2.zip
-szerintem erre lesz szükségetek
-szerintem erre lesz szükségetek

Sziasztok!
Nagyon buta kérdés, de csak tajvani és koreai oldalakon találtam rá választ, azt pedig nem tudom elolvasni:
Win2K-ra feltettem a C-Dillát (a konfig állományban semmi license nem volt), az állítólag sikeresen felment, de amikor indítani akarom a 3DSmaxüot, akkor kiírja, hogy a CDANTSRV.EXE-t nem sikerült elindítani. Mit rontottam el? :-(
Nagyon buta kérdés, de csak tajvani és koreai oldalakon találtam rá választ, azt pedig nem tudom elolvasni:
Win2K-ra feltettem a C-Dillát (a konfig állományban semmi license nem volt), az állítólag sikeresen felment, de amikor indítani akarom a 3DSmaxüot, akkor kiírja, hogy a CDANTSRV.EXE-t nem sikerült elindítani. Mit rontottam el? :-(
innen már nem nehéz, csak ki kell faragni két hengert az orrból, és bedugni a végébe a csövet
Riszpekk
Tervrajz... A geppuskarol nem voolt normalis kepem :] Ha talaltok akkor mar mondjatok mar meg es akkor lemodellezem
szép munka
de úgy látom, ez a géppuska nélküli verzió 😊))))))))))
majd ha ilyen "komolyabb" textúrázásba kezdek, fordulhatok hozzád???? egyelõre nem is próbálom megérteni, hogy lehet ilyen szépen ráilleszteni....
tervrajz vagy modell alapján csinálod?
de úgy látom, ez a géppuska nélküli verzió 😊))))))))))
majd ha ilyen "komolyabb" textúrázásba kezdek, fordulhatok hozzád???? egyelõre nem is próbálom megérteni, hogy lehet ilyen szépen ráilleszteni....
tervrajz vagy modell alapján csinálod?
Riszpekk
nemértem...
tegelve?
tegelve?
Itt a mustang parja 😄
Az uveg meg szar, de meg nincs lemodellezve
Lazarus! sorry de nincs tobb infom hozza.
Emlekeim szerint van egy sima setup exe es az mindent elintez. nem ?
remelem nem valami tre izet adtam.
De szoljatok mert ha nem jo, elokaparok valakit akinek van egy jo verzioja. "remelem"
Emlekeim szerint van egy sima setup exe es az mindent elintez. nem ?
remelem nem valami tre izet adtam.
De szoljatok mert ha nem jo, elokaparok valakit akinek van egy jo verzioja. "remelem"
Sajat a mustang modell.
Kesz a mess 109es is majd ha jo lesz rajtac a textura rakok ki linket
Kesz a mess 109es is majd ha jo lesz rajtac a textura rakok ki linket
Dex
most 2k-val nyomom, de lesz még XP-m, úgyhogy jöhet
viszont Lazarusnak MOST kell, szóval mindenképpen hasznos lenne egy url, köszi
viszont Lazarusnak MOST kell, szóval mindenképpen hasznos lenne egy url, köszi
Riszpekk