2111
Hirek a Max új verziójáról
  • RoadkilleR78
    Hát igen! Voltak olyan idők is. :) Lassan egy éve hogy bezárt az oldal, de azért jó érzés hogy emlékeznek az emberre. Ezért érdemes lapot csinálni :) Egyébként most is elérhető lap, de már a "munkáim" vannak rajt.
    Szal nincs senkinek ötlete, hogy a 3ds maxot hogy lehet rávenni, hogy a v3-at d3d-ben kezelje?
  • Gab
    Te Road... te nem egy warezos szerkesztő vagy / voltál? A neved valahogy naon' ismerős ;-)
  • RoadkilleR78
    Hát nem éppen egy könnyű program, de meg lehet szokni. Csak gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni... :) Van néhány jó könyv is ami segíthet.
  • Zocsi
    Már régóta érdekel az Animálás. Régen a kissebb gépemen a Relace 3-at, meg 4-et nyúztam, de ki vagyok éhezve végre egy kis fényeffektre, meg részecskeszórásra. Rajzos vagyok, tehát fantáziám van a dolgokhoz csak nem tudom melyik Max verzióval kezdjem, ha rögtön igényes munkát akarok kicsalni. A 2.5-öt már nézegettem, de szerintem az túl nehézkes kezelőfelületű. A többi is ilyen?
  • RoadkilleR78
    Nekem megvan!!! Még nem tudtam nagyon belemélyedni, de az első benyomások nem rosszak. Csak d3d-ben a voodoo3 kártyám, nem akar működni. Mondjuk a 3-asban sem működött. nem tud valaki rá valami tippet?