2111
Hirek a Max új verziójáról
-
Entropy - ez nem ismerős, tud valami extrát? Mental meg nem akart működni XP alatt, nem indult el utána a Max -
és a vray nem tud ilyet? -
bassza meg
fosok az upgrade-től, el akartam kerülni...... -
www.tar.hu/rob_bal
az itt lévő verzió megy 4.0 alatt??? -
NEM :))) szólva van :DDD -
és GI hogyan? -
ez se az igazi, mert bele fogja írni a kapcsos-zárójelet :)))))
< img src="http://www.valami.valam/valami.jpg">
az "<" utáni space nem kell -
navégre -
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
<> közé ezt: "img src={kép pontos címe}" -
Baszki, ez komolyan vette...
Na szal:
""
remélem így már nemX
lesz ;) -
khrhm...
:) -
vagyis gondolom mindkettő az, csak a másodikon látszik is :DD -
ja, a második lesz az
szóval videopost
THX! -
feltöltöd valahova, és belinkeled ims src-vel
majd ha kell leírom a pontos html kódot -
A reactor egy dinamikai plugin. Nagyon jó dolgokat meg lehet vele csinálni, példáúl folyadékok "lögybölődése" egy pohárban, vagy puhatestek modellezése, pl játékmackó leejtése. A reactor-ról találsz infokat a www.studio21.hu -címen (asszem ez a cím) -
valaki árulja már el, mi az a reactor? a nevéből ítélve valami fizika modell engine, jól sejtem?? -
Ödön! Szóval sima fényekkel ezt soha nem fogom elérni. Tuti, hogy valami effect vagy inkább atmosphere, jelenlegi tudásom alapján object glow vagy object combustion lehet (feltéve hogy van ilyen egyáltalán), a lényeg, hogy ahol az adott tárgy visszaveri a fényt, ott ne csak a felületén legyen fényes, hanem a körülötte levő térben is. -
Megvan :) -
Mondjátok már a helyet lécci!!! PLs -
DEx- #925 GI is van benne alapból. Siráy -
DEx- #924 :-)
-
a kiterjesztésből ítélve rar :) -
DEx- #922 ha leszedted szólj, hogy mivel kell kicsomagolni :) -
oké, megvan -
honnan? -
DEx- #919 Na jön le a max5 béta.
Kiváncsi vagyok... -
face-eket jelölj ki
türelem, az mondjuk kell hozzá -
Igen, valószínüleg az lesz. Ezt a mulitmateriál féleséget én is most tanulom, és a low poly objecteknél már működött. Csakhogy, ha adott egy ilyen bonmnyolult mesh, mint az én esetemben, ez a lanchia, akkor hogy jelöljem ki kiülön-külön az object chanelleket? -
de gyanítom, hogy ez is a nemrégiben általam is elsajátított multimaterial dolog lesz :DD -
mi a kérdés? -
A képet, nemtudom, hogy miért látni :8, de itt a cím: ftp://supergames.hu/upload/SaWo/
itt válasszátok a Lancia_pure.jpg-t, és segítsetek, help. -
nem látom -
"Kedvezõ hír a
meglévõ felhasználóknak, hogy a fájlrendszer kompatibilis a 4-es verzióval,
valamint a 4.2-es plug-inek futnak az 5-ös verzióval is." -
Hogy léehetne ezt a LANCIA-t textúrázni? -
a jó lehet, inkább várok én is a max 5-er, csak megint új MAX, megint kajtathatok a pluginjaim újabb verziója utáén :(, vagy kompatibilisek lesznek? -
én nem szeretek downgrade-elni..... -
Nagyon gondolkozom, hogy egy új partícióra felrakom a MA-ot megint, amin NT 4 lesz. Vagy az is megfordult a fejemben, hogy visszatérek esetleg a 3-hoz. Ti hogy vélekedtek erről az egészről? -
na de majd a MAX 5 talán................ -
nem tudok róla, hogy lehet orvosolni........ nekem annyit sikerült kiderítenem, hogy VALÓSZÍNŰLEG mindig egy adott mesh-re allergiás
ha azt kiszeded, és úgy megy, akkor fél siker, csak épp újra kell csinálni azt a mesht -
Freak, te hogy orvosoltad azt a bizonyos MAX kórt? Nagyon felbasz má néha. Na az meg a másik, hogy a Caracter Studio-t nem tudja inicializálni, de azt most egyenlőre leszarom, csak neakadjon ki. Köszi