3DS Max 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
viszont nekem pl. XP-n el sem indult, WInME és Win2K alatt szépen megy
Riszpekk
top40.webtar.hu/warez
ott a directdownloadban lelehet tolteni
És nem akasztotta ki a C-Dilla????????????????
Faszér kell nekem ilyen szerencsétlennek születnem, hogy én mindent elbaszok >😞((
ahhoz, hogy a maga a 3ds normálisan elfusson, kell minimum egy 600-as proci és 256 mega és egy winXP vagy win2k
Nikásze peeri menó
Nikásze peeri menó
mi az az UVW??? plz. azt hol kell ráadni?? modifiers-nél??
Riszpekk
Nikásze peeri menó
az mi, és mit csinál, és hogy kell???
amúgy a problémám részletesen:
adott egy kocka, amire ráhúzol egy anyagot, mondjuk wood-ot
render, minden ok, tök szép
na ezek után, convert to mesh, és szépen szarrá deformálod a kockát, az anyja sem ismer rá
render - hoppá, kiírja, hogy nem tudja a BOX001-re rárakni a textúrát (az anyag többi tulajdonsága rendben van, de csak az alap diffuse color jelenik meg a textúra helyett)
na ezt hogy kell megoldani??
itt egy példa:
na, itt pl. be van kapcsolva a FACE MAP, ezért a közeli résznél látszik, hogy ott van a fa textúra, csak sok kicsi darabban......... ha nem kapcsolom be, akkor sima barna lenne
azt hogy lehet megcsinálni, hogy EGYSZER rakja rá a textúrát, és úgy nézzek ki, mint egy szép fa anyag?????
Riszpekk
Nikásze peeri menó
Érdekelne az az ftp amiről itt szó van, mert nagyon szeretek foglalkozni a Max-el, és minnél több info annál jobb.
3ds max-el kapcsolatban bármi, ha tudsz helyet megköszönném..
előre is köszi
“Ezen a világon semmiről sem mondhatjuk, hogy biztos, kivéve a halált és az adót.” (Benjamin Franklin)
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Es mar fel is raktam a render :]
Nyiri
[email protected]
K.Andras mar felnyomtam volna csak nem megy az ftp :]
textúra saját???
ja, lenne is egy kérdésem
amikor agyongyurmázok egy testet ugyebár nem tudja rárenderelni a textúrát
ilyenkor mi a megoldás???
Riszpekk
na
itt a jo link

Szerintem azert mar nem rossz :] (Default render, 3dmax)
ui: K.Andras: Irtam emailt a vrayel kapcsolatban. Olvasd el :]
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Na ezt hogy lehet visszaállítani hogy rendesen látszódjon a tárgy nézet-mozgatás közben?
Köszi!!
“Ezen a világon semmiről sem mondhatjuk, hogy biztos, kivéve a halált és az adót.” (Benjamin Franklin)
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
viszont az még jobban zavar, hogy ha egyszerre használok opacity mapet ÉS ködöt (environmet/fog) a scene-ben, akkor még a scanline renderer sem tudja normálisan kirajzolni
A vita nemesít.... Végső esetben pedig ott a láncfűrész...
ember: asszem opacityt Standard materiallal nem lehet. Katt a get materialra a material editorban, es ott valaszd a Brazil: Test mtl materialt. Azzal jo lesz asszem.