3DS Max 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquli
na mivan behalt a topic?

Velemeny?

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Aquli
nemtom mi van. Mert visszatoltottem a fajlt az sg ftprol a gepemre es ugy jo!

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Aquli
Miert mas a kep itt mint hogyha a vinyómrol nezem? Nalam vilagosabb, meg ezerszer jobb a minosege. Vagy az explorer miatt???

Aquli
bazz a kep nemilyen nekem! az explorer szarul adja ki vagy a feltoltesnel romlik a minosege???
na mindegy itt van fenn: ftp://ftp.supergamez.hu/upload/aquli_3dsmax/night.jpg

Aquli
habazz beszarok. mostmeg a brazillal akarok renderelni, render gomb, ugyanolyan fagyás. Lesztedem az egeszet es felrakom ujra
megegy virusolo progi. ez egy szar bazz. Egyebkent ezen dolgozok:

Olyan borongós, hororros hangulatot akarok megvalositani.

Aquli
Ödön: meg nem kattintottam a cseppre. Csak a Pick object gomra! es akkor egybol kifagyott. Es vagy 4szer probaztam. Na majd egy restart utan talan.

Aquli
Ja es a reszecske eso: PClouddal akartam, ami reszecske, partycle type: instanced geometry, tehat egy elkeszitett esocseppbol szetszor 1000ret (vagy amennyit akarok) egy teruleten (a terulet lehet gomb, vagy box stb.) es amikor az instance geometry-nél a pick objectre kattintok, akkor kifagy a max. Tudjatok, felajanlja, hogy mentse-e a fajlt a backupba. Na ez miert van? tobbszor is probaltam. Egyebkent regen hasznaltam mar a PCloudot es akkor mukodott

Aquli
Ödön: a plugin amit mondasz az freeware? es ha igen hol van download?

Aquli
Yman: nem tudom, #cg-n kerdezd.
Hogy csinaljak esőt, és villámot? nem animba, csak allokepbe kellene.

Aquli

hi!
megtudjátok mondani nekem honnan lehet leszedni maxhoz a 4.2es update-et? nem arra a verzióra gondolok hogy adjam meg az XLS QBQ-s regszámot 😊)
FREAK
az mellékes, lényeg az építő eszmecsere 😊

Riszpekk

FREAK
vagy próbáld meg raytrace shadow-val

Riszpekk

FREAK
shadow map-et használtál, eltaláltam?

Riszpekk

K.András
Ez benne van a könyvben pedig plvastam és azt is hogy nem is nehéz megcsinálni..

http://druglord.buzz.hu/ ;)

K.András
Világitás nem jo valszeg..

Aquli
na jo de nezd meg hogy nem fokozatosan, ahogy gombolyodik a toll, nem ugy van feny alatta, hanem egyszercsak hirtelen.

K.András
Azért mert nem egyenes a toll, tehát vagy elöl vagy a hátso részen lesz fény alatta...

Aquli
hehe. hmm

Aquli
Hello!

Ezen a kepen szerintetek miert nez ki ugy mintha lebegne a toll? Pedig Nem! Es nem birok rajonni hogy mitol van feny alatta!
Aquli

FREAK
csá Ödön, sikerült!

Még van mit próbálgatni, pár dolog nem tiszta, de a lényeg már műxik! thx!

Riszpekk

van itt valaki aki nagyon ert a reactorhoz? mert engem baromira erdekelne de sehol nem talaltam kielegito tutort/anyagot 😞
FREAK
okés

Riszpekk

FREAK
mi az hogy bone, skin????? most akkor a bone-ra adjak skint?

amúgy a piros folt megvolt, lehet, hogy túl vastag a henger, és azért nem görbült el?

Riszpekk

FREAK
Ödön, basszus csak nem jött össze a skin dolog

csináltam egy három elemből álló bone-t, beillesztettem egy megegyező hosszúságú cylinderbe, mondtam neki, hogy "hét te henger, legyél skin!", az lett be add-tam a 3 bonet, és nem történt semmi........

illetve egyszer az történt, hogy a csontok végét rőgzítette a henger egy pontjához, és mozgatásnál egy pontból kihúzott egy darabot a hengerből, de maga a henger mozdulatlan maradt

mostmár kezdek ideges lenni, mi a szart hagytam ki????

Riszpekk

FREAK
köszi, majd megnézem

Riszpekk

FREAK
ezexerint a bipedet le tudom csupaszítani csontig? (szó szerint)

Riszpekk

FREAK
értem

mondjuk én nem akarok real modelleket kezelni, embert max absztrakt formában, ahhoz meg ez nem feltétlenül kell, ugye?

Riszpekk

FREAK
skinre gondoltam

szóval akkor lehet egy bipedből "embert" csinálni...

Riszpekk

FREAK
a biped-nek tudsz valami rendes külsőt adni utólag?
vagyis gondolom, tudsz, de nagyjából hogy kell?

csak megnéztem, nem foglalkoztam vele

Riszpekk

FREAK
The page cannot be displayed

a sors nem akarja, hogy megnézzem 😊

Riszpekk

FREAK
ezt akarom mozgatni

ha öszejön, állatul fog kinézni!!!

Riszpekk

FREAK
ma este bone gyakorlás van, majd megmutatom, mire jutottam

Riszpekk

FREAK
juhééééééééé 😊

Riszpekk

FREAK
hát a konrét felállást nem írtad le, amit leírtál az meg menne bone-nal, ha jól sejtem 😊

Riszpekk

FREAK
ezt nem bone-nal kell????

Riszpekk

FREAK
kösz a skines dolgot, bár már olvastam, de így magyarul leírva kicsit érthetőbb
😊)

a csillogást úgy képzelem el, hogy :

pl. egy krómozott tárgyat (a valóságban) ferdén a nap felé tartasz, és a visszaverődő fény nem a felületen, hanem a fénysugár felőli oldalon a tárgy melletti térben (a felülettől kiindulva) ragyog, ha belenézel el is vakít

keresek fényképet, berakom, hogy mire gondolok

Riszpekk

FREAK
glow

nem felületi, hanem a tárgy melletti térben való csillogást szeretnék

Riszpekk

FREAK
legyen még egy

azt mivel kell csinálni, hogy a csillogó felületeken szó szerint csillogjon a fény???

pl. egy pohár szélén a szemből világító fényforrással hogy tudok tisztán látható ragyogást létrehozni???

mondjuk a csontos kérdésem fontosabb, ha valaki tudja, közölje már a választ, thx

Riszpekk

FREAK
valaki válaszoljon is, mert csak kérdés van

Riszpekk

FREAK
http://www.pdf.org.yu/download.htm

Riszpekk

FREAK
valaki plz segítsen!

kurvára nem értem, hogy kell egy testet becsontozni, pedig már vagy 6 helyen elolvastam, de egyszerűen mintha mindig kimaradna egy lépés

csontváz megvan, test megvan, hogy kell osszekötni őket???

először csak ezt szeretném kipróbálni: 3 csont egy hengerben, és hajlítsák a hengert, innen már menne a többi

köszi!

Riszpekk

tudtok 3ds max 4-hez ebookokat? A Bible már megvan, valami más, specializálódott könyv érdekelne. Akármiről ami 3ds max4
köszi

“Ezen a világon semmiről sem mondhatjuk, hogy biztos, kivéve a halált és az adót.” (Benjamin Franklin)

Z
Srácok ezek itt mind virtuális valóság programok?? Mi az , amit ezek közül a szórakoztató iparban is használnak?
Köszi

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Z
Hi Laca!!! Itt vagyok, segítek a VRML-ben! Csak nem VRML a dipid??
Megszívtad!! 😊)
Hétfőn nehogy elkéss

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

FREAK
http://users.pandora.be/sundesign/animatorsonline/animations.htm

ilyesmi

én bevállalom a zenét, és a filmes részét (kamerák, fények, anim)

mire megcsináljuk csak belejövünk

Riszpekk

én egy object modellezést vállalok be.
mondjuk egy gömböt 😊)
és egészen pontosan mit akarunk csinálni?én modellezésre gondoltam. Animációra gondolsz? nem is tudom. mi legyen?

“Ezen a világon semmiről sem mondhatjuk, hogy biztos, kivéve a halált és az adót.” (Benjamin Franklin)

Egy objectet én is bevállalok😊)
FREAK
OK, akkor már csak egy jó ötlet kell. A szokásos, valami rövid sztori, aminek a csattanója a látványra épül, vagy esetleg egy különleges hangulata van a különleges látvány miatt.

Riszpekk

ja,engem is érdekel. A zene is pont a képbe illik. Asszem egy szinten vagyunk, nem vagyok profi, most tanulom a 3ds max4-et.