3DS Max 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Velemeny?
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
na mindegy itt van fenn: ftp://ftp.supergamez.hu/upload/aquli_3dsmax/night.jpg
megegy virusolo progi. ez egy szar bazz. Egyebkent ezen dolgozok:
Olyan borongós, hororros hangulatot akarok megvalositani.
Hogy csinaljak esőt, és villámot? nem animba, csak allokepbe kellene.
Aquli
megtudjátok mondani nekem honnan lehet leszedni maxhoz a 4.2es update-et? nem arra a verzióra gondolok hogy adjam meg az XLS QBQ-s regszámot 😊)
http://druglord.buzz.hu/ ;)
http://druglord.buzz.hu/ ;)

Ezen a kepen szerintetek miert nez ki ugy mintha lebegne a toll? Pedig Nem! Es nem birok rajonni hogy mitol van feny alatta!
Aquli
Még van mit próbálgatni, pár dolog nem tiszta, de a lényeg már műxik! thx!
Riszpekk
amúgy a piros folt megvolt, lehet, hogy túl vastag a henger, és azért nem görbült el?
Riszpekk
csináltam egy három elemből álló bone-t, beillesztettem egy megegyező hosszúságú cylinderbe, mondtam neki, hogy "hét te henger, legyél skin!", az lett be add-tam a 3 bonet, és nem történt semmi........
illetve egyszer az történt, hogy a csontok végét rőgzítette a henger egy pontjához, és mozgatásnál egy pontból kihúzott egy darabot a hengerből, de maga a henger mozdulatlan maradt
mostmár kezdek ideges lenni, mi a szart hagytam ki????
Riszpekk
mondjuk én nem akarok real modelleket kezelni, embert max absztrakt formában, ahhoz meg ez nem feltétlenül kell, ugye?
Riszpekk
vagyis gondolom, tudsz, de nagyjából hogy kell?
csak megnéztem, nem foglalkoztam vele
Riszpekk
Riszpekk
😊)
a csillogást úgy képzelem el, hogy :
pl. egy krómozott tárgyat (a valóságban) ferdén a nap felé tartasz, és a visszaverődő fény nem a felületen, hanem a fénysugár felőli oldalon a tárgy melletti térben (a felülettől kiindulva) ragyog, ha belenézel el is vakít
keresek fényképet, berakom, hogy mire gondolok
Riszpekk
azt mivel kell csinálni, hogy a csillogó felületeken szó szerint csillogjon a fény???
pl. egy pohár szélén a szemből világító fényforrással hogy tudok tisztán látható ragyogást létrehozni???
mondjuk a csontos kérdésem fontosabb, ha valaki tudja, közölje már a választ, thx
Riszpekk
kurvára nem értem, hogy kell egy testet becsontozni, pedig már vagy 6 helyen elolvastam, de egyszerűen mintha mindig kimaradna egy lépés
csontváz megvan, test megvan, hogy kell osszekötni őket???
először csak ezt szeretném kipróbálni: 3 csont egy hengerben, és hajlítsák a hengert, innen már menne a többi
köszi!
Riszpekk
köszi
“Ezen a világon semmiről sem mondhatjuk, hogy biztos, kivéve a halált és az adót.” (Benjamin Franklin)
Köszi

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Megszívtad!! 😊)
Hétfőn nehogy elkéss
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
ilyesmi
én bevállalom a zenét, és a filmes részét (kamerák, fények, anim)
mire megcsináljuk csak belejövünk
Riszpekk
mondjuk egy gömböt 😊)
“Ezen a világon semmiről sem mondhatjuk, hogy biztos, kivéve a halált és az adót.” (Benjamin Franklin)
Riszpekk