23418
-
Grenzjager #2732 Le kell rólúk tépni a Fradi mez mert nem való rájuk!!! -
Grenzjager #2731 Röhejeez volt az is, hogy 1-5-nél még sokan éltették a csapatot...
MINEK?????????? -
Grenzjager #2730 Na én többet nem megyek Fradi meccsre amíg ez a léhűtő Penska, Kapic buzi bandát a Furulyával az élen el nem kergetik a francba!!!!!!!! -
#2729 IGen, különösen az tetszett, hogy "kaptunk két szerencsétlen gólt" :D
Mi volt ebben a szerencsétlen, a Fradi talált volna két ilyen szerencsétlen gólt. Mondjuk az igaz, hogy ők már csak a szerencsében bízhattak, hogy gólt szerezzenek. Amikor valaki 3 méterről a felsőlécre akar fejelni, mikor előtte az egész kapu, az nem normális. -
#2728 Mint az óvodában. Én oda sem adnám nekik az érmeket. Ha nem kell nekik... -
#2727 Egyébként ezért külön gratulálok a szurkolóknak. Most nem arra a két (meg még egy pár le nem fülelt) idiótára gondolok! -
#2726 Még azt nem tudom, hogy Rósa és Szűcs honnan vette a horvát nyelvtudását, hogy egyáltalán eszébe jusson odaszólni a bírónak. :)
Egyébként van igazság abban, amit azok mondanak, akik élőben látták a meccset, de a lényeget az ellentmondásból kiragadnám. A Fradinak voltak helyzeteik, de nem lőtték be, nincs befejező ember. A túloldalt pedig lőttek 2 gólt. Hol itt a nem megérdemelt győzelem. A Fradi 8 emberrel is azt tudta játszani, amit 11-gyel. Jól megjátszották, megtartották a labdát, aztán nem rúgtak gólt. Ezt lehet teljesítménynek venni, de az az igazság, hogy egyszer már kikaptak a Soprontól hazai pályán, és 0-2-nél ez visszaköszönt, de nagyon, és összeroppantak. Az volt a gond, hogy voltak, akik nem omlottak össze, és nekik ez a meccs biztos szar érzés volt. Lipcsei pedig lehet, hogy futott mindenfelé, dehogy labdát nem sokat talált az tuti. ÉS lehet, hogy valakinek szüksége volt a vagdalkozásra a végén, de nem a focinak. Úgyhogy ha a Fradi-t leléptetik, akkor sem mondhatnak semmit. -
#2725 Emberek! Egy biztos: Pintér a legnagyobb köcsög a magyar edzőtársadalomban, believe me! -
#2724 Nem történt semmi különös, csak annyi, hogy a maga meztelen valóságában megmutatkozott, hogy ez a mai Fradi mélyen alatta van bármilyen erkölcsi színvonalnak (a fociról ne is beszéljünk).
Miért gondolják, hogy terrorizálhatják a bírót, ellenfelet, bárkit?
Mert eddig minden következmény nélkül megtehették (lásd Udvarácz, vagy nevetséges 1 meccses eltiltás ütésért (Lipcsei)).
Most, hogy egyszer rájuk is vonatkoztak a szabályok, állatok módjára örjöngtek az edzőjükkel együtt. Nem a bírót kellene hibáztatni, (legfeljebb azért, mert a nem emberek közé való Lipcseit a pályán hagyta), hanem súlyos szankciókkal elejét venni a további terrornak. A Fradit szerintem a jövő évi kupától is el kell tiltani, mert nem jelentek meg a díjátadáson. Az okos újságírók pedig elgondolkodhatnának a játékosok és az edző felelősségéről is, és négy kiállítás mellett ne csak a bírót hibáztassák, hogy eldurvult a meccs.
-
Csesza #2723 én a tévében néztem a meccse!!!! és én sem értem hogy a többiek mit láttak??? mer ők is szidták a fradistákat és sztem sem volt jogos a sopron győzelme!!! a 2 soproni gól előtt nincs az a fradi les ami nem les volt akkor 1-1 és akkor még 11 emberrel voltunk, egész máshogy alakul a párharc kimenetele!!!!!!
A pintér meg elmehet a kurva annyába (csöndreinti Lcs-t amikor ő is látja hogy mi van a pályán) sztem simán lefizeték a bírót!!!!!!
Örülök hogy jól éreztétek magatokat nagyon jó fradi volt a pályán 9 emberrel is hajtottak!!!! lehet hogy durvák voltak de ki nme lenne az ilyenkor 500fokos agyvizzel!!!! én 3 éve sírtam utoljára, ma kijött rajtam de nagyon!!!!!!
FRADI A KUPAGYŐZTES, nah de a bírót illetia dicsőség!!!! -
#2722 Ott a pont. A reklamalassal nem ersz el semmit. Horvat biro meg gondolom nem beszel magyarul, lehet duhosen azt mondtak csak neki: hogy ez igazsagtalan itelet volt sporttars, de ez neki tunhetett sokkal durvabbnak is. -
#2721 Mit varsz el tole? Mas csapat edzoje, kotodestol fuggetlenul a SAJAT csapataval kell foglalkoznia. Foleg miutan eleg csunyan b@sztak ki toluk.
Azzal meg nem ertek egyet, hogy a fradi forditott volna ket golos hatranybol (ha nincsenek a jogtalan kiallitasok es a tizenegyes), semmit nem jelent az, hogy ki szorit be kit, ahogy latni is lehetett az elso ket gol alkalmaval. -
#2720 Fegyelmezett, higgadt játékunkra ellenfelünknek nem volt ellenszere. Mindenki kiscsapatról beszél, mikor a Sopron jön szóba, ezt a hozzáállást el kellene felejteni.
Ez az ún. fradi szív mi??? Eddig szerettem Pintért de tegnap megutáltam... Szünetben biztos csontig nyalta a bíró seggét. -
#2719 "A Fradi-tábor a súlyos vereség ellenére László Csabát éltette, és megintcsak az elnök Furulyás János távozását követelte. Pintért ismét levegőbe dobálta csapata, Szekeres Tamás hetedszer lett kupagyőztes, a fradisták és a vezetők nem vették át a második járó érmet. A soproni játékosok hárommillió forinttal gazdagodtak, a zöldek eggyel." -index -
#2718 A Manchester sorfalat állt a Chelsea-nek és úgy gratulált a bajnoki cimhez itt meg a fradi ki sem ment az eredményhirdetéshez! Sokszor azt hiszem hogy már nincs lejjebb a magyar labdarúgásban de mindig sikerül csalódnom.
-
#2717 A története első kupadöntőjén szereplő Sopron taktikus játékra rendezkedett be: a labdát többet birtokló Ferencváros ellenében Balaskó és Bárányos vezérletével gyors kontrákkal igyekezett zavart okozni Szűcs Lajos kapuja előtt. Ez először a 12. percben sikerült, amikor Tóth Mihály szép fejese után a labda a bal alsó sarokban kötött ki. A gól semmit nem változtatott: a Fradi irányított, veszélyeztetett, a Sopron védekezett és kontrázott. Pintér Attila gárdája másodszor a 38. percben jutott el a kapuig, ekkor Bárányos lőtt szemtelenül Szűcs kapujába. A gól után a reklamáló Rósa kapott azonnal piros lapot a horvát Edo Trivkovic játékvezetőtől, aki néhány perc múlva még inkább főszereplővé lépett elő. Akkor ugyanis Lipcseit egy szabályos szerelése után sárga lappal jutalmazta, a Sopront meg egy tizenegyessel. A büntetőt Balaskó értékesítette, aztán elszabadult a pokol: előbb a reklamáló Szűcs jutott a kiállítás sorsára, majd László Csabát is az öltözőbe küldte a botrányosan dirigáló horvát sípmester.
A második félidő elején is a horvát került a középpontba: kiosztott két sárgát a soproniaknak is, majd egy büntetőgyanús szituáció helyett csak szabadrúgást ítélt. Más kérdés, hogy Lipcsei a tizenhatos vonaláról sem kegyelmezett, szépen csavart a bal sarokba. Néhány percre felcsillant a remény a zöld-fehérek előtt, ám érkezett Balaskó és végleg eldöntött a kupa sorsát. A parázs második félidőben Trivkovic még két játékost - Kapicot és Pintért - is kiállított, a két újabb piros lap között pedig Horváth András (Udvarácz segítségével) beállította az 5-1-es végeredményt.
Az utolsó negyedórára már jobbára az indulatok domináltak, kisebb csoda, hogy a Ferencvárosból csak három játékost állított ki a horvát bíró. Bár a hangulat helyenként pattanásig feszült - a rohamrendőrök a második félidőt a Fradi-szurkolók előtt töltötték -, a mérkőzést végül sikerült botrány nélkül befejezni.
A Sopron fennállása legnagyobb sikerét aratta, a gárda trénere, Pintér Attila pedig megvédte a tavaly még a zöld-fehérekkel begyűjtött kupaelsőségét.
-
#2716 A Fejér megyei rendőr főkapitányság illetékese a kupadöntő után arról tájékoztatta honlapunkat, hogy este 11 óráig nem volt rendbontás a Sóstói-stadionban és környékén, a meccs alatt azonban két soproni szurkolót előállítottak rendzavarás miatt. A drukkerek petárdát dobtak be a pályára, a rendőrök videóról azonosították be, és emelték ki őket a tömegből. A két szurkolót gyorsított eljárás keretében 30-30 ezer forintos bírságra ítélték, és egy évre kitiltották a fehérvári stadionból.
-
#2715 László Csaba (FTC): - Két szerencsétlen gólt kaptunk az elején, de a mérkőzés kimenetelét a jogtalan tizenegyes döntötte el. A bíró tevékenysége teljesen lerontotta a döntőt, nemcsak a nézők, de a tévé előtt ülők is láthatták, mi folyt a pályán játékvezetés címén. Elgondolkodtató, miért kellett horvát bírót hozni erre az alkalomra. Egy játékosom sem szidta őt, nem voltak sportszerűtlenek, ő viszont már korán kiengedte a meccset a kezéből. Teljes fejetlenség volt a pályán, ilyen körülményekkel soha nem találkoztam ezelőtt.
Pintér Attila (Sopron): - Tudatos munkát végzett a csapat, megérdemeltük a sikert. Fegyelmezett, higgadt játékunkra ellenfelünknek nem volt ellenszere. Mindenki kiscsapatról beszél, mikor a Sopron jön szóba, ezt a hozzáállást el kellene felejteni. Bebizonyítottuk, jó magyar focistákkal is lehet eredményt, nem kell külföldi légiósokat szerződtetni Magyarországra. Örülünk, hogy örömet szereztünk a városnak, nagy tettet hajtottunk végre.
-
#2714 Szép volr Sopron!! Kupagyőztes!! -
#2713 ebből a szempontból nem sajnálom a Fradit, sajnos maguknak köszönhetik az egészet, mi meg a vezetőségnek, hogy ilyen a háttér és a csapat...mindenkinek meg LENNE a feladata, de egyik sem végzi tudása teljességével...ilyen teljesítménnyel nem lett olna megérdemelt sem a kupa, sem a bajnokság
takarítani kell, be kell látni...fönti és lenti szinteken is -
#2712 hmm...már nem azért, de minek egyáltalán reklamálni? az van, amit a bíró mond és kész...ezt el kell fogadni, nem hőbörögni...a helyzeteket pedig be kell rúgni
én játékvezetőként egyből lezavarnék mindenkit, aki elkezd pattogni és ugatni... -
#2711 Uraim, megjöttem. Én is élőben láttam a találkozót a pálya széléről, és majdnem mindenben egyetértek Mukikával - ami pedig nem sűrűn fordul elő :DDD
Először is: én lennék az első, aki leseggfejezi Rósát és Szűcsöt a kiállításért, ha jogos, de Rósa Dinit ismerem annyira, hogy tudom: azon kevés játékosok közé tartozik, akik tudják, mekkora bakit követnek el, ha szövegelésért kiállítják magukat egy kupadöntőn, ezért egy baszdmegnél nem lehetett súlyosabb a dolog.
Itt jön elő a bíró szerepe. Az a játékvezető ugyanis, amelyik egy kupadöntő 3x. percében reklamálásért egyből pirosat ad, az egy erélytelen pöcs. Pont.
Szűcs Lajossal már más a helyzet, de egy jogtalan kiállítás és tizenegyes után tőle nem várom el, hogy higgadt maradjon...
Ettől függetlenül: a Sopron szerintem megérdemli a kupagyőzelmet, mert végig higgadt maradt, és minden helyzetét berúgta, ami egy kupadöntőn óriási dolog. -
#2710 Hát perszeeeeee. Rósa már az Újpest meccs után is azt mondta, hogy nem volt a kezén a "mocskos lilák" felirat. Persze a kamera lebuktatta. Ennyire lehet hinni az ilyen csürhének. -
#2709 Először is, nagyon örülök, hogy ezt a túrát nem hagytam ma ki. Igaz "nagy ünneplésre" nem volt ok, ugyhogy egyből hazajöttünk, de nagyon jól éreztem magam, az eredményt leszámítva, amit leszarok. GECI CSALÓ BANDA.... Ezért kell ide a Horvát bíró mi TE BUZI PINTÉR?!
Érdekes végigolvastam ezt a 103 hozzászólást, és ti a tévéből teljesen mást láttatok szerintem mint én(azaz inkább mint mi) a lelátóról. Mi vidáman a Fradit éltetve jöttünk haza, Számunkra ő lett a mecs győztese...
2-0nál ha nincsenek azok a faszom kiállítások, akkor simán akár hozhattuk volna a mérkőzést. Az elején abból a 9 100%os helyzetből kettőt be kellet volna rugni. Nincs befejező csatár, ez a gond. Ez a Sopron ma szerintem nem érdemelte meg a győzelmet...
Ha tavasszal egy mecsünkön is így játszottunk volna, akkor most nem a LÁKI állna 3/4 lábbal a dobogó tetején. 8 emberrel is támadtunk(igaz a Soproniak leszarták már ekkor...), az első félidőben pedig teljesen beszorítottuk őket méf 11 emberrel, csak hát a befejezés nem ment. Meg hát a Soproni kapusnak is sokmindent köszönhetnek...
Balhé meg nem volt, ami érdekes. Vágni lehetett a feszültséget, főleg mikor már mindenki lenyugodott, és akkor hozták be a ROHAMRENDŐRÖKET ekkor elszabadult a pokol... már külön kis brigádok alakultak ki, és terveket szöttek hogyan legyen a berohanás, köztük velem... "Szerencsére" nem volt semmi.
A Sopron nem érdemelte meg a győzelmet, de azért gratulálok nekik. Elérték amit akartak ezzel a buzi bíróval, kicsináltak minket.
Lipcseit meg ne szídjátok, tavasszal összesen nem futott ennyit mint ezen az este... a meccs végi vagdalózások pedig kelletek. Nekünk nagyon tetszett. :DD Gondolom félidőben megbeszélték, hogy nem vonulnak le a pályáról, ezért ki akarták magukat állítani... de ez a bíró valami botrányosan szar volt.
MAGYARORSZÁG 2005!
HAJRÁ FRADI! -
#2708 Mi lesz velünk ősszel ??? -
#2707 az utolsó meccseken szintén hulladék marad a Fradi és így még azt is elérheti, hogy semmilyen kupában nem indul jövőre...de mindegy...a milliókat így is zsebre lehet tenni...csak kevesebbet (30, 40...nem nagy tétel...) -
#2706 a mérkőzés bizonyította, mennyi kutyaütő szar van a Fradiban...nem a játékvezetésre kell fogni, hanem játszani...a reklamálás és a rúgdalózás nem feltétlen a játék része...talán ebből már észreveszik, hogy lipcsei meg a többi szemét nem való a csapat közelébe sem -
#2705 Nevetseges volt a jatekvezetes, mondjuk az teny, hogy biroval anyazni nem erdemes, mert ugyis neki van igaza. Ha korrektebb lett volna a biro, szerintem akkor is a Sopron nyert volna, de ezert kar volt. -
#2704 Na, egy szál f*szban interjút adni LOL azért a Sopronban sem kellett csalódnom. :D -
#2703 Sztem sem kell ide senkisem külföldről. Sem edző, sem bíró sem (jó)játékos, aztán majd begubózunk, belerohadunk a saját posványunkba. -
#2702 hehehe ez igaz...vagy kinyírná saját maga :DDD -
#2701 Penksa mehetne lángossütőnek...megbotlik a labdába...LOL... -
Rudee #2700 Ezt a bírót elküldeném egy újpest meccsre, vébert 5 perc után villamosszékbe ültetné legalább. -
#2699 Valami fantasztikus, hogy lehetett a magyar labdarúgás fellegvárát szinte egyik napról a másikra így tönkretenni. Ez egy olyan dolog, amit fel nem foghatok. -
#2697 most láttam Udvarácz kapott egy szép szabi góóól is....faxa -
#2696 Hát, kár a meccsért. Az lehet, hogy egy ideig nem hívunk külföldi játékvezetőket. Én is ezt várom az MLSZ-től. Ezt lehet tőlük várni... -
#2695 Lipcsei egy LÁMA!!! -
Nadi #2694 Teljesen megérdemelte a Sopron! -
Nadi #2693 Lipcseinél nagyobb bunkó nem sok van. Mondjuk Erős az úúúúppppestből sem kutya..... -
#2692 Viszont az valami fantasztikus, hogy a Fradi nyolc emberrel is tudja azt játszani, amit tizenegyből.