23418
  • Csesza
    okos vagy!!!!!!!!!!! leírjam hogy FUCK YOU, Motherfucker!!!!!!!!! nem mindegy bazzzz....
  • JackDaniels #2811
    Nem is tudtam, hogy Rooney tud magyarul.:DDDD
    Nyogodj meg, ha angol nyelvi mércével olyat mondana a sporinak, mint nálunk a kurva anyád, ő is menne lefele.
    De az a baj hogy te is csak fújod a magadét,de hogy kicsit próbálnál a másik ember fejével is gondolkodni, az esezdbe semjut.
    Én ezennel itt be is fejeztem.:) Jön a következő meccs, meg a következő gond.:))
    Részemről ez a sopron meccs téma befejezve, meg minden ehhez kapcsolódó dolog.:)
  • Csesza
    ilyen durva szövegelésért hogy anyázik meg bazdmegol sehol nemadnak nekik szinte pirosat lásd Rooney!!!! nahát az ő szájából minden 2. precben az jön ki hogy k****va anyád!!!!! Tessék!!!!!!!!
  • JackDaniels #2809
    Nem védem. A spori az adott pillanatban másodpercek töredéke alatt így döntött. Úgy tűnik ez most rossz döntés volt. A játékvezetés egyébként ezért sem egyszerű, mert míg a képernyő előtt 28 fajta kameraállásból perceken keresztül lehet elemezni egy-egy szituációt, addig a sporinak ott pillanatok alatt döntenie kell. Persze, ezért kell felkészültnek lennie, különösen fejben és fizikálisan is. Ezért nem kimondottan szeretek laikusokkal vitatkozni a játékvezetői tevékenységekről(ne értsen senki sem félre, nem nagyarcoskodni akarok) de én párszor már éltem át ettől rázósabb szitut is belülről (persze a horvát spori sem kivétel az alól), játékvezetői szemszögből. Nem annyira egyszerű ez, mint azt sokan gondolják.
    Mégegyszer, nem védeni akaroma sporit, csak kicsit érzékeltetni, hogy az ő életük sem olyan egyszerű, mint azt sokan gondolják.
  • Csesza
    iagaz-igaz szűcs nélkül tényleg nagyon sok gólt kapnánk!!!! igazad van!!!!!! sorry sry!!!! Berki meg Udvarácz pffff
  • szanics
    Jack! Ahogy FM-fórumban is írtam, szerintem túlságosan véded a sporit.
    Tény, hogy a Fradi-játékosok sem bírtak magukkal, de a bíró kezéből kicsúszott a meccs. Lipcsei azért rendezhetett ámokfutást, mert tudta, hogy a bíró NEM MERI kiállítani!
    Azt meg csak megismételni tudom, hogy aki egy kpuadöntő első félidejében reklamálásért két pirosat oszt ki, az egy nagy pöcs.
    Merk, Collina ilyenkor szemberöhögik a játékost, és mennek tovább...
  • mukika

a jó kis lejötvetelünk a pályáról. :)
  • mukika

:DDDDDDDD!
  • zambrotta
    te kis divatszurkoló
  • mukika
    Jó, de nem tudhatod, hogy mit mondott. Ahogy én sem...

Lajost teljesn jogtalan állította ki. Ahogy 11-es sem volt. Rósa hogyha nem őrül meg, és nem rugja ki a labdát akkor nem kapja meg a 2. sárgáját. Az az ő hibája volt.

A bíró szerinted miért volt olyan gyatra a 2. félidőben? Miért nem állított ki senkit? Miért fújt inkább nekünk? Félidőben rászoltak hogy öreg elég sokat hibáztál... kupadöntőn nem így kellett volna fújnia.
  • JackDaniels #2802
    Pontosan, ez a Te véleményed. Az meg a spori véleménye volt.:)
    Szövegelésért miért ne szoktak volna egyből pirosat?? Nem is olyan ritkán. Illetve nálunk lehet, hogy nem szoktak. Amikor a TV--ben leolvasom a játékos szájáról és nem csak én, hogy anyázik, akkor meg a mi bíróink a hibásak, hogy nem vágják ki egyből a picsába. Ezekután azt hiszik, hogy mindenhol lehet.
    Amásik: 0-2 után télleg bármi lehetett volna, de csak úgy, ha a játékkal foglalkoznak, de Rósa is amióta párszoros válogatott, igen nagy arc lett.
  • mukika
    0-2 után még bármi kisülhetett volna, ha nem állítja ki Lajost, Rósát... Szövegelésért nem szoktak egyből pirosat adni. Elég lett volna figyelmezteteni őket. Ez az én véleményem.
  • mukika
    Szűcsöt meg miért?

Hibázik-hibázik, de akkor is nagyon jó kapus. Nélküle elvéreznénk, ahogy a teremtornán is bemutattuk. Jó kis Berki... :C
  • Csesza
    hát én mindenkit elküldenék a fiatalokon kívűl ( + takács ő már nemaz ő marad)
    huszti is elmehet a gecibe!!!! lipcseit csak azért hagynám mer nélküle csak a játékosok össze vissza futkároznának a pályán!!!!!!!!!
    szóvel szűcstöl kezdve thomasig mindenkit elküldenék!!!!!!
  • Laffite
    ja, ok nélkül még egy sz*r bíró se állít ki senkit
  • JackDaniels #2797
    Olvasom a banner alatti idézetet. El kellene már felejteni ezt a bíró témát. Akkor lehetne róla beszélni, ha szárnyalna a csapat és tényleg csakis a bírón múlt volna. Sajna ez már csak egy adalék volt a többi szarhoz.
  • JackDaniels #2796
    Husztinak is az a baja, hogy elhitte magáról, hogy már futballista, pedig még nagyon messze van attól. Kíváncsi vagyok, hogy kinek fog majd kelleni.
  • Buddy
    reálisnak tűnik...bár, hogy lipcsei mi a taknyos picsának kell még, az kérdés
  • Buddy
    lipcsei mégcsak nem is szaladgál össze-vissza, csak integet....látszott, hogy amikor az újpest ellen kirakták, egyáltalán nem látszott meg a hiánya....sőt, még jobban is játszott a fradi, megkockáztatom
  • Buddy
    hát igen, volt egy jó szezonja...csatolni kellett volna gera mellé (a wba őt is nagyon akarta), talán már jobb játékos lenne, többet készült volna...ezzel lehet elvágta magát, hogy valaha is a szigetre kerüljön
  • szanics
    ja, Pinyő nyilatkozata is mekkora gyala volt

("A kis Huszti hibáira építettünk...")
  • skristof
    bár Husztit nagyon meg akarják tartani, sztem jo lett volna ha eladjuk még a télen

most csak nevelési díjat kapunk érte, nagyon menni akar, és nem is játszik olyan jól
  • szanics
    szvsz Botis, Lipcsei, Rósa, Szűcs, Vukmir
  • skristof
    Lipcsei sem az az igazi irányító már. persze kellen egy jó helyettes, azt is adom, h jelenleg nincs ilyen a Fradiban....

Tamásunk... :DDDDDDDDDD bosánat... :D
  • mukika
    [tegnap óta :)]
  • mukika
    jajaja pl. Kapic. nekem ő van a begyemben.
  • mukika
    Lipit megtartanám mert ha ő nincs, akkor a többiek csak össze-vissza szaladgálnak a pályán. De én sem szeretem... elitélem, de a tegnapi viselkedése tetszett. :P

A mi Tamásunkat meg miért??? :DDDDDDDD Van egy saját négerünk, ne legyél már rasszista. :DDD
  • mukika
    Jó, elnézést kérek. Kikeltem magamból veled szemben, sorry. A Fradit vagy utálni, vagy szeretni lehet. A te hozzászólásaidból azt szüröm le hogy egyáltalán nem szimpatizálsz velünk.
  • Grenzjager
    A Pinyőnek egyben igaza van:

"jó magyar focistákkal is lehet eredményt, nem kell külföldi légiósokat szerződtetni Magyarországra"

SASU,VUKMIR,BOTIS,VAGNER,BAJEVSKI,PENXA mindet a sunyiba!!!!
  • Grenzjager
    ...és már játékosok is be vannak rágva a László Csabára....

no comment...
    sajnálom szegényt... miután kiment a szurkolókhoz a Furulya lebaszta, h ne felejtse el h ki a főnőke..... azóta változott a helyzet...

de az is tény hogy egy ekkora segget mint a furulya, már minedegyik magyar klubnál agyon ütötték volna
  • Grenzjager
    Már rég le kellet volna tépni róluk a mezt (Tisztelet a pár kivételnek, akikről nem -főként a fiatalok...bár Takács se fiatal már)
  • Grenzjager
    A FRADI ÉRTÉKTELENÍTÉSE FOLYIK ÉS EBBEN BENNE VAN JÓ PÁR JÁTÉKOS !!!

• Rudee
    Szerintem ilyen történetet még a pénzhiány miatt se találna ki Leo. Főleg nem egy családtagról.
  • Grenzjager
    Penksa: tök röhejes nincs zsé és már nem is játszi
    A Leo se kapott zsét erre jöt a sztori a nővérkével....

szinte csak lézengenek.... már rég verést érdemeltek volna (nem mindegyik!!! de jó páran!!!
  • Grenzjager
    ez csak annyiban furcsa, h 0-2ig mit csináltak semmit?

már hónapok óta a lélektelen játék megy
  • Buddy
    egyetértek, de ki lehetne még egészíteni :)
  • Rudee
    A 12 lejáró szerződésűből jó ha kettő megmarad. A többiek (akár kellenek, akár nem) örömmel mennek el.
    Beszél valami 3. befektetőjelöltről, akinek minden kéne (klub, stadion, stb). Szerintem ilyenbe kéne gondolkodni, de úgyse fog összejönni egy normális megállapodás.

Arra lennék még kiváncsi, hogy melyik játékosokkal tárgyal. Külföldről valószinű olyan jönne, akinek a csapata kiesik vagy szarul szerepel. Környező országokban csak a Karnten ilyen, de kétlem hogy Kabát haza igazolna. Lesz neki sok másik (külföldi) kérője, akik minden szempotból jobb szerződést adnának.
  • skristof
    az alábbi "játékosokat" küldeném is haza
    Udvarácz Milán,Balog Zoltán,Bognár Zsolt,Lipcsei Péter,Szkukalek Igor,Aleksandar Bajevski,Marek Penksa,Marius Sasu,Robert Vágner,Sowunmi Thomas
  • skristof
    amugy a nyilatkozatában is megint lejön az ígérgetés...
    elmondja hogy már tárgyalnak, de csak a terület kell neki, meg csinálnak egy uj stadiont. persze ettől a klub még nem is jön rendbe, de majd amíg ez a cég lesz, addig keresnek új befektetőt, akivel esetleg gatyába rázhatják a Fradit...

megint szép ígérgetések vannak az igazolásokról, meg a szűkítésről, amiből megvalósulni kiváncsi leszek mennyi fog.

az egy kis pozitívum, hiogy talán a jégkorong-csapatba beszáll egy cég.. persze ha igaz
  • Rudee
    Azért érdekes ez a Furulyás. Először megemlíti a remek őszi teljesítményt, majd jön azzal hogy az edző, a pályaedző meg a fél stáb nem tud együtt dolgozni. Ősszel tudott? Mi változott azóta? A pénzügyi helyzet...