23418
  • Csesza
    FTC: dobálóztak és tüntetnek

Budapest, május 8., 16.50 Megint nem egyben ment haza a Loki busza.

Egyes - valószínűleg fradista - "szurkolóknak" nem igazán tetszhet, hogy a DVSC vélhetően elhódítja fennállása első bajnoki címét, csak és kizárólag ez lehet a magyarázata annak, ami az FTC-DVSC meccs után a Népligetnél történt.
    Nem sokkal azután ugyanis, hogy a Loki busza elhagyta az Üllői úti stadiont, a liget Könyves Kálmán körúti részénél suhancok ugráltak ki a fák, bokrok mögül, és kövekkel, sörösüvegekkel dobálták meg a debreceniek járművét. A hajdúságiak érthető módon nem álltak le megmérkőzni ezzel a "csapattal", hanem a lehető leggyorsabban. A vezetők aztán úgy döntöttek, hogy rendőrségi feljelentést tesznek, és később megálltak a Pólus Hotelnél, ahol átestek az ilyenkor szokásos helyszínelésen.
    - Szerencsére senki sem sérült meg, de azért elég idegesek voltunk, bár azt hiszem, az természetes, hogy megijedtünk. Kár szerencsére csak a buszban keletkezett, megrongálódott a karosszéria, és berobbant, "bepókhálósodott" néhány ablak is - mondta honlapunknak Horváth Béla, a DVSC technikai vezetője.
    (Hasonló esetre a két csapat legutóbbi Magyar Kupa döntője során került sor, akkor a debreceni szurkolók buszai látták a kárát a "szívélyes" fővárosi fogadtatásnak.)
    Ezzel egyidőben mintegy háromszáz fradista vonult át gyalogosan a Lágymányosi hídon át az RTL-Klub Fehérvári úti székháza elé. A felvonulók a rendszeres vasárnap délelőtti (futball)matiné miatt tüntettek. A székházhoz való vonulásukat hivatalosan is bejelentették a rendőrségen és felvezető motoros rendőrök és készenléti rendőrök kíséretében vonultak át. A székház előtt rövid beszédek hangzottak el, majd egy petíciót adtak át a csatorna illetékeseinek. A tüntetők úgy látják, nem a labdarúgás szerelmesei a fontosak az RTL Klub műsorpolitikájában, hanem a grafikonok, nézettségi mutatók és reklámbevételek.
    A zöld-fehér hívek abban is sértve érzik magukat, hogy kedvenc csapatuk kerül szinte sorozatban a nem kívánt időpontban a képernyőre.
    (kbl-si)
  • Láma!
    sziasztok, visszajöttem, végigolvastam.
    nadinak csak annyit, hogy a dvsc igaz hogy a legtovább jutott az utobbi években az uefa kupában, csak épp sokkal kevesebb meccsel,mint amennyit a fradinak kellet játszania,és azért a fradi és a zte kiesése közt óriási a különbség. grat a debrecennek,de én röhögnék a legjobban, ha mégse jönne nekik össze, azért a nemzetközi kupában sok sikert nekik, és persze magunknak!!
  • Rudee
    Tartalékegyüttesünk 3-1-re legyőzte a Debrecent újabb lépést téve ezzel a címvédés felé.
    A mérkőzés első fontos eseménye Béress János sérülése volt: fiatal középpályásunk egy szerencsétlen mozdulat után nem tudta folytatni a játékot. A Sportkórházban elvégzett vizsgálatok szerint Béress bokatörést szenvedett.
    A 11.percben Tarcsa beadása után Horváth Dávid góljával szereztek vezetést a mieink. Nem sokkal később a vendégek egyenlíthettek volna, ám Berki bravúrral hárított, majd egy jobboldali akció végén Szalai ívelt a hosszú saroknál érkező Győrihez, akinek visszafejelt labdáját Horváth továbbította a hálóba. A második félidő elején tíz főre fogyatkozott a vendég gárda. A kiállítás után megítélt szabadrúgást Tőzsér végezte el: középpályásunk pontos beadását Nógrádi fejelte a kapuba. A 72.percben ugyan szépítettek a vendégek, a vége így is magabiztos, 3-1-es ferencvárosi siker lett.
    Tartalék csapatunk három fordulóval a bajnokság vége előtt négy ponttal vezeti a tabellát az egy mérkőzéssel kevesebbet játszó Győr előtt.
  • skristof
    hmmm a post alatt én kommentete értettem, de most hogy mondod, lehetett félreérthető is :)
  • skristof
    adom...
  • szanics
    Ámberek, ne veszekedjünk már!
    A Loki idén jobb volt, a Fradi csatár nélkül nem lehetett bajnok. Amelyik csapat egy ki-ki meccsen egyetlen kapura lövést sem (!!!) produkál a bajnokesélyes ellen, az sajnos nem érdemli meg, hogy bajnok legyen!
    Gratulájunk a Lokinak, kívánjunk nekik sok sikert a BL-ben, és koncentráljunk a szerdai kupadöntőre.
    Mert azon múlik talán az egész Ferencváros sorsa.
  • Hangianix
    Felreerthetoen kertel valamit, amit o ugy ertett, hogy privire gondolsz. Erre bemasolod ironikus megjegyzessel es te vagy "felhaborodva"? :p
  • Rudee
    Én se értem, hogy miért pont a Fradi topikba jött ünnepelni. Bár a következő 10 évben nem lesz rá oka.
  • Nadi
    Magyarok!! (nem sowummiék)
  • skristof
    miért éreztem, hogy ez fog következni? na jó, én nem pazarlok rád több időt, menj teis a dvsc topikba, és ne gyere ide, ez kölcsönös lesz részemről is.

Magyarok!!! (nem kerekesék)
  • Nadi
    Ezt te írtad a #2548-ban
  • Nadi
    aham
    akkor én nem értem

akkor magyarázd el jo részletesen, most egy postban. megvárom
  • skristof
    Nadi miért nem vállalod magad itt nyilvánosan?

Feladó: Nadi
    Elküldve: 2005. 05. 08. 13:59
    Tárgy: ?
    Mért nem értem? Te nem bírod elviselni hogy nem a szar fagyi lett a bajnok!
    Most azzal Janizol, hogy tavaly majdnem bejutottatok a BL-be?
    És akkor mi van?
    Nem jutottatok be és kész. Ennyi erővel a ZTE is majdnem bejutott. De nem jutott.
    Az albánok elleni meccsről meg ne is beszéljünk....
    Az UEFA-ban meg semmik voltatok.
    Haggyuk inkább ezt a témát, mert egyik magyar csapat sem lenne jelenleg képes bejutni a BL-be

szerintem én nem ócsároltam a Lokit, mint említettem énis vidéki vagyok és én örülnék még akár annak is, ha a DVSC bejutna, és feltámadna a magyar foci. mondom ezt ugy, hogy Fradista vagyok (bár inkább kaposvári:))
    ezt értelmesebben is meg lehetne vitatni, de erre az itt jelenlevők közül csak te nem voltál képes.
    mind1, téma részemről lezárva, idén nincs meg az arany,a Fradinak és a Lokinak sok sikert, magunkank pedig benntmaradást kívánok!

KITARTÁS! Mindneki az állóba! ;)
  • skristof

még mindig várom...
  • Nadi
    Amúgy meg nem nagyon érdekel mit mondatok, örülök a bajnoki címnek.
    Az európai kupákban meg évek óta egy magyar csapat sem szerepelt jól.....
  • Rudee
    Az tavaly volt. Bár én se emlékeznék szívesen a Trnava elleni párharcra.
  • Nadi
    De egyből a bírókra kented a kiesést....Ez tipikus ferencvárosi szokás
  • skristof
    aham
    akkor én nem értem

akkor magyarázd el jo részletesen, most egy postban. megvárom
  • skristof
    énis vidéki vagyok
    az Sparta Praha de ezen nem veszünk össze... ezt jol tudod. csak azt nem tudod, vagy nem akarod tudni, hogy ott már jópár éve rengeteg pénz van, BL résztvevők, folyamatosan nyerik a bajnokságokat.
    egy magyar csapatra pedig (az uefa szerint) nincs szüksége a BLnek

ezzel nem akarom megmagyarázni a kiesést, mert nem csak ezen mult. majd talán idén.

Hajrá magyar foci! Csak a zöld-fehér!
  • Nadi
    Mi az FC Brugges ellen estünk ki
  • Rudee
    Fradi se volt világverő, de legalább nem esett ki egy szlovák középcsapat ellenében.
  • gabber_saviola
    haggyátok már abba ..........
  • Nadi
    Te nem érted....
  • skristof
    és mi van az UEFÁban, semmi....
    nem tűnt fel, hogy csak az elődöntőket meg a döntőt adja a TV? az uefában nincs pénz

mire mentetek vele? de ahogy nézem te nem érted itt a lényeget...
  • Nadi
    Amúgy ha jól tudom( de én bunkó vidéki vagyok) a Spartha Praga is keleti csapat......
  • Nadi
    Előtte nem tudom melyik csapat jutott a legtovább az UEFÁban?
    És akkor még teljesen más rendszer volt mint tavaly.......
  • skristof
    ha láttad a tavalyi párharcokat, és nem lennél ekkora p@raszt, mint ami vagy, akkor nem ezt mondanád. a Fradi tavaly igencsak nagy sansza volt, viszont nem volt szerencséje, arról nem beszélve, hogy mennyire kelet-európa ellen fujnak a bírók. a végére pedig szellemileg is kifáradtak.

de kiváncsian várom a Loki mire lesz képes. tény, hogy ott legalább jol működő, profitáló gazdasági vállalkozás van, és ha bejutnának, nem tűnne el a pénz (vagy nem akkora része), és esetleg ugyancsak beindulna valami...

kár, hogy erre a valamire már évtizedek óta várunk
  • skristof
    hozzáteszem, a Fradi is az lesz, fetéve ha megnyeri a Kupát.
    a Sopron meg aztán :)

sajnos jelenleg egy magyar csapat sincs, aki képes lenne kiugró eredményre. tavaly a Ferencvárosnak ha sikerült volna bejutni, elindulhatott volna valami, hiszen jött volna a pénz, amit talán nem zsebelt volna be tsz papa, az az egész magyar focinak jót tett volna... csak itt ez a volna
  • Nadi
    Mert ti vastagok voltatok? LooL
  • Csesza
    de nagyon vékonyak, ám!!!!!! .....
  • skristof
    nah mivan, ilyenkor megy a neten a szájkarate mi? aztán ha ott lettél volna az Üllöin, csak teleszarnád a gatyádat

gratulálok a Lokinak, idén ők voltak a jobbak, egyenletesebb teljesítményt mutattak. csak a nemzetközi porondon lesznek nagyon vékonyak...
  • Nadi
    Nah mi van okosok?
  • gabber_saviola
    sajnos
  • Narcotic Syntax
    jah ennyi.
  • gabber_saviola
    nah ennyi volt ........ jó lesz az a 2. hely is
  • gabber_saviola
    HAJRÁ FERENCVÁROS
  • Narcotic Syntax
    ez eddig kevés a loki ellen. ráadásul 2.félidöben a szél se a fradinak kedvez :/
  • Csesza
    nah eza biztos:
    Szűcs - Vukmir, Gyepes, Botis - Balog, Takács, Lipcsei, Huszti - Rósa - Sowunmi, Bartha. A kispadon Udvarácz, Bognár, Penksa, Tőzsér, Bajevski, Vágner és Nógrádi foglal helyet.
  • Csesza
    FTC-DVSC
    Az i-re a pontot

Budapest, május 7., 16.30 Ha győz a Fradi, még remélhet.

Üllői út, vasárnap, 11.20., v.: Kassai

László Csaba (FTC): - Ha győzünk, akkor még él a remény, és még mindig nyitott marad a bajnokság. Játékosaim átérzik ennek a súlyát, és reményeim szerint kellőképpen kiszolgálják majd a várhatóan nagy létszámú szurkolótáborunkat
    Supka Attila (DVSC): - Reméljük, sikerült éppen az Üllői úton feltenni az i-re a pontot, ahol olyan eredményt kell elérnünk, ami megfelel a csapat céljainak. Mivel erőnléti gondjaink nincsenek, csak mentális tényezők billenthetik valamelyik oldalra - bízom benne, hogy a miénkre - a mérleg nyelvét.

A várható összeállítások
    FTC: Szűcs - Vukmir, Gyepes, Botis - Takács, Lipcsei, Kapic, Rósa D., Huszti - Bartha, Sowunmi
    DVSC: Csernyánszki - Kiss Z., Éger, Komlósi, Halmosi - Dombi, Habi, Sándor T., Böőr - Bogdanovic, Kerekes

deszar a fradi összeállítása az nb1.hu szerint!!! teljesen ugyanaz mind az ftc.hu-n pedig a meccseken általában soha nem ugy rakja össze a csapatot LCS
  • Nadi
    De tavaly voltam:(