23418
  • Laffite
    innen a Sopron már nem tudja elveszteni, ha csak nem bénáznak valami hatalmasat taktikailag és fegyelem szempontjából, szal beállnak védekezni, emberelőnyben vannak, nagyon nehéz így a Fradi dolga...
  • Gregorius
    Akkor ezt rosszul tudtam. Elnézést!
  • Gregorius
    Na jó, még egy kicsit a Sopronnak kedvezett volt a helyzet, de így, hogy a Lipcsei még mindig pályán van... :)
  • JackDaniels #2645
    "Mondjuk csendben megjegyzem, hogy én tudok egy olyan szabályról, hogy hátulról becsúszásért sárga lap jár, függetlenül attól, hogy mit talál az ember."

Nah ezt eléggé rosszul tudod. Sosem volt ilyen szabály. Illetve van: a teremfociban.:))
    A rendes fociban a hátulról történő szándékos szabálytalanságot kell azonnali piros lappal büntetni. Ha a szerelés szabályos, akkor mindegy, hogy előlről, oldalról, vagy hátulról történik.
  • wertyx
    kivételsen pályára lép az Udvarácz
  • gabber_saviola
    hát azért egálban nincs ....
  • Gregorius
    No, két sárga lap, és egy gól egy támadásból. Szerintem rossz a bíró lelkiismerete. Most már nálam egálban van a meccs.
  • wertyx
    szép volt fiúk ezt kell csinálni 9 emberrel gólt rúgni!!
  • gabber_saviola
    naaaaaaaaaaaaavéééééggggggggrrrreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  • wertyx
    GÓÓÓL!!
  • csum666
    Jajj mit zavarok itt csak a véleméynem elmodntam

HAJRÁ VIDÉK!!
    szar ferencváros!
  • Nadi
    Mondjuk minda2 értelmetlen volt. Amúgy sem érti a horvát hapi. Meg úgysem fújja vissza egy bíró sem....
  • Gregorius
    Sajnálom a Fradit, mert igen nehéz helyzetbe került, de azt magának köszönheti, pedig rájuk fért volna egy kis sikerélmény. Aztán jött a hidegzuhany.

Mondjuk csendben megjegyzem, hogy én tudok egy olyan szabályról, hogy hátulról becsúszásért sárga lap jár, függetlenül attól, hogy mit talál az ember.

Ami meg utána történt az már szinte törvényszerű volt, horvátoknál biztos nem dívik a bíró taszigálása, lökdösése és anyázása, mert azért lapot ad. Lehet, hogy valakinek nem tűnt teljesen tisztán lapnak és szabadrúgásnak az eset, de ha nem 0-2 az eredmény, akkor biztos nem lett volna ekkora a fejetlenség.
    Szegény Fradinak rányomta az idegrendszerére a bélyegét ez az egész herce-hurca, ami náluk folyik mostanság.

Még ha kap is egy gólt igazságtalanul az ember, az akkor sem a világ vége, de ez már a harmadik volt, így már sok. És maga a tény, hogy már egyszer kikaptak rendesen a Soprontól sem vetít előre semmi jót, de azért próbálkozni kell. Hajrá Fradi!
  • wertyx
    nem akarsz arébb menni most mit seggfejskedtsz itt??
  • wertyx
    hát szerintem pirost adni nem kéne...max sárga
  • csum666
    hallod most megiettem tőled:DD

ez ferencváros!! és szurkolói hada:D LOL
  • Nadi
    Én Debrecen szurkoló vagyok, de ez tényleg nevetséges volt amit ez a bíró csinált.
    Mondjuk a reklamálásért ki lehet állítani, viszont annak semmi köze nem volt a 11-eshez.
  • wertyx
    ocs fiú nem akarsz arébb menni ez FTC fórum senkit nem érdekel a pofázásodd...te kinek szurkolsz??
  • Rudee
    Rósát és Szűcsöt is reklamálásért.
  • wertyx
    mi a fasz van??most kit miért állítottak ki??nevetséges..áhhh...
  • skristof
    te igazi fasza gyerek vagy
    tökör srác, tényleg

szájkarate az megy, mi? na huzz innen
    b-közép előtt miért nem ilyen nagy a szd, ja, hogy anyu sehovasem enged egyedül?
  • skristof
    lol
    nevetséges ami itt folyik
    megérdemelten vezet a sopron, 0-2ig tiszta volt, de ez a horvát bíró...
    kiváncsi vagyok, mekkora balhé lesz. dejó, h nem tudtam felmenni :)
  • csum666
    Ez van a fradit "mindenki" utálja!!!
  • Laffite
    ez a viselkedés meg téged minősít, no comment
  • Rudee
    2 "helyzetből" 2 gól, kiállítás, szabályos szerelésért büntető majd újabb kiállítás. Vicc az egész.
  • Takezó
    atyaég, most értem haza, mi történt??? :|
  • Takezó
    figyelj ember... erre mi szükség? :|
  • gabber_saviola
    huzzál már te tuskó
  • Sheva
    ALT+F4 KÖSZIKE
  • Sheva
    bazzeg...szegény FTC :(((
  • Laffite
    egyelőre 3:0 a Sopronnak, a Fradi meg 9 emberrel, és még az első félidőnek sincs vége...
  • Sheva
    eredmény?
  • gabber_saviola
    atya úr isten :(
  • Laffite
    K.O.
  • gabber_saviola
    nagyon nem megy ................
  • gabber_saviola
    te minek jösz ide?
  • gabber_saviola
    basszus basszus basszus :(
  • skristof
    Ferencváros
    Szűcs- Takács, Gyepes, Botis, Huszti- Penksa, Kapic, Lipcsei, Rósa- Bartha, Sowunmi
    Matáv-Sopron
    Balogh- Fehér Z., Horváth A., Szekeres, Szabó- Balaskó, Pintér, Bárányos, Lazic- Tóth M., Sira
  • gabber_saviola
    má alig birom ki
  • wertyx
    még fél óra az igazságig!!