23418
-
#2892 na figyelj te kis buzi én nem szidtalak szal vegyél vissza te lámafejű faszkalap!!! -
zambrotta #2891 A szurkolásuk tényleg szánalmas volt, a lila füst meg nevetséges!
Egyébként ez a felelgetős szurkolás még Diósgyőrből indult, aztán utánna a ZTE csinálta (Bozsik-Zoli, stb), majd miért neve a divatmajom loki "tábor2 is elkezdte, majd most a köcsög soproniak! -
zambrotta #2890 Milyen volt nálatok ma hangulat a 2001 es szezonban?
Bár gondolom akkor még nem jártál meccsre, mert akkor szar volt a csapat (nem mintha most jobb lenne)!
Minden meccs után lincshangulat, meg a játékosok basztatása!
Ne idegesíts, mi az any..ért írsz ide buzeráncs! -
zambrotta #2889 Takarodj vissza a saját csapatod fórumába! -
Nadi #2888 Ezen a mérkőzésen kezdődött az egészz.......
#2883-Nálunk ez kb. 2 éve megy...... -
#2887 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#2886 Az megy Debrecenben is.
A legnagyobb lál, hogy egyszer lent voltam Debrecen - Fradin (sajna az 5-0-n történt...), és a hangosbemondó a következőt mondta a meccs előtt.
"Tisztelt Szurkolók! A PAPÍROKAT SAJNOS ELFELEJTETTÜK KIOSZTANI, de azért reméljük, MENNI FOG! Tehát az egyik oldal HAJRÁ!!!!, a másik pedig erre válaszol: DEBRECEN!!!"
Bameg, ezt gyakorolták meccs előtt. Ezmilyenmá'... -
skristof #2885 az a felelgetős... olaszból származik, ha jól tudom az Armadások hozták még be anno -
#2884 Ferencváros - Sopron képek by mash -
#2883 a legjobb a Sopron szurkolása... :D Egyik oldal "Hajrá" a másik pedig "Sopron". Remélem, hogy nálunk ez soha nem fog elterjedni...
kupa döntőn is az egymás mellett lévő szektorok kiabálták egymásnak. Legszivesebben már átmentem volna... :D -
#2882 áz, htx -
#2881 ok ha nem hát nem ezen nem veszünk össze -
#2880 ez meg a másik -
#2879 De egy Fradi szurkolót sem érdekel , hogy milyen a debreceni hangulat .....már bocs -
#2878 egy jo fradi idején, a debreceni szurkolotábor nyomába se ér a zöldeknek!!!
de megnézném, hogy forditott hejzetben mi lenne!!! -
#2877 én csak mondtam h ott másabb a hangulat!!! -
#2876 pffff.... -
#2875 nem. csak az ilyen hozzászólások nem ide kellenének, hanem a Dábrácán tápigbá. -
#2874 káosz. egyszerüen nevetséges volt a Pécs elleni meccs. Nincs befejező ember... 100% helyzeteknél Bajától mit várunk? Semmi mozgás csak állunk a pályán...
Még jó hogy, nem mentünk el Pécsre. Helyette egy jót horgásztunk, és söröztünk a Körös parton.... :)
-
#2873 ne méregessél már.....hozzád sem szóltam -
#2872 Huha, en se nekik drukkolok. Mas meg se szolalhat? -
#2871 Neked is ..... -
#2870 Te ha nem a Fradinak szúrkolsz akkor mi a fenét keresel ebben a topikban? -
Nadi #2869 Én is kint voltam!!!Tényleg nagyon baszott!!! -
#2868 szombaton kinn voltam a Debrecen - Békéscsaba meccsen...hát az meccs volt!!! semmi durvaság, a nézők csak szurkoltak nemúgy mint a Fradinál h csak baszogatják egymást!!! -
Grenzjager #2867 Botis: a moldáv klubbé, vagy németoba szerződik vagy talán megveszi a Fradi, de nem hinném h maradna
mellette a Penksa,Kapics,Vukmir,Bajevski 4 esélyes a goodbájra
Penxa, szart se csinált, és ha nincs prérium, csak alap fizu akkor nem játszik...
Vukmir, volth jugó kerettag volt, most már attól is olyan messze...
Kapics: azon kívűl, h a kis Laczkónak eltörte a lábát sokat nem csinált...
Bajevski: nem értem h fér be a macedón válogatottba, állítom az egyik legszaravv légiós az NB1ben.
Ezt a Lászlós dolgot meg nem vágom... Most mondta vagy nem mondta.. nem lehet vsszanézni a Duna TV-én? -
#2866 Naon jó szaki! A fradinál minden jó managert kikészít a csapat! Lipcseinek + Szűcsnek már a nyugdíjas klubban van a helyük! Bajevski + Kapics csak a helyet foglalja a tehetséges magyar ifik előtt! -
#2865 há én is .....nem érdemli meg -
#2864 Őt sajnálom a legjobban! -
#2863 ezen a meccsen már meg se lepődtem, sőt, tulajdonképpen inkább a motorversenyt néztem... -
#2862 bammeg....2-0.. -
#2861 -
#2860 igy van -
#2859 ebből 2. hely sem lesz ......... -
Takezó #2858 talán 2. hely egy döntetlen de kéne :| -
#2857 Ennek a szezonnak már annyi ....
Most van itt az idő, hogy a sok szerencsétlent EL KELL ZAVARNI, és nyáron új csapatot összerakni... -
#2856 jaja -
Rudee #2855 Nb1.hu ellátogathatna a újpesti kispad felé, véber őket elküldené a kurva annyukba.
"a jövőben nem kívánjuk megszólaltatni honlapunkon"
Azt hiszik megtiszteltetés, hogy nekik nyilatkozhat? Nb1.hu többet tenne a (magyar) fociért, ha megszüntetnék a honlapjukat. -
Takezó #2854 most komolyan azt mondta, hogy törjék el a lábukat? -
Takezó #2853 László az ország szemébe hazudott!
Budapest, május 15., 10.50 Alkalmatlanságra utal a Fradi edzőjének szélsőséges viselkedése.
Mivel több más kollégánkkal együtt honlapunk munkatársa is fültanúja volt el a László-féle "Törjétek el a lábát!", a második félidőben elhangzott "edzői utasításnak", megdöbbenve tapasztaltuk, hogy László Csaba a szombat reggeli Nap-kelte adásában az ország szemébe hazudva állította, hogy ez nem igaz. Holott az egyetlen elfogadható reakció az lett volna a részéről, ha rögtön a meccs másnapján felajánlja a lemondását, megszabadítva ezzel egy kellemetlen helyzettől - és főleg önmagától - a klubot.
Idézet az adásból:
Gyárfás Tamás: - Ne haragudjon, azt tetszett-e mondani, hogy törjék el a lábukat?
László Csaba: - Inkább azt, hogy az ellenfél játékosainak ne okozzunk sérülést, de agresszívan játsszunk."
Számunkra László megbukott.
Megbukott, mint edző, és megbukott, mint ember.
Ezért Olvasóink elnézését kérjük, de a jövőben nem kívánjuk megszólaltatni honlapunkon - sem a mérkőzések előtti beharangozók, sem a találkozók utáni értékelések során. Ugyanakkor felkértük Tepszics Ignácot, az FTC sportigazgatóját, hogy a találkozók után - a klub részéről, úgymond hivatalosan - értékelje honlapunk számára a látottakat.
Egyben bízunk benne, hogy a válogatottunk nem jut el odáig, hogy a nemzeti tizenegy kispadján a válogatottra is szégyent hozzon a botcsinálta tréner.
Erre vonatkozóan egyébként megkérdeztük dr. Bozóky Imrét, az MLSZ elnökét, aki honlapunknak elárulta: a keddi, rendkívüli MLSZ-elnökségi foglalkozik a Magyar Kupa-döntőben történtekkel.
A történtekkel, amelyekkel kapcsolatban szerettük volna megkérdezni néhány edzőkolléga véleményét, ám egyelőre mindenki "szemérmes" (reméljük, nem szolidáris) az üggyel kapcsolatban. Mindössze egyikük vállalta - név nélkül -, hogy elmondja a véleményét.
"Nem tudom, emlékszik-e még rá valaki, de azt hiszem, Egervári Sándor mondta László érkezésekor, hogy a Fradi korábbi edzőinek a névsorát végignézve furcsának tűnik a választás.
Több, német kapcsolatokkal is rendelkező edzőkolléga állítja, hogy Lászlónak nincs is meg a Pro-licence, mindössze egy edzői kurzust végzett el az oly sokat emlegetett kölni főiskolán. Az egyébként, hogy elbőgi magát, és ilyeneket ordibál be a pálya mellől, szélsőséges lelkiállapotra, valamint felkészületlenségre utal, látszik, hogy nem tanulta meg kezelni a hasonló eseteket. Egy Fradi kispadjához azért nem árt némi edzői múlt - most hadd ne soroljam a neveket, mert a Lakat, Dalnoki, Novák, Nyilasi vonulatba nem igazán illik bele ez a használt-Ford kereskedőből lett edző. Ha tényleg annyira szereti a Fradit, mint amennyire állítja, akkor a lehető leggyorsabban távozik az Üllői útról."
www.NB1.hu