23419
  • wertyx
    még fél óra az igazságig!!
  • gabber_saviola
    DUNA Televízió
    19:55 Labdarúgó Magyar Kupa - döntő
    Ferencváros - MATÁV Sopron (élő közvetítés)
  • wertyx
    hát remélem nem hosszabításban fog eldőlni,hogy a fradi nyer...vissza térve a magyar vállogatothoz szerintem elég jó esélyünk van,ugye ami volt az EB-n,hát nem játszottak túl jól és most még úgy se fognak mert nem hinném,hogy mindenki játszik na meg amint már mondtam barátságos mérkőzés szo' nem nagyon izgatja őket...
  • wertyx
    de a Dunán fog menni 20:00tól
  • skristof
    jó szórakozást és jó túrát!

Hajrá Fradi!
  • szanics
    A párhuzam biztosan nem véletlen...
  • mukika
    és mégis... :))))))))))))) lassan indulunk is.

HAJRÁ FRADI!
  • Láma!
    áz
  • Láma!
    még szép!!!
  • Csesza
    ezért mondom bármi megtörténhet!!!!
    Mindensetre szurkolunk Nekik!!!!!
  • gabber_saviola
    Hajrá Ferencváros
  • skristof
    köszi

már azt hittem, h nem adja semmi. kissé szégyen lett volna
  • Láma!
    de, duna.
  • Láma!
    hát elég gyengék a franciák mostanában, szal...
  • skristof
    a kupa-döntöt nem közvetíti a tv?
  • Csesza
    hát....
    én általában megnézem a meccseket amit közvetít a sport2 v. az RTL klub és ha újpest meccs van azt is megnézem,de fehér csaba szinte semmit nem nyújt!!!!!
    régebben tényleg jól játszott, de mostanában nagyon halovány teljesítményt nyújt!!!! és igaz amit wertyx mondott ez egy barátságos meccs lesz kikell próbálni és majd megláttyák hogy később lehete e rá számítani!!!!
    Azt kitudja lehet megin csodalesz mint Németországban!!!! Mekkora nagy lenne 1 Franciaország - Magyarország 0-2 , persze ez csak poén de.....
  • skristof
    na azért ne túlozzunk

harcos, sokat és gyorsan fut, de azért a Laci kicsit többet tett le az asztalra

és amit szanics is mond, kicsit könnyedén lehet a válogatottba kerülni a Fradiból... nemhinném, hogy véletlen a párhuzam, de mind1
  • wertyx
    a magyar vállogatotba simán befér...nem nagy játékos de magyar szinten azért ott van a vállogatotban.meg hát ez egy barátságos mérkőzés itt lehet próbálni
  • Csesza
    jo igazad van!!!!!
    de sztem 1 próbát megér!!!! nemhiszem hogy csalódnak benne!!!! simán van sztem egy fehér csaba szintű játékos és még jobb is!!!! majd bodnárral kell harcolnia
  • szanics
    Na igen, csak a Fradi erősen a középmezőnyben van tavasszal! Ezzel az erővel a fél MTK válogatott lehetne! Na mindegy...
  • Csesza
    hát Takács a fradiban amig játszott eddig mindig minden meccsen a csapat legjobbja volt!!!! kivéve a debrecen elleni meccsen mert sztem nem jó neki az a poszt amit LCS adott neki aznap!!!!
  • szanics
    ja, és ezért mondom, hogy semmi rangja.
    Nálam egy új játékos - kb. 8 élvonalbeli meccsel a háta mögött - akkor kerülhetne be a válogatottba, ha megfeszül és a mezőny legjobbja minimum ötször...
  • Csesza
    igen, ő közepesen jól játszott a meccseken, de a többi játékos csak közepesen v. rosszul!!!!! ezért kerűlt be :-)
  • szanics
    Ez azért hihetetlen, basszus! Semmi bajom nincs a Takival, de az röhej, hogy ennek a válogatottságnak mennyire nincs rangja!
    A Taki közepesen jól játszott négy meccsen és már válogatott...
  • Csesza
  • Grenzjager
    ...mondjuk a cseh Barost eddig mindenhol csak "cigányozták"...
    'szal nem kell isteniteni az angolokat, mert nem így van
  • szanics
    Az uccsó fordulóban, ha a Fradi nemzetközi kupaszereplése múlik rajta, akkor Fradi.
    Amúgy Honvéd.
  • skristof
    mindegyik meccseire kijársz?
    ha egymás ellen játszanak, kinek szurkolsz?
  • szanics
    Én meg Fradi és Honvéd :DDDDDDD
  • skristof
    jaja ;)
  • szanics
    Jah, bocs, kicsit lemaradtam. Most már legalább tudom, hogy Kaposvár-drukker is vagy. :D
  • skristof
    aham
    7végén oda látogat a csapatunk (Kaposvár)
    tudom, h a Fradi nem ott játszik :)
  • szanics
    MTK ellen???????
  • skristof
    azt tudom, hogy nem olcsó
    énis most mtk ellen nemtudmo hogy megyek, vonat nincs normális, főleg hazafelé a gázos
    kocsi jo volna ha vona, de azis benne van 1500-2000ben
    plusz még gondolom egy ezrest leszednek rolunk tel avivban is, szal :(
  • mukika
    haveri körben mindenki leégett anyagilag... és egy-egy ilyen túra nem olcsó. :CCCC
  • skristof
    hogyhogy?
  • mukika
    lassan-lassan úgy néz ki hogy holnap én sem megyek Székesfehérvárra. :'(
  • mukika
    nem azért volt a tüntetés. hanem a 11:30as kezdésü meccsek ellen.
  • Laffite
    ...meg eszembe jutott pl Anglia, ahol már ott tartanak, hogy a nézők megtapsolják az ellenfél játékosait is, és nem azért mert hülyék, hanem mert ez a szép a sportban és veszteni is tudni kell, de kb ezért (ilyen dolgok miatt is) nem járok én már hazai meccsekre :(
  • Laffite
    ...pedig arról nem a Debrecen tehet ami a Sopron, a Nyíregyháza, a Kaposvár, az MTK, a Videoton és a Győr ellen történt... a bajnoki címet meg kell nyerni, nem pedig tüntetni érte :(

el kellene fogadni, hogy idén volt egy jobb csapat és sokkal inkább azokra kellene haragudni, akik ezt a tavaszt a pályán és a pályán kívül így hozták össze, de ez persze csak az én véleményem, egyetlen vélemény.