23418
  • Láma!
    és még én sem kaptam meg smsben....
  • Láma!
    akkor kamu.

sem nso-n, sem origon, sem indexen, sem ftc.hun nincs.
    szal....
  • Takezó
    nb1.hu
  • Láma!
    honnan veszed??
    sehol sem irnak rola
  • gabber_saviola
    nah ez kell a Magyaroknak? hihetettlen.....
  • szanics
    László Csaba lemondott a válogatott pályaedzői posztjáról.
  • Buddy
    hozzuk vissza Titit :))
  • Buddy
    Atyaisten....ezek közül egy sem kell....kabát egy pénzéhes szemétláda, fülöp pedig tehetségtelen
    a többi pedig helyettesíthető saját neveléssel is
  • Csesza
    oks
    sorry
  • mukika
    plz csak linkeld a híreket...
  • Csesza
    Fegyelmi vizsgálatot indít az FTC Rt. igazgatósága
    [2005-05-17 17:22]
    Kedden délután rendkívüli igazgatósági ülést tartott az FTC Rt., amelyen csapatunk Magyar Kupa döntőjében tanúsított sportszerűtlen viselkedése volt a téma.
    Az ülésen döntés született arról, hogy az igazgatóság fegyelmi eljárást indít, melynek során egy kéttagú bizottság - melyet Hermány Csaba, az igazgatóság egyik tagja és Dr. Petró László, a Ferencváros jogásza alkotnak - meghallgatja a szakmai stáb két tagjának, valamint több játékosnak a véleményét a történtekről.
    László Csaba vezetőedző és Keller József pályaedző, valamint a kupadöntőn kiállított három labdarúgónk - Rósa Dénes, Szűcs Lajos és Adem Kapic - után több játékost is - köztük Lipcsei Péter csapatkapitányt - meghallgat a bizottság. Az érintettek beszámolója után várhatóan a jövő hét végén egy újabb igazgatósági ülésen hoz döntést az FTC Rt. vezetése az esetleges szankciókról.
  • Csesza
    Fegyelmi a Ferencváros ellen

Budapest, május 17., 15.20 Jövő kedden tárgyalják a kupadöntőn történteket.

A Fegyelmi Bizottságtól kapott tájékoztatás szerint az MLSZ főtitkára, Berzi Sándor arra kérte az FB-t, hogy indítson vizsgálatot az FTC-Sopron (1-5) Magyar Kupa-döntőn a Ferencváros játékosai és vezetői részéről tapasztalt sportszerűtlenségek miatt (pl. az ezüstérem átvételének az elmaradása).
    A tárgyalásra jövő kedden kerül sor.
  • Rudee
    Megnéztem kiket lehetne nyáron ingyen igazolni. Van is egy adag játékos, de ki jönne haza a Fradi kedvéért? Ha hiányposztra akarunk igazolni, akkor felmerülhet Lőw. Ő ugye tudna a védelem bal oldalán jáccani. Lisztes meg a középpálya jobb oldalán. Sok támadó szellemű játékos fog elmenni, így szóba jöhetne esetleg Kabát vagy Fülöp Zoltán is. Ők meg is felelnek Furulyás szavainak (közeli országban jáccanak). Esetleg Kapic helyére jönne Pető Zoltán? Legalább azokat a neveket megmondhatnák, akikkel már megegyeztek.
  • szanics
    Lisztes szerintem oké lenne. Nagy erősítés, mert Lipcseit végre lehetne mellőzni.
  • Láma!
    csak jöjjön!
    kell egy jo középpályás!!!!
  • Rudee
    Az lenne még durva, ha Lisztes lenne a másik. A sérülése óta senki se akarta leigazolni, új szerződést se kapott. Egy jó idény után újra elmehetne külföldre.
  • Láma!
    :DDDDDDDDDDDDDD
  • Rudee
    Hajnal nem akkor jött volna, ha egy bizonyos ember lesz a tulaj?

Valahogy olyan érzésem van, hogy a két Pető közül lesz valamelyik az egyik hazatérő. Mindkettőjük szerződése lejár a nyáron.
  • szanics
    Norvég bajnokság kb. akkora fos, mint a magyar, úgyhogy ebből nem érdemes kiindulni. Szerintem az egyik legfogalmatlanabb magyar játékos.
    A legkeményebb támadás, amit valaha el tudnék képzelni magyar csapattól, az ez:

90. perc: Molnár Zoltán SZABÁLYOS labdaszerzése után Kriston INDULT MEG a jobb oldalon, PONTOSAN ADOTT KÖZÉPRE, ahol a JÓ ÜTEMBEN ÉRKEZŐ Kovács Péter OKOSAN a hálóba HELYEZETT.
  • Takezó
    jóvanna, elhiszem én, de csak a válogatott meccseket nézve nagy LOL :D
  • szanics
    jóvanmárviccvolt, ez volt az első lúzer, aki eszembe jutott.

Egyébként korábban Hajnalról lehetett hallani, de neki esze ágában sincs hazajönni.
  • Rudee
    Idén már lőtt gólt a bajnokságba és az előző meccsn is gólpasszt adott, a Rosenborg ellen nyertek idegenbe. Eddigi 7 bajnokijukon az egyik legjobb játékosuk.
  • Rudee
    Neki 2007ig szóló szerződése van a Vikingnél, szerintem egyébként is hamarabb igazolná le egy másik északi csapat.
  • Takezó
    :D::D kell még egy gólimpotens támadó???
  • szanics
    Kovács Peti láááááááááááááááál lenne :DDDD
  • Csesza
    most őszintén.....
    nemfoghiányozniszerintem!!!!
    fiatalokat a helyére!!!!!!!!!!!!!! (fiatalt)
  • Csesza
    Adem Kapic a bajnokság hátralévő két fordulójában már nem tud pályára lépni. Szlovén légiósunk combjában a Pécs elleni meccsünkön beszakadt egy izom.
  • Rudee
    Ha folyamatosan követed a topikot, akkor olvashattad hogy az interjú után én is felvetettem a kérdést. Neveket azóta se sikerült megtudni.
  • zambrotta
    Mintha úgy emlékeznék! Na mindegy!
    Csak azt ne mond, hogy te már tudsz neveket!

Ha nevet nem is akkor valahogy vezess rá minket!
  • Rudee
    Két játékossal már gyakorlatilag megállapodtunk, neveket értelemszerűen nem említenék, és további három játékos is a kiszemeltek között van, az ő leigazolásukra is jó az esély. Elsősorban magyar játékosokat szeretnénk igazolni. Annyit elárulok, hogy van közöttük olyan, aki válogatott, és jelenleg még külföldön játszik.

Azt nem mondta, hogy itthon jáccó válogatott játékossal egyezett meg, sőt.
  • zambrotta
    Ki lehet az a két válagatott itthon játszó focista akire furuly gondolt!
  • zambrotta
    csá
  • Sheva
    na én itt befejeztem!
  • Sheva
    gyere
  • zambrotta
    nem gizdáskodok, te mit keresel itt

leírtam a véleményemet és kész

de most szívesen szájbavágnálak
  • Láma!
    jolvan, igaz, de hagyd