23418
-
#26 eeeeeeeeemmmmmmmmmmtéééééééééééééékááááááááááááá,vagy ez nem az a topic?:-DDDDDDDD -
#25 ha megnyerjük a bajnokságot???
nem lesz megint tömegverekedés!!! -
#24 szerintem akkor kezdődne el vmi, ha az ilyen leandrot, tökölit, lipcseit, zováthot, dragónert, sasut elzavarnák a büdös francba....miért nem lehet pl. nógrádit vagy husztit játszatni....de ugyanúgy ott van károlyi is, és még megannyi jobb játékos -
skristof #23 énis csak reménykedek...
azért talán vmi elkezdődött, elkezdődik.... (nem békéscsabán! :)) -
#22 menny anyádba....ezt vártad
Igazad van de reménykedni azért lehet, hátha lesérül a fél csapat amelyiket kapjuk majd a bl selejtezőben.... -
#21 Elkezdtem picit gondolkozgatni az utóbbi időkben és szeretném megkérdezni az egybegyűlteket:
Mi a francot érünk el azzal, ha megnyerjük a magyar bajnokságot? A bajnokok ligájába nem jutunk be, ez tuti, gyenge az egész liga hozzá.....akkor meg minek kell erőlködni ezzel a címmel.....szinte fölösleges pénzszórás az egész, az egymás anyázása (FTC-UFC, ZTE-Haladás, ETO-Sopron....) értelmetlen és tétnélküli....minden csapat egyaránt szar, csak vannak olyanok, amelyek nem a kupac alatt vannak
Soha nem fog magyar csapat bejutni a bl-be, akármennyire reménykedünk és az uefa kupát sem fogjuk tudni megfelelő eredménnyel abszolválni
Még mielőtt anyázna vki: bérletes, klubtagos, mittudoménmis fradiszurkoló(kritikus) vagyok -
#20 Ezzel a csapattal bajnoknak kell lenni!!!
Senki se jobb nálu(n)k!! -
#19 tavaly is így volt!
hajlamosak a végén elb...ni -
#18 ja persze -
Grenzjager #17 ilyen szar játékkal.......... -
#16 A FRADI bajnok lesz! -
Grenzjager #15 JÖN A DEMJÁN!!!!!!!!!!!! marad 2 edzőpálya, a többi helyén meg plaza
....
amúgy boritékolgható a demjáncsóka sajnos -
#14 -
#13 Hát elég üres!!!!!!!!!!!! -
#12 FRADI!!!!!!! JEEE MILYEN topic!!!! :)