23418
  • Sheva
    jaja na mentem is aludni csumi
  • Nadi
    Az is nevetséges, hogy az újpest elleni meccs után semmi eltiltás, vagy valami nem történt(Lipcsei 1 meccs semmi) Ha ez egy másik, főleg vidéki csapatnál történik teljesen máshogy kezeli a média+ kapnak egy jó angy büntetést...
    Ezután a meccs után sem lessz semmi
  • wertyx
    végre vége
  • JackDaniels #2688
    Ez teljesen így igaz, de nem csak a Fradira, hanem az egész magyar mezőnyre. Azért vagyunk tele lapokkal, ha kikerülünk a nemzetközi porondran is.
  • Sheva
    az eredményen nem változtat
  • JackDaniels #2685
    Nagyon úgy néz ki, hogy nem volt tizi, de a fradi játékosainak jáccani kellett volna tovább, de náluk lejött a lila köd. Ha megnézel egy angol, meccset, például, ott is tévednek a sporik ettől nagyobbakat is, mégsem ugranak a játékosok egymás torkának. Nah ezért nem sportemberek ezek! Nem tudnak uralkodni magukon. Ha megmaradtak volna teljes létszámban, nem biztos, hogy nyer a Sopron. Továbbá annak az embernek kellene nyugtatni a többieket és példát mutatni, akinek a legnagyobb a köd a szeme előtt(Lipcsei). Már régen ki kellett volna őt is állítani.
  • wertyx
    háááááát...nem tom...
  • wertyx
    fél perc
  • Nadi
    Én azt mondom, hogy a fradi szinte minden meccsen ezt csinálja, csak a magyar bírók nem merik ezt megcsinálni a "nép csapatával"
  • wertyx
    na de nem 5-6 kiállítás
  • Gregorius
    Nem tudom, ezek a műsorvezetők is mit élveznek a magyar-horvát barátságra itten. Elszúrt egy tizenegyest (amit szerintem nem biztos, hogy elszúrt, csak a magyar néző szeme akad fent egy ilyen ítéleten véleményem szerint) és úgy beszélnek, mintha hadat kéne üzenni. Azért, ami a pályán folyik azért kell favágás is rendesen, és én látom, hogy jelen van.
  • JackDaniels #2679
    A barmoknak mégjobban elmegy az agyuk.:)
  • wertyx
    na hát micsoda védés Udvarácztól!!
  • wertyx
    huszti te mit csinálsz???
  • wertyx
    na mi lesz a meccs után!!húúú
  • wertyx
    CSODÁLATOS JÁTÉKVEZETÉS!!mindössze 4 piros lapot osztott ki és megszámláhatalna sárga lapot
  • Gregorius
    Mert ugye, mit keres az ember lába a nyakában, pláne, ha állnak mellette? :)
  • wertyx
    na pintér zoltán is megy!!!
  • wertyx
    mi lett a fradival???2005 óta semmit nem csinálnak...ja de tényleg aki a 10.hely utá van azt megverik...bravó!!!és Udvarácz Milán ezzel a megmozdulással mehetsz 12.osztályba!!
  • Takezó
    lol, Udvarácz a meccs hőse ...
    ez szenvedés :(
  • wertyx
    hát ez nevetséges!!ilyen nincs ez nem a fradi...na ezért kellett elküldeni a Pintért
    gratula
  • Sheva
    fooo UDVARÁCZ 4 EVER!!!
  • JackDaniels #2667
    Pintér érdekes módon a Sopronnál beszélhet csúnyán a játékosokkal, akkor jönnek az eredmények.:) A Fradinak nem kellett, mert ezekkel a "sztárokkal" csak szépen lehet beszélni.:)) Viccc. Furulya végig nézheti, hogyan tette tönkre az egykor legnépszerűbb magyar klubot. SZÉGYEN!
  • wertyx
    aha és mér 5-1
  • wertyx
    micsoda gól ez az 5.
  • Nadi
    Mekkora góóóóóóóól!
  • Gregorius
    Ezért nem, de Kapiè gyerek is csak annyit mondott, hogy ő nem érti, hogy miért állították ki. De azért még megvárom a nyilatkozatát, hátha az övét is közkinccsé teszik.
  • Nadi
    Tényleg 8?TS-en vagyok és nem hallom :)
  • Gregorius
    Ez a Lipcsei gyerek megnyerte volna a Survivor-t. Ő lett volna az első, akit leküldök, és még mindig fönt van. :D
  • wertyx
    na már csak 8 ember...király!!innen szép nyerni
  • Sheva
    8???
  • wertyx
    és ezért pirosat???
  • Gregorius
    Ezt úgy elképzelem magam előtt :)

Szűcs: - Miért kapott a Sopron 11-est?
    Szűcs: - Kérem a jövőben korrekt módon vezesse a meccset!
  • JackDaniels #2656
    Erről beszélek: A hátulról történő szándékos szabálytalanság=piros lap.:)
  • wertyx
    na ennyit a lökdösörésről...
  • wertyx
    ez volt az FTC.hu-n
  • wertyx
    Rósa Dénes: "A Sopron második gólját szabálytalanság előzte meg, a játékvezető a szájába is vette a sípot, de nem fújt. Ezt követően megkérdeztem tőle, hogy miért nem, ezért sárgát adott, majd megtapsoltam és felmutatta a pirosat."
    Szűcs Lajos: "Mindenki láthatta, hogy jogtalan volt a Sopron büntetője. Megkérdeztem, hogy miért adott 11-est, erre sárgát kaptam. Ezt követően korrekt játékvezetésre kértem, és jött a piros. Érthetetlen.."
  • Gregorius
    Mondjuk ha az ember Achilles-sarkába beleszánkáznak 40-nel, akkor az lehet, hogy kimeríti a nagy mértékű szabálytalanságot.
  • wertyx
    most már biztos
  • Laffite
    4:1, eldőlt