23418
-
#2691 jaja na mentem is aludni csumi -
Nadi #2690 Az is nevetséges, hogy az újpest elleni meccs után semmi eltiltás, vagy valami nem történt(Lipcsei 1 meccs semmi) Ha ez egy másik, főleg vidéki csapatnál történik teljesen máshogy kezeli a média+ kapnak egy jó angy büntetést...
Ezután a meccs után sem lessz semmi -
wertyx #2689 végre vége -
#2688 Ez teljesen így igaz, de nem csak a Fradira, hanem az egész magyar mezőnyre. Azért vagyunk tele lapokkal, ha kikerülünk a nemzetközi porondran is. -
#2687 az eredményen nem változtat -
#2685 Nagyon úgy néz ki, hogy nem volt tizi, de a fradi játékosainak jáccani kellett volna tovább, de náluk lejött a lila köd. Ha megnézel egy angol, meccset, például, ott is tévednek a sporik ettől nagyobbakat is, mégsem ugranak a játékosok egymás torkának. Nah ezért nem sportemberek ezek! Nem tudnak uralkodni magukon. Ha megmaradtak volna teljes létszámban, nem biztos, hogy nyer a Sopron. Továbbá annak az embernek kellene nyugtatni a többieket és példát mutatni, akinek a legnagyobb a köd a szeme előtt(Lipcsei). Már régen ki kellett volna őt is állítani. -
wertyx #2684 háááááát...nem tom... -
wertyx #2683 fél perc -
Nadi #2682 Én azt mondom, hogy a fradi szinte minden meccsen ezt csinálja, csak a magyar bírók nem merik ezt megcsinálni a "nép csapatával" -
wertyx #2681 na de nem 5-6 kiállítás -
#2680 Nem tudom, ezek a műsorvezetők is mit élveznek a magyar-horvát barátságra itten. Elszúrt egy tizenegyest (amit szerintem nem biztos, hogy elszúrt, csak a magyar néző szeme akad fent egy ilyen ítéleten véleményem szerint) és úgy beszélnek, mintha hadat kéne üzenni. Azért, ami a pályán folyik azért kell favágás is rendesen, és én látom, hogy jelen van. -
#2679 A barmoknak mégjobban elmegy az agyuk.:) -
wertyx #2678 na hát micsoda védés Udvarácztól!! -
wertyx #2677 huszti te mit csinálsz??? -
wertyx #2676 na mi lesz a meccs után!!húúú -
wertyx #2675 CSODÁLATOS JÁTÉKVEZETÉS!!mindössze 4 piros lapot osztott ki és megszámláhatalna sárga lapot -
#2674 Mert ugye, mit keres az ember lába a nyakában, pláne, ha állnak mellette? :) -
wertyx #2673 na pintér zoltán is megy!!! -
wertyx #2672 mi lett a fradival???2005 óta semmit nem csinálnak...ja de tényleg aki a 10.hely utá van azt megverik...bravó!!!és Udvarácz Milán ezzel a megmozdulással mehetsz 12.osztályba!! -
Takezó #2671 lol, Udvarácz a meccs hőse ...
ez szenvedés :( -
wertyx #2670 hát ez nevetséges!!ilyen nincs ez nem a fradi...na ezért kellett elküldeni a Pintért
gratula -
#2668 fooo UDVARÁCZ 4 EVER!!! -
#2667 Pintér érdekes módon a Sopronnál beszélhet csúnyán a játékosokkal, akkor jönnek az eredmények.:) A Fradinak nem kellett, mert ezekkel a "sztárokkal" csak szépen lehet beszélni.:)) Viccc. Furulya végig nézheti, hogyan tette tönkre az egykor legnépszerűbb magyar klubot. SZÉGYEN! -
wertyx #2666 aha és mér 5-1 -
wertyx #2665 micsoda gól ez az 5. -
Nadi #2664 Mekkora góóóóóóóól! -
#2663 Ezért nem, de Kapiè gyerek is csak annyit mondott, hogy ő nem érti, hogy miért állították ki. De azért még megvárom a nyilatkozatát, hátha az övét is közkinccsé teszik. -
Nadi #2662 Tényleg 8?TS-en vagyok és nem hallom :) -
#2661 Ez a Lipcsei gyerek megnyerte volna a Survivor-t. Ő lett volna az első, akit leküldök, és még mindig fönt van. :D -
wertyx #2660 na már csak 8 ember...király!!innen szép nyerni -
#2659 8??? -
wertyx #2658 és ezért pirosat??? -
#2657 Ezt úgy elképzelem magam előtt :)
Szűcs: - Miért kapott a Sopron 11-est?
Szűcs: - Kérem a jövőben korrekt módon vezesse a meccset! -
#2656 Erről beszélek: A hátulról történő szándékos szabálytalanság=piros lap.:) -
wertyx #2655 na ennyit a lökdösörésről... -
wertyx #2654 ez volt az FTC.hu-n
-
wertyx #2653 Rósa Dénes: "A Sopron második gólját szabálytalanság előzte meg, a játékvezető a szájába is vette a sípot, de nem fújt. Ezt követően megkérdeztem tőle, hogy miért nem, ezért sárgát adott, majd megtapsoltam és felmutatta a pirosat."
Szűcs Lajos: "Mindenki láthatta, hogy jogtalan volt a Sopron büntetője. Megkérdeztem, hogy miért adott 11-est, erre sárgát kaptam. Ezt követően korrekt játékvezetésre kértem, és jött a piros. Érthetetlen.." -
#2652 Mondjuk ha az ember Achilles-sarkába beleszánkáznak 40-nel, akkor az lehet, hogy kimeríti a nagy mértékű szabálytalanságot. -
wertyx #2651 most már biztos -
#2650 4:1, eldőlt