• mukika
    Először is, nagyon örülök, hogy ezt a túrát nem hagytam ma ki. Igaz "nagy ünneplésre" nem volt ok, ugyhogy egyből hazajöttünk, de nagyon jól éreztem magam, az eredményt leszámítva, amit leszarok. GECI CSALÓ BANDA.... Ezért kell ide a Horvát bíró mi TE BUZI PINTÉR?!

Érdekes végigolvastam ezt a 103 hozzászólást, és ti a tévéből teljesen mást láttatok szerintem mint én(azaz inkább mint mi) a lelátóról. Mi vidáman a Fradit éltetve jöttünk haza, Számunkra ő lett a mecs győztese...

2-0nál ha nincsenek azok a faszom kiállítások, akkor simán akár hozhattuk volna a mérkőzést. Az elején abból a 9 100%os helyzetből kettőt be kellet volna rugni. Nincs befejező csatár, ez a gond. Ez a Sopron ma szerintem nem érdemelte meg a győzelmet...

Ha tavasszal egy mecsünkön is így játszottunk volna, akkor most nem a LÁKI állna 3/4 lábbal a dobogó tetején. 8 emberrel is támadtunk(igaz a Soproniak leszarták már ekkor...), az első félidőben pedig teljesen beszorítottuk őket méf 11 emberrel, csak hát a befejezés nem ment. Meg hát a Soproni kapusnak is sokmindent köszönhetnek...

Balhé meg nem volt, ami érdekes. Vágni lehetett a feszültséget, főleg mikor már mindenki lenyugodott, és akkor hozták be a ROHAMRENDŐRÖKET ekkor elszabadult a pokol... már külön kis brigádok alakultak ki, és terveket szöttek hogyan legyen a berohanás, köztük velem... "Szerencsére" nem volt semmi.

A Sopron nem érdemelte meg a győzelmet, de azért gratulálok nekik. Elérték amit akartak ezzel a buzi bíróval, kicsináltak minket.

Lipcseit meg ne szídjátok, tavasszal összesen nem futott ennyit mint ezen az este... a meccs végi vagdalózások pedig kelletek. Nekünk nagyon tetszett. :DD Gondolom félidőben megbeszélték, hogy nem vonulnak le a pályáról, ezért ki akarták magukat állítani... de ez a bíró valami botrányosan szar volt.

MAGYARORSZÁG 2005!

HAJRÁ FRADI!