23418
-
skristof #2772 [hoppá, benne van a tápik a toptenben!] -
skristof #2771
nekem 3 is bőven elég lenne (Vukmir,Szűcs,Rósa)
jöjjenek az ifik! vixonláti a többieknek -
Rudee #2770 Ez is a Furulyás nyilatkozatból van:
"Ami a játékoskeretet illeti: tizenkét játékosnak jár le a szerződése, hétre nyártól nem tartunk igényt."
Balog, Bognár, Botis, Huszti, Kapic, Lipcsei, Penksa, Rósa, Sasu, Sowunmi, Szűcs és Vukmir a 12 lejáró szerződésű, kiváncsi vagyok melyik ötre tart igényt. -
#2769 Lipiczai elszabadult, vigyázat harappp!!!
-
#2768 Jómagam Diósgyör drukker vagyok és kint voltam a csapat összes hazai meccsén és még az ősi rivális 'direkt nem ellenséget irtam mert a foci mégiscsak játék' Nyiregyháza ellen idegenbe is elmentem és nem a balhé miatt hanem hogy biztassam a csapatot. Hidd el tudom mi az a meccshangulat.
Angliáról meg annyit ha ott nyakonköpted volna az ellenfél játékosát még az unokád sem tehetné be a lábát a stadionba.Ott lebontották a keritéseket itt meg nálunk egyre nagyobbakat épitenek. Szerinted ez miért van??Talán mert nyakonköpdösik a játékosokat.
Úgy érzem hogy ennek a magyar focinak szüksége van egy jó Fradira aki tényleg sporszerűen küzd és nincs szükség ilyen botrányokra mint a tegnapi.Én nem szidtam senkit csak leirtam a véleményem. -
Rudee #2767 Furulyás a 100% Fradinak a kupadöntőről, a következményekről és a jövőről
"19-20 fős keretben gondolkodunk, így érkezők is lesznek. Két játékossal már gyakorlatilag megállapodtunk, neveket értelemszerűen nem említenék, és további három játékos is a kiszemeltek között van, az ő leigazolásukra is jó az esély. Elsősorban magyar játékosokat szeretnénk igazolni. Annyit elárulok, hogy van közöttük olyan, aki válogatott, és jelenleg még külföldön játszik. Külföldről is igazolnánk, az egyik környező országból, de a kiszemelt valójában magyar nemzetiségű." -
#2766 Az anyázást megértem, a szurkolók verekedését megértem, az benne van a pakliban, de azért nem köpném nyakon az ellenfél játékosát. Az már sok. -
#2765 én meg az vagyok. egy Újpesti bazze. Tegnapi hangulat után ezt megérthetnéd... -
#2764 Na erre mondjuk nem lennék büszke... :( -
#2763 nem örülnék neki. de érdekes módon én nem kurvaanyáznék egy mentőssel, és nem lökném meg azért mert nem adja oda egyből a labdát az 50 éves fejjel, és nem lökném meg emiatt.
És egyáltalán nem miattunk tart itt ez a magyar foci. Hanem miattad, vered a faszod a tv előtt, és azt sem tudod mi zajlik kint. Ez egy Fradi-Újpest, te nem érzed át a hangulatát, te nem érzed át hogy minden Újpesti cigány.
Érdekes módon Angliában sokkal nagyobb botrányok vannak, csak a média nem fújja fel. És mégis kimegy 25000-50000 ember, még az utolsó helyezett meccsére is.
A magyarok spúrok. Érdekes módon, Pécsen ingyenes most a belépés, és 7000 ember el is ment. Kiváncsi vagyok, hogy a Fradi ellen mennyi fog elmenni. Fogadok hogyha az Üllői úton is ingyenes lenne, te is ott lennél... Pont az ilyen emberek miatt szar az egész. Mikor jól megy dicséred a csapatot, mikor szarok vagyunk, szídod, leszarod, elmondod mindennek, és nem is érdekel már az egész. Gondolom te csak nagyobb csapatok ellen jársz ki... ha egyáltalán kijársz.
Stephen King pedig jó író, nem érdemled meg a nevét! -
#2762 Te mit szólnál ha meló közben valaki teliszájjal nyakonköpne??
Talán az ilyen emberek miatt mint te miatt tart itt ez a mai magyar foci ahol tart és ezért van kint egy meccsen csak pár ezer ember és ezért nem látnak a szponzorok lehetőséget a fociban. -
#2761 ÁMEN! -
DVDMester #2760 Én is fradista vagyok de amit tegnap műveltek a fiúk az botrányos!
Ha a bírónak nincs igaza, akkor nem ugatni kell hanem lenyelni és játszani tovább, ezért fizetik őket, nem is keveset!
Profinak merik nevezni magukat Lipták Peti és társaik, közbe meg eltorzult pofával üvöltöznek. El kellene zavarni az összes nagyképű túlfizetett f@szt, Penskaval meg a mikrofonfejű Suowmival együtt, és fiatalokat berakni a csapatba akik még éhesek a sikerre!
Furulyás meg az egész rothadt vezetőség takarodjon a picsäba!
-
#2759 Tíz perccel korábban kezdődik a Pécs elleni bajnokink ...NK... -
#2758 Pintér: Az MK-döntőket a jövőben is rá lehetne bízni külföldi bírókra -
#2757 "Budapest, május 12., 15.20 A kispadtól elküldött László Csaba tárgyalását későbbre halasztották.
A szerda esti Magyar Kupa döntő után mai ülésén megtárgyalta a mérkőzésen történteket az MLL Fegyelmi Bizottsága. A négy kiállított labdarúgó - a soproni Pintér Attila(szerintem inkább Zoltán), jó ez az nb1.hu, illetve a ferencvárosi Adem Kapic, Rósa Dénes, valamint Szűcs Lajos - egy-egy Magyar Kupa mérkőzésen nem szerepelhet, ezen kívül a zöld-fehéreknek a sárga és piros lapok miatt 35 000 forintot kell befizetnie az MLL kasszájába. A kispadtól elküldött ferencvárosi vezetőedző, László Csaba ügyének tárgyalását későbbre halasztotta a bizottság.
Szintén ma tárgyalták az újpesti Bozori Balázs ügyét, aki egy liga bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott."-nb1.hu
A bíró hol marad? Őt mikor veszik elő?
-
#2756 "Székesfehérvár, május 12., 9.50 A Matáv vezető Lipcsei eltiltását szeretnék elérni.
Elsősorban azért futballozott
A Ferencváros-Sopron kupadöntő lefújása után a soproni vezetők örömébe némi üröm is vegyült, ők ugyanis nem tudtak túllépni azon, hogy viselkedhetett szélsőségesen sportszerűtlenül néhány ferencvárosi játékos.
A vezetők elsősorban Lipcseire haragudtak, aki szerintük többször is ámokfutásba kezdett a meccsen, a bírónak többször is lehetősége lett volna kiállítani őt. A vezetők a találkozó lefújása után az öltözőfolyosón arról beszélgettek, hogy szeretnék elkérni a meccs vidófelvételét, és amennyiben bizonyítani tudják Lipcsei sorozatos sportszerűtlenkedését, megkérik az MLSZ-t, vizsgálja meg a felvételeket, és tiltsa el a középpályást.
A soproniak szerint a zöld-fehérek válogatott játékosa több alkalommal is szándékosan rúgott, taposott le játékosokat, ámokfutást rendezett a pályán."-nb1.hu -
#2755 "Székesfehérvár, május 12., 7.30 Jelen állás szerint május 26-án fejeződik be a magyar futballbajnokság.
A korábbi tervekkel ellentétben nem május 25-én, hanem egy nappal később, 26-án, csütörtökön rendezik meg a labdarúgó Arany Ászok Liga utolsó, 30. fordulóját. Erről az MLSZ elnöksége döntött szerdai, székesfehérvári ülésén.
A záró kört eredetileg 28-án bonyolították volna le, de Lothar Matthäus szövetségi kapitány kérésére három nappal előbbre hozták azt, és most ismét módosították az időpontot, amely immár véglegesnek tekinthető. A szakvezető azért kérte a korábbi befejezést, mert huszonhetedikétől a válogatott edzőtáborban készül a Franciaország elleni barátságos mérkőzésre (május 31-e) és az Izland elleni világbajnoki selejtezőre (június 4-e).
A honi viszonyokat ismerve honlapunk egyébként nem merne esküdni rá, hogy ez az időpont már végleges." - nb1.hu
-
#2754 Bassza már meg ez a magyar sportújságírás! Mindenki arról beszél, hogy még egy embert kellett volna kiállítani, pedig a nagy f.szt!
MÉG KETTŐT KELLETT VOLNA, EMBEREK, MÉG KETTŐT!!! (8 maradt, és 7 ALATT kell befejezni!!!) -
#2753 "Egyelőre meg arról is vita zajlik, hogy 49 vagy 99 évre kapnánk-e meg a vagyonkezelői jogokat, és ez nem könnyíti meg a helyzetünket."- beszarnék ha 99 évre kapnák meg.
"nem európai csoport"- kiváncsi lettem. remélem nem ők az izraeli-amerikai befektetők. -
#2752 Furulyás: Egy befektető-jelölt kiesett, a másikkal június 3-ig szerződhetünk -
#2751 Takács: Ezt a meccset elvették tőlünk -
#2750 és ez miért baj???? én teljesen egyetértek vele. átéli a Fradi-újpest hangulatát, érzi miről szól! :)
személy szerint én meg telibeköptem Fehér Csaba nyakát, mikor lökdösődtek a hordágyas öreggel.
FTC-UTE, mit akarsz? Az örökellenségek. -
#2749 Akkor ez mi??? -
zambrotta #2748 Én ezt máshogy tudom! -
zambrotta #2747 pöcs -
zambrotta #2746 Még csak két sort olvastam el, de már most teljesen egyetértek!
Szánalmas játékvezetés egy szánalmas csapat ellen! A tavasszal tényleg voltak meccsek mikor szidni lehetett őket, de TEGNAP ESTE ŐK VOLTAK A JOBBAK! Egy csapat volt a pályán, tényleg csak egy befejező csatár kellett volna!
Én nem lepődöm meg a hozzászólásokon, gondolom ősszel ők voltak azok, akik Istenítették a csapatot, most meg basztatják!
Tényleg meglepő volt, hogy nem volt balhé, mert mikor bejöttek a rohamrendőrök akkor azt gondoltam, hogy itt a meccs vége és indulás! De már az első félidőben is, mikor felszakították a kerítést!
Régen volt szerintem ennyire együtt a csapat és MI!
Hangom még most sincs, a hangulat jó volt!
És látszott a fiúkon is, hogy nem alibiztek, egyébként a focizott valaha az teljesen egyetért a Lipcseivel, hogy miért rugdosott, ÉN UGYANEZT CSINÁLTAM VOLNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cél a második hely!
MINDÖRÖKKÉ FERENCVÁROS!!!! -
zambrotta #2745 Mi a faszról beszélsz, takarodj már innen! -
zambrotta #2744 na végre -
zambrotta #2743 De az volt a poén az egészbe, hogy először nem is sikerült, majd lemászott, öt perc pihi és utánna kezdte mégegyszer, majd hárman tolták fel -
#2742 hoopsz, ezt elfelejtettem törölni. -
zambrotta #2741 Vegyél vissza öreg és húzzál innen! -
#2740 aki kint volt, mekkora LOÁL volt amikor a Monsterses dagadt raszta srác mászott fel az elején a kerítésre... csorikámat 3an tolták és 1 meg húzta. :DDDDDDDDDDDDDD -
#2739 meg Huszit is. Bárányos simán szépen kihásználta a hasonló helyzetét. Ő meg belebikázza a kapusba. -
#2738 így van. Vagner, Baja elmehetnek a búsba... pedig mikor Vagner idejőtt egyből gólokkal mutatkozott be. Mostmeg... lassan Penksa szindróma lesz. -
zambrotta #2737 Hát sajnos egy befejező csatár hiányzik nagyon, gólokkal kellett volna vezetnünk az első félidőben és akkor most nem lenne miről beszélni! -
#2736 Mert megérdemelték. tudod ez a Fradiszív. "Akkor is győzünk hogyha kikapunk"... és nem sokan hanem szinte mindenki éltette őket.
Ez a mérkőzés nem rajtunk múlott... Fortuna nem volt kegyes, az elején. Pedig a tavaszi legjobb formánkat hoztuk. A 2. gólig. Sőt inkább a 3. gólig. 10 emberrel is jók voltunk... de utánna elszabadult a pokol. (inkább azt mondanám, hogy nem tudunk a játékosainkkal gólt rugni). -
zambrotta #2735 Azért éltettük őket, mert MOST nem rajtuk múlott! -
#2734 A Fradit vagy szeretni, vagy utálni lehet.
Lipi direkt látta hogy mekkora egy pénisz ez a bíró, és azért csinálta ezt. Gondolom a horvátra félidőben rászoltak, és nem akart balhét... félt.
Az első 2 Soproni gólig nem is a bírót hibáztattam. De utánna már igen... ez nem volt focihoz méltó.
-
#2733 A tegnap esti kupadöntő szünetében a pályáról levonuló edzők is szóváltásba keveredtek egymással, László Csaba többek között azt nehezményezte, hogy Pintér Attila "beszólogatott" a zöld-fehér játékosoknak.
A két szakember szópárbaja szerencsére gyorsan véget ért, mindketten beértek ugyanis a folyosó végére, és saját öltözőjük felé fordultak.
László már ekkor sem állhatta meg, hogy szó nélkül hagyja a horvát játékvezető ténykedését:
- Amit eddig mutatott a bíró, az minden képzeletet alulmúl. A játékvezetés miatt elúszott az esélyünk a kupa megnyerésére.
A találkozó után egyébként László kifejtette? Egyáltalán nem biztatta a játékosait arra, hogy még egy piros lapot szedjenek össze, és emiatt félbeszakadjon a mérkőzés. Ugyanakkor megjegyezte: ha valamelyik futballistája leköpi a horvát bírót, akkor sem jutott volna a kiállítás sorsára, mert a bíró ekkor már kínosan ügyelt arra, nehogy félbeszakadjon a mérkőzés. (amennyiben egy csapatban heten maradnak, ez a követendő lépés).
Az MLSZ elnöke, Bozóky Imre szűkszavúan csak annyit mondott a találkozó után: sajnálja, hogy ez lett a vége, de nem árulta el, mit akar ezzel mondani. A mérkőzés játékvezető-ellenőre, Palotai Károly udvariasan ugyan, de határozottan visszautasította honlapunk érdeklődését, mondván: nem nyilatkozhat a találkozó játékvezetőinek a működéséről.